Link, ako može, or???????
http://www.sport.es/es/noticias/barca/fernando-alonso-cree-messi-mejor-mundo-barca-barcelona-5619759
Link, ako može, or???????
http://www.sport.es/es/noticias/barca/fernando-alonso-cree-messi-mejor-mundo-barca-barcelona-5619759
Realno, sve je to subjektivno!
Kao igrač, sve 5 osim Renaulta 4, ali kao čovjeku, stvarno mu nisu trebale one priče sa ne plaćanjem poreza, ne možeš to poreći!
Koga boli ona stvar za njegov porez? To mene nimalo ne zanima, njegov privatni život. Važno mi je da je igračina i da ga je užitak gledati na terenu. A dobro se i ponaša na terenu u današnje vrijeme kad je svaki drugi igrač tetkica koja pada na najmanji kontakt, po tome svi igrači mogu Messiju čistiti kopačke. Pratim ga zbog njegovog nogometa, a ne zbog ostalih stvari iz njegova života. Niti me zanima što Pique radi sa Shakirom, koliko Messi uplaćuje u dobrotvorne svrhe i ostale stvari van terena.
To što stalno pričaš o porezu u ovoj temi dovoljno govori o tome koliko je kompleksa Messi nabio, jer njegov nogomet ne možeš osporiti pa se priča o nečemu nebitnom.
Uostalom, kad već toliko pričaš o tom porezu, dobro bi bilo da si bar upoznat sa situacijom. Ja kojeg to ne zanima znam više od tebe koji stalno pišeš o tome. To je slučaj od prije više od 10 godina, kad je Messi imao 17. Sigurno je sa svojih 17 godina krojio planove o utaji poreza...
Kako možeš zanemariti njegov ugled, odnosno, kako on može derogirati ugled Barcelone, pa i svoj takvim radnjama, i onda se svi pravite slijepi pa to smatrate nebitnim!
Upravo to pokazuje puno toga i o tebi, jer toleriraš kriminal, ili barem kriminalno ponašanje svojeg obožavanog, dočim su ti usta puna gorčine za svaki pa i najmanji pokret suparničkog igrača! I o kompleksima malo, ja sam sasvim miran od kompleksa jer ove sezone se do sada vrlo dobro vidjelo koga i kako pomažu sudci, a svejedno niste na prvom mjestu, za sada!
Ne valjaju ti kriteriji, dvostruki su kolega moj !
Aha to je bitno znači. Zašto onda u temi svog voljenog kluba ne pišeš o kaznenom djelu našeg Lukice sa Mamićem i njihovom zamračivanju novca? Tu je sve 5?
Ali da, ja imam dvostruke kriterije
a da ne spominjemo još i jebača maloljetnica i ucjenjivača u jednom
ikera problematicnog također sa porezima
a bome je bio još jedan sa porezima osim njega samo se ne mogu sjetiti tocno tko
Kako vas taj ATJLučko uvijek napali. Očito je da trola, teško da neko može tako biti glup.
zakaj kao navijac Real Madria vrijeme ne provodis u temu spomenutoga kluba vec dolazis u temu rivala i ovdje prodajes toplu vodu?
Realno, sve je to subjektivno!
Kao igrač, sve 5 osim Renaulta 4, ali kao čovjeku, stvarno mu nisu trebale one priče sa ne plaćanjem poreza, ne možeš to poreći!
Ha dobro....ali mi pričamo da je on najbolji igrač....i to je to.
Maradona je bio na kokainu čitavu karijeru...šta sad to znači? Ronaldinho je imao skandale...itd.
Čovijek ima 50 godina a visi na forumima hejtajući Messija.Vjerovatno živi sam u nekom podrumu gdje hvata susjedov wi-fi pa nam je sad došao kad je tema o Realu propala ko Ronaldova forma zadnje 4 godine.
Pronađi život žao mi je te nemoj se srmaotit iz dan u dan .
Otkad je postalo izvjesno da Ronaldo neće osovjiti zlatnu loptu svaki dan vamo kmečiš.Nema ti od toga ništa.
Toliko o vašem "najboljem" igraču na svijetu !!!!!
Jel se ti bas trudis biti glup ili ti to prirodno??
Sve sto je messi izjavio je istina i covjek fer prizna da igrajju lose i da
se moraju sredit. Cinjenica koliko je Argentina jadna samo pokazuje koliko je messi vrhunski igrac kad taku Argentinu
uspio dovesti do 3 finala. Al ni messi sve sam ne moze. I covjek otvoreno kritizira i sebe i sve. Argentina igra jadno,
izbornik im je jadan i sta sad....
Čovijek ima 50 godina a visi na forumima hejtajući Messija.Vjerovatno živi sam u nekom podrumu gdje hvata susjedov wi-fi pa nam je sad došao kad je tema o Realu propala ko Ronaldova forma zadnje 4 godine.
Pronađi život žao mi je te nemoj se srmaotit iz dan u dan .
Otkad je postalo izvjesno da Ronaldo neće osovjiti zlatnu loptu svaki dan vamo kmečiš.Nema ti od toga ništa.
Sve dok ste iza, smijem vam se svima u lice !
Hvala na takvoj brizi i zanimanju za moj WiFi, imam ga svojeg privatnog, flat tarifa, do 50Mbs, MAX TV sa svim sportskim kanalima, pa mogu guštati kada gubite, ili pobijeđujete uz pomoć sudaca, UEFALONA o da !!!!
Hajde ekipa, pokušajte ovo demantirati, ako imate išta za argument
?????
Ooooooooooo kolega Mitch, pa bar sam od tebe očekivao malo realnosti!
Ako je i prenio Alač vijest, odnosno objavio na INDEX.HR-u, nije on taj koji je bitnije utjecao na izbor, ma ne vjerujem niti da je glasovao itko od njih, ili čak iz Hrvatske!
Na kojim si ti to bajkama noćas ?????
@ATJKučko
Ok, rekao si svoje, sad stani pred poster svojeg idola (vjerojatnpo ga imaš na zidu u full size), zalizanog pederka i počni natezati čunicu. Čini se da ti to najbolje ide, ili idi cvili opet u gayphone temu. Imaš 2 izbora, u jednom i drugom si jaaaako dobar očito
PS. Daj sakrij to godište u svom profilu, sramotiš se ''stari''
@ATJKučko
Ok, rekao si svoje, sad stani pred poster svojeg idola (vjerojatnpo ga imaš na zidu u full size), zalizanog pederka i počni natezati čunicu. Čini se da ti to najbolje ide, ili idi cvili opet u gayphone temu. Imaš 2 izbora, u jednom i drugom si jaaaako dobar očito
PS. Daj sakrij to godište u svom profilu, sramotiš se ''stari''
Evidentno kada čovjek barata sa konkretnim činjenicama, vama to smeta!
A "KUČKA" je stvarno jadno i od vas kolega, ja sam barem mjerna jedinica za kulturu za vas, baš vas žalim
.
Nemoj se raditi sad neki gospodin tu, sramotiš se samo. Sorry za kučku, K i L su jako blizu na tipkovnici, ljudski je griješiti, ne
Nemoj se raditi sad neki gospodin tu, sramotiš se samo. Sorry za kučku, K i L su jako blizu na tipkovnici, ljudski je griješiti, ne
Je, samo to dokaži nekima kada tvrde da je "netko" najbolji na svijetu, a nije, jer da je, neke stvari bi bile totalno drukčije.
Je, samo to dokaži nekima kada tvrde da je "netko" najbolji na svijetu, a nije, jer da je, neke stvari bi bile totalno drukčije.
A koje to?
Messi je najbolji igrač koji je ikad zaigrao profesionalni nogomet...ako to ne govoriš onda nemaš pojma o nogometu.
Pogotovo ako ti je Ronaldo ispred njega. Možda je mašina, ali ni blizu nije po IQu igre, tehničkoj podkovanosti, proigravanju drugih itd. NI BLIZU.