Izgleda sa je problem sto vodimo bez Messija. Pade prica u vodu.
Jel ti gledaš utakmicu? Zabili smo krumpir od gola i igramo jadno da jadnije ne može. S ovakvom igrom se može pobijediti par utakmica na sreću, ali ne funkcionira dugoročno. Pa dokaz su ti gotovo sve gostujuće utakmice ove sezone gdje smo prosipali bodove.
Ja želim gledati Barcelonu koja ne igra kao ekipa sa j*bene sredine tablice u odsustvu Messija. U ovu ekipu je uložena milijarda. I za što? Za ovakvu igru kad ti fali jedan igrač?
Dosadilo mi je tvoje hejtanje igraca, igre, trenera i kluba. Ocigledno slabo pratis fudbal da bi znao da ovo nije play station.
Ajde molim te ne s*ri. Kako Liverpool ima igru bez Messija? City? Kako oni nemaju problema sa stvaranjem šansi, bilo doma bilo u gostima? Da imaš imalo srama bar nebi pisao ništa. Branio bi ovog bezkičmenjaka i da nas iz lige izbaci.
Tema se zove FC Barcelona. I kad sam ju otvarao nije mi u planu bilo da se samo pišu pozitivne stvari, nego da se i kritizira kad je to zasluženo. To što se ti voliš pretvarati da je sve u redu nije moj problem.
Ne razumijem tvoj odgovor. Vi ste pisali da Valverdea spasava Messi. Evo vidite da nije, ni danas ni ranije. I bez njega uglavnom pobjedjujemo. Uzmite zadnje 3 godine utakmice bez messija i sve ce vam se samo kazati.
Ta prica o liverpulu i citiju je jako dosadna. Jedan Buskec ima trofeja ko svi igraca liverpula zajedno. Nije isti uzitak guzit drugi i trideseti put. Zato ih Klopp i vodi. Uvijek preuzima aucajdere jer se moze nametnut. Odbio je Reala kad su ga htjelj angazovat. Zapitajte se sto.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!