FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.843.167
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Dio njega je umro nakon gola Sergi Roberta.
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vjerovali mi ili ne, istina je da mi nema ništa draže nego vidjeti facu pic relateda kad psg gubi 

15 godina
odjavljen

Ne razumijem, piše u naslovu da je Modrić skočio među navijače, a slika je Messijeva. :D

13 godina
footballer kaže...

Samo mi nije jasno zašto svaku osobu koja se ne slaže s tobom/vama i kritizira predmet vašeg obožavanja nazivate hejterom? Što ako se neki navijač Barcelone sad izjasni da misli da su oni penali nepostojeći? Da li je on onda hejter Barcelone bez obzira što navija za Barcelonu. Sad si sam rekao za penale. To nije dlaka u jajetu, jer je zbog tih golova Barca i prošla. To se događa često, i ovo će biti zaboravljeno za godinu dana, ali se još uvijek dogodilo. Barca je igrala puno bolje, ali su još uvijek ti penali nepostojeći.  

Odrastite više, nemate 10 godina da nazivate ljude hejterima. Šta vi mislite da su nogometni klubovi toliko velika karika u nečijem životu da ih oni mrze? Pa vi "navijači" ste krivi za ovakva odvratna nazivanja ljudi hejterima itd. Svaki dan na usr***m Facebook-u vidim klince kako se svađaju i vrijeđaju tko je bolji između Ronalda i Messija, a njih dvojica su dobri prijatelji, druže se, i jedino što ih dijeli je rivalski klub. Jedan drugom čestitaju na titulama, ne vrijeđaju se. Bez obzira na ishod utakmice, rukuju se i čestitaju jedan drugom. Uživaju u rivalstvu jer jedan drugog motiviraju i jedan drugog guraju još dalje. Ali imaju dežurne odvjetnike koji redovito se*u u komentarima, kako je jedan ili drugi bolji. Ronaldovi fanovi govore kako je Messi loš igrač, a Messijevi kako je Ronaldo loš igrač. I vi na to trošite svoje dragocjeno vrijeme? Daleko ćete dogurati u životu ako se bavite tim glupostima.

Kada sam rekao hejteri nisam mislio na one koji komentarišu utakmicu i zaključe da nije bilo penala bilo da je to njihov klub ili ne, nego na one koji čim su čuli da je Barca prošla sjeli za svoje računare i počeli pisati po fb i ostalom #uefalone #barca_plaća_sudije itd čemu to...

9 godina
protjeran
FC Barcelona

8.3.2017 

NOGOMET

RIP

...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ljudi molim vas, Barca ih je razguzila sa 6 komada sta je tragikomicno za PSG, klub koji planira u cetvrtfinale ne smije si dozvoliti da ispusti rezultat od 4:0. Po meni sve regularno jedino penal na Suarezu ne bi sudio ali svejedno je Barcelona zasluzeno prosla i nema se sta nadodati osim da skidam kapu svakom od njih jer su danas ispisali povijest kakvu jos nitko nije.

I always tell the truth.Even when I lie.
11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Ne volim se miješati u ovakve rasprave, ali jednostavno sam morao nešto reći. Ova kovanica, kao i sve, ima dvije strane.

Prije nego me nazovete hejterom i Realovcom, nisam Realovac. U potpunosti ne podržavam niti jedan milijarderski klub. Ni Barcu, ni Real, Chelsea, PSG i dr. Gledam nogomet više od desetljeća, i mogu vam reći da je današnji nogomet apsolutno odvratan. Multimilijunski transferi, plaće i dr. Prije je nogomet bio za onog koji se najviše "ubije" na terenu, i da sve što ima. Sada je samo natjecanje "čiji je duži" u smislu keširanja desetaka milijuna eura (Neymar, Ronaldo, Bale, Pogba i dr.) To naravno ide u korist bogatim klubovima, koji zadnjih par godina osvajaju Ligu Prvaka. I spawnaju plastic fanove, koji ne navijaju za "svoj klub", nego mrze ostale (to se ponajviše vidi u rivalstvu Barca - Real).

Ps: nemojte pisati "pobijedili smo pošteno", "razbit ćemo vas u finalu i dr". Ne igrate vi nogomet, igrači igraju. Vi samo podržavate iz fotelje ispred TV-a i kompjutera ;)

Pozdrav od doživotnog Milanista :)

Necu te nazvati haterom, vec licemjerom. Mozda si se krivop izrazio, ali svejedno. Dakle. 
Sto se tice penala. Prvi, kazes neymar je mogao preskociti verratia. Naravno, mogaop je neymar i stati, pruziti ruku verratiu,
pomoci mu da se ustane i pitati ga da li je dobro. A sad daj se uozbilji. Jes ikad igrao nogomet?? Jel misli da je lako u TRKU uvjek preskociti igraca 
koji ti pada ili klize pod noge, te pritom ostati u ravnotezi i zadrzati balans i loptu??? Iskreno iako je igrac psg-a padao, a ne klizao, srusio ga je i time 
zaustavio Neymara. Iako neymar voli i odglumiti, ali ovdje ga je igrac srusio, na nesretan nacin. Da li ga to opravdava, ne. Iako je situacija cudna,
ali ono od suca do suca vjerojatno. 
Za razliku od prvog, drugi penal nije bio. Barem po meni. Iako je bilo kontakta, po meni nije bilo dovoljnog, a suarez je opsjetivsi kontakt
odlucio to upotpuniti i bacio se. Kontakt je bio, ali nedovoljno za penal po meni.

Sto se tice nadoknade. E tu si totalno promasio. 5 minuta je normalno za ovakve utakmice. 5 zamjena i 6 golova do 90.te minute,
dosta zutih kartona i prekida. U par navrata PSG igraci su malo odugovlacili i to je sasvim normnalno. 3 minute se produzi neka normalna 
utakmica, cak i ona koja zavrsi 0:0. Takod a tu najmanje mozes nesto prigovoriti. 

E sad za kraj da se nadovezemn za ovo sto si rekao da ne podrzavas ni jedan milijarderski klub. E TUUU pokatzujes svoju licemjernost i dvolicnost.
Kazes da si dozivotni Milanista, klub kojeg ja uz barcelonu jako podrzavam i koji mi je drag.
Medutim po cemu je Barcelona ili Real milijarderski klub, a Milan nije??
Prvo da ti kazem, da to sto je Milan poslovao JAKO LOSE, pa se srozao na niske danasnje grane, ne znaci da nije milijarderski klub.
Pod erom Berlusconjija koji je toliko okaljan aferama, a koji je upumpavao dosta prljavog novca u Milan za vrijeme svoje vladavine,
to te vidim ne smeta??? Zaboravljas da je i Milan kesirao multimilijunske transfere. To sto ste presusili zbog loseg poslovanja je 
greska kluba. Ne mozes zbop toga pljuvati drugima.
I na sve to sada je Milan prodan milijarderima kinezima. To na kraju i ta licemjernost ti nije trebala. Novci su se uvijek trosili.
Nekada je 30 milijuna bilo ogromno, danas je malo. Sve top napreduje i ide k vragu, ali je tako. I vjeruj mi da sutra vlasnici milana kinezi odluci,
Milan ce opet kao i svi drugi veliki klubovi bacati ogromne novce na igrace. 
I onda klazes ne podrzavas ni jedan milijarderski klub. Covjece s obzirom da je Milan prodan jebenim kinezima, a Barca u vlasnistvu stotine
ljudi, navijaca i slicno. Barcelona kao takva je kolektiv koji je u svim sportovima, nogomet, rukomet, kosarka i sloicno. Tako da je zapravo ironicno,
jer navijaci Barcelone bi prije bili ljudi ciji klub nije "milijarderski" kako kazes, vec je to Milan koji je vlasnistvo kineza.
Slobodno tio navrati i komentiraj Barcu i kritiziraj i iznesi svoje misljenje, ali probaj se suzdrzat ovakvih licemjernih izjava
kako nepodrzavas milijardeske klubo0ve, a onda reci da si dozivotni milanista, kluba koji je posjedovo multimilijunas berlusconi,a koji sad posjeduju
multimilijarderi kinezi.  Hvala i ne sramoti se vise. 

P.S. Nadam se povratku Milana u vrh, gdje mu je i mjesto.

17 godina
FC Barcelona

5 min nadoknade je radi 2 penala.

Svaki penal je min i pol minimum.

15 godina
FC Barcelona

Slika za povijest

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
odjavljen
Artem kaže...

Kada sam rekao hejteri nisam mislio na one koji komentarišu utakmicu i zaključe da nije bilo penala bilo da je to njihov klub ili ne, nego na one koji čim su čuli da je Barca prošla sjeli za svoje računare i počeli pisati po fb i ostalom #uefalone #barca_plaća_sudije itd čemu to...

Još uvijek koristiš riječi koje koriste klinke u srednjoj školi (na kavama) kako bi opisale drugu klinku koja je rekla nešto negativno za jednu od njih. Ovo je forum koji koristi većinom punoljetni ljudi, te se molim da svoje ponašanje prilagodiš svojim godinama. Riječ "hater" ili hejter "po naški", je izmislio kreten koji nije mogao dati dobro obrazloženje na neku svoju manu ili glupost. I sad to ekipa koristi. 

Čisto da ti napomenem, viđao sam na FB i postove od stranica imena "FC Barcelona Balkan" i ostalih noobova kako pišu isto za Real Madrid. I viđao sam to za sve ostale klubove. To što vi kritizirate druge, a na greške kluba za kojeg navijate zažmirite, to je vaš problem. Ako želite komentirati nogomet kao sport, onda budite objektivni. Ona dva penala su nepostojeća, i nisi hejter ako to kažeš. To je svaki iole zdrav čovjek primjetio, pa čak i ti.

Čemu to? Jer vide od drugih. Jedan pokrene lavinu i odmah svi skaču za njim. "Real je sranje, Uefalona itd." Na kraju krajeva, krađe u sportu su normalne. Sjeti se samo koliko puta su našu rukometnu reprezentaciju suci pokrali, i koliko je bilo hajke oko toga (stranice na FB koje izruguju i vrijeđaju suce) i dr. Ljudski faktor je u igri, i na ovakvom nivou je sve moguće, jer je nogomet postao biznis. Prisjetimo se i problema u kojem je Juventus bio zbog namještanja utakmica u Serie A. 

Svako svađanje oko klubova je apsolutna idiotarija. Evo ti jedan comic koji slikovito i jasno prikazuje sve koji se svađaju oko klubova kako izgledate nama, pravim ljubiteljima nogometa kao sporta. 

Ovo mi padne na pamet kad vidim usernameove kao što je "antimadridista" Ovo mi padne na pamet kad vidim usernameove kao što je "antimadridista"
16 godina
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan

Emeraju urucit otkaz samo zato jer je bio nesposoban odrzat prednost od 4 gola. Dobar je to trener, al ovo danas..ovo mu je najveci gaf karijere koji mu se nije smio desit.

Origin ID: ReaLazio
12 godina
FC Barcelona

neymar uzvraća udarac

15 godina
odjavljen
danny_2 kaže...

Necu te nazvati haterom, vec licemjerom. Mozda si se krivop izrazio, ali svejedno. Dakle. 
Sto se tice penala. Prvi, kazes neymar je mogao preskociti verratia. Naravno, mogaop je neymar i stati, pruziti ruku verratiu,
pomoci mu da se ustane i pitati ga da li je dobro. A sad daj se uozbilji. Jes ikad igrao nogomet?? Jel misli da je lako u TRKU uvjek preskociti igraca 
koji ti pada ili klize pod noge, te pritom ostati u ravnotezi i zadrzati balans i loptu??? Iskreno iako je igrac psg-a padao, a ne klizao, srusio ga je i time 
zaustavio Neymara. Iako neymar voli i odglumiti, ali ovdje ga je igrac srusio, na nesretan nacin. Da li ga to opravdava, ne. Iako je situacija cudna,
ali ono od suca do suca vjerojatno. 
Za razliku od prvog, drugi penal nije bio. Barem po meni. Iako je bilo kontakta, po meni nije bilo dovoljnog, a suarez je opsjetivsi kontakt
odlucio to upotpuniti i bacio se. Kontakt je bio, ali nedovoljno za penal po meni.

Sto se tice nadoknade. E tu si totalno promasio. 5 minuta je normalno za ovakve utakmice. 5 zamjena i 6 golova do 90.te minute,
dosta zutih kartona i prekida. U par navrata PSG igraci su malo odugovlacili i to je sasvim normnalno. 3 minute se produzi neka normalna 
utakmica, cak i ona koja zavrsi 0:0. Takod a tu najmanje mozes nesto prigovoriti. 

E sad za kraj da se nadovezemn za ovo sto si rekao da ne podrzavas ni jedan milijarderski klub. E TUUU pokatzujes svoju licemjernost i dvolicnost.
Kazes da si dozivotni Milanista, klub kojeg ja uz barcelonu jako podrzavam i koji mi je drag.
Medutim po cemu je Barcelona ili Real milijarderski klub, a Milan nije??
Prvo da ti kazem, da to sto je Milan poslovao JAKO LOSE, pa se srozao na niske danasnje grane, ne znaci da nije milijarderski klub.
Pod erom Berlusconjija koji je toliko okaljan aferama, a koji je upumpavao dosta prljavog novca u Milan za vrijeme svoje vladavine,
to te vidim ne smeta??? Zaboravljas da je i Milan kesirao multimilijunske transfere. To sto ste presusili zbog loseg poslovanja je 
greska kluba. Ne mozes zbop toga pljuvati drugima.
I na sve to sada je Milan prodan milijarderima kinezima. To na kraju i ta licemjernost ti nije trebala. Novci su se uvijek trosili.
Nekada je 30 milijuna bilo ogromno, danas je malo. Sve top napreduje i ide k vragu, ali je tako. I vjeruj mi da sutra vlasnici milana kinezi odluci,
Milan ce opet kao i svi drugi veliki klubovi bacati ogromne novce na igrace. 
I onda klazes ne podrzavas ni jedan milijarderski klub. Covjece s obzirom da je Milan prodan jebenim kinezima, a Barca u vlasnistvu stotine
ljudi, navijaca i slicno. Barcelona kao takva je kolektiv koji je u svim sportovima, nogomet, rukomet, kosarka i sloicno. Tako da je zapravo ironicno,
jer navijaci Barcelone bi prije bili ljudi ciji klub nije "milijarderski" kako kazes, vec je to Milan koji je vlasnistvo kineza.
Slobodno tio navrati i komentiraj Barcu i kritiziraj i iznesi svoje misljenje, ali probaj se suzdrzat ovakvih licemjernih izjava
kako nepodrzavas milijardeske klubo0ve, a onda reci da si dozivotni milanista, kluba koji je posjedovo multimilijunas berlusconi,a koji sad posjeduju
multimilijarderi kinezi.  Hvala i ne sramoti se vise. 

P.S. Nadam se povratku Milana u vrh, gdje mu je i mjesto.

Dao sam samo primjer koji je Neymar mogao napraviti. Naravno, ne smatram da je to razlog krivog suđenja penala. Veratti je pao zbog skliskog terena, pao je prema naprijed, te nije bilo namjere za faul. Nije ni dodirnuo Neymara u padu, nego je Neymar pao preko njega. Nema govora o faulu. Igrač je isto tako mogao pasti zbog ozljede npr, ili kao što se već događalo, napaja epilepsije.

Možda sam i promašio, ali budi siguran da bi bilo manje produžetaka da je ostalo 3-1. No, to je ionako nebitno jer su ta dva penala dovoljna.

Sreća da me pogrdni nazivi ne vrijeđaju. :D

Naravno, što se tiče Berlusconija, to me jako smeta. Ali ja nisam karika koja odlučuje o tom. Možda i nisam u pravu što se tiče milijarderskih klubova i Milana. Ja sam prvi koji će priznati svoju pogrešku te prihvatiti kritiku druge osobe što se tiče mene. Ti tu imaš pravo. Milan je prodan kinezima. Politika cijelog kluba je bliska nekoj sicilijanskoj mafiji. Većina vodstva je gledala samo novce i zato je klub tu gdje je. Vjerojatno sam se i ja krivo izrazio. No eto, priznajem pogrešku i prihvaćam tvoju kritiku. 

Nikad mi nije bio cilj ispast licemjer, niti vrijeđati ostale klubove, no ponavljam, riječi me ne bole i pogrdni nazivi ne vrijeđaju, tako da je meni vrlo lako naučiti iz svojih grešaka. I hvala ti na toj konstruktivnoj kritici, koju ću prihvatiti i uvažiti :) Jebiga, možda me vjerojatno samo iritira to šta su favoriti za osvajanje LP-a većinom ti "veliki klubovi", njih 4-5, pa ih zato baš i ne volim. Znaš i sam da je prije skoro svaki klub imao velike šanse osvojiti to natjecanje. 

P.S. I ja se nadam. Teško da će se oporaviti sljedeće sezone, no mislim da bi u roku od 4-5 godina mogli opet zasjati, ukoliko sve bude u redu.

12 godina

prvo nije bio verratti vec meunier, al ni to nisi uspio prijetit jer je razlika u visini samo pola metra

a drugo, licemjerstvo si pokazao i na forumski način kada pričaš da ne citiraju harmoniku od teksta vec da smanje, sto ti ovdje nisi učinio

plus, glupo je uopće uspoređivat napad epilepsije sa time sto je meunier smotan i trom pa se posklizao

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 1:43 (Del_Boy97).
11 godina
neaktivan
footballer kaže...

Dao sam samo primjer koji je Neymar mogao napraviti. Naravno, ne smatram da je to razlog krivog suđenja penala. Veratti je pao zbog skliskog terena, pao je prema naprijed, te nije bilo namjere za faul. Nije ni dodirnuo Neymara u padu, nego je Neymar pao preko njega. Nema govora o faulu. Igrač je isto tako mogao pasti zbog ozljede npr, ili kao što se već događalo, napaja epilepsije.

Možda sam i promašio, ali budi siguran da bi bilo manje produžetaka da je ostalo 3-1. No, to je ionako nebitno jer su ta dva penala dovoljna.

Sreća da me pogrdni nazivi ne vrijeđaju. :D

Naravno, što se tiče Berlusconija, to me jako smeta. Ali ja nisam karika koja odlučuje o tom. Možda i nisam u pravu što se tiče milijarderskih klubova i Milana. Ja sam prvi koji će priznati svoju pogrešku te prihvatiti kritiku druge osobe što se tiče mene. Ti tu imaš pravo. Milan je prodan kinezima. Politika cijelog kluba je bliska nekoj sicilijanskoj mafiji. Većina vodstva je gledala samo novce i zato je klub tu gdje je. Vjerojatno sam se i ja krivo izrazio. No eto, priznajem pogrešku i prihvaćam tvoju kritiku. 

Nikad mi nije bio cilj ispast licemjer, niti vrijeđati ostale klubove, no ponavljam, riječi me ne bole i pogrdni nazivi ne vrijeđaju, tako da je meni vrlo lako naučiti iz svojih grešaka. I hvala ti na toj konstruktivnoj kritici, koju ću prihvatiti i uvažiti :) Jebiga, možda me vjerojatno samo iritira to šta su favoriti za osvajanje LP-a većinom ti "veliki klubovi", njih 4-5, pa ih zato baš i ne volim. Znaš i sam da je prije skoro svaki klub imao velike šanse osvojiti to natjecanje. 

P.S. I ja se nadam. Teško da će se oporaviti sljedeće sezone, no mislim da bi u roku od 4-5 godina mogli opet zasjati, ukoliko sve bude u redu.

Jes ti slijep??? Kako ga nije dodirnuo ptilikom pada?? Pa pao mu je u noge. Aj id pogledaj snimku. 
Da Neymar je pao preko njega, ali kad mu ovaj pao u noge. Nije ga neymar preskocio, pao je. Logicno. 
Neymar je kontakt mogao izbjeci da je pokusao preskakati, a opet je mogo zapet od njega i pasti.
Ovo je situacija u kojoj neki suci nebi svirali penal, ali je isto tako situacija za koju ne mozes reci nije penal.
Samo zato sto je pao i nije bilo namjere za faul, ne znaci da nije svojim padom omeo protivnika
u izglednoj situaciji u 16 metara i tako pomogao svojoj ekipi. 
Naravno da bi bilo manje produzetaka da je bilo 3:1 jer onda nema za sta nadoknadivati vrijeme,
onda moze svirati kraj i odma u 90-oj bez ikakvog produzetka i nitko nista nebi rekao. 

Nije bila namjera da te vrijedam tim pogrdnim nazivom. Vec kad si spomenuo Barcu kao milijarderski klub koje ne podrzavas i slicno, 
a milanist si koji je daleko vise milijarderski tim nego barca, onda je ispalo stvarno licemjerno.
Smetalo ti il ne za Berlusconia, on je podigao Milan i napravio ga silom kakav je bio 90 tih i poslje, samo ga je na zalost
i unistio poslje. 

Da, slazem se da je prije nogomet bio nekako vise gust gledati nego danas. Iako mislim da danas igraju puno tezi i napredniji nogomet,
gdje igraci stvarno morajui biti i fizicki pripremljeni i sve ostalo. Vise se trci, vise se analizira i sve. Ali nekako u svemu tome
nogomet kao da je izgubio onu dusu koju je imao prije. A slazem se i da je bilo vise ekipa za ligu prvaka.
Ovako vec godinama tu Barca, Real, pa Bayern nekako jedini bas onako ozbiljni kandidati. Tu i tamo neko uleti. Evo sada se Juve vratio tu.
Vjerujem da ti je frustrirajuci gledat danas sve to,. a onda viditi Milan koji je bas onako nisko bio pao. Ali evop nesto se pomice prema naprijed,
ako kinezi ove sezone pokazu ozbiljnost i odriese kesu za pojacanja, sve je moguce. Iskreno bas mi je cudno kada Milana nema u ligi prvaka
kao sila koja je nekad i nadam se opet ce biti. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.3.2017 3:40 (danny_2).
9 godina
neaktivan
Plitki komentar uzhebanog navijača Uefadrida i njihovih 1 penal po utakmici.
16 godina
FC Barcelona

luda partija..

zasluzena pobjeda...ocekiva se ostavka trenera PSG-a.

14 godina
FC Barcelona

Svim srcem sam za atletiko,dortmund i juventus u inat "djeci" koja se prepiru oko reala i barce.

10 godina
Ja se ne mogu otet dojmu sta je PSG ispustio. Kakva je to psiha luzerska, pa gori su od Arsenala i Wengera haha a cak sam pričao kako mi se svida ovaj njihov trener.

Oni cim su na 3 0 pritisnuli vidjelo se da barca ima problema. Trebali od prve minute tako a ne bunker na 25m od gola. 2 zicera fulali. Sramotno
Ovo i onaj skandal chelsea 2009 su neusporedivi

Tako da sudac i odluke su nebitni po meni, jedna sumnjiva odluka ne moze ponistit prednost psg-a

ps nisam barcin fan, navijao za Napoli i PSG
16 godina
Artem kaže...

Samo mi nije jasno zašto se ovi hejteri fokusiraju na jednu jedinu stvar koju su vidili večaras a to jeste dosuđeni penali, halo ba šta tražite dlaku u jajetu Barce je uništila Pariz večaras u svakom smislu riječi i to je to, da nije bilo penala možda bi bilo nešto drugo.

pa kad su dva penala tako nebitna stvar ,eto ajmk naknadno pokloniti dva penala psgu u prvoj utakmici znaci pobjeda 6:0 sad 6:1 ,psg prolazi xd ...https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra cini se da mu treba umjetno disanje decko se gusi

10 godina
neaktivan
loky4i4 kaže...
Artem kaže...

Samo mi nije jasno zašto se ovi hejteri fokusiraju na jednu jedinu stvar koju su vidili večaras a to jeste dosuđeni penali, halo ba šta tražite dlaku u jajetu Barce je uništila Pariz večaras u svakom smislu riječi i to je to, da nije bilo penala možda bi bilo nešto drugo.

pa kad su dva penala tako nebitna stvar ,eto ajmk naknadno pokloniti dva penala psgu u prvoj utakmici znaci pobjeda 6:0 sad 6:1 ,psg prolazi xd ...https://gfycat.com/KindlyAggressiveEyra cini se da mu treba umjetno disanje decko se gusi

da si ti bio na Suarezovom mjestu ti bi istu stvar napravio, ovako si doktro znanosti pa odmah trazis zatvor sa Suareza zbog dosuđenog penala

artuditu
17 godina
FC Barcelona

Hahhaahah kako mi drago zbog svih ovih hejtera!

Čovjek ne može vjerovati koliko navijači Reala mrze Barcu dok se ovako nešto ne dogodi, strašno. Čitam po Fejsu kako likovi yebu mrtvu mater igračima, bolje da crknu i slično, a na profilnoj slici im slika grba Reala.

Tipičan balkanski seljak bez mozga, samo da susjedu crkne krava. Zapravo, to je više tužno nego jadno.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
12 godina
flpmyslf kaže...
loky4i4 kaže...
Artem kaže...

da si ti bio na Suarezovom mjestu ti bi istu stvar napravio, ovako si doktro znanosti pa odmah trazis zatvor sa Suareza zbog dosuđenog penala

to ti tako ide

zaledje u finalu lige prvaka mu nije nikad smetalo

17 godina

Pa ne možeš to radit u 16 metara. Možda je pič*ast faul i mlitav kontakt, ali Veratti nije bio taj koji je imao loptu i bio je iza leđa suparniku.

Sviđa mi se kako je PSG podnio poraz, nitko ne krivi suce i sl. nego sebe.

Sad bi možda čak i mogli dovesti Verattija, ali onda bi to bio još veći poraz za PSG...treba imat milosti 

15 godina
FC Barcelona

Poslje 85. minute PSG je imao 4 točna dodavanja od čega su 3 bila početni udarci s centra nakon što su primili gol. SLIKA

LoL EUW - pomijac - https://500px.com/darkonakic HS-HotS Pomijac#2840
12 godina
FC Barcelona

za one koji pričaju da nije bilo kontakta i pokazuju samo jednu stranu snimke

15 godina
Del_Boy97 kaže...

za one koji pričaju da nije bilo kontakta i pokazuju samo jednu stranu snimke

Pa bilo je kontakta i penal je čisti ko suza samo su ljudi malo retardirani i to je to, nije samo stvar kontakta nego i tome koliko se pametno Suarez postavil jebeno je dobar u takvim stvarima.

Postaje stvarno smiješno da su uvijek suci krivi ali baš svaki put neznam kako im se da vise trubiti isto sranje svaki put nije da sam neki veliki fan Barce ali nakon Man Utd, Barca mi je jedan od dražih klubova i fakat sam počel uzivati u haterovim suzama svaki put kad rasture nekoga.

Najveci krivac si je PSG sam kaj su se usrali od prve minute i ukopali 10 igraca na 16 metara i neznam kaj  su ocekivali da se bude dogodilo?

twice the pride double the fall
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice