FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.842.567
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Jedino što se može reći nakon svega je kapa do poda Barci. Gubiti 3:1 do '88 i onda zabiti 3 komada koja trebaš za prolaz... što drugo uopće možeš reći. Pamtim i dan danas Milan Liverpool, pamtit ću sigurno i ovo dugo vremena. Ako si pravi fan nogometa onda jednostavno moraš biti oduševljen ovom tekmom.

Naravno da kod prvog penala to nije bio faul u klasičnom smislu, ali i nespretnost se jednako kažnjava. Sigurno da je kod drugog Suarez prikazao kontakt jačim nego je, ali vidi se da ga je ovaj sapleo s leđa. PSG je napravio toliko gluposti u ovoj tekmi da nisu zaslužili prolaz. Pa ne možeš primiti u drugoj minuti tekme onakav krumpir, ne smiješ napraviti tako glup penal, ne smiješ si zabiti autogol iz doslovno ničega, ne smiješ propustiti 3 šanse da dokrajčiš Barcu. I to je to, nema tu puno mudrosti. Barca definitivno napadački nije odigrala ni blizu ko Pepova iz najboljih dana, ali vjerovali su u sebe do kraja i znali iskoristiti gluposti protivnika.

Sigurno da nikome tko prati Primeru nije u interesu da jedna Barcelona ispadne već u 16. Lako moguće da će opet 4 španjolska kluba u najboljih 8, a to je sigurno velika stvar za ligu. Još da Sevilla uspije malo srediti financije, mogli bi svake godine imati četveroboj na samom vrhu ko što je zadnjih par u Premiershipu. Kamo bolje od toga.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da im ova pobjeda treba bit motivacija da trebaju tako igrat svaku utk ostavit sve na terenu makar to bile i ove slabije ekipe.

16 godina
Re: FC Barcelona
Del_Boy97 kaže...

to ti tako ide

zaledje u finalu lige prvaka mu nije nikad smetalo

nadam se da se ne obracas meni , ne znam da je chelsea imao neko zalede u finalu lp , jedino sto je bio ostecen "malo" vise od strane barcelone ,nego sada psg

13 godina
loky4i4 kaže...

pa kad su dva penala tako nebitna stvar ,eto ajmk naknadno pokloniti dva penala psgu u prvoj utakmici znaci pobjeda 6:0 sad 6:1 ,psg prolazi xd ...https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra cini se da mu treba umjetno disanje decko se gusi

Prvi penal je bio 100% nepogrješiv, ne znam zašto se uopšte i priča o prvom penalu, Neymar je oboren ramenima protivničkog igrača poskliznuo se, da to nije sudija dosudio sutra bi bilo da igrači ulijeću rukama pod noge, a drugi penal Suarez je pao na udarac Marquinhos-a što smo vidili i kod drugih klubova ništa novo, iskoristio situaciju...

14 godina
FC Barcelona

Prije bi navijao za zvezdu i partizan skupa nego za ovo smeće od kluba.

Baš me zanima jel bi iste stvari pričali da vam se cure/žene poklone nekoj dvojici dva puta u 90 minuta ili bi i tu padala opravdanja da su dečki samo iskoristili priliku.

Not scared of flying saucers
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto se samog nogometa tice ovo sinoc se nece ponoviti vjerojatno vise nikad. Kolega gore je spomenuo Milan i Liverpool, i te tekme se jako dobro sjecam posto Milan pratim preko 15 godina.

U oba slucaja je ista situacija, igraci su sami sebe pobjedili, ali da se ne jebemo previse, vec kad je imao muda suditi ona dva penala Barci onda je trebao suditi penal Draxelu.

Velika je sramota i nase televizije sto dopusta onom pajseru Beusanu da se uopce i pojavljuje u programu, da nesto vrijedi ne bi bio tu di je kao i cijela nasa sudacka garnitura.

Svega toga nebi bilo da je Di Maria zabio onu mrtvu sansu, kao sto sam vec i napisao, da sam ja vlasnik PSG-a, usao bi u svlacionicu Nou Campa i poslao doma aposlutno sve jer ovo se takvim profilima igraca ne smije dogoditi.

Barca je iskoristila sto joj se ponudilo jer takve ekipe znaju i osjete "krv". 

16 godina
FC Barcelona

pa da iskoristio situaciju samo da je bio neki normalniji sudac bilo bi ovako https://youtu.be/tGBkfJXPNbY 

16 godina
Del_Boy97 kaže...

za one koji pričaju da nije bilo kontakta i pokazuju samo jednu stranu snimke

O čemu ti. Pa ovo tvoje i moje nije ista situacija. To je kad je Suki dobio žuti za simulaciju ako se ne varam.

Ruka je bila na leđima, ali buraz moj, Suki je pao kao da ga je strgao. Onako baš glumački maestralno. Nema to veze sa pobjedom, jer barca ih je rasturila na komadiće. Samo komentar kako se ljudima gade ovakve stvari.

Inače penala oba dva su bila čista.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 12:09 (Jack Sparrow).
14 godina
Jack Sparrow kaže...
Del_Boy97 kaže...

za one koji pričaju da nije bilo kontakta i pokazuju samo jednu stranu snimk

Ma jasno, kao onaj kontra Cibalije na Soudaniju.

10 godina
Pisu mediji da je Mascheranu izletilo i rekao da je bio faul na di mariji tj penal trebao bit
a stao mu cisto na nogu

plus neymarovo namjerno udaranje u leđa markinjosa
12 godina
protjeran

pogledaj snimku zakačio ga je nakon što je ovaj pucao.

Ajde jeste dosadni znam da je ne prospavana noć za vama ali sada kad je završilo od*ebite iz teme ionako niste niklad do jučer bili u njoj.

This time next year we'll be millionaires
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nakon svega što se dogodilo nakon ovih par utakmica za 3-4-3 formacijiom vidi se veliki pomaci...

4 utakmice odigrane 6-1,5-0,6-1 i 2-1 protiv Atletica.

Pomazila nas je i sreća u nekim trenutcima ali se moralo vratiti nakon ovakve sezone u prvenstvu gdje su ljudi ni krivi ni dužni uimali bodove.

Ponovo smo favoriti za sva trai trofeja,sada u Lp u ždrijebu nadam se da ćemo izbjeći Juventus i Atletico.

Sevilla ili Dortmund bi nam legli vrhunski.

8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovom pobjedom sve su s*ebali. Mogli smo se fino okrenut ligi, a ovako ćemo osvojit samo kup...

17 godina
ivek decembarski kaže...
Jack Sparrow kaže...
Del_Boy97 kaže...

za one koji pričaju da nije bilo kontakta i pokazuju samo jednu stranu snimk

Ma jasno, kao onaj kontra Cibalije na Soudaniju.

Ni blizu, tamo nije bio kontakt

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Svaka čast Neymaru za zadnjih 10 minuta utakmice, ali meni najjači igrač na terenu sinoć u 90 minuta je Umtiti. 

14 godina
Mitch kaže...

Naravno, u šizosvijetu, đipsilendu i klaun worldu nema greške.

https://streamable.com/8jp7h

A ovo je start na loptu i uopće nije za crveni.

14 godina
lithiumion kaže...

Svaka čast Neymaru za zadnjih 10 minuta utakmice, ali meni najjači igrač na terenu sinoć u 90 minuta je Umtiti

slažem se, dečko igra ko zmaj i samo se nadam da neće ljudi počet srat kad prvi put kiksa ili kad slabije odigra. Vidi se da može i zna igrat, a kiksat će kad tad bože moj.. Sve u svemu,sviđa mi se ko igrač i skroz su pogodili s tim transferom (čudo)  

Ayee!
14 godina
ivek decembarski kaže...
Mitch kaže...

Kolega Mitch, neki komentar?!?! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
baniciki kaže...

Ovom pobjedom sve su s*ebali. Mogli smo se fino okrenut ligi, a ovako ćemo osvojit samo kup...

O cem pricas ti?

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
ATJLučko kaže...
ivek decembarski kaže...
Mitch kaže...

Neki komentar na gol iz ofsajda u finalu LP prošle godine? Neki komentar na sve silne krađe u La Ligi bez kojih bi bili 10 bodova iza? Nema komentara?

Kao i obično, tvoja dvoličnost zapanjuje. Dvoličan si u apsolutno svemu. Nadam se da si mogao spavati noćas iako sumnjam.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...
ivek decembarski kaže...
Mitch kaže...

Neki komentar na gol iz ofsajda u finalu LP prošle godine? Neki komentar na sve silne krađe u La Ligi bez kojih bi bili 10 bodova iza? Nema komentara?

Kao i obično, tvoja dvoličnost zapanjuje. Dvoličan si u apsolutno svemu. Nadam se da si mogao spavati noćas iako sumnjam.

Tebe nisam pitao ništa, obzirom nisi ničiji odvjetnik, niti posjeduješ advokaturu, oli odvjetnički ured! 

Nas dva se možemo popričati kada Real Madrid u finalu odere Barcelonu, a do tada CALMA chico! 

ATJ Lučko
14 godina
Kakve veze 2 poklonjena penala i oprošten crveni imaju veze sa prošlogodišnjim finalem??

Obrazi kao đonovi
12 godina
protjeran
Nazad u rupu
13 godina
neaktivan

Ja sam rekao i ponovit cu, tko uzima za ozbiljno beusana taj nek odustane od nogometa. Covjek sa provalom vezanom za penal od dinama NEMA ŠTA TRAŽIT više kao ikakav "expert" za sudacke odluke ili bilo ista takvog. Tako da kad argumentirate molio bi bez da spominjete beusana jer je komedija.

Origin ID: ReaLazio
15 godina
ivek decembarski kaže...
Kakve veze 2 poklonjena penala i oprošten crveni imaju veze sa prošlogodišnjim finalem??

Obrazi kao đonovi

Naravno da imaju. Jer greške u vašu korist ne gledate uopće. Licemjerni ste do bola i ne možete podnijeti činjeicu da je ova generacija Barcelone nešto što vaš klub nikad nije imao niti će imati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
Šta to? Epileptične napadaje? Btw, navijam za Swansea
10 godina
neaktivan
10 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ivek decembarski kaže...

Obrazi kao đonovi

Naravno da imaju. Jer greške u vašu korist ne gledate uopće. Licemjerni ste do bola i ne možete podnijeti činjeicu da je ova generacija Barcelone nešto što vaš klub nikad nije imao niti će imati.

da bilo je zaleđe evo ja ti priznajem,sada ti priznaj da je penal bio poklonjen,stvar je u tome što tvrdite da je bio penal,a sami sebe lažete i znate da penal nije bio ,svejedno mislim da si je psg sam kriv jer se došao braniti sa prednosti od 4:0 i još onaj promašaj od di marije strašno...čestitke barci na prolazu ,bolja su momčad od psga realno.

https://www.youtube.com/watch?v=1EAHz5PgHa0
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Nazad u rupu

Čekaj, a zašto u rupu, i tko?!?! 

Zašto nebi vi malo se posuli pepelom, pa samo maaaaaaalo bili objektivniji?! 

Da sudac "nije slučajno LOOOOOL previdio" očigledan prekršaj na Gdje si Marija, nebi vi imali šestog gola i.

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Ne, mene smeta što se u ovoj temi svaka greška u našu korist okarakterizira kao nešto što je sudac namjerno napravio. S druge strane, kad mi pišemo o nepravednom suđenju u Španjolskoj, onda nas vaša ekipa dolazi tu ismijavati. To nije ništa drugo nego licemjerje i dvoličnost.

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 16:39 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice