Je*o ga Enrique jel on kriv što Sergi Roberto daje poprečni pas na 16metara?Ili to što De Bruyne loba Ter Stegena dok je ovaj na crti?
Ljudi su danas bili bolji iskorsitili svoje šanse u pravo vrijeme i to je to.
Busqets i Rakitić ove sezone meni nimalo nisu dobri a to govorim od početka sezone.Gomes ne može nikako biti dobar kad su ova dvojica koji bi trebali biti najsigurniji debelo ispod svojih granica mogućnosti.
Nadodaj na to ozljede 3 glavna igrača koji nose ekipu svake utakmice dobiješ to što si dobio.
A o tome da je Neymar kriv za 2 gola dana ne treba puno govoriti a ni o tome da je trebao namjesttii jedan gol za 2-0.
Pa neg ko, jesmo mi krivi. Dakle kad imas ekipu koja lose igra, kad imas ekipu koja radi iste greske,
koja ponavlja iste mane i slabosti , onda je trener taj koji to mora ispraviti. Ako ne dovede adekvatne igrace za ono za sto ti treba,
onda je kriv. Problem vezne linije se vuce od prosle godine, samo sada je to jos gore i enrique tu ne pokazuje da zna sto radi ili sto bi ucinio
da popravi to. Gopmes je doveden, ali za koje mjesto, za kakvu igru, to jos ni enriqueu nije jasno.
Nije enrique kriv kada roberto napravi gresku kao danas ili kada ter stegen primi onakav gol. Ne krivim ja enriquea sto je Barca izgubila,
dogodi se. Igraci odigraju lose ili imaju los dan i eto.
Ali krivim ga sto enrique sam radi iste greske od prosle sezone, sto ne ispravlja to, sto nema viziju kako dalj, sto nema odgovor
Na ni jednu taktiku ozbiljnih momcadi. Sto kada stane, a on ne zna kako pokrenut, nema ideju ni da pokusa sta novo.
Jos jednom, problem vezne linije se vuce od prosle godine, doveden je Gomes, ali ja ne znam zbog cega. Turan je dobro krenuo
na mjesti neymara ispocetka, u vezi se slabije snalazi. Ceste promjene u vezi, gomes, turan, suarez, rafinhga nisu dobre
jer ne postavlja dobro igru.
Problem desnog bocnog se znao onog trena kada se saznalo da alves ode, sto je enrique ucinio. NISTAA..
Stavio je tu roberta i malom svaka cast, sada moramo istrpit njegove greske, bit ce on super. Ali enrique
nije doveo ni jedno rjesenje za desni bok, aostavio je Vidala na kojeg ne racuna. Zasto??
Ostavio je Mathieua koji se pokazuje sve losiji, opet njegov izbor.
Dakle nije enrique kriv sto se danas izgubilo zbog gresaka roberta i ter stegena. Ali je kriv sto Barca ne igra,
sto Barcina veza izgleda najlosije u posljednjih pa valda vise od 10 godina. Kriv je sto nema nikaku viziju sto on zeli
i kako kojeg igraca i gdje vidi. Kriv je sto nema plan sto kada neko ili nesto u igri zakaze. Nema drugog plana i ideje.

This time next year we'll be millionaires

!!!! 
Denis