FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.705.434
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FC Barcelona
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...
Fernando Alonso (F1, navijač Reala): "Messi je najbolji igrač na svijetu. Samo zbog njega otišao sam gledati Barcelonu na Camp Nou već nekoliko puta."

Link, ako može, or??????? 

http://www.sport.es/es/noticias/barca/fernando-alonso-cree-messi-mejor-mundo-barca-barcelona-5619759

15 godina
http://www.marca.com/en/football/barcelona/2016/11/10/5824be15268e3e1c338b45a3.html

Inače neznam zašto vaš čude ovakve izjave pa vam trebaju linkovi potvrde. Realno svatko normalan vidi da je Messi najbolji. Čak i Guti je to priznao nedavno, još jedna legenda Reala.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...
http://www.marca.com/en/football/barcelona/2016/11/10/5824be15268e3e1c338b45a3.html

Inače neznam zašto vaš čude ovakve izjave pa vam trebaju linkovi potvrde. Realno svatko normalan vidi da je Messi najbolji. Čak i Guti je to priznao nedavno, još jedna legenda Reala.

Realno, sve je to subjektivno! 

Kao igrač, sve 5 osim Renaulta 4, ali kao čovjeku, stvarno mu nisu trebale one priče sa ne plaćanjem poreza, ne možeš to poreći! 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran
Dobija nagrade za najboljeg igrača na svijetu i svaki nogometaš i stručnjak je rekao da je Mesdi najbolji osim par panjeva poput Pepea,Nacha i ostalih iz svlačionice Reala.

Inače Messi se bori za zlatnu loptu a ne nobelovu nagradu za mir.

Najbolji igrač na svijetu bez pramca a kao čovijek van terena ima svojih mana.
This time next year we'll be millionaires
15 godina

Koga boli ona stvar za njegov porez? To mene nimalo ne zanima, njegov privatni život. Važno mi je da je igračina i da ga je užitak gledati na terenu. A dobro se i ponaša na terenu u današnje vrijeme kad je svaki drugi igrač tetkica koja pada na najmanji kontakt, po tome svi igrači mogu Messiju čistiti kopačke. Pratim ga zbog njegovog nogometa, a ne zbog ostalih stvari iz njegova života. Niti me zanima što Pique radi sa Shakirom, koliko Messi uplaćuje u dobrotvorne svrhe i ostale stvari van terena.

To što stalno pričaš o porezu u ovoj temi dovoljno govori o tome koliko je kompleksa Messi nabio, jer njegov nogomet ne možeš osporiti pa se priča o nečemu nebitnom.

Uostalom, kad već toliko pričaš o tom porezu, dobro bi bilo da si bar upoznat sa situacijom. Ja kojeg to ne zanima znam više od tebe koji stalno pišeš o tome. To je slučaj od prije više od 10 godina, kad je Messi imao 17. Sigurno je sa svojih 17 godina krojio planove o utaji poreza...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 22:30 (antimadridista).
14 godina
antimadridista kaže...
Koga boli ona stvar za njegov porez? To mene nimalo ne zanima, njegov privatni život. Važno mi je da je igračina i da ga je užitak gledati na terenu. A dobro se i ponaša na terenu u današnje vrijeme kad je svaki drugi igrač tetkica koja pada na najmanji kontakt, po tome svi igrači mogu Messiju čistiti kopačke. Pratim ga zbog njegovog nogometa, a ne zbog ostalih stvari iz njegova života. Niti me zanima što Pique radi sa Shakirom, koliko Messi uplaćuje u dobrotvorne svrhe i ostale stvari van terena.

To što stalno pričaš o porezu u ovoj temi dovoljno govori o tome koliko je kompleksa Messi nabio, jer njegov nogomet ne možeš osporiti pa se priča o nečemu nebitnom.

Kako možeš zanemariti njegov ugled, odnosno, kako on može derogirati ugled Barcelone, pa i svoj takvim radnjama, i onda se svi pravite slijepi pa to smatrate nebitnim! 

Upravo to pokazuje puno toga i o tebi, jer toleriraš kriminal, ili barem kriminalno ponašanje svojeg obožavanog, dočim su ti usta puna gorčine za svaki pa i najmanji pokret suparničkog igrača! I o kompleksima malo, ja sam sasvim miran od kompleksa jer ove sezone se do sada vrlo dobro vidjelo koga i kako pomažu sudci, a svejedno niste na prvom mjestu, za sada! 

Ne valjaju ti kriteriji, dvostruki su kolega moj 

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Aha to je bitno znači. Zašto onda u temi svog voljenog kluba ne pišeš o kaznenom djelu našeg Lukice sa Mamićem i njihovom zamračivanju novca? Tu je sve 5?

Ali da, ja imam dvostruke kriterije 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 22:38 (antimadridista).
12 godina
FC Barcelona

a da ne spominjemo još i jebača maloljetnica i ucjenjivača u jednom

ikera problematicnog također sa porezima

a bome je bio još jedan sa porezima osim njega samo se ne mogu sjetiti tocno tko

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 22:38 (Del_Boy97).
15 godina

Kako vas taj ATJLučko uvijek napali. Očito je da trola, teško da neko može tako biti glup.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
15 godina
ATJLučko kaže...
 jer ove sezone se do sada vrlo dobro vidjelo koga i kako pomažu sudci

Ajde bar da se u nečemu slažemo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.11.2016 22:50 (antimadridista).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

zakaj kao navijac Real Madria vrijeme ne provodis u temu spomenutoga kluba vec dolazis u temu rivala i ovdje prodajes toplu vodu? 

artuditu
17 godina
ATJLučko kaže...
antimadridista kaže...

Realno, sve je to subjektivno! 

Kao igrač, sve 5 osim Renaulta 4, ali kao čovjeku, stvarno mu nisu trebale one priče sa ne plaćanjem poreza, ne možeš to poreći! 

Ha dobro....ali mi pričamo da je on najbolji igrač....i to je to.

Maradona je bio na kokainu čitavu karijeru...šta sad to znači? Ronaldinho je imao skandale...itd.

14 godina
FC Barcelona

Toliko o vašem "najboljem" igraču na svijetu !!!!! 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran

Čovijek ima 50 godina a visi na forumima hejtajući Messija.Vjerovatno živi sam u nekom podrumu gdje hvata susjedov wi-fi pa nam je sad došao kad je tema o Realu propala ko Ronaldova forma zadnje 4 godine.

Pronađi život žao mi je te nemoj se srmaotit iz dan u dan .

Otkad je postalo izvjesno da Ronaldo neće osovjiti zlatnu loptu svaki dan vamo kmečiš.Nema ti od toga ništa.

11 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Toliko o vašem "najboljem" igraču na svijetu !!!!! 

Jel se ti bas trudis biti glup ili ti to prirodno??

Sve sto je messi izjavio je istina i covjek fer prizna da igrajju lose i da
se moraju sredit. Cinjenica koliko je Argentina jadna samo pokazuje koliko je messi vrhunski igrac kad taku Argentinu
uspio dovesti do 3 finala. Al ni messi sve sam ne moze. I covjek otvoreno kritizira i sebe i sve. Argentina igra jadno,
izbornik im je jadan i sta sad....

15 godina
Statistika u prilogu, prije ove utakmice s Brazilom. Jednostavno prestani komentirati nogomet, prestani se sramotiti. Imaš neke druge stvari za komentirati, tipa porezni sustav, u tome si dobar. Neka ti idući slučaj budu Lukica i Mamić.
14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Čovijek ima 50 godina a visi na forumima hejtajući Messija.Vjerovatno živi sam u nekom podrumu gdje hvata susjedov wi-fi pa nam je sad došao kad je tema o Realu propala ko Ronaldova forma zadnje 4 godine.

Pronađi život žao mi je te nemoj se srmaotit iz dan u dan .

Otkad je postalo izvjesno da Ronaldo neće osovjiti zlatnu loptu svaki dan vamo kmečiš.Nema ti od toga ništa.

Sve dok ste iza, smijem vam se svima u lice 

Hvala na takvoj brizi i zanimanju za moj WiFi, imam ga svojeg privatnog, flat tarifa, do 50Mbs, MAX TV sa svim sportskim kanalima, pa mogu guštati kada gubite, ili pobijeđujete uz pomoć sudaca, UEFALONA o da !!!! 

ATJ Lučko
14 godina
FC Barcelona

Hajde ekipa, pokušajte ovo demantirati, ako imate išta za argument     ????? 

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/novinari-izabrali-ronaldo-najbolji-nogometas-svijeta-modric-je-medju-20-a-messi-nije-ni-u-top-3/931424.aspx

ATJ Lučko
17 godina
novinari lol...ako su to ekipa ala Alač, onda listu gledamo od dolje jer je on idiot

Vidal, Payet, Pepe, Mahrez i Vardy ispred Modrića...
14 godina
Mitch kaže...
novinari lol...ako su to ekipa ala Alač, onda listu gledamo od dolje jer je on idiot

Vidal, Payet, Pepe, Mahrez i Vardy ispred Modrića...

Ooooooooooo kolega Mitch, pa bar sam od tebe očekivao malo realnosti! 

Ako je i prenio Alač vijest, odnosno objavio na INDEX.HR-u, nije on taj koji je bitnije utjecao na izbor, ma ne vjerujem niti da je glasovao itko od njih, ili čak iz Hrvatske! 

ATJ Lučko
15 godina
Idi se liječi Lučko. Kompleksi, to je sve što te muči. Jedna liga osvojena u 8 godina. To nikakvi novinari ne mogu demantirati.
11 godina
protjeran
Dodajte trolla na ignore pa nece nikog nervirati.
17 godina
nema to veze...isti skup novinara.

Da se mene pita, za 2016 lista bi isla Suarez pa ostalo nije bitno....najvise je pokazao u 2016 Istina da, CR je najvise osvojio velikih trofeja, a nalazi se vrlo visoko po kombinaciji golova i asistencija.

Tesko je bit objektivan pa rec da je Messi favorit za ballon d or, makar je pokazao duplo vise, odigrao uspjesniju sezonu.

Isto bi bilo da je i obratno...da je Ronaldo zabio vise itd., ali Messi pokupio dva trofeja...rekao bih Messi.
13 godina
protjeran
Messi je uvijek najbolji, daleko je ispred svih.
14 godina
kexzoR kaže...
Messi je uvijek najbolji, daleko je ispred svih.

Na kojim si ti to bajkama noćas  ????? 

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

@ATJKučko

Ok, rekao si svoje, sad stani pred poster svojeg idola (vjerojatnpo ga imaš na zidu u full size), zalizanog pederka i počni natezati čunicu. Čini se da ti to najbolje ide, ili idi cvili opet u gayphone temu. Imaš 2 izbora, u jednom i drugom si jaaaako dobar očito

PS. Daj sakrij to godište u svom profilu, sramotiš se ''stari''

14 godina
drummond kaže...

@ATJKučko

Ok, rekao si svoje, sad stani pred poster svojeg idola (vjerojatnpo ga imaš na zidu u full size), zalizanog pederka i počni natezati čunicu. Čini se da ti to najbolje ide, ili idi cvili opet u gayphone temu. Imaš 2 izbora, u jednom i drugom si jaaaako dobar očito

PS. Daj sakrij to godište u svom profilu, sramotiš se ''stari''

Evidentno kada čovjek barata sa konkretnim činjenicama, vama to smeta! 

A "KUČKA" je stvarno jadno i od vas kolega, ja sam barem mjerna jedinica za kulturu za vas, baš vas žalim  

ATJ Lučko
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemoj se raditi sad neki gospodin tu, sramotiš se samo. Sorry za kučku, K i L su jako blizu na tipkovnici, ljudski je griješiti, ne

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.11.2016 20:49 (drummond).
14 godina
drummond kaže...

Nemoj se raditi sad neki gospodin tu, sramotiš se samo. Sorry za kučku, K i L su jako blizu na tipkovnici, ljudski je griješiti, ne

Je, samo to dokaži nekima kada tvrde da je "netko" najbolji na svijetu, a nije, jer da je, neke stvari bi bile totalno drukčije. 

ATJ Lučko
17 godina
ATJLučko kaže...
drummond kaže...

Je, samo to dokaži nekima kada tvrde da je "netko" najbolji na svijetu, a nije, jer da je, neke stvari bi bile totalno drukčije. 

A koje to?

Messi je najbolji igrač koji je ikad zaigrao profesionalni nogomet...ako to ne govoriš onda nemaš pojma o nogometu.

Pogotovo ako ti je Ronaldo ispred njega. Možda je mašina, ali ni blizu nije po IQu igre, tehničkoj podkovanosti, proigravanju drugih itd. NI BLIZU.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice