FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.816
|
čitano: 6.805.045
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

Je*o ga Enrique jel on kriv što Sergi Roberto daje poprečni pas na 16metara?Ili to što De Bruyne loba Ter Stegena dok je ovaj na crti?

Ljudi su danas bili bolji iskorsitili svoje šanse u pravo vrijeme i to je to.

Busqets i Rakitić ove sezone meni nimalo nisu dobri a to govorim od početka sezone.Gomes ne može nikako biti dobar kad su ova dvojica koji bi trebali biti najsigurniji debelo ispod svojih granica mogućnosti.

Nadodaj na to ozljede 3 glavna igrača koji nose ekipu svake utakmice dobiješ to što si dobio.

A o tome da je Neymar kriv za 2 gola dana ne treba puno govoriti a ni o tome da je trebao namjesttii jedan gol za 2-0.

Pa neg ko, jesmo mi krivi. Dakle kad imas ekipu koja lose igra, kad imas ekipu koja radi iste greske, 
koja ponavlja iste mane i slabosti , onda je trener taj koji to mora ispraviti. Ako ne dovede adekvatne igrace za ono za sto ti treba,
onda je kriv. Problem vezne linije se vuce od prosle godine, samo sada je to jos gore i enrique tu ne pokazuje da zna sto radi ili sto bi ucinio
da popravi to. Gopmes je doveden, ali za koje mjesto, za kakvu igru, to jos ni enriqueu nije jasno.

Nije enrique kriv kada roberto napravi gresku kao danas ili kada ter stegen primi onakav gol. Ne krivim ja enriquea sto je Barca izgubila, 
dogodi se. Igraci odigraju lose ili imaju los dan i eto.

Ali krivim ga sto enrique sam radi iste greske od prosle sezone, sto ne ispravlja to, sto nema viziju kako dalj, sto nema odgovor 
Na ni jednu taktiku ozbiljnih momcadi. Sto kada stane, a on ne zna kako pokrenut, nema ideju ni da pokusa sta novo.

Jos jednom, problem vezne linije se vuce od prosle godine, doveden je Gomes, ali ja ne znam zbog cega. Turan je dobro krenuo
na mjesti neymara ispocetka, u vezi se slabije snalazi. Ceste promjene u vezi, gomes, turan, suarez, rafinhga nisu dobre
jer ne postavlja dobro igru. 

Problem desnog bocnog se znao onog trena kada se saznalo da alves ode, sto je enrique ucinio. NISTAA..
Stavio je tu roberta i malom svaka cast, sada moramo istrpit njegove greske, bit ce on super. Ali enrique
nije doveo ni jedno rjesenje za desni bok, aostavio je Vidala na kojeg ne racuna. Zasto??
Ostavio je Mathieua koji se pokazuje sve losiji, opet njegov izbor. 

Dakle nije enrique kriv sto se danas izgubilo zbog gresaka roberta i ter stegena. Ali je kriv sto Barca ne igra,
sto Barcina veza izgleda najlosije u posljednjih pa valda vise od 10 godina. Kriv je sto nema nikaku viziju sto on zeli
i kako kojeg igraca i gdje vidi. Kriv je sto nema plan sto kada neko ili nesto u igri zakaze. Nema drugog plana i ideje.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.11.2016 23:05 (danny_2).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nijedna ekipa na ovom svijetu osim Atletica (zavisno o rezultatu) i City nikad ne izađe na Bracu i tu imamo problem....Nema tko iznijeti loptu.Kad nema doktora Inieste sredina gubi taj prodor koji reže momčadi i kojim se njihov presing raspada.

Busqets je inteligentan igrač ali nešto ne štima.Meni se ne sviđa ova kombinacija sa njim i Rakitićem kad nema inieste...To onda ne liči na ništa.

Gomes ima potencijala i može biit odličan igrač.Mislim da bi dogodine trebalo naći igrača koji može zam,jeniti Iniestu na velikim utakmicama jer protiv Granade može svatko odigrati.

Jedan igrač tipa Coutinho koji ima dribling,udarac izvana i pas bi nam sjeo ko budali šamar.

Ali to je skroz druga priča.

Na zimu dovesti Lichstinera koji je praktički zamjena odkad je Alves došao a mislim da mu se Sergi 3x slabija konkurencija.

Ostalo se može rješiti jer smo prakitčki sa isitih 11 igrača osvajali trofeje sa lakoćom.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran

Slažem se ja sa većinom tvojih izjava ali jednostavno se moramo nastaviti na život poslije dua Xavija i Inieste.To je najbolji duo u povijesti nogometa i nikad se neće naći zamjena.

Pogrješili su sa Vidalom koji je klaun sam od sebe a koliko je loš to je i moj otac vidio kad je jednom gledao utakmicu.Vidi se da nema znanja i da ispada ko iz aviona.

Gomes je doveden kao zamjena za Busqetsa i Rakitića.

Denis Suarez je mekan i slab.To se vidjelo prošlu utakmicu čovijek trći i drži ga u jednoj ruci a on jadan ne može se izvući.

Neznam gdje je nestala kemija u sredini ali ka se sjetim igre protiv Juvea u finalu,Bayerna,PSG-a i demoliranja Reala onda znam da sve nije u treneru.

Ali opće je poznato da Barca tempira formu za drugi dio,fali nam 4-5 glavnih igrača svaku utakmicu ,stalno ozljede i nikako da se uhvati konstanta.

Siguran sam da će to biti bolje.

9 godina
FC Barcelona

Što se ljudi sad sekirate, nije to zadnja utakmica u Ligi prvaka i u prvenstvu Španjolske. 

9 godina
FC Barcelona

Statistika poslije utakmice

10 godina
FC Barcelona

Jedan City da pobjedi Barcelonu hahah e pa stvarno smo jadni..

Barcelona - Mes que un club
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca jednostavno nema odgovora na ozljedu Inieste. Vidi se da Rakiticu i Busquetsu fali Iniesta. Busquets dosta los ove sezone. Andre Gomes za mene nema kaj radit u prvih 11. Pretrom je igrac i nema nikakva razigravanja, to kaj se nasao u par sansi to ne pokriva ono kaj je njegov zadatak na terenu. Kod 1. gola City-a, ako je Buquests (ili tko vec) vidio da je Robertova lopta daleko od njega imao je prostora uklizat i izbit loptu van. City jako dobar sinoc. I dalje govorim da Enrique nije nikakav trener, covjek je napucan iz Rome i dosao je u Barcelonu bez ikakvog trenerskog uspjeha. Treba tu malo reda napraviti. 

artuditu
11 godina
neaktivan
danny_2 kaže...

Pa neg ko, jesmo mi krivi. Dakle kad imas ekipu koja lose igra, kad imas ekipu koja radi iste greske, 
...
...
Dakle nije enrique kriv sto se danas izgubilo zbog gresaka roberta i ter stegena. Ali je kriv sto Barca ne igra,
sto Barcina veza izgleda najlosije u posljednjih pa valda vise od 10 godina. Kriv je sto nema nikaku viziju sto on zeli
i kako kojeg igraca i gdje vidi. Kriv je sto nema plan sto kada neko ili nesto u igri zakaze. Nema drugog plana i ideje.

Tako je slažem se. Već smo napisali oko Enriquea i njegovih gluposti.

Nadodao bih još da; ekipa ti igra onako kako ti igra sredina, a to je trenutno kod Barce - užas, jer nitko nije konstanta. Busquets je u zadnje vrijeme kao da je pao s Marsa, Gomes je za mene prijevara; da je njega Real doista htio, završio bi on u Realu otkad. Ovako je to spin, čisto da se oslabi rival. Al, Bože, svima treba dati šansu prve sezone da se uklope, pa tako i njemu; lik je fizički mrcina, terminator, ima da pravi reda na terenu.

Jbt, Valencija se guši od smijeha, em se nakrcali keša od Barce i skoro nam otkinuše bodove i još nam sudbinu maltene kroji naš igrač na posudbi, a njihov Paco, kako forumaši znaju napisat', zakurac.

Jedini u kojeg polažem nade u sredini, je Denis Suarez, jer Barca vapi za agilnošću u veznom redu kakvu su svojevremeno imali Xavi i Iniesta, a i njega će Enrique uništiti kao i Mathieua.

I za kraj naš vršitelj dužnosti desnog beka, kako se i pretpostavljalo, kad dođu malo teže utakmice koje zahtijevaju bolju koncentraciju i defanzivne kvalitete, flop.

Sa ovakom igrom sredine ne očekujem ništa od Barce niti u El clasicu, jer stvarno moraš biti jadan da izgubiš od barce ako budu ovako loši, jer većinu toga je shebala sredina, spori, neodlučni, bez vizije, loši u duelima, sve ono što treba odrađivati vezni red -šteka.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.11.2016 20:24 (Dante05).
17 godina
Ronaldo mađioničar nestao iz tekme
11 godina
protjeran
Odavno je on mađioničar.
Klaunovi su se smijali kad sam rekao da je on bolja verzija Mandžukića i Olića.
Takozvano Gluho Krme.
15 godina

Neymar u filmu 

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
14 godina
Boixus Nois PS kaže...
Odavno je on mađioničar.
Takozvano Gluho Krme.

Da Uefalona nije izgubila onako neki dan, kazao bih da hejtaš pomoću "Bullhita", ali ste nakon početnog vodstva u gostima 0 : 1 propali u crnu zemlju od nemoći, tako da nemoj prozivati nikoga, kada u Uefaloni imate najmanje 12 komada gluhe i ćorave krmadi  !!!! 

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

lucko nam se sa mozgom posvađao, izgleda da djeluje to pranje mozga by apple

jedna stvar je natrpati 4 komada kad ti treba, a drugo je nonšalantno uć u drugu tekmu (što ne opravdavam) jer im se može

14 godina
Del_Boy97 kaže...

jedna stvar je natrpati 4 komada kad ti treba, a drugo je nonšalantno uć u drugu tekmu (što ne opravdavam) jer im se može

Samo se ti tješi, vidio sam koliko su "tužni" bili kada su dali prvi gol! 

A da i ne spominjem, tko je toliko debil, pa bi povjerovao u ovu tvoju tezu, tim više jer im treba svaki Oero za novi stadion, a nije da se pobjeda plaća kikirikijem?!?! 

ATJ Lučko
12 godina
ATJLučko kaže...
Del_Boy97 kaže...

Samo se ti tješi, vidio sam koliko su "tužni" bili kada su dali prvi gol! 

A da i ne spominjem, tko je toliko debil, pa bi povjerovao u ovu tvoju tezu, tim više jer im treba svaki Oero za novi stadion, a nije da se pobjeda plaća kikirikijem?!?! 

bolje se ti brini za svog kikića, a ne za stadion

17 godina
ATJLučko kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Odavno je on mađioničar.
Takozvano Gluho Krme.

Da Uefalona nije izgubila onako neki dan, kazao bih da hejtaš pomoću "Bullhita", ali ste nakon početnog vodstva u gostima 0 : 1 propali u crnu zemlju od nemoći, tako da nemoj prozivati nikoga, kada u Uefaloni imate najmanje 12 komada gluhe i ćorave krmadi  !!!! 

Dva tjedna prije smo ih dobili 4:0, a sada izgubili s polovicom igrača klupe na terenu...mislim da ćemo se snaći

Del_Boy97 urlam na frulu u pozadini

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.11.2016 19:30 (Mitch).
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slijedi jedno od najtezih gostovanja i bez obzira na to mora se uzeti 3 boda. Mora je naravno relativan pojam, ali ovo su igraci koji vec u startu sezone imaju dosta kikseva i prosutih bodova. City nam je ocitao lekciju, Real je na 2 boda i igra protiv Leganesa tako da treba odrzati korak za njima. Utakmica ide na vise od 3 gola i nadam se da Gomesa necemo gledati u postavi

artuditu
13 godina
protjeran
Ja bih volio vidjeti gomesa danas! Mislim da nece razocarati!
15 godina
kexzoR kaže...
Ja bih volio vidjeti gomesa danas! Mislim da nece razocarati!

Tako sam i ja govorio za A. Sancheza pa je bio katastrofa uvijek. Odličan igrač al nije za Barce.

15 godina

Sastav Barce:

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sa nikad lošijim Busquetsom,neiskusnim Denisom i toplo-hladno Rakitićem nisam siguran kako će veza funkcionirati danas, a upravo je to ključna stvar koja će po meni donijeti prevagu večeras.Jednostavno ako će naša veza moći dobro držati loptu u nogama te kvalitetno prenositi igru do naših napadača mislim da ne bi trebalo biti previše problema,ali nisam nešto optimističan po tom pitanju,nadam se da će me demantirat.

S druge strane,vrlo jaka,rastrčana i fizički moćna Sevilla...bit će jako zanimljiva utakmica,Barci je pobjeda pod mus,treba iskoristiti svaki kiks (Atletico) izravnih konkurenata.

15 godina

Treba promjenit način igranja skroz. Postaje iritantno pratit Barcine utakmice. 500 dodavanja koja ne vode ničemu. Obrana je glavna postala, lopta je najviše kod njih, tko takav nogomet voli gledati?

15 godina

Digne Denis Suarez Neymar Roberto

Sevilla 

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

katastrofa msn ocajan umtiti jedino dobar na terenu sevilja 10x bolja ako se nes ne promjeni gubi barca

17 godina
Sramotno, ni posjed nemamo...nadam se da na zimu Enrique ide ća
15 godina

Nema kapetana i mi se raspadamo. Ko pičkice igraju, moja baka sa bolesnim kukom bi bolje od Digne i Denisa odigrala.

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

neymar van - arda in
suarez van- paco in

suraz d van- rafinha

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.11.2016 21:25 (wowrules).
15 godina

Messi

15 godina
FC Barcelona

Katastrofa, Neymar previse komplicira. Trebaju uc Rafinha i Arda.

VISCA BARCA
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Treba uc paco koji nije bzvz doveden ako suarez nije u formi i neide ga zasto ne pokusat sa pacom pa nije djabe doveden da ude u 85 ili kad barca vodio 5 0 protiv nekog pa zasto mu nedat sansu nego silit suareza kojem neide

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice