Fora mi je kak si prvo pretvorio funte u kune pa onda te kune u eure :D.
I bajdevej, nismo više u 2007., funta je ispod 8 i pol kuna. Znači bliže 130m kuna godišnje.
Fora mi je kak si prvo pretvorio funte u kune pa onda te kune u eure :D.
I bajdevej, nismo više u 2007., funta je ispod 8 i pol kuna. Znači bliže 130m kuna godišnje.
To je bez bonusa.
Na tjednoj razini dobiva bonuse skoro jednake plaći. A bonusi su navodno realno lako ostvarivi.
Dakle Real će sigurno njemu bruto uplatit 40 milijuna eura.
Nije ni čudo što ga nitko ne voli:
http://www.index.hr/sport/clanak/neymar-protivnika-s-ledja-gurnuo-niz-stepenice/929099.aspx
Nije ni čudo što ga nitko ne voli:
http://www.index.hr/sport/clanak/neymar-protivnika-s-ledja-gurnuo-niz-stepenice/929099.aspx
Ma lik je budala...zašto su uvijek ti Brazilci toliko neprofesionalni..užas.
I dalje nije naučio vraćat istom mjerom...ako ti netko nešto kaže, kažeš i ti njemu...a ne gurnut ga sleđa u tunelu
Stvarno je retardinjo ako je to napravio. A ovo za Bejla mi je nevjerovatno, čovjek poluigrač i zarađuje tolike novce.
HD stream za vcrs, any1?!
Ovaj Enrique je fakat idiot, ja više ne vjerujem da njegovi uspjesi nisu slučajni.
Lik starta Gomesa ispred D Suareza na LM.
This time next year we'll be millionaires
Obojica su pravo loša, forma ravna nuli.
Zanimljiva utakmica, Gomes me ugodno iznenadio. Sterling radi probleme, ali bolji smo. Messi je raspolozen, dosta trci. Sve u svemu ceka nas zabavno 2 pol.
Kakav Stones,Laporte,Marqhinos,...Umtiti je Messi za sve njih,kako dečko igra, strašno. Za dvije tri godine među 3 stopera svijeta ako se nastavi ovako razvijati.
Što se tiče utakmice 39 minuta smo ih jeli na terenu do tog gola za 1-1, prva i jedina greška u obrani i eto, ali s obzirom koliko riskatno igraju prema iza nije ni čudo,City je kvalitetan dovoljno da to iskoristi. Sredine kao da ni nemamo,jako slabo imaju loptu u nogama, sve se svodi na daj loptu MSN-u nek se oni brine što će s njom. Nema tu zamjene za jednog Iniestu i Xavija koji su dirigirali sredinom,čim njih nema i Busquets je daleko ispod svog nivoa. Digne isto super igra,dostojna zamjena Albi. Gomes igra jednu od boljih utakmcia za Barcu ali može to i još bolje.Sredina nam je isto previše spora,treba tu jedan brži igrač da stigne pokriti kad City krene u kontru.Mislim da ih možemo dobiti, i njima je iza propuh,ali nije da je sad odlučujuća utakmica,puno je bitnija ona protiv Seville,tako da je bolje da se čuvaju nekih ozljeda i slično.
S obzirom na kaj obrana lici i ne dosuđeni čisti penal za City možemo biti i sretni sa 1-1 atm.
Zašto je Enrique izvadio iz igre Rakitića?
Zašto je Enrique izvadio iz igre Rakitića?
zato što je idiot
Ubija nas City,možemo bit sretni s rezultatom.
Unistili su nas... Busquets je katastrofa, ne mozemo se sastat s loptom.
Ovo je već smiješno, toliku moć imamo da im zabijemo 3 gola. Nešto ne štima ove sezone brutalno.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju.. PSN: ROZNER_GT
Barcelona ne moze igrati u vezi sa svim ovako sporim i tromim igracima. To jednostavno ne ide. De bruyne i gundogan
masakriraju Barcin vezni red.
A naravno i lusi enrique jos jednom pokazuje da ne zna sto uciniti, kako uklopiti igrace koje ima na raspolaganju.
Gomes koliko god mozda bio dobar igrac mi je spor za Barcinu igru, i kad uz sebe jos ima busija koji je los cijelu sezonu, rakitica koji
igra toplo hladno, a sva 3 igraca su spora za napadacki dio igre, onda dode do ovoga da se ne sjecam unazad 10 i vise godina kad je
Barcina veza ovako traljavo, sporo i lose igrala.
Strašno, 
Sva sreća pa nije neka bitnija utakmica ali svejedno vide se neke mane u igri Barce.Spor vezni red,loš Busquets,nesigurnost u dodavanjima u obrani,itd...mora se nešto promjeniti pod hitno.Mogli smo danas lako popiti 5-6 komada,ali ne reci da ne stignemo s ovakvom igrom.
Pa nije Gundogan niti Fernandinho ništa brži od Rakitića, Gomesa itd.
Razlika je u tome što našu igru kreira Messi počevši od sredine, a kod Pepa to kreira vezni red i tako to i treba biti.
Nama je jedina funkcija veznog reda da se lopta prenese od Piquea, Maschea itd. do Messija ili Neymara.
Vezni red treba držat posjed, a ne Messi i Pique (kojeg doduše nema)
Roberto i Digne iznimno loši.
Osim ovoga što ste naveli, fale nam Alba i prodani Dani Alves, baš slušam engleskog komentatora koji govori kako je u ovakvim utakmicama vidljiv nedostatak brzog Alvesa koji bi se nosio s ovim pressingom. Iskreno ne razumijem baš Messijevu ulogu u ekipi, ove sezone zbog nedostatka vremena ne gledam toliko Barcu pa neznam jel inače igra opet ovako povučeno ili samo danas.
Pa nije Gundogan niti Fernandinho ništa brži od Rakitića, Gomesa itd.
Razlika je u tome što našu igru kreira Messi počevši od sredine, a kod Pepa to kreira vezni red i tako to i treba biti.
Nama je jedina funkcija veznog reda da se lopta prenese od Piquea, Maschea itd. do Messija ili Neymara.
Vezni red treba držat posjed, a ne Messi i Pique (kojeg doduše nema)
Roberto i Digne iznimno loši.
Kako nisu brzi od gomesa?? Brzi su, i jos vaznije pokretljiviji su. Barcin vezni red se
uopce ne stigne vratiti u obranu i postavit. Kasne na svaku loptu, troma kretanja unutar igre.
Sve se to jasno vidi.
Sto se tice ovoga da Barcin vezni red ne vodi igru, to se slazem.
Jos jednom enrique glavni krivac, ovo traje vec predugo i sve je gore, a on i dalje nema ideju vec se
pouzda u MSn i individualne kvalitete igraca u napadu.
Hvala na svemu enrique, ali idi vise iz Barce.
Ma po meni ključni segment koji nam fali ove sezone je stari onaj Busquets.Pa jbt lik je neprepoznatljiv ove sezone,koliko grešaka,nesigurnosti.Čim je tako Barca curi na sve strane,pod stare dane njegova sigurnost donosila je sigurnost cijeloj ekipi.Slažem se da i Alba fali ali nije Digne ništa lošiji od njega,sasvim korektno igra dečko.Problem je pretroma sredina,koja kad izađe visoko i kad krene kontra protivnika ne stignu se vratit i onda je obrana na cjedilu.To se danas vidjelo x puta,treba tu nešto napraviti.
Ne treba sad dizati preveliku frku oko ovog poraza,City je igrao kao da im je zadnje,bili su bolji,zaslužili su.
Idemo dalje,puno nas važnija utakmica čeka u subotu,ionako smo 99% osigurali 1/8 finala LP,ali da treba popraviti neke stvari,treba.
Je*o ga Enrique jel on kriv što Sergi Roberto daje poprečni pas na 16metara?Ili to što De Bruyne loba Ter Stegena dok je ovaj na crti?
Ljudi su danas bili bolji iskorsitili svoje šanse u pravo vrijeme i to je to.
Busqets i Rakitić ove sezone meni nimalo nisu dobri a to govorim od početka sezone.Gomes ne može nikako biti dobar kad su ova dvojica koji bi trebali biti najsigurniji debelo ispod svojih granica mogućnosti.
Nadodaj na to ozljede 3 glavna igrača koji nose ekipu svake utakmice dobiješ to što si dobio.
A o tome da je Neymar kriv za 2 gola dana ne treba puno govoriti a ni o tome da je trebao namjesttii jedan gol za 2-0.
Je*o ga Enrique jel on kriv što Sergi Roberto daje poprečni pas na 16metara?Ili to što De Bruyne loba Ter Stegena dok je ovaj na crti?
Ljudi su danas bili bolji iskorsitili svoje šanse u pravo vrijeme i to je to.
Busqets i Rakitić ove sezone meni nimalo nisu dobri a to govorim od početka sezone.Gomes ne može nikako biti dobar kad su ova dvojica koji bi trebali biti najsigurniji debelo ispod svojih granica mogućnosti.
Nadodaj na to ozljede 3 glavna igrača koji nose ekipu svake utakmice dobiješ to što si dobio.
A o tome da je Neymar kriv za 2 gola dana ne treba puno govoriti a ni o tome da je trebao namjesttii jedan gol za 2-0.
Nisam stigao gledat prvo poluvrijeme, ali ono što sam vidio u drugom je bilo daleko ispod razine, nisu se mogli spojit s loptom, jedina svjetla točka je onaj promašaj Gomesa, kombinatorika i timski duh nula bodova.