FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.704.835
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Sve je to kockanje.Ali u svakom slučaju glavni favoriti za klupu.

Inače ako Barca ne osvoji 1 veliki trofej Lp ili prvenstvo on ide.
This time next year we'll be millionaires
15 godina
x18x05x kaže...

Na pamet mi padaju Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde, istina nisu neke trenerske veličine al bili bi bolji od LE.

Na polovici sezone dati otkaz treneru i još k tomu očekivati da će Sampaoli pobjeći iz Seville nakon pola sezone? Pa nije ovo videoigra...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Na pamet mi padaju Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde, istina nisu neke trenerske veličine al bili bi bolji od LE.

Na polovici sezone dati otkaz treneru i još k tomu očekivati da će Sampaoli pobjeći iz Seville nakon pola sezone? Pa nije ovo videoigra...

Niko nije ni mislio na pola sezone. Ja bi volio da ode, to je nešto drugo.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
15 godina
FC Barcelona

Pa napisao si u prethodnom postu "obojici odmah sad otkaz dati"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 0:21 (antimadridista).
17 godina
Ne zna se ko je gori, on ili moguce zamjene
15 godina
antimadridista kaže...

Pa napisao si u prethodnom postu "obojici odmah sad otkaz dati"

To je nešto što ja želim, čitaj što sam napisao iznad.

9 godina
FC Barcelona

Možda taj Unzue bude bio bolji od Enriquea, a možda i ne. Budemo vidjeli.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi ne igra danas 

11 godina
protjeran
Bez Messija i Suareza na Magu.Bit će svega.
13 godina
protjeran
Arda ce rijesit utakmicu, messi ima crijevnih problema, valjda on nije jeo cevape iz konzuma
15 godina

Ovaj sastav nemože pobjedit Malagu.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neloše, ali i nedovoljno dobro. Paco je za sad najslabije pojačanje,čovjek se ne može sastati sa loptom 3 puta u 45 minuta, pa šta mu treba prazan gol i lopta na 1 metar da nešto napravi,jako slab. Ostali isto ništa posebno,Roberto je imao par dobrih prolaza,Neymar rezerviran. Ne znam šta se mora desiti u nastavku da bude nešto bolje, ali ovo trenutno ovako možemo igrati još 2 sata oni neće zabiti, fali Suki isto,njegov nos za priliku, za gol. Ovdje nam stvarno trebaju 3 boda jer bi Real vrlo lako mogao danas kiksati kod Atletica.

15 godina

Očekivao sam više od Neymara. Kad nema M-S on je običan igrač.

13 godina
protjeran
Neymar je danas jedini dobro odigrao. Enrique I debili koji su mu doveli ova "pojacanja" moraju odstupiti.
15 godina
kexzoR kaže...
Neymar je danas jedini dobro odigrao. Enrique I debili koji su mu doveli ova "pojacanja" moraju odstupiti.

Šta je odigrao?  Svaki dribling niđe veze. Šuteva u okvir gola 0.

Za pojačavanja se slažem. Od toliko kvalitetni igrača oni dovedu najgore.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2016 18:01 (x18x05x).
13 godina
protjeran
A kome ce dodat loptu? Ovom debilu alcaceru? Ili mozda Denisu?
11 godina
protjeran
Pas mater lopovsku u usta.
15 godina

Kao što rekoh na početku, ovaj sastav nemože dobit Malagu, čak više ni nikog drugog. Jer pola ekipe su poluigrači.

13 godina
protjeran
Nisu oni lopovi, mi smo jadni I nesposobni
15 godina
kexzoR kaže...
Nisu oni lopovi, mi smo jadni I nesposobni

Točno to, zato su nemoćni.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

boli me kurac za enriquea sudac nam je ponistio čist gol i cijelu utakmicu ovi kreteni zadržavaju nije nikom žuti pokazao nabijem ga na kurac skupa sa realom,tebasom i ostalom gamadi koja svake godine drži Reač u igri.

13 godina
je bilo je nedosudjenih penala, i da,cisti gol je ponisten.. ali nisu ni zasluzili s ovom jadnom i jalovom igrom. svi jedna velika nula. paco ne postoji gore,pique smeta samo kad dodje u napad,gomes se boji skocit,neymar drka s loptom do iznemoglosti,busquets odavno nije na razini.. ma dno dna. vezni red je jedan od najsporijih u europi valjda,a to ne moze tak bit..
Ayee!
13 godina
protjeran
Nije nas nitko pokrao, mi smo jadni I nesposobni. Najlakse je druge krivit. Jadni smo, uprava I strucni stozer je grupa debila. Smijemo se realu zbog njihovih transfera, a Mateo kovacic koji je placen 25mil eura je ronaldinho za nekog gomesa,rafinhu I suareza
10 godina
FC Barcelona

Pa ovo je nevjerovatno!!!! Kako se frajeri valjaju po terenu i oduzimaju vrijeme ovo dugo nisam vidio....A Barcelona je morala i mogla bolje, katastrofa sta nam se desava.

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
Da smo im zabili 2,3 komada u prvom pol, a trebali smo, gledajuci ulozen novac onda se ne bi oni valjali. Vidite sada da uzrok nije umor.
11 godina
protjeran

Da promašili su sa svim trabsferima ove godine to je istina i nabijem ih na kurac zbog toga,ali ne može sudac poništiti čist gol i dopuštati odugovlačenje cijelu utakmicu bez ijednog žutog kartona za krađu vremena.

13 godina
protjeran
Mislim da smo coutinha mogli dobiti za 50mil eura,al nek smo doveli nekog gomesa koji ne moze igrati za jebeni portugal prvi sastav.
17 godina
FC Barcelona

Kameni legenda!

Ne znam šta hoćete, igralo se do 98. minute i koliko sam gledao utakmicu (cijelo drugo poluvrijeme) igrala se praktički viktorija. Imali ste igrača više, a na samom kraju i 2 igrača više.

Sramota je izjavit da ste "pokradeni".

Fortune favours the brave
13 godina
protjeran
Ovom idiotu treba dati sansu do el clasica, ako ih ne razbijemo onda neka lijepo odjebe.
11 godina
protjeran

Jel čist gol poništen?Jest.

Kameni je branio vrhunski a na kraju je sudac i malo šrpdužio s obzirom da je se Kamenom zavoj zamatao od 88. minute do 92.

Trebali smo ovo pobjediti i tu nema opravdanja ali svjedno čist gol poništen,uz sumnjivi penal.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice