FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.446
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže...
antimadridista kaže...
Barcelonista kaže...

Izgleda sa je problem sto vodimo  bez Messija. Pade prica u vodu.

Jel ti gledaš utakmicu? Zabili smo krumpir od gola i igramo jadno da jadnije ne može. S ovakvom igrom se može pobijediti par utakmica na sreću, ali ne funkcionira dugoročno. Pa dokaz su ti gotovo sve gostujuće utakmice ove sezone gdje smo prosipali bodove.

Ja želim gledati Barcelonu koja ne igra kao ekipa sa j*bene sredine tablice u odsustvu Messija. U ovu ekipu je uložena milijarda. I za što? Za ovakvu igru kad ti fali jedan igrač? 

Dosadilo mi je tvoje hejtanje igraca, igre, trenera i kluba. Ocigledno slabo pratis fudbal da bi znao da ovo nije play station. 

Ajde molim te ne s*ri. Kako Liverpool ima igru bez Messija? City? Kako oni nemaju problema sa stvaranjem šansi, bilo doma bilo u gostima? Da imaš imalo srama bar nebi pisao ništa. Branio bi ovog bezkičmenjaka i da nas iz lige izbaci.

Tema se zove FC Barcelona. I kad sam ju otvarao nije mi u planu bilo da se samo pišu pozitivne stvari, nego da se i kritizira kad je to zasluženo. To što se ti voliš pretvarati da je sve u redu nije moj problem.

Ne razumijem tvoj odgovor. Vi ste pisali da Valverdea spasava Messi. Evo vidite da nije, ni danas ni ranije. I bez njega uglavnom pobjedjujemo. Uzmite zadnje 3 godine utakmice bez messija i sve ce vam se samo kazati. 

Ta prica o liverpulu i citiju je jako dosadna. Jedan Buskec ima trofeja ko svi igraca liverpula zajedno. Nije isti uzitak guzit drugi i trideseti put. Zato ih Klopp i vodi. Uvijek preuzima aucajdere jer se moze nametnut. Odbio je Reala kad su ga htjelj angazovat. Zapitajte se sto.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uglavnom, imate jednu perapektivu i samo prema njoj stvari ravnate. Treba malo sire sagledat stvari. Ja sam jako zadovoljan danasnjom pobjedom.

15 godina
FC Barcelona

Gledam sad i Atletico - Real. Kakve propale, loše trenere imaju Barca i Real, to je čudo. Od onakvih ekipa i rivalstva kakve smo imali za vrijeme Pepa i Mourinha do ove smijurije gdje se troše silni milijuni bez ikakvog rezultata i igre. Igrači poput Hazarda, Dembelea, Coutinha i da ne nabrajam dalje, plaćeni stotine milijuna izgledaju poput amatera zbog trenera koji ih "treniraju".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
Zbilja je smijesno postavio formaciju Zidane. Jos mu Jovic sjedi na klupi, a Benzema ne izlazi iz peterca
13 godina
protjeran
Zidane je imao jednu uigranu akciju, nabijanje lopte u 16m. Valverde takodjer, povratna lopta Albe na Messija. Coutinho opet zabio i asistirao, bravo Phil!
11 godina
FC Barcelona

Doista zanimljiv podatak.

Odigrao 66 mečeva, u startnih 11 našao se 44 puta, propustio 45 mečeva, a samo 9 puta odigrao cijelu utakmicu.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Gledam sad i Atletico - Real. Kakve propale, loše trenere imaju Barca i Real, to je čudo. Od onakvih ekipa i rivalstva kakve smo imali za vrijeme Pepa i Mourinha do ove smijurije gdje se troše silni milijuni bez ikakvog rezultata i igre. Igrači poput Hazarda, Dembelea, Coutinha i da ne nabrajam dalje, plaćeni stotine milijuna izgledaju poput amatera zbog trenera koji ih "treniraju".

I sam sam sinoć gledao utakmicu, pa Benzema i onaj mali Fran Valvedre dva najbolja igrača u Realu u sinoćnoj utakmici. 
Kod Atl M. svi relativno loši osim Oblaka. 

13 godina
protjeran
Kakva maestralna asistencija proslogodisnjeg najboljeg igraca svijeta!
7 godina
protjeran
playjob kaže...

Lenglet pocrvenio.

Htio sam reći da mi je taj momak (Lenglet) malo kao ograničen, ali da .......nema kritiziranja ovdje? Moram kao ovaj "stručnjak" što godinama hvali nosonju glumiti da ne vidim loše i samo uzbuđeno aplaudirati podvizima naših miljenika? Suarez 15 utakmica ne da gol i onda zabije, odmah stiže komentar : šta je sad hejteri ? Svejedno, svako ima pravo na mišljenje pa da i ja upitam - imam dojam da ovaj Artur obožava naguziti se i onda pasti i ako ga samo dotakneš? Zašto, zar samo zbog statistike o pretrpljenim prekršajima? Kako god izgleda da ima nade da danas i Kralj ponovno zaigra, a to jedva čekam! Dosta mi je ovih nesretnika.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Bravo Phil!

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ozlijedio se i Firpo 

12 godina
barcafan12 kaže...

Ozlijedio se i Firpo 

al cemo ga fasovat danas

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa ne bih se čudio, Messi će vjerojatno ući po potrebi, a to znači ili da će u tom trenutku gubit ili biti toliko nemoćni da neće imati drugog izbora. 

15 godina
barcafan12 kaže...

Ozlijedio se i Firpo 

Da se barem vama ozlijedi Valverde, a nama Zidane 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma ti su imuni i na ozljede i na otkaz i na dobru igru ekipe

15 godina
FC Barcelona

Nije ni počela utakmica i već se gubi.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
15 godina
FC Barcelona

Smijem se Realu kak su losi ,  a kaj pa se dogodilo Barci da je tako loša nisam u toku?

A ovaj Griezman je takva prevara od igraca koristan je ko drek u travi.

twice the pride double the fall
17 godina
Nezz sta ti gledas ali Griezmann je 10x korisniji od Suareza veceras. Bar zna spustit i vratit loptu kad je panika, ovaj je 100% spusi.

Ova Barca nema nikakvu ideju, a kontre zatvarat je prakticki nemoguce kad Valverdeova "igra" zahtjeva 8 igraca u drugoj polovici...
15 godina
FC Barcelona

Ovo je skroz bezveze. Prije kad su i gubili imao si osjećaj da mogu preokrenuti. Ovo sada je bezidejno, bljedo. Mogu samo još primiti par komada.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imamo Valverdea, znači vidjet ćemo još dva gola u Barcinoj mreži.

13 godina
protjeran
Busquets je beskoristan igrac.
6 godina
FC Barcelona

kako barca petlja bezveze, nijednu pravu priliku nisu stvorili. inter cim pređe centar bude opasno, sad ce lijepo bunkericu igrat i na kontre..

13 godina
protjeran
Nadam se da se Valverde ujutro nece probuditi.
15 godina
FC Barcelona

Messi i Suarez dva igrača manje. Messi previše lopti gubi, svaki njegov potez je pročitan u startu. Mora brzo formu povratit. Suarez po običaju nevidljiv.

11 godina
kexzoR kaže...

Uz Suareza. To su 2 igrača manje... 

17 godina
Meni nije jasno kako Valverde misli da je ovakav Busquets bolji od Rakitica.

Pa sinoc je Moro pokazao vise nego Sergio danas.

Busq i Suarez doslovno igraci manje veceras. Messi bez Rakitica igra na 45m od gola. De Jong svjetla tocka s par dugih dodavanja. Lijeva strana ne postoji cim nema Albe, makar Semedo ima prostora ispred sebe ali nista ne moze napravit.
11 godina
FC Barcelona

Znaci evo sad svi imamo priliku vidjet koliko samo jedna promjena znaci, koliko je busket kocio igru. Bez obzira na ovaj gol, zivnula je igra opcenito, ovo je Suarezu prvi gol u grupnoj fazi jos od 2016, da jos 10 zabije ne mogu ga vidit ocima.

11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...

Odnosno vrlo koristan za protivnika 😁

Glumi Xavija i Iniestu sa onim okretanjem oko lopte, kao prvo uopće ne zna čuvati loptu a drugo, svi su ga već prokužili.

17 godina
BeLLicus kaže...

Znaci evo sad svi imamo priliku vidjet koliko samo jedna promjena znaci, koliko je busket kocio igru. Bez obzira na ovaj gol, zivnula je igra opcenito, ovo je Suarezu prvi gol u grupnoj fazi jos od 2016, da jos 10 zabije ne mogu ga vidit ocima.

Dobro ali i Inter je popustio u sredini. Pustaju puno vise prostora naprijed Vidalu sad nakon gola i cekaju kontru s 3 igraca u sredini.

13 godina
protjeran
Busquets je najlosiji veznjak Barcelone i ne smije vise nikada igrati prvi sastav.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice