- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nova motivacija za Gumića. Kaže da je joj otkinio stražnji difuzor!
1. Travanj: Hamilton u BrownGP-Mercedes

No dobro , ne budemo sad o tome raspravljali , tu se razgovara o Formuli1 .
Bara stvarno si Bara.
Pa draž formule jest taktika, lova i dobri bolidi
Sve mislim da će ova sezona dot najgora u povjesti...što se uvjek kubica mora zatreskat sa bolidom?!?!
Zašto bi ova sezona bila najgora u povijesti??? Jedva čekam utrku u Maleziji, staza je brza i sirove performanse su bitne! KERS bi se trebau (ili ne) pokazati u dobrom svjetlu!
Zašto bi ova sezona bila najgora u povijesti??? Jedva čekam utrku u Maleziji, staza je brza i sirove performanse su bitne! KERS bi se trebau (ili ne) pokazati u dobrom svjetlu!
HAMILTON DISKVALIFICIRAN! Ipak ta FIA nemože da ga ne zapapri McLarenu.
F1 je postala zajebancija. Imam osjećaj da će se još jednom predomisliti oko ovoga do VN Malezije!

Stvarno su se poceli pre*eravati sa tim svojim pravilima nakon utrke.
Prvo Trulliju oduzeto treće mjesto, sad mu vraćeno.
Pa mislim stvarno, ko mala djeca su.
No dobro, ionako mrzim Hamiltona, tako da mi je ova vijest dobrodosla =)
Što ne zaposle nas u FIA-u pa da mi donosimo odluke =)
Sigurno se ne bi tako puno predomisljali =)
Ma ako je istina to (a kažu da je, jer se čuje na snimkama), i treba ga kaznit; još da starta kao zadnji na sljedećoj utrci. To je vrhunski vozač i to stoji, ali je umišljen i misli da je cijeli svijet njegov. Sjetimo se onog pretejecanja Kimia nakon šta je sjeko šikanu prošle godine. Također pokvareno. Gadi mi se taj čovjek
Ma ja nikako ne mogu smislit tog Hamiltona.
Zivcira me covjek totalno.
Vozio jedan od najjacih bolida prosle dvije sezone i zavrsavao medu prvima i svi odmah jao kako je dobar vozac. Na njemu je bilo samo da vozi i to je to, nije morao puno mudrovati. A kad se i u prosloj i u pretprosloj sezoni prilikom zadnje utrke (da izvinete) u*rao, to nista. Nije smio nikoga zaobici, jos je njega Vettel zaobisao. Eh kad se sjetim koliko sam se nazivcirao tada zbog Glocka, no dobro, necu vise o tome.
Ako se Hamilton sad, kad ima slabiji bolid, pokaze, onda cu imati malo vedrije misljenje o njemu.
Govorite vi sta ocete ali hamilton je briljantan vozac. Da je los, pa i kovalainen bi bio bolji od njega.