Inače ako Barca ne osvoji 1 veliki trofej Lp ili prvenstvo on ide.

Na pamet mi padaju Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde, istina nisu neke trenerske veličine al bili bi bolji od LE.
Na polovici sezone dati otkaz treneru i još k tomu očekivati da će Sampaoli pobjeći iz Seville nakon pola sezone? Pa nije ovo videoigra...
Na pamet mi padaju Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde, istina nisu neke trenerske veličine al bili bi bolji od LE.
Na polovici sezone dati otkaz treneru i još k tomu očekivati da će Sampaoli pobjeći iz Seville nakon pola sezone? Pa nije ovo videoigra...
Niko nije ni mislio na pola sezone. Ja bi volio da ode, to je nešto drugo.
Pa napisao si u prethodnom postu "obojici odmah sad otkaz dati"
Pa napisao si u prethodnom postu "obojici odmah sad otkaz dati"
To je nešto što ja želim, čitaj što sam napisao iznad.
Možda taj Unzue bude bio bolji od Enriquea, a možda i ne. Budemo vidjeli.
Messi ne igra danas
Ovaj sastav nemože pobjedit Malagu.
Neloše, ali i nedovoljno dobro. Paco je za sad najslabije pojačanje,čovjek se ne može sastati sa loptom 3 puta u 45 minuta, pa šta mu treba prazan gol i lopta na 1 metar da nešto napravi,jako slab. Ostali isto ništa posebno,Roberto je imao par dobrih prolaza,Neymar rezerviran. Ne znam šta se mora desiti u nastavku da bude nešto bolje, ali ovo trenutno ovako možemo igrati još 2 sata oni neće zabiti, fali Suki isto,njegov nos za priliku, za gol. Ovdje nam stvarno trebaju 3 boda jer bi Real vrlo lako mogao danas kiksati kod Atletica.
Očekivao sam više od Neymara. Kad nema M-S on je običan igrač.
Šta je odigrao? Svaki dribling niđe veze. Šuteva u okvir gola 0.
Za pojačavanja se slažem. Od toliko kvalitetni igrača oni dovedu najgore.
Kao što rekoh na početku, ovaj sastav nemože dobit Malagu, čak više ni nikog drugog. Jer pola ekipe su poluigrači.
Točno to, zato su nemoćni.
boli me kurac za enriquea sudac nam je ponistio čist gol i cijelu utakmicu ovi kreteni zadržavaju nije nikom žuti pokazao nabijem ga na kurac skupa sa realom,tebasom i ostalom gamadi koja svake godine drži Reač u igri.
Pa ovo je nevjerovatno!!!! Kako se frajeri valjaju po terenu i oduzimaju vrijeme ovo dugo nisam vidio....A Barcelona je morala i mogla bolje, katastrofa sta nam se desava.
Da promašili su sa svim trabsferima ove godine to je istina i nabijem ih na kurac zbog toga,ali ne može sudac poništiti čist gol i dopuštati odugovlačenje cijelu utakmicu bez ijednog žutog kartona za krađu vremena.
Kameni legenda!
Ne znam šta hoćete, igralo se do 98. minute i koliko sam gledao utakmicu (cijelo drugo poluvrijeme) igrala se praktički viktorija. Imali ste igrača više, a na samom kraju i 2 igrača više.
Sramota je izjavit da ste "pokradeni".
Jel čist gol poništen?Jest.
Kameni je branio vrhunski a na kraju je sudac i malo šrpdužio s obzirom da je se Kamenom zavoj zamatao od 88. minute do 92.
Trebali smo ovo pobjediti i tu nema opravdanja ali svjedno čist gol poništen,uz sumnjivi penal.