FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.706.805
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Umtiti je jedini konstantan igrač Barce,dečko svaku utakmicu odigra na vrhunskom nivou bez većih greški.Očito je i Roberto počeo popuštati pod pritiskom,njemu se isto pod hitno mora naći zamjena na zimu,super je on ali igranje beka mu nije u krvi i to će uvijek tako biti. Što se ostalih tiče,svi više manje loše, a dan kada Messi napusti Barcelonu će biti ravan sudnjem danu za ekipu,taj čovjek nas je toliko puta izvadio iz g*ana da treba promjeniti ime kluba,stadiona,grada u njegovu čast.

Nadam se boljem 2.poluvremenu ali moje sumnje su se pokazale točnom,Sevilla nas jede u sredini i općenito,samo nas je sreća spasila od još ponekog gola u mreži.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymar je ispao smiješan u par trenutaka danas, igra u ogromnom grču.

15 godina
Re: FC Barcelona

Drugo poluvrijeme je dosta bolje. Neymar očajan, sve nešto pokušava al ne ide. Denisu fali kila, vjetar puhne on je na podu. Digne. Jedva čekam da se Alba vrati, ova ljeva strana je bezopasna skroz.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
14 godina
FC Barcelona

Neymar je mogao bez problema ono na kraju zavrsit, ne znam sta je radio moglo nas je kostat pobjede.

VISCA BARCA
15 godina
Jadna nam majka kad Messi ode u penziju. Luis Enrique se taktički totalno izgubio u zadnje vrijeme. Samo ga Messijeva individualna kvaliteta spašava.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka, bolje bi ja da igra Denis u prvih 11 nego taj Gomes koj ima kila pa mu džabe

Sa stavom kakvim su ušli u drugo poluvrijeme su zasluženo i zaradili plaću (i 3 boda)

11 godina
protjeran
Nisam gledao tekmu 3 boda su tu i to je najvažnije.

This time next year we'll be millionaires
15 godina
Predsjednik Seville:

"Barcelona ima Messija, a mi nemamo. Bili smo ravnopravni ali protiv toga se ne možemo boriti. Messi je vanzemaljac"
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledano s neutralne strane, jako napeta tekma, obje ekipe imale su svih 90 min dobar ritam i dosta prilika su stvarali. Gledano sa strane Barcinog navijaca, jako sam razocaran, vezni red nam je los, to svima mora biti jasno, jednostavno nitko nije vizionar koji bi mogao zamjeniti Iniestu. Sada kako nema Inieste ocekivao sam da ce Enrique Rakiticu dati malo vecu ulogu, ali i on isto zakazuje Suarez je dosta mlad i tesko je prebaciti odgovornost na njega, a i uostalom decko se jos uigrava. Busquets je ove sezone los, nema ga, mozda i njemu isto fali Iniesta s kojim godinama igra i odlicno si pasu jedan uz drugoga. Neymar dns nije pokazao nista, da nije bilo toga Messijevog carobnog dodira tesko bi se izvukli, ovako nosimo 3 boda i idemo dalje. Forma treba dici 70% ekipe ako misle na 3 fronta dominirati. Posjed lopte oko 85min je bio 48%-52%, to dosta govori.

artuditu
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo gledam malo stare snimke Barce protiv Reala što mi je izbacilo na yt-u.

Ova Barca je jednostavno predefanzivna na način koji smo prije navikli gledati...Pustimo malo ekipe koje se povuku pa svih 11 Barce bude na njihovim 40 metara.Govorim o jakim utakmicama.

Gledam snimku jednog gola Inieste protiv Reala...Pa naših je 6-7 išlo u završnicu.Cijeli vezni red je promejnio poziciju ,napravio nekakvu kretnju...

A danas stoje jedan do drugog i ne makac.U tome je problem iako smoto davno ustanovili.

Sredina je jako loša,pogotovo kad nema Inieste.Jako su predvidljivi,nemaju ideje i nikakva proigravanja kako smo navikli da režu protivničke obrane.

Sve zicerski pasevi prema Messiju.

Na sljedeće ljeto dobro razmisliti o tome tko može ostati u vezi i tko je potreban a tko ne.

Po meni Arda treba biti prodan bez obzira na njegovu formu jer će mu biti 30 a u sredini ne pokazuje nikad dobre partije.

Iako ni Gomes nije bolji on je mlad i može puno napredovati.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlaskom Xavia, Puyola i Guardiole Barce je jako puno izgubila i to dan danas nije nadomjesteno. Ovo kaj Conte radi s Chelsea-em je po meni dokaz da je on jedan od trenera koje bi osim Kloppa htio vidjet na mjestu Lucho-a koji ove sezone mora otici s klupe. Ponavljam, Covjek je napucan iz Rome i sjeo na klupu Barce bez ikakvog vrhunskog uspjeha. Veliki kredit mu je osvojena Liga Prvaka, ali igra treba bit prvva kad je Barca u pitanju. Jer ovo sezone Barca ne dominira. Nema Inieste i osjeti se i da je Messi izgubljen. Neymar je ocito previse zauzet sponzorima pa ne igra na 100%. Ovakvu Barcu biti ce tesko gledati u El Classicu

artuditu
11 godina
protjeran

Nema više starog prepozntljivog stila.Nekako kao da nemamo više dominaciju kao i prije gdje bi protivnik izgledao smiješno.Previše individualnih akcija.

A najvažnije da to izgleda presporo.Jednosatvno nema pasova iz prve , i kombinatorike između trojca u sredini.

Treba i reći da je uprava pogrješila sa trasnferima Vidala,Arde,Dignea,Gomesa i Paca na koje je potrošeno oko 150 miliona eura a nisu se okazila kao dostojne zamjene.

Ja sam izgubio povjerenje u Enriquea iako treba sačekati kraj sezone kad će sve biti kristalno jasno.

Ali opet sam 100 posto siguran da od ovih trenera koji su dostupni nebi nitko ništa bolje ni napravio.

10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Guardiola je trener koji sve gleda do sitnog igraca. Pozna igrace i ako taj igrac radi nekaj kaj Guardioli smeta, ovaj ce ga 100x pilat da to ne radi vec da radi ono kaj ovaj misli da je najbolje. I zbog toga je Guardiola stvorio najdominatniju Barcelonu koja sam ja ikada imao prilike gledati. MSN je stroj, stvarno melju i nevjerojatno ih je gledati kada su sva 3 na nivou, ali taj MSN se moze sakriti pred Messi-Xavi-Iniesta. Xavi koji je pravi kapetan kakvog Barce treba, Xavi i Iniesta su svojom inteligencijom i savrsenim pregledom igre Messija ucinili igracem kakav je dns, da li su jedan velik + u njegovoj igri bez obzira na njegovu genijalnost. Jako losi transferi su danas donijeli do velike oscilacije same igre Barcelone. Gomes je igrac za Valenciju i tamo je trebao ostati, nikakva zvijezda nece bit u Barci. Mathieu je po meni tolko slampav, tesko mi ga je gledati i on mora otici na zimu. Mascherano i Busquets su po meni najveci ove sezone, obojica su pre nesigurna, nisu ni na 50% snage kakvu su pokazivali prijasnjih godina. Isto tako po meni je Bravo trebao biti 1. izbor Barce kaj se golmana tice. Inteligentan je i velika steta kaj je otisao u City. Smatram da bi s njime primili 30% manje golova kolko smo primili. Najveci problem je i obrana kojoj vezni red previse ne pomaze iz razloga jer i sami dosta grijese. Ni Rakitic nije na nivou. Sve te situacije se trebaju rjesiti s trenerom, ali Lucho tu nema neki karakter. City nas je nadigrao u velikom stilu, onih 4-1 zaboravi jer su imali igraca manje. 

artuditu
13 godina
FC Barcelona

ovaj članak je odlično objasnio situaciju oko Zlatne lopte. Svaka je na mjestu..

Ayee!
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messi najbolji igrac na svijetu moze pricat ko sta oce i moze osvojit tu zlatnu loptu ko oce svi normalni pratitelji nogometa  to znaju 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 13:44 (wowrules).
15 godina

Kao što sam prije davno rekao, Kristina je odličan igrač al ono što Messi ima to se nemože naučit u teretani i na treningu. TALENT.

I zato ima prednost nad tetkicom.

14 godina
x18x05x kaže...

Kao što sam prije davno rekao, Kristina je odličan igrač al ono što Messi ima to se nemože naučit u teretani i na treningu. TALENT.

Kao što i ja mogu potvrditi da je mali parcov odličan igrač, ali da nije bilo kemije, i uloženo u njega ogromna sredstva, ostao bi samo jedan iz Argentine! 

U slučaju da gledamo igračke sposobnosti, stvarno je vrhunski igrač, ali kao čovjek, ili je glup kao točak, ili se pravi smotan kao pijana hrđavi sajla, posebice kada govorimo o financijama, jer kada zarađuješ sedamcifrenu sumu novaca na mjesec, i to još Oere, ni sada ne vjerujem previše nikome a kamoli u takvom slučaju, sorkač! 

I da, ukoliko ne priznajete osvajanje Europskog Prvenstva, moje skromno subjektivno razmišljanje kaže da je onaj koji će sa klubom biti prvi na kraju kalendarske godine, pa još i na kraju prvenstva, ima to neku ulogu u odlučivanju, zar ne?! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Kao što i ja mogu potvrditi da je mali parcov odličan igrač, ali da nije bilo kemije, i uloženo u njega ogromna sredstva, ostao bi samo jedan iz Argentine! 

U slučaju da gledamo igračke sposobnosti, stvarno je vrhunski igrač, ali kao čovjek, ili je glup kao točak, ili se pravi smotan kao pijana hrđavi sajla, posebice kada govorimo o financijama, jer kada zarađuješ sedamcifrenu sumu novaca na mjesec, i to još Oere, ni sada ne vjerujem previše nikome a kamoli u takvom slučaju, sorkač! 

I da, ukoliko ne priznajete osvajanje Europskog Prvenstva, moje skromno subjektivno razmišljanje kaže da je onaj koji će sa klubom biti prvi na kraju kalendarske godine, pa još i na kraju prvenstva, ima to neku ulogu u odlučivanju, zar ne?! 

Sve što si napisao nema veze sa nogometom i tko je bolji. Nije da se ne priznaje EP nego on na tom EP nije pokazao ništa, al baš ništa.

14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Sve što si napisao nema veze sa nogometom i tko je bolji. Nije da se ne priznaje EP nego on na tom EP nije pokazao ništa, al baš ništa.

A gdje sam ja to napisao da je ON nešto tamo konkretno učinio, osim da je sa reprezentacijom osvojio prvo mjesto????? 

ATJ Lučko
14 godina
x18x05x kaže...

Nije da se ne priznaje EP nego on na tom EP nije pokazao ništa, al baš ništa.

Malo ga pretjeruješ, ali da smo već sto puta vidjeli da je bitnije što se osvojio, a ne koliko si u osvajanju toga sudjelovao, jesmo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
protjeran
U svakoj statistici Messi ubija Ronalda.

Ronaldo je bio bitan za osvajanje EP koliko i ja.
Za osvajanje LP to jest osvajanje EL s obzirom na protivnike osim par golova Wolfsburgu nije ništa napravio.
A koliko je Wolfsburg moćan govori to da su u godinu dana jednu u gostima pobjedili.
Završili 13.na tablici.

A protiv Atletica se nije ni pojavio na utakmici.

Budući da je ovo indivdualna nagrada Messi je potpuno zaslužuje i bit će sramota ako je ne osvoji.

Jedostavno tapinovi pritiv Malma i ostalih ekipa se ne smiju nagrađivati zlatnom loptom.
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

A gdje sam ja to napisao da je ON nešto tamo konkretno učinio, osim da je sa reprezentacijom osvojio prvo mjesto????? 

Spominješ EP, znaš i sam da nema veze što ga je osvojio sa repkom jer nije ništa napravio. Neznam u čemu je problem?

14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Spominješ EP, znaš i sam da nema veze što ga je osvojio sa repkom jer nije ništa napravio. Neznam u čemu je problem?

Osvojio je nešto, što drugi relevantni pretendenti nisi, što tu nije jasno, gdje je problem?????

ATJ Lučko
15 godina

Ronaldo je na Europskom prvenstvu imao puku sreću. Odigrao je dvije solidne utakmice, doslovno (Mađarska i Wales). Ostalo sve daleko ispod prosjeka. Messi je čak odigrao i bolji turnir individualno na Copa Americi (5 golova i 4 asista). Jedina greška je taj promašeni penal ali sad baš da zbog tog jednog penala se čovjeku briše sve ono dobro što je napravio u zadnjih 365 dana je malo glupo. Bio je daleko najbolji igrač individualno ove godine. Mnogi mu osporavaju loše odigrano finale na Copa Americi, ali Ronaldo je imao još lošije finale LP gdje je bio najlošiji igrač na terenu doslovno i EURO (ozljeda) ali je imao tu sreću da su njegovi sugirači odigrali dobro u trenucima kad se on niej vidio na terenu, dok s Messijem to nije bio slučaj. Ti timski trofeji mu daju neke šanse ali kad se gleda individualno, Messi je opet bio bolji. Ali hebiga, nogomet je timski sport pa je pitanje što će se više gledati, trofeji ili ono što su pokazali individualno. Madai Messi je osvojio duplu krunu u Španjolskoj što se ne smije zaboraviti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2016 15:40 (antimadridista).
13 godina
protjeran
ATJ lucko jel tebi fali seksa u zivotu?
13 godina
protjeran
Zasto vi uopce usporedjujete messija I ronalda? Ronaldo se moze usporedjivat s copom ili mandzukicem,al se messijem ne.
14 godina
kexzoR kaže...
ATJ lucko jel tebi fali seksa u zivotu?

Uvijek, !!!! 

No, nije stvar u seksu, već u dvostrukim mjerilima kod vas u ovoj temi! 

Kada je potrebno da Barcelona pobjedi, onda može i na prijevaru, vjerujem da nisi zaboravio onu nedavno utakmicu kada ste pobjediti 2 : 3, golom Messia u samom finišu utakmice, A TREBALI STE, I MORALI IZGUBITI, ali suda je Barceloni tako malo ali tako dosta povukao u njezinu korist! 

Nemoj reći da se ne sjećaš kolega ???? 

ATJ Lučko
16 godina
FC Barcelona

Ekipa,

Dali je netko kupovao dresove sa stranice a linku?

Dali su pouzdani?

Battlelog: MUDO_HR
15 godina
Fernando Alonso (F1, navijač Reala): "Messi je najbolji igrač na svijetu. Samo zbog njega otišao sam gledati Barcelonu na Camp Nou već nekoliko puta."
14 godina
antimadridista kaže...
Fernando Alonso (F1, navijač Reala): "Messi je najbolji igrač na svijetu. Samo zbog njega otišao sam gledati Barcelonu na Camp Nou već nekoliko puta."

Link, ako može, or??????? 

ATJ Lučko
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice