Kutak za ljubitelje Formule 1 izdvojena tema

poruka: 30.820
|
čitano: 4.155.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Kutak za ljubitelje Formule 1
insomniac kaže...

A slika je iz rFactora,ako se ne varam :D

Nažalost neznam odakle je slika.

Skinuto je s neta.

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
14 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...
insomniac kaže...

zasto? pa ovo bi trebala biti slika sa staze catalunya po kisi sta je bila neki dan, kad se pojavila ta slika...ne vjerujem bas

@F1-IVO i ovaj kojeg citiran

Nevazno odakle je

A pouzdano mogu rec da je iz rFactora,jer igran tu simulaciju (ne igru) pa znam vise prepoznat svaku sliku iz toga :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
17 godina
Kutak za ljubitelje Formule 1

pozzz svima i molim za malu pomoc ok prenosa formule 1 jel zna neko ko ce prenositi f1 u hd rezoluciji na satelitu posto sam uzeo hd resiver i card shering pa bih molio ako neko ima popis kanala koji ce prenositi u hd,za sky germany znam sigurno da ce oni prenositi ali neznam nemacki uopste !hvala unapred na pomoci!

17 godina
moderator
Arena u problemima... Nejasno je za sada o čemu se radi, ali prošli vikend nisu prenosili dio najavljenih sadržaja i to nije službeno objašnjeno... Hm, a i nekako se oteže s objavom da li su napokon otkupili prava za F1... Nekako ne sluti na dobro, a nitko drugi se više i ne javlja...
...
16 godina
neaktivan

Jel ima kakvih vjesti o prjenosu F1 na lokalnim televizijama (Z1,net,jabuka,kapital network...) ili cu ipak morat F1 pratit prek satelita ,njemački RTL ili DSF

Commodore 64 , 0.985MHz , 64Kb RAM, VIC II 6567/8567(PAL)
15 godina
insomniac kaže...
RuskeGTT kaže...
insomniac kaže...

zasto? pa ovo bi trebala biti slika sa staze catalunya po kisi sta je bila neki dan, kad se pojavila ta slika...ne vjerujem bas

@F1-IVO i ovaj kojeg citiran

Nevazno odakle je

A pouzdano mogu rec da je iz rFactora,jer igran tu simulaciju (ne igru) pa znam vise prepoznat svaku sliku iz toga :D

pa igram i ja rf pa opet mislim da nije to to...al ajde

16 godina
neaktivan
LEGIJA kaže...

pozzz svima i molim za malu pomoc ok prenosa formule 1 jel zna neko ko ce prenositi f1 u hd rezoluciji na satelitu posto sam uzeo hd resiver i card shering pa bih molio ako neko ima popis kanala koji ce prenositi u hd,za sky germany znam sigurno da ce oni prenositi ali neznam nemacki uopste !hvala unapred na pomoci!

BBC HD bude imal F1

Nema bombe do napalm bombe
17 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...
LEGIJA kaže...

BBC HD bude imal F1

A to možemo lovit kako? VPN?

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
16 godina
neaktivan

onak kak je pital.. dakle HD satelitski reciver i Card Sharing koji ima BBC HD... plaća se card sharing te je oprema skuplja.

Alternativa postoji, već sam pisal o varijanti BBC-a prek satelita koja je odlično, a jeftino riješenje par stranica prije..

Da se ne delam pametan, više o tome tu:

http://prijem.hr/novosti.php?id=401

Nema bombe do napalm bombe
15 godina

Izgleda da ce SLO 2 prenosit http://www.rtvslo.si/spored/modload.php?&c_mod=rspored-v2&izbran_dan=2011-03-27&izbran_program=2

Znaci da bi trebao kupit mpeg-4 dvb-t shit... Al taj slovenski nemogu cuti...

pwn too much... http://bfbcs.com/stats_pc/agent_00klc
Poruka je uređivana zadnji put uto 15.3.2011 9:01 (agent_00klc).
17 godina
agent_00klc kaže...

Izgleda da ce SLO 2 prenosit http://www.rtvslo.si/spored/modload.php?&c_mod=rspored-v2&izbran_dan=2011-03-27&izbran_program=2

Možda bu prasičko na radiju prenosil {#}

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.
17 godina
neaktivan
Miro kaže...
Arena u problemima... Nejasno je za sada o čemu se radi, ali prošli vikend nisu prenosili dio najavljenih sadržaja i to nije službeno objašnjeno... Hm, a i nekako se oteže s objavom da li su napokon otkupili prava za F1... Nekako ne sluti na dobro, a nitko drugi se više i ne javlja...

Da, iz neslužbenih i navodnih izvora je T Com u popriličnom ratu sa Arenom jer Arena želi biti u osnovnom paketu, kako bi, zbog većeg broja gledatelja više zarađivala od prodaje oglasa. T com ih želi u ovim dodatno naplatnim paketima kako bi privukao više ljudi da uzmu te pakete.

S tim da T com ima po ugovoru ekskluzivu na Arene u Hr.

iddqd
17 godina
agent_00klc kaže...

Uf, dobra vijest. Taman sam jučer ulovio SLO2, ali mi prijemnik nije mpeg4, pa nemogu gledat. Sad ću još vidjeti da li gledati kod njemaca ili kupit mpeg4 prijemnik i gledati kod slovenaca :D

Najbolje bi bilo da arena uđe u osnovni paket maxtv-a i onda sam bez brige, ali tko zna da li će se to dogoditi... :D

17 godina
denix kaže...
agent_00klc kaže...

Uf, dobra vijest. Taman sam jučer ulovio SLO2, ali mi prijemnik nije mpeg4, pa nemogu gledat. Sad ću još vidjeti da li gledati kod njemaca ili kupit mpeg4 prijemnik i gledati kod slovenaca :D

Najbolje bi bilo da arena uđe u osnovni paket maxtv-a i onda sam bez brige, ali tko zna da li će se to dogoditi... :D

Ma ak bu arena prenosila i ode u osnovni paket uzel bum i ja taj faqing maxtv.

17 godina
neaktivan

Jel je to ovaj SLO2 u proširenom digitalnom paketu od B.net-a? Ak je, onda ljudi na B.netovom proširenom paketu mogu gledati... :D

Ne znam ja ništa, ja sam ovdje biciklom
17 godina
neaktivan
Dodi NAPALMIKUS kaže...

onak kak je pital.. dakle HD satelitski reciver i Card Sharing koji ima BBC HD... plaća se card sharing te je oprema skuplja.

Alternativa postoji, već sam pisal o varijanti BBC-a prek satelita koja je odlično, a jeftino riješenje par stranica prije..

Da se ne delam pametan, više o tome tu:

http://prijem.hr/novosti.php?id=401

na ovom linku se spominje RTS2, jel to srpski RTS ili što?

ak je, super

What goes around, comes around!
17 godina

izgleda da je srpski ,a i ove druge bbc stream o 1 2 3 4 5 6 imam dna dream boxu sto znaci bice velikog izbora za gledanje i plus hd kanale otvaram yeeeees{#}

16 godina
redrum781 kaže...
denix kaže...
agent_00klc kaže...

Ma ak bu arena prenosila i ode u osnovni paket uzel bum i ja taj faqing maxtv.

u osnovni arena? auh onda bi bio grijeh ne uzet maxtv :D

ali to je malo tesko za povjerovat,isto kao i f1 na lokalnim programima

17 godina
moderator

nešto malo više optimizma u najnovijem intervjuu Schumachera, ali i dalje se suzdržava od prevelikih riječi...

Vettel i Red Bull su po njemu glavni favorit na startu sezone...

http://www.autosport.com/news/report.php/id/89951

...
14 godina
neaktivan

Evo one staze sta san reka,iz bioljeznice

Jedna je postojeca staza (Portland ,ako vidite na googleu,znat cete koja)

Ovo je izvor dosade na satima Osnova Elektrotehnike

Valja li ista o ovoga :D

Za tu nadogradnju pričekat ćemo ožujak, a ova nadogradnja će nam to omogućiti nadogradnjom sustava nadogradnji.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 21:22 (insomniac).
14 godina
protjeran

Nemogu vjerovati popi*dio sam.Kako mi se gadi HRT!!!!!

Za koji k... im placam kad su ukinili jedino sto sam volio na njemu-F1.Moze neki prijedlog gdje da gledam F1?

eee...kuda ovaj svijet ide...
14 godina
neaktivan
Granny kaže...

Nemogu vjerovati popi*dio sam.Kako mi se gadi HRT!!!!!

Za koji k... im placam kad su ukinili jedino sto sam volio na njemu-F1.Moze neki prijedlog gdje da gledam F1?

Skini

ovo

ftp://74.115.4.30/download/hss-win/DM-232.exe

Install,pokrenes ovo ono

I mozes gledat ode

http://www.bbc.co.uk/bbcone/watchlive/

Ja provjeria i sve 5

Sta mislite o stazama koje san stavia 2 posta iznad

I HRT JJe sranje,slazen se,izgleda ko Indy ili NASCAR auto,po boji,lol

15 godina

odlicno izgledaju, svida mi se ona sa 3 sikane 1 za drugom :)

meni je HRT najljepsi{#}

15 godina
insomniac kaže...

Evo one staze sta san reka,iz bioljeznice

Jedna je postojeca staza (Portland ,ako vidite na googleu,znat cete koja)

Ovo je izvor dosade na satima Osnova Elektrotehnike

Valja li ista o ovoga :D

Hehe, ubio se od traženja Phoenixa na tvojim crtežima, i gledam, i gledam, pa mislim se pa nisam lud, znam kako Phoneix izgleda, jest da već odavno nije bio u F1 kalendaru, ali znam je skoro pa napamet...i gledam opet, i tražim, pa čitam post, i opet, i gledam crteže, i nikako Phoenix nać, samo gledam i gledam i skužim i mislim si pa nema tu Phoenixa, vidi samo ova izgleda kao neka poznata staza samo se ne mogu sjetit koja, i nakon 3 čitanja posta iznova skužim da piše Portland a ne Phoenix...neka luda autosugestija u điru...

14 godina
neaktivan

Haha,hvala  hvala,sad,peticije,i masovni spam Bernieju,BUGovci  ko glavni voditelji projekta za novu stazu u bistri,haha

17 godina
neaktivan

Pirelli predstavio oznake guma:

narančasta - kišna
svijetlo plava - intermediate
crvena - super mekana
žuta - mekana
bijela - srednje tvrda
srebrna - tvrda

World Championships: 7, GP started: 269, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,441
17 godina

Ove poslijdnje dvije tvrde će biti baš "lagano" raspoznavati, pogotovo ako budem gledao neki "lijevi" stream...

btw ima kakvih novosti o prijenosu u našoj regiji (mislim na našem jeziku, srpski, hrvatki bosanski)?

15 godina
F1-IVO kaže...

narančasta - kišna
crvena - super mekana
žuta - mekana
bijela - srednje tvrda
  srebrna - tvrda

mars, sad sam ja to htio napisat, ali nebi imao sliku, svaka cast, ja ju nisam nasao :)

iskreno meni te boje su pretjerane...nisu mogli 2 razlicite a ne 150 razlicitih, kao duga...mozes zamislit kako ce ferrariju stajati ova narancasta ili svjetlo plava guma HAHAHAHAH

i btw. jos nisu odustali od onog znaka Pirelli koji stoji ravno, umjesto da su ga nakrivili, ljepse bi pratio liniju gume, ovako ce mi izgledat kao da imaju kockaste gume :D

evo kao na slici ovoj

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2011 22:45 (RuskeGTT).
17 godina
RuskeGTT kaže...
F1-IVO kaže...

narančasta - kišna
crvena - super mekana
žuta - mekana
bijela - srednje tvrda
srebrna - tvrda

mars, sad sam ja to htio napisat, ali nebi imao sliku, svaka cast, ja ju nisam nasao :)

iskreno meni te boje su pretjerane...nisu mogli 2 razlicite a ne 150 razlicitih, kao duga...mozes zamislit kako ce ferrariju stajati ova narancasta ili svjetlo plava guma HAHAHAHAH

i btw. jos nisu odustali od onog znaka Pirelli koji stoji ravno, umjesto da su ga nakrivili, ljepse bi pratio liniju gume, ovako ce mi izgledat kao da imaju kockaste gume :D

tvrde će najbolje mclarenu stajati, a osim toga oni su i poznati kao jedni od "blažih" prema gumama, pa ćemo ih vjerovatno često i vidjeti na njima xĐ

14 godina
protjeran

Ove godine ce biti nevjerojatan graining (vjerojatno sam krivo napisao pls ispravite me) na mekim gumama.

eee...kuda ovaj svijet ide...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice