Nemoj se raditi sad neki gospodin tu, sramotiš se samo. Sorry za kučku, K i L su jako blizu na tipkovnici, ljudski je griješiti, ne
Je, samo to dokaži nekima kada tvrde da je "netko" najbolji na svijetu, a nije, jer da je, neke stvari bi bile totalno drukčije.
A koje to?
Messi je najbolji igrač koji je ikad zaigrao profesionalni nogomet...ako to ne govoriš onda nemaš pojma o nogometu.
Pogotovo ako ti je Ronaldo ispred njega. Možda je mašina, ali ni blizu nije po IQu igre, tehničkoj podkovanosti, proigravanju drugih itd. NI BLIZU.
Ronaldo je zvijer od igrača, nećemo se lagati iako je trenutno dosta van forme ali Messi je zaista svijet za sebe. Kako prolazi kroz protivničke obrane, asistira, stvara suigračima prilike a i na kraju zabija je nešto najbolje što je svijet vidio. Jedini koji me tako prije impresionirao je Ronaldinho, jako mi je žao što ga je noćni život sjebao tako jer je mogao još dosta trajati. Još jedna stvar po kojem cijenim više Messija je njegov timski rad a mislim i večini poznavaoca nogometa, za razliku od CR koji je više individualac koji sebe stavlja ispred momčadi, jednostavno je egotriper i plačipička prve klase. Jebeš takvog ''najboljeg'' igrača na svijetu, po meni je on nikakav primjer za buduće nogometaše.