FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.806.949
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona
barcafan12 kaže...
Benvido Paulinho haha...

1 asistencija svaki 20 utakmica, nema šta. Baš su jebenog igrača doveli.

All truly great thoughts are conceived by walking.
11 godina
protjeran
Evo Bartomeu zna da mu je kraj pa ovim transferom sebi osigurava privatne poslove .

Loša situacija.
Treba prodati Rakitića,Rafinhu,Ardu...Roberto navodno zeli ici,s obzirom na raskos talenta koju je pokazao sinoc - vozi...

Imam dosta panjeva koji nicem ne sluze i to treba prodati dok se moze.
This time next year we'll be millionaires
10 godina

I šta si napravio s tim? Govoriš samo o prodaji, a dovesti nikoga dobrog nisu sposobni. Džabe milijarde u kasi kad nitko ne dolazi.

16 godina
FC Barcelona

Sergi Samper zeli otici iz kluba nakon sto su mu rekli da nema mjesto u prvoj momcadi ove sezone.

Cudne stvari se dogadjaju. Jbg, ako nece biti najbolji opet, bar nece biti popularno pljuvati po Barçi ove sezone.

A klinci i bandwagonasi mogu slobodno poceti pratiti PSG, City i slicne tvorevine.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nikad necu shvatit dvije stvari:
zasto se forumasi uvijek kace na neke novinarske frljoke kao da je to sveto pismo, i onda pljuju sve zivo zbog tih lazi

i

zasto Real Madrid u svakom el Clasiku zadnjih 10 godina ima jednog igraca kojem je zadatak samo da povrijedi Messija. Ramos, Pepe, Koentrao, Adebajor, Diara, i evo sad Kazemiro. Sve startovi u koljeno, iz klasika u klasiko vec 10 godina. 

11 godina
protjeran
Neda mi se pricat o kupovini igraca
svi znamo sto nam treba.

Da se mene pita prodao bi i Suareza jer njegova dodavanja su sramotna.

Trebamo i promjeniti.formaciju u sredini jer ocito ovo ne funkcionira.
This time next year we'll be millionaires
10 godina

Tu si u pravu, ja već mjesec dana trubim za Suareza da nije u nikakvoj formi. Možemo se nadati da će biti samo privremeno.

Stvar je jasna, MORAJU doći i couthino i demebele zajedno i još barem dva pojačanja do 50-60mil po glavi. Inače, ciao bella.

13 godina
neaktivan

A kog bi vi uzimali za 50-60 milja po glavi? cijene su se digle..sad poluproizvodi idu za 70 milja..ovaj palinjo je dogovoren tako rec odma nakon neymara pa jos ajde, al cekajte zimski rok i sljedece ljeto ..isti igraci ce bit bar 20 milja skuplji...sve ide gore...

i nasi su trebali bit pametni pa sad keširat za hazarda, ako se to sjete sljedece ljeto, nece ga dobit za manje od 200 milja

Origin ID: ReaLazio
13 godina
neaktivan

Znaci vi prakticki zelite Bale broj 2 ? Konj sa povezom koji zna samo trcat, i eventualno mu se potrefi da sutira kako spada...

15 godina

Kristina kažnjena samo sa 5 utakmica. 

Koga su oni doveli. Facepalm

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.8.2017 19:05 (x18x05x).
12 godina
neaktivan

Nema sumnje da bi mu ti izrekao izgon iz nogometa zbog onog incidenta. 

Ljudi zbog nepravde rade i gore stvari, da sam ja na Cristianovom mjestu kazna bi se mjerila u godinama zatvora a ne utakmicama suspenzije.

Čekamo da se u španjolskoj uvede naknadno kažnjavanje za simuliranje, jer Suarez ne da je kažnjen nego je nagrađen za to.

10 godina

Nemoj ti našeg grizlija dirati. Čovjek je ugradio preko ferja implantate, sad ste najebali.

8 godina
neaktivan
LeskiRM kaže...

Ljudi zbog nepravde rade i gore stvari, da sam ja na Cristianovom mjestu kazna bi se mjerila u godinama zatvora a ne utakmicama suspenzije.

Čekamo da se u španjolskoj uvede naknadno kažnjavanje za simuliranje, jer Suarez ne da je kažnjen nego je nagrađen za to.

hahhaha pa onda ROnaldo nikad ne bi igro :D :D moro bi se penzionisat da bar malo obraz sacuva :D

14 godina
neaktivan
Baš me zanima kako će navijači dočekati Paulinha, ne sumnjam da nisu upoznati sa onim ispadom na Twitteru. Ali čudi me da navijači nisu izviždali Bartomeua, inače znaju prepoznati kad nešto ne valja i pokazati to na utakmici ali brine me što ne reagiraju na pravi način. Izbori su ove godine jel? Nadam se da Bartomeu dolazi kraj i cijelom njegovom timu. Kupnja Paulinha je čisto marketinški potez u njegove privatne svrhe, to je nedopustivo.
12 godina
neaktivan
Barcelonista kaže...
LeskiRM kaže...

hahhaha pa onda ROnaldo nikad ne bi igro :D :D moro bi se penzionisat da bar malo obraz sacuva :D

Nebitno kaj bi CR napravio nego ono sto je dobro za nogomet

15 godina

Čuj ovi panjina što navijaju za real. U glavi imate dva klikera i ovdje ste došli prosipat pamet.

13 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Čuj ovi panjina što navijaju za real. U glavi imate dva klikera i ovdje ste došli prosipat pamet.

Jel prosipam pamet, jel vas provociram ili ista slicno? Normalno pisem u vasoj temi, konstuktivno, objektivno pa i neutralno, al nikad vam nekima ne valja..sta bolje bi bilo da sam dosao kao neki doticni navijaci reala sa komentarima "ronaldo je bolji od messia" ?

12 godina
neaktivan

Pusti čovjeka, samoprozvani stručnjak, HTV ce otkantat Jelicica i pozvati njega kao strucnog komentatora. Kompleksaš koji bježi od konstruktivne rasprave i činjenica automatskim šablon odgovorima. Pljuc.

15 godina
LeskiRM kaže...

Pusti čovjeka, samoprozvani stručnjak, HTV ce otkantat Jelicica i pozvati njega kao strucnog komentatora. Kompleksaš koji bježi od konstruktivne rasprave i činjenica automatskim šablon odgovorima. Pljuc.

Na tebe i Evila se odnosilo. Tvoja kontruktivna rasprava se svodi na to da se ti sam sa sobom raspravljaš dok ujedno trollaš temu.

12 godina
neaktivan
Kaj trolam? To su cinjenice koje bi ti kao znalac trebao poznavati. Kratko i jasno.
Prozivas ljude i stavljas se iznad svih, ja ti kazem da sam ja o nogometu vise zaboravio nego ces ti ikada znati.
Jebiga, ti nisi imao prilike gledati rochembacka u Barci pa ne znas o cem pricam. Al vidim neki iz ove teme su primjetili da barca ide prema tim vremenima opet. A u tim vremenima je barca zavrsavala ispod zone ulaska u LP
9 godina
protjeran
x18x05x kaže...
LeskiRM kaže...

Na tebe i Evila se odnosilo. Tvoja kontruktivna rasprava se svodi na to da se ti sam sa sobom raspravljaš dok ujedno trollaš temu.

Ja sam prvi napisao da ode Neymar, Neymar otisao. Kakvo je to trolanje?!

...
8 godina
neaktivan
Hajde molim te accese postedi nas svog prisustva ovdje. Budi covjek, ispostuj nas, napusti ovu temu,molim te.
9 godina
protjeran
Barcelonista kaže...
Hajde molim te accese postedi nas svog prisustva ovdje. Budi covjek, ispostuj nas, napusti ovu temu,molim te.

Znam ja da je puno lakse zabiti glavu u pjesak i tako zivjeti, ali istina te sustigne kad tad. 

...
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jbg, ne treba dizat tenzije bezveze.

Treba nekad znat istrpit neke stvari.

Losih vremena je bilo uvik, ali brate mili ovaj period sto nam dolazi sa ovom upravom, trebat ce postenog stpljenja i zivaca.

Umjesto da Messiju osiguraju kako takvu ekipu za ovih 2-3 godine top igranja, oni ko da mu za despet pune klub poluproizvodima i otpacima.

Ronaldo ceka loptu u kontri, u kojoj vecinom ima samo jednog igraca ispred sebe, ili pored sebe, ili ceka namjestenu loptu, pripremljenu na sut, dok Messi ako ne ode do centra po loptu,  ( vecinom okruzen petoricom protivnickih igraca fokusiranih samo na njega ), ostali nemogu nista napravit. Velika je razlika u ulogama njih dvojice, ne umanjujem ronaldove sposobnosti, ali ko se imalo razumije zna da je to tako.

Vezni red je poceo pucati po savovima vec prije tri sezone, a oni napunili 11 igraca u vezu, niti jedan kurca nevalja.

I sto ce sad realovci nego pisat gace od smiha, i ja bi.

Sad se smiju , a brzo ce nas pocet zalit, kako stvari stoje.

Katalonac_HR
13 godina
neaktivan

Pa malo i je smijesno za paulinja da se govori da je doveden kao odgovor realovom veznom redu..igrac koji nije ni u jednim spursima mogao igrat, barca ga dovodi, igrac koji je javno pljuvao po klubu barca ga dovela...di je tu logika? osim da je nesto drugo po sredi, ocito je on bio "akontacija" za nesto vece..u ovom slucaju kakav ugovor za izvođenje radova.

Pa nije paulinjo xabi alonso ili xavi/iniesta da bi trebao napravit nekakvu razliku u vezi, i odkad vama treba cistokrvni destruktivac u veznom redu? Ako se vec islo na dovođenje destruktivca, ima ih bome dosta puno boljih od paulinja.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sve receno..

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
Barca balkan fans je to objavila na svojoj stranici na facebooku, presumnjiv transfer, nadam se da ce se zbilja nesto pokrenut u tom gradu, u suprotnom idemo stopama milana i boljitak nam se ne nazire dok nas ne kupi neki rus ili kinez, prodavat ce se barca u dionicama, ovo je postalo sramocenje kluba...

Sjetite se samo guardioline ere, u redu, iniesta, xavi, busquets, messi, pedro i jos njih nekoliko su bili u poznim godinama, guardiola je imao takvu ekipu kakvu je, al ta barca je dominirala u svim natjecanjima, nakon toga barca se srozala u svim mogucim segmentima...

Kad vidim da pružaju nadu paulinhu kao njega je VALVEEERDE birao, mora da je dobar onda, pa fore tipa ne serite dok ne odigra prvu utakmicu itd., itd...

Pa da taj klošar išta valja ne bi ga, kao što je već rečeno, potjerali iz tottenhama i ne bi ga kineski klub platio 14 milijuna, a barca 40.(?!?!?!?) ono, WHAT THE FUCK?!

Osobno sam gledao paulinhove skillove na youtubeu, dosta ima scena gdje on jednostavno odigra pas prema nekom igraču, koji kurac (no.2)?!

Navodno da su pokrenuli pitem twittera pobunu protiv bartomeua da podnese ostavku

Ukucajte BartomeuDimiteYa
11 godina
Prema pisanju dailymaila, dortmund je barceloni dao rok od 2 tjedna da dovrše transfer dembelea

Na današnji dan prije 6 godina je barcelona dovela fabregasa za 29 milijuna eura i pet milijuna u varijablama...

A danas paulinha matorog dovode za 40, bartomeua i šačicu muzatora u zatvora strpat
15 godina

Sad ispada da je bio bolji predsjednik kriminalac Sandro Rosell, doveo je neka zvučna imena. Ova spodoba i izrod dovodi amatere.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice