FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.535
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
FC Barcelona

Jedna slika.

Miran i skroman život donosi više sreće nego potraga za uspjehom koja podrazumijeva stalnu napetost - Albert Einstein
15 godina
Re: FC Barcelona

Ovo do sada je previše loše, bez ikakvog smisla prema naprijed.

All truly great thoughts are conceived by walking.
13 godina
protjeran
katastrofalna igra
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Kakvo govno od igre

Nakon što sam gledao City gledati postavu sa 4 spora vezna igrača i napadom gdje Messi i Suarez uopce nisu u napadu je gadarija.

Daj nam 433 stavi Dembelea da igra u kolicima nego da ovo gledam

This time next year we'll be millionaires
15 godina

Barca postaje negledljiva i to nije slučaj samo sad. Fali Neymar u napadu, on je bio širina koja nam sad očajno fali. Jedva čekam da se Dembele vrati. Jer ova glupa igra 4 4 2 je očajna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.12.2017 21:48 (x18x05x).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako je Suki kralju

13 godina
protjeran
da nemamo ter stegena, albu i messija mi bi se borili za opstanak.
15 godina

Jako loša igra do crvenog kartona. Onda dva zaslužena gola i čista pobjeda. 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Chelsea... Jako nezgodno već u osmini, ali dobro navikli smo da do finala moramo pobjedit uvijek najbolje, nedaj Bože da nas je zapao jedan Basel, Šahtar i slično. Ali utješna stvar do Chelsea će se vratit i Umtiti i Dembele plus neko pojačanje na zimu (Coutinho).

15 godina

Još bolje da smo njih dobili. Ovo je neka nova Barca, drugačiji stil igre. Chelsea bi nam mogao odgovarati.

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Realovi hejteri na aparatima! Real izvukao najtezeg protivnika i sada im padaju sve teorije u vodu o namjestanju u hladjenu kuglica... zivot im je opet izgubio smisao.

Eye In The Sky
12 godina
Evil Access kaže...

Realovi hejteri na aparatima! Real izvukao najtezeg protivnika i sada im padaju sve teorije u vodu o namjestanju u hladjenu kuglica... zivot im je opet izgubio smisao.

ko ti trese kavez? jazavac obični prvo došao liječit komplekse na barcinu temu, a na realovu 0 bodova

11 godina
Evil Access kaže...

Ne boj se, veću slijedećem kolu bi ih mogli nagraditi sa pobjednikom dvoboja Roma - Šahtar, iako će vjerojatno PSG igrat sa njima

9 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobro je sto za Barcu nece igrati jedna od najvecih legendi kluba Tom Henning Ovrebo.

Eye In The Sky
11 godina
Evil Access kaže...

Dobro je sto za Barcu nece igrati jedna od najvecih legendi kluba Tom Henning Ovrebo.

Srećom pa svi ostali suci daju Penaldu stalno pucati, da može golovima stići Messija

14 godina
marsovac zemaljski kaže...
Evil Access kaže...

Srećom pa svi ostali suci daju Penaldu stalno pucati, da može golovima stići Messija

Kada igra Real Madrid, nema crvenih kartona za nas prije nego "onda čisto pobijedimo" !!!! 

ATJ Lučko
10 godina
FC Barcelona

Ne cine 2 igraca klub. Mislim na Neymara i Mbape-a. Po meni Real prolazi.

A psgu ce to biti lekcija da im ovo nije Nantes i sl koje trpaju.

Jos su oni zeleni.

16 godina
FC Barcelona

Steta nismo izvukli jaci klub.

Messi sa klupe ulazi protiv ovih

16 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...

Kada igra Real Madrid, nema crvenih kartona za nas prije nego "onda čisto pobijedimo" !!!! 

To aludiraš na onaj crveni jučer ili? Daj molim te reci da ono nije bilo zasluženo 

14 godina
Tomislav95 kaže...
ATJLučko kaže...
Evil Access kaže...

To aludiraš na onaj crveni jučer ili? Daj molim te reci da ono nije bilo zasluženo a

Znaš ti jako dobro NA ŠTO ja aludiram kolega cijenjeni!

Aludiram na post kolege nešto iznad koji je kazao da do crvenog kartona suparnicima ste igrali očajno, a onda ste postigli dva gola "i zasluženo pobijedili"?!?!

Znači, da nije bilo suđeno crveni karton, nisam gledao utakmicu pa nisam u mogućnosti kazati da je bio/nije bio, vi bi ste do kraja utakmice igrali katastrofalno?! 

I nebiste sigurno sa 10 na 10 mogli zabiti nijednog gola, izgleda?! 

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Znači Barcelona je kriva što je igrač Villarreala bio idiot i dobio crveni 

Slažem se, Barcelona nije trebala zabiti igrajući protiv 10 igrača. Trebali su još i pustiti Villarrealu da zabije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako se lijepo opet nasmijati izljevima Smradridskih kompleksaša  

Nego, bit će teško ali prolazimo Chelski 

14 godina
antimadridista kaže...

Znači Barcelona je kriva što je igrač Villarreala bio idiot i dobio crveni 

Slažem se, Barcelona nije trebala zabiti igrajući protiv 10 igrača. Trebali su još i pustiti Villarrealu da zabije.

Ne, ja to uopće nisam niti napisao niti implicirao, ako je zaslužio keine problem! 

Niti sam napisao ili implicirao da Barcelona treba nešto dopustiti, samo sam citirao jednog vašeg, koji je explicite priznao, da ste do crvenog igrali očajno, što ne moraš priznati, ali da niste ostali sa igračem više, tko zna kako bi završilo?! 

drummond kaže...

Kako se lijepo opet nasmijati izljevima Smradridskih kompleksaša  

Nego, bit će teško ali prolazimo Chelski 

Još je ljepše pročitati kakav si ti malograđanski licemjer! 

Još nije završila 2017 a Real Madrid ima priliku osvojiti jednu titulu, dok vi za La Ligu i Ligu Prvaka objektivno ste u opticaju, ali niste pretplaćeni za osvajanje, pita se i nešto druge ekipe! 

ATJ Lučko
15 godina

Kolega ATJLučko, to što sam rekao stojim iza toga. 

9 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Još je ljepše pročitati kakav si ti malograđanski licemjer! 

Još nije završila 2017 a Real Madrid ima priliku osvojiti jednu titulu, dok vi za La Ligu i Ligu Prvaka objektivno ste u opticaju, ali niste pretplaćeni za osvajanje, pita se i nešto druge ekipe! 

Ti klaune parazitski ćeš nekome o licemjerju, pa ti si najgori na ovom forumu po tom pitanju  Nemaš pojma o ničemu, pričaš o nečemu što ni ne pogledaš prije, ni imena trenera ne znaš napisati, o čemu pričamo ovdje?? 

Sad se smiri Marija da ti tampon ne ispadne 

Uostalom o kakvim ti titulama pričaš, jel sam ih ja spominjao igdje? Daj odi se liječi, nisi normalan. Kompleksi su te pojeli, žao mi te je doslovno.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.12.2017 19:34 (drummond).
14 godina
x18x05x kaže...

U tome i je poanta, do crvenog ste igrali loše. 

To što je igrač zaradio crveni, najviše samo njegov problem pa onda i kluba! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

U tome i je poanta, do crvenog ste igrali loše. 

To što je igrač zaradio crveni, najviše samo njegov problem pa onda i kluba! 

I sad je problem što je Barca pobjedila nakon crvenog kartona, bez obzira na lošu igru?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca je dosta ubrzala u 2. poluvremenu, a još više nakon crvenog kartona (60. minuta). To je sasvim dovoljno solidne igre da možemo reći da su zasluženo pobijedili. Meni se čini da Vi, kolega, pišete tek toliko da pišete.

15 godina
Tomislav95 kaže...

Barca je dosta ubrzala u 2. poluvremenu, a još više nakon crvenog kartona (60. minuta). To je sasvim dovoljno solidne igre da možemo reći da su zasluženo pobijedili. Meni se čini da Vi, kolega, pišete tek toliko da pišete.

On dođe ovdje da se naslađuje kad treba i kad ne treba, kao sad npr..

12 godina
FC Barcelona

ma stari je teski licemjer, bitno da mu takve pobjede reala nisu smetale prosle godine

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice