FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.704.817
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
ATJLučko kaže...
drummond kaže...

Nemoj se raditi sad neki gospodin tu, sramotiš se samo. Sorry za kučku, K i L su jako blizu na tipkovnici, ljudski je griješiti, ne

Je, samo to dokaži nekima kada tvrde da je "netko" najbolji na svijetu, a nije, jer da je, neke stvari bi bile totalno drukčije. 

A koje to?

Messi je najbolji igrač koji je ikad zaigrao profesionalni nogomet...ako to ne govoriš onda nemaš pojma o nogometu.

Pogotovo ako ti je Ronaldo ispred njega. Možda je mašina, ali ni blizu nije po IQu igre, tehničkoj podkovanosti, proigravanju drugih itd. NI BLIZU.

Ronaldo je zvijer od igrača, nećemo se lagati iako je trenutno dosta van forme ali Messi je zaista svijet za sebe. Kako prolazi kroz protivničke obrane, asistira, stvara suigračima prilike a i na kraju zabija je nešto najbolje što je svijet vidio. Jedini koji me tako prije impresionirao je Ronaldinho, jako mi je žao što ga je noćni život sjebao tako jer je mogao još dosta trajati. Još jedna stvar po kojem cijenim više Messija je njegov timski rad a mislim i večini poznavaoca nogometa, za razliku od CR koji je više individualac koji sebe stavlja ispred momčadi, jednostavno je egotriper i plačipička prve klase. Jebeš takvog ''najboljeg'' igrača na svijetu, po meni je on nikakav primjer za buduće nogometaše.

15 godina
Slažem se Lučko. Neke bi stvari izgledale drugačije da je netko drugi najbolji na svijetu. Između ostalog, Real Madrid nebi imao samo jednu titulu prvaka u zadnjih 8 godina.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
FC Barcelona

Coutinho se spominje kao ozbiljna investicija.

Barcelona - Mes que un club
16 godina
FC Barcelona

Umtiti out 3 tjedna?

11 godina
protjeran

Ne vidim nigdje to.LINk?

This time next year we'll be millionaires
13 godina
protjeran
Procitao sam I ja prije 2 dana da se ozljedio
11 godina
protjeran
I ja sam nešto vidio da je neka ozljeda ali nisam razumio.Barca Balkan ništa nije objavila...
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
I ja sam nešto vidio da je neka ozljeda ali nisam razumio.Barca Balkan ništa nije objavila...

je, samo ti je promaklo

11 godina
protjeran
Marca objavila da Messi neće produžiti sa Barcom.

Realov medijski stroj se zakuhtava
sa pokušajima destabilizacije Barce.

To je prvi vijesnik da je uskoro El Clasico.
15 godina
Boixus Nois PS kaže...
Marca objavila da Messi neće produžiti sa Barcom.

Realov medijski stroj se zakuhtava
sa pokušajima destabilizacije Barce.

To je prvi vijesnik da je uskoro El Clasico.

Sad zamisli kako je navijačima reala? Tu su vijest čekali cijelu deceniju i ona nije istinita.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
11 godina
protjeran

Na njihovu žalost a i sreću još će moći gledati najboljeg igrača ikada kako dominira.Kad smo već kod toga ja bi ga na kraju rađe prodao Cityu ili PSG-u za velike novce nego pustio nazad u Argentinu.

,

15 godina

Teško da će on ikad u Argentinu, tj u Newell's Old Boys.

15 godina

Još jedna briljantna Messijeva predstava protiv Kolumbije. Golčina iz slobodnjaka, po meni jedan od najljepših slobodnjaka u njegovoj karijeri (obavezno pogledati) i dvije čudesne asistencije.

Argentina u kvalifikacijama za SP:
Sa Messijem - 5 utakmica, 4 pobjede
Bez Messija - 7 utakmica, 1 pobjeda

Ali da, "Messi je loš u Argentini"

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 2:56 (antimadridista).
11 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Još jedna briljantna Messijeva predstava protiv Kolumbije. Golčina iz slobodnjaka, po meni jedan od najljepših slobodnjaka u njegovoj karijeri (obavezno pogledati) i dvije čudesne asistencije.

al teže je zabijat andori, latviji... dok ti čekaš u šesnastercu da drugi igraju za tebe. I teže je navijat u finalu. 

(samo budala ili sljepac može reći da je penaldo bolji od dr.mr.sc Lea Messija)

17 godina
antimadridista kaže...

Gdje je sad onaj specijalac, baš me zanima njegovo mišljenje kako je Messi odigrao. Sigurno će reći da su opet suci nešto krivi ili je Mjesec bio prevelik pa je zato zabio takvu golčinu 

A najjača mi je izjava kada kažu da Penaldo nema tetovaža jer daruje krv. Kakve veze imaju tetovaže i darivanje krvi? 

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
14 godina
Pero Dinamit kaže...
antimadridista kaže...

Gdje je sad onaj specijalac, baš me zanima njegovo mišljenje kako je Messi odigrao. Sigurno će reći da su opet suci nešto krivi ili je Mjesec bio prevelik pa je zato zabio takvu golčinu 

A najjača mi je izjava kada kažu da Penaldo nema tetovaža jer daruje krv. Kakve veze imaju tetovaže i darivanje krvi? 

Apropos tvojeg malog Argentinca, pa i ćorava kokoš ponekad uspije zavaljati koju golčinu 

U svezi sa tetovažama i dobrovoljnim darivanjem krvi, samo nazovi u prvu zdravstvenu ustanovu i upitaj ih o tome, baš me živo zanima kakav ćeš odgovor dobiti, jer vidim da nisi baš redovit kod zdravstvenih sistematskih pregleda, zar ne kolega?! 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran
Lučko izgara od kompleksa u svojem podrumu nakon predstave najboljeg igrača u povijesti.

Lučko naguraj još koju tabletu bit će ti bolje.ostavimo klauna da se svađa sam sa sobom.

Kakva partija.Lik je 2 svijetlosne godine ispred sviju.
Jednostavno neponovljiv.

U subotu malaga pa onda Madriđani dolaze po porciju .
17 godina
ATJLučko kaže...

U svezi sa tetovažama i dobrovoljnim darivanjem krvi, samo nazovi u prvu zdravstvenu ustanovu i upitaj ih o tome, baš me živo zanima kakav ćeš odgovor dobiti, jer vidim da nisi baš redovit kod zdravstvenih sistematskih pregleda, zar ne kolega?! 

Dobrovoljni sam darivatelj krvi pa slučajno znam. I slučajno sam pitao tetu. I slučajno se može davati krv imao tetovaže ili ne. Yebote led.

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
11 godina
Ne znam jel netko spomenuo, ali rvo sad sam pročitao da će Barca za sponzora umjesto Qatar Airwaysa imati Rakuten
9 godina
playjob kaže...
Ne znam jel netko spomenuo, ali rvo sad sam pročitao da će Barca za sponzora umjesto Qatar Airwaysa imati Rakuten

Evo slika

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-3941760/Barcelona-unveil-new-sponsor-Rakuten-200m-four-year-mega-deal-Japanese-website-s-logo-splashed-famous-kit.html

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.11.2016 15:01 (thekeyofdestiny13).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jako mi je tesko gledati komentare na racun Messija pogotovo kada idu u krivome tonu. Ako i nisi fan Barce kao fan nogometa MORAŠ priznat da je Messi vrhunski igrac kakvog danas nema. Nemoras reći najbolji igrač ikada, ali nemoj se spustati na nivo lokalnog klošara koji non stop visi u kladi i hebe Barci sve po spisku kada izgubi od Celte, a ti igras hendikep

artuditu
13 godina
FC Barcelona

samo kratko u vezi ovog s tetovažama - često dajem krv i svaki put me dr. pita jel imam FRIŠKIH tetovaža. Dakle, sve je jasno i ne treba uopće to spominjat više.

i ako nakon svega ovog (leovi nastupi) CR pokupi zlatnu loptu radi kolektivnog uspjeha u kojem je ionako slabo sudjelovao onda nek se steraju svi redom..

Ayee!
15 godina
Hoće li se o ovoj gesti Messija pričati koliko se priča o porezu koji je "namjerno utajio" sa 17 godina?
http://www.sport-english.com/en/noticias/barca/gesto-leo-messi-con-los-empleados-afa-5637486

Članovi security teama Argentinske reprezentacije nisu dobivali plaće mjesecima, pa ih je platio Messi nakon što su popričali prije utakmice protiv Brazila. Nije želio da se to sazna u medijima ali je ipak dospjelo u španjolske medije.
10 godina
FC Barcelona
15 godina
el.šef kaže...

Obojici odmah sad otkaz dati, vrijeme je da odu.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ma neznamšto da mislim o tome hoće li Enrique ostati ali sam siguran da Unzue neće biti trener.

10 godina
x18x05x kaže...
el.šef kaže...

Obojici odmah sad otkaz dati, vrijeme je da odu.

Zasto otkaz i koga ce uprava dovest? Nema bas kvalitetnih trenera a da s uslobodni. Enrique je dobar.

15 godina
el.šef kaže...

Zasto otkaz i koga ce uprava dovest? Nema bas kvalitetnih trenera a da s uslobodni. Enrique je dobar.

Nije dobar, počeli smo igrati pičkasto a to nije nogomet koji ja želim gledati kao navijač Barce. Sve što smo osvojili pod njim iskreno ako je i 10% zaslužan za to. Jedno vrijeme je imao dobru taktiku i igrali smo na kontre bilo je dobro al nije dugo trajalo. Ova ekipa može bolje i to barem 30% bolje.

11 godina
protjeran
Dobro on ne valja i ide.
Koga ceš dovesti?
15 godina

Na pamet mi padaju Jorge Sampaoli i Ernesto Valverde, istina nisu neke trenerske veličine al bili bi bolji od LE.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice