HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.560
|
čitano: 773.159
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HNK Hajduk Split

Šteta, prava šteta. Ogroman broj šansi neiskorišten. Mlakar dva mrtvaca, pa još i dvije stative. PAOK nije pokazao apsolutno ništa prema naprijed ali idu doma sa neriješenim rezultatom i sve imaju u rukama pred svojom publikom. Iako je Hajduk po prikazanom bolja ekipa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
7 godina
HNK Hajduk Split

Danas puno bolji, realno bi bilo 2 0, po sansama i 4, ali nije htjelo. Da je jedini koji moze ista zabit Livaja, to je strasno. Nema tko drugi.

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
Mlakar je tip napadača koji radi sve savršeno u igri i razigrava ali kad treba zabiti jednostavno nema taj instinkt pravog killera. Pogotovo ona druga šansa, čovjek doda golmanu u ruke. Pravi napadač onu loptu prima i trpa u gol.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Jeste li primijetili koliko je Livaja danas pretrčao? Par situacija u našem šesnaestercu je on riješio i iznio. 10 genijalnih poteza u utakmici, ali baš genijalnih. I jedno loše primanje u odličnoj situaciji.
Imamo problem na lijevom beku. Nadao sam se da je ovaj novi bolji od Fera ali bojim se da je i gori. Onako uvaljivati suigrače u problem je žalosno.
Tek u drugom poluvremenu je proradila kombinatorika. Prvo je bilo na silu i na srce.
Šteta zbog rezultata ali ako Hajduk na gostovanje ode s ovakvim stavom može pobijediti.
15 godina
Ne znam gdje se izgubio Benrahou, prošle polusezone nakon dolaska je odigrao jako dobro. Ove sezone se iz nekog razloga uopće ne računa na njega, čak ni kao opcija s klupe. Danas je čak i Kalik dobio prednost ispred njega i bio izgubljen na terenu.
9 godina
protjeran
Qui-Gon-Jinn kaže...
antimadridista kaže...
Pazi članka. Kolika mržnja vlada prema Hajduku u našim medijima to je nevjerojatno.
https://www.vecernji.hr/vijesti/hajduk-umire-vjecno-kako-su-hajdukovci-postali-putinovi-manekeni-1701202

Rečena je istina, uzima se krvavi ruski novac.

apsolutno nebitno odakle je firma ako posluje u hrv i eu

al svejedno proguglaj malo njihov stav o ratu i kako je gazda zavrsio

edit:

evo ja cu umisto tebe

Lukoil: Russian oil company calls for an end to Putin's war | CNN Business 3.5.2022

Chairman of Russian energy giant Lukoil dies after reportedly falling out of hospital window – POLITICO  1.9.2022  

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.8.2023 9:32 (Tvpronlem).
15 godina
Već je prodano preko 30.000 ulaznica za Slaven Belupo u nedjelju. I to samo sa članovima kluba, ovo drugo što je ostalo će otići na dan utaknice kad je slobodna prodaja. Nevjerojatno.
14 godina
neaktivan
Nevjerojatno je da je Livaja pucao penal isto ko Petković kad smo mu se rugali. Idiot.
2 godine
protjeran
BlueMax kaže...
Nevjerojatno je da je Livaja pucao penal isto ko Petković kad smo mu se rugali. Idiot.

Zato mu je gol prava majstorija.

15 godina
HNK Hajduk Split

Kakav ulaz u drugo poluvrijeme. Tako trebaju stalno igrati.

XBOX: RENZOR GT 01
14 godina
neaktivan
Niko ne osporava njegovu igračku genijalnost. Ali daj raspali taj penal, koju kujac glumiš?!
Prvi i drugi gol, ne zna se koji je bolji.
Odjidja je Modrić za siromašne. Ali bez amnezije. 😁
14 godina
neaktivan
Odjidja je ono što Hajduku fali već dugo. Užitak ga je gledati kako igra. Kad treba zadržati on zadrži. Dupli pasevi, promjena strane, okomiti balun u prostor, dribling... oduševio me.
15 godina
HNK Hajduk Split

Sada lagano pokušati pobijediti Paok. Ako ne ide onda fokus na ligu.

15 godina
BlueMax kaže...

Livaja sa tim načinom pucanja zabije valjda 9/10 penala. A osim toga, pogledaj video i vidi se da golmanu niti jedna noga nije na liniji. Taj se penal trebao ponoviti.

Bio sam na utakmici na istoku i drago mi je da je ostatak stadiona izviždao Torcidu nakon što su podigli transparent za podršku debilima koji su se išli klati u Grčku. Ima kod nas još normalnog svijeta.

14 godina
HNK Hajduk Split

Hajduk zaista izgleda dobro ove sezone, još samo da se Krovinović i pojedinci u obrani uozbilje.

Svaka čast Torcidi za prepun stadion i pravu navijačku atmosferu....a debili na sjeveru sa onim transparentom su i dalje debili.

Sva sreća što je na vrijeme sklonjen.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
9 godina
protjeran
Transparent nije sklonjen, staja je tocno koliko inace stoje poruke

Meni je apsolutno normalno da su digli tu poruku, oni su ultra skupine i u svom svijetu podrzavaju jedni druge

Takoder mislim da su ekipa dole debili, al to ne znaci da nisu zasluzili pravedno sudenje i medicinsku skrb… osuditi ih za ono sta su napravili, a ne osuditi za ono sta nisu. Jako jednostavno

tako da podrska za bbb

A reakcija alealestine koja dolazi na poljud samo kad je to in je sramotna.(“gazi gazi purgere”)

P.s. Kazes svaka cast torcidi, a onda kazes debili na sjeveru….valjda ti je jasno da je upravo ta ekipa na sjeveru torcida
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2023 13:12 (Tvpronlem).
15 godina
Tvpronlem kaže...
Transparent nije sklonjen, staja je tocno koliko inace stoje poruke

Meni je apsolutno normalno da su digli tu poruku, oni su ultra skupine i u svom svijetu podrzavaju jedni druge

Takoder mislim da su ekipa dole debili, al to ne znaci da nisu zasluzili pravedno sudenje i medicinsku skrb… osuditi ih za ono sta su napravili, a ne osuditi za ono sta nisu. Jako jednostavno

tako da podrska za bbb

A reakcija alealestine koja dolazi na poljud samo kad je to in je sramotna.(“gazi gazi purgere”)

P.s. Kazes svaka cast torcidi, a onda kazes debili na sjeveru….valjda ti je jasno da je upravo ta ekipa na sjeveru torcida

I na samoj sjevernoj tribini je došlo do naguravanja nakon tog transparenta, tako da očito nije toliko neproblematično kako ti to prikazuješ, čak i za ultrase. 

Sama činjenica da bi trebao podržati nekoga tko je putovao u drugu državu sa jedinim ciljem da prouzroči štetu i pobije se, to mi je degutantno. Još donekle i razumijem kad se ide na utakmicu pa putem nastane sranje (može se dogoditi zbog niza stvari) ali ovi su otišli uz zabranu i sa jedinim ciljem da naprave sranje. Dakle debili su i oni i svi koji ih podržavaju. Točka.

Ako su bili veliki frajeri za takav "podvig" onda sad nema kmečanja nego čekaj da ti se sudi frajeru.

Naši mediji i navijačke skupine forsiraju to da ih se vrati u Hrvatsku i da im se tu sudi pa da opet takvi kreteni hodaju slobodno državom za mjesec dana.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2023 13:19 (antimadridista).
9 godina
protjeran
Bia sam na tribini pokraj incidenta i potukla se ova ekipa feštaša(sa torcidasima), a ne ljudi unutar skupine izmedu sebe….zato se onako brzo i primirilo jer se par pijanih glava stavilo u red

I apsolutno nisi u pravu. Ja se slazem da ti debili tribaju odgovarat i triba im se sudit, al ne za ono sta nisu napravili.

Cinjenice se iskrivljuju, oni su isli na dogovorenu tucu, znaci tribaju 2 strane za to (nitko sa strane aeka nije uhicen)
Boysa je nekoliko izbodeno (nema uhicenih)

Kazem apsolutno se slazem da moraju odgovarat, al ovakvo sudenje je lakrdija
Ni tebi nebi bilo ugodno da ti se bilokakvo sudenje pretvori u predstavu.

I nema onih glupih prica kmecanje, znali su u sta idu,sad neka ispastaju….zakon je jasan prema svima
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2023 13:25 (Tvpronlem).
15 godina
Kako nema kmečanja? Daj mi molim te objasni zašto se forsira od strane medija i ostalih navijačkih skupina to da se njih vrati doma? Zašto bi ih pustili doma da im naši sude? Kako bi ti isti ljudi pisali da je bilo obrnuto i da su ovo napravili Grci u Hrvatskoj i da su uhićeni? Jel bi htjeli da ih se pusti doma samo tako? Evo vidim i roditelji i plaču ispred suda i traže da ih se pusti nazad u Hrvatsku. Lijep odgoj.
9 godina
protjeran
Ja ne pricam o povratku doma ni medijima, a ocekivano je da roditelji kmece….
Ja pricam samo za pravo na osnovne uvjete i posteno sudenje. Cak ni bbb kao skupina nije spominjao povratak da im se sudi doma (mozda jedino ako nesto nisam upratia u zadnjih 24sata).

Meni je isto uredu da ih sudi drzava gdje je zlocin pocinjen, apsolutno!
Al neka im se posteno sudi
14 godina
neaktivan
Pošteno suđenje? Da skupina Grka dođe pod zabranom u Split i ubiju jednog našeg sigurno bi rekao kako je onaj koji je ubio kriv a ostali nisu i da ih treba poslati kućama.
Svi koji su sudjelovali u toj tučnjavi sudionici su u ubojstvu. Vrijedi i za AEK-ove navijače, ali to što njih ne procesuiraju je problem grčkog sudstva a ne olakotna okolnost Bbb-ima. Isto bi bilo i kod nas jer politika nema muda dirnuti se u navijačke skupine.
9 godina
protjeran
BlueMax kaže...
Pošteno suđenje? Da skupina Grka dođe pod zabranom u Split i ubiju jednog našeg sigurno bi rekao kako je onaj koji je ubio kriv a ostali nisu i da ih treba poslati kućama.
Svi koji su sudjelovali u toj tučnjavi sudionici su u ubojstvu. Vrijedi i za AEK-ove navijače, ali to što njih ne procesuiraju je problem grčkog sudstva a ne olakotna okolnost Bbb-ima. Isto bi bilo i kod nas jer politika nema muda dirnuti se u navijačke skupine.

Bezveze spinas i gataš

ovo sta se tamo dogada sa sudstvom nije normalno

I zbog toga podrska, iako su debili

14 godina
Tvpronlem kaže...

Da, svaka cast Torcidi! Sta tu nije jasno?

Hoces reci da su ovi i oni debili sto namjerno prave sranja i napadaju neduzne ljude Torcida?

To su huligani, oni ti inace nemaju veze sa nogometom, uglavnom mamini i tatini sinovi koji su obicni kriminalci!

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
14 godina
neaktivan
Ološ daje podršku ološu. Nije da sam iznenađen.
Sad su ološu došle mame i tate. Čekamo kad će se za ološ klečati po trgovima.
14 godina
neaktivan
Ne spinam ni ne gatam. Kad je u Hrvatskoj na snazi bila zabrana okupljanja i izolacije kažnjavali se ljude koji šetaju pse po šumi i koji su se okupili na obiteljskim proslavama dok su navijačke skupine radile što im je volja. Niko nije ni pokušao spriječiti prslavu Torcide na rivi niti je ikoga od navijača pitao propusnicu ili provjeravao je li u karanteni. I mi se sad čudimo Grcima što ne procesuiraju svoje? Sve su to glasovi a to je najbitnije. Što je ljudski život tu i tamo u usporedbi s dobivenim izborima?
9 godina
protjeran
Oni su torcida
Oni organiziraju sve akcije na tribini, sve koreografije, sve ikad sta ti vidis da ima veze sa torcidom…

Ostali ljudi na tribini koji dolaze tu i tamo na tribinu nisu torcida nego navijaci hajduka.

Nekad sam i sam bia prva skupina
Sad spadam u drugu…
15 godina
HNK Hajduk Split

Grčka kuhinja... penal bez kontakta. 

15 godina
HNK Hajduk Split

Ako se ispadne večeras nije sramota. Bolje se fokusirati na ligu. Probati to osvojiti nakon 100 godina.

14 godina
neaktivan
Čisti penal. Profesionalno odrađeno od strane napadača. Možemo bit sritni da nije sudio još jedan.
Spiker kaže "Hajduk u prvom poluvremenu bolji". Ko da smo svi koji gledamo prijenos ludi. U čemu bolji? Primili gol, ovi pogodili stativu i umalo dobili još jedan penal. Hajduk u ni jednoj sekundi nije bio blizu postizanja gola. Jalovi posjed i nikakvi napadi. Samo čekam kad će Diallo kiksat.
7 godina
HNK Hajduk Split

Otkuda je ovaj Sahiti dosao i zavrsio u Hajduku. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice