FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.851.121
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...
Mitch kaže...
Pa dobro dečko ima tek 20 godina....u nogometu prošlih generacija nisi ni čuo za igrača dok nije navršio 23-24...

Nisu problem godine, nego gluma na terenu. Glumi Messija a nije mu ni do koljena.

Dečec je bio "El Bahatee" još u Dinamu! 

Nemam ništa protiv maloga, ali da bi zaslužio rešpekt, morati će još puuuuuuno "palente" pojesti! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vidal starta 

12 godina
protjeran
Kako igramo jesmo li imali koji sansu?
This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
jako losa igra, betis je imao jednu stativu, a neymar fulao zicer na majstorsku asistenciju messija.
14 godina
neaktivan
Slabo da, tek pred kraj nešto prilika...Neymar stvarno loš 1 na 1, Digne beskoristan naprijed, Raketa očajan koliko samo loših dodavanja. S druge strane bit ce pravo čudo ako mi ne primimo gol, sijeva na sve strane.
16 godina

Nema šta, zasluženo vode. Bolji su od nas dva puta.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan
Enrique je kreten
17 godina
Enrike mora otići nakon ovoga
16 godina

Šta sudci nisu vidjeli, čisti gol. Fakat sramota.

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 13:52 (x18x05x).
17 godina
FC Barcelona

Ako Lucho ima imalo obraza dat ce ostavku

17 godina
Kako sad Messi ili drugi igrači koji su glavni motori ove momcadi mogu imati volje za igrom kada enrike glumi velikog trenera i izvodi nekakve poteze koje niko normalan nebi napravio
17 godina
Koji suci, da imaš nekoga tko bi primao ove messijeve asistencije nebi nikada ni spomenuli suce jer bi svaku utakmicu Dobili barem s dva razlike. E da je imat još jednog Messija umisto suareza ovi bi trebali krpati mrežu iza svake utakmice
17 godina
Nezaslužen rezultat....Lucha i Gomesa poslat od kud su došli..

BTW što pričate Rakitić griješi, ima 91% dodavanja?
16 godina

Pravo čudo kako mi ovo nismo izgubili. Razbili nas ljudi u svim segmentima, osim u posjedu lopte.

13 godina
protjeran
igrali smo prelose, al ponistena su nam dva cista gola.
11 godina
Mitch kaže...
Nezaslužen rezultat....Lucha i Gomesa poslat od kud su došli..

BTW što pričate Rakitić griješi, ima 91% dodavanja?

Prvo poluvrijeme nas dizelas krivo dodo 4,5 za redom , neka meka poludodavanja. Dobar bio zadnjih 15 minuta

15 godina
FC Barcelona

Ok, bili smo očajni. Ali ovakve stvari su zbilja nevjerojatne. Čestitke Realu na naslovu prvaka, ipak su puno čekali na to pa se Španjolska malo pobrine da govna uzmu naslov napokon.

Španjolska = Jugoslavija broj 2

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno ne volim govoriti o sucima niti se izvlačiti na to i danas nismo ni zaslužili ništa više od ovog rezultata ali stvarno je sramota da jedna ako ne najjača onda druga najjača liga svijeta nema gol tehnologiju. Pa kome nije u interesu da se ne dešavaju ovakve stvari kao nama danas ( znamo kome ), jbt lopta je pola metra bila u golu i da je bio priznat gol tko zna što bi bilo do kraja, ovako smo ipak prekasno zabili.

S druge strane ne znam dokad će se više trpiti Enrique i njegove pizdarije pa lik je uprskao utakmicu prije nego što je počela sa nekim glupavim sastavom. Od Dignea preko Mathiea i Arde koji nije za VEZU. Onda kad misliš da ne može gore lik uvodi Albu i Roberta očekujući da će oni nešto napraviti, a pri tom mi gubimo. Stvarno sramota od trenera i njegovo ne znanje je fascinantno. Taj lik da nema Messija u ekipi bi letio još davnih dana. Ako mu produže ugovor slobodno neka se propucaju svi redom. I nek mi netko objasni zbog čega je dovoden taj Paco, gubimo bitnu utakmicu, pa svaki normalan trener bi uveo drugog napadača ali ne ovaj konj uvodimo bekove. Nadalje Gomes je 0 od igrača to tvrdim i to je tako, možda je on dobar za ekipu poput Valencije ali u Barci je očajan, hebeš ti ako će on svaku petu utakmicu nešto napraviti, Barceloni treba kontinuitet, naši veznjaci su nesposobni voditi igru a kamoli asistirati napadačima. 

Ako nakon ovog Barca uspije osvojiti naslov to će biti ravno čudu, ali ako završimo i ne prvi nego drugi možemo biti zadovoljni. Usmjeriti sve na kup i LP prvenstvo, bojim se, izgubljeno.

16 godina

Čeka se ATJLučko.

15 godina
barcafan12 kaže...

Stvarno ne volim govoriti o sucima niti se izvlačiti na to i danas nismo ni zaslužili ništa više od ovog rezultata ali stvarno je sramota da jedna ako ne najjača onda druga najjača liga svijeta nema gol tehnologiju. Pa kome nije u interesu da se ne dešavaju ovakve stvari kao nama danas ( znamo kome ), jbt lopta je pola metra bila u golu i da je bio priznat gol tko zna što bi bilo do kraja, ovako smo ipak prekasno zabili.

S druge strane ne znam dokad će se više trpiti Enrique i njegove pizdarije pa lik je uprskao utakmicu prije nego što je počela sa nekim glupavim sastavom. Od Dignea preko Mathiea i Arde koji nije za VEZU. Onda kad misliš da ne može gore lik uvodi Albu i Roberta očekujući da će oni nešto napraviti, a pri tom mi gubimo. Stvarno sramota od trenera i njegovo ne znanje je fascinantno. Taj lik da nema Messija u ekipi bi letio još davnih dana. Ako mu produže ugovor slobodno neka se propucaju svi redom. I nek mi netko objasni zbog čega je dovoden taj Paco, gubimo bitnu utakmicu, pa svaki normalan trener bi uveo drugog napadača ali ne ovaj konj uvodimo bekove. Nadalje Gomes je 0 od igrača to tvrdim i to je tako, možda je on dobar za ekipu poput Valencije ali u Barci je očajan, hebeš ti ako će on svaku petu utakmicu nešto napraviti, Barceloni treba kontinuitet, naši veznjaci su nesposobni voditi igru a kamoli asistirati napadačima. 

Ako nakon ovog Barca uspije osvojiti naslov to će biti ravno čudu, ali ako završimo i ne prvi nego drugi možemo biti zadovoljni. Usmjeriti sve na kup i LP prvenstvo, bojim se, izgubljeno.

Ok, bili smo očajni. Ali zašto ljudi hvale Madrid ili Atletico kad pobjede igrajući negledljiv nogomet? Samo Barca eto mora pobijediti 5-0 svaku utakmicu da bi bilo zasluženo.

Ono što sudac "nije vidio" je bila očita krađa. I nema poveznice između naše igre i suđenja. Sudac treba raditi svoj posao ili dobiti otkaz, tu priča staje. Nije ovo prvi put.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
Pa ovo ne normalno...

Nijedan klub ove sezone nije bio vise puta potkradan od nas...Sramota da nam se ovo radi a o tome se ne prica...

Da sam u Betisu bio glavu bi rukuma prepolovio onom majmumu koji nas svaki put pokrade.
This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Anti slažem se potpuno s tobom. Ne bi ja imao ništa protiv da mi pobjeđujemo kao i Real, na sreću i na silu ali moraš priznat da je Enrique krivac za ovo,lik uprska tekmu prije početka a nije mu prvi put
15 godina
FC Barcelona

Ma to nema dvojbe. Bili smo užasni. Ali ovakve stvari frustriraju. Real kad igra očajno onda dobiju pomoć od sudaca da dođu do pobjede. Kao recimo ona utakmica protiv Malage. Mi kad igramo loše, još nas pokradu. Pa j*bote, koliko samo čistih golova nam je poništeno ove sezone...

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Hebiga momci kada su nam u upravi pičkice, skupa sa trenerom.

17 godina
Boli njih neka stvar, glavno da se lova slaže.
15 godina
Bestija kaže...

Ovakvi komentari mi nisu jasni. Fanovi ste kluba koji je osvojio gomilu trofeja u zadnjem desetljeću sa istim tim igračima. Ovakav period mora doći. A nešto se pita i trenera. Ja ovim igračima nikad neću ništa zamjeriti, ovoj generaciji Barcelone. Glupo je reći da ih nije briga kad iz godine u godinu rade nemoguće stvari i ušli su u nogometnu povijest.

13 godina
protjeran
marseille doveo payeta za 30mil eura, a mi alcacera za 35.......
17 godina
kexzoR kaže...
marseille doveo payeta za 30mil eura, a mi alcacera za 35.......

Payet ima 30 godina, a Paco 23 i 15 golova u prošloj sezoni....

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 16:40 (Mitch).
12 godina
FC Barcelona

sta ce nam ta pi*** od covjeka, dovoljno ih imamo već u timu

17 godina
antimadridista kaže...
Bestija kaže...

Ovakvi komentari mi nisu jasni. Fanovi ste kluba koji je osvojio gomilu trofeja u zadnjem desetljeću sa istim tim igračima. Ovakav period mora doći. A nešto se pita i trenera. Ja ovim igračima nikad neću ništa zamjeriti, ovoj generaciji Barcelone. Glupo je reći da ih nije briga kad iz godine u godinu rade nemoguće stvari i ušli su u nogometnu povijest.

Ma to sam mislio za predsjednika i ove ispod, nisam citirao moja greška.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice