FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.818.819
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Zabi ga Turčin.Krilo mu leži ko budali pleska.

This time next year we'll be millionaires
16 godina
Ovi novi su totalno neuigrani. Teško ih je gledati. Munir se ne vidi. Ovaj Gomes nije baš nešto.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
protjeran
Presretan sam sto je Arda proigrao.
17 godina
FC Barcelona

Bravo 

11 godina
protjeran
Ne treba suditi igraču nakon 30 minuta.Ali vidi se da je malo pogubljen i nesiguran.
A bome Suarez je bio ne gledljiv na pocetku a sad najbolji napadac na svijetu.
11 godina
protjeran
Obrana nije na nivou penal i 2 prečke za Sevillu ali vidi se da nisu ni na 50% naši.
16 godina
Tražio sam snimke ovog Gomesa na YT, pitam se zbog čega je njega Barca kupila?! Zbog dobre igre na EP? Nije baš neki igrač, barem meni nije za Barcu. Suarez je bio odličan i prije Barce.
11 godina
protjeran
Ti trebaš pitati Enriquea.Sigurno oni znaju bolje od nas.A i ako ne bude dobar može se prodati za dobre novce jer je mlad.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Umtiti bi mogao biti u top 5 stopera u budućnosti,dečko je zvijer,fizički prejak,ima skok,tehnika isto solidna,ma odličan je za sada.Onaj penal je bio li la ruka je bila prilično uz tijelo ali eto sve se dobro završilo.Arda kad bi ovao igrao na krilu bio bi dosta jaka konkurencija čak i Neymaru,iako znamo da je on nezamjenjiv,ali onda će se još više truditi kad zna da ga ima tko zamijeniti.Digne isto solidno,jači je od Albe prema iza,ali prema naprijed nema ona Albina ubacivanja iza zadnje linije.Dalje,Gomes podosta izgubljeno djeluje,mora se još malo naučiti kretati,ali dobro tek je početak,ne sumnjam da će i on doći na svoje.Suarez mali jako lijepo,nisam znao da ovako dobro može sredinu igrati,ima ga posvuda.Sve u svemu napokon Barca ima lijepu klupu,svi će se morati boriti za svoju poziciju,što odmah izvlači dodatan trud svakog igrača,nema više opuštanja.

Zna li netko koliko je gledatelja na stadionu?

13 godina
protjeran
Meni se kod umtitija najvise svidjaju njegova dodavanja
11 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Neymar se ozljedio,jebes klub kojem igrac odredjuje hoce li igrat copu ili olimpijske.

Barcelona je dala priliku da izaberu i Brazil i Neymar hoce li igrati copu ili olimpijske. S obzirom da 
Brazil nikada nije osvojio olimpijske i da se sad igra kod njih, mislim da je Barca svojom oldukom
pokazala zapravo da je vise od kluba, jer je dala Neymaru priliku da izabere sta zeli i time na neki nacin
odala mu i postovanje kao njihovom igracu. Za mene dobar potez barce. 
Tako da ti izjava nikako ne stoji.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da se nije ozlijedio, činilo se kao da je ali mu nije ništa, barem sam tako vidio.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

jel ima ko kaki link od utakmice da ne steka i ne prekida se stalno. propustim 2 gola zbog glupih stekanja meh

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2016 0:05 (wowrules).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Auuuuu, arda je opasno poigrao :D

11 godina
protjeran
Lfootball.ws
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Teški pregovori sa Valencijom se vode.Navodno je cijena Alvesa 8 miliona dok Valencija ne želi čuti za prodaju Paca.

A vidim da je Bravo nešto objavio u stilu da se nada još nekim trofejima ove sezone te time rekao da želi ostati?

A vidim da je i Roberto rekao da će Bravo otići jedino ako uspiju doveasti zamjenu prije nego što ode.

Možda an kraju i ostane nebi me ništa čudilo.

Samo neznam što su navalili dati velike novce za Alcacera (preko 30-35 miliona) ali eto valjda oni to znaju.

Madrid Journalist: "Do you expect fierce competition with Real Madrid this season?"

Piqué: "You always say this at the beginning of every season, but the season always ends up with your president rejecting FC Barcelona from playing the finals at the Bernabeu ..isn't it?" xD

16 godina
FC Barcelona

Spreman za novu sezonu! :)

13 godina
protjeran
Gdje si kupio I koliko si platio?
12 godina
FC Barcelona

Ja ga bas danas gledao, nekih 90 franaka. Oko 620 kn. 

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Šta je ovo onaj panj od golaman Cillesen se spominje da bi mogao u Barcu.

Trenutno mi nema mržeg golaman na svijetu od njega a ne treba spominjati da taj golman ima 27 godina a još nije obranio nijedan penal u karijeri.Barem je donedavno tako bilo.

10 godina
FC Barcelona

Sumnjam da ce Bravo uopce otic

Barcelona - Mes que un club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Napisao je na slici da želi još trofeja, znači ostaje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2016 1:56 (Tommy_123).
17 godina
Pa nije lud, ima 33 godine a ovdje ugovor do 2019. za 4 mil €.

To nece nigdje dobit do 37 godine, a opet nije da je 2. golman vec nesto izmedu.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Razmišljam o Sergiju Robertu ili Rakitiću kao stoperima u nekim situacijama u utakmicama.Luis Enrique o izjavi danas.

16 godina
kexzoR kaže...
Gdje si kupio I koliko si platio?

Izvoliš.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Razmišljam o Sergiju Robertu ili Rakitiću kao stoperima u nekim situacijama u utakmicama.Luis Enrique o izjavi danas.

Dokaz da igru vode igraci odnosno Iniesta/Messi...malo improvizacije a ne ovaj panj...recite sto ocete

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
11 godina
protjeran
Cillesen ne brani protiv Willem II znači gotovo...
16 godina

Prodati Brava bi bila glupost na kvadrat. Kad Bufon sa 100 godina može braniti može i Bravo.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Istina,ali jednostavno takva je situacija da jedan mora otići,jer obojica žele braniti svaku utakmicu. A veća bi glupost bila prodati mladog Ter Stegena koji još minimalno 12-13 sezona može braniti, a ostaviti Brava na još sezonu dvije pa opet tražiti golmana.Žao mi je što je tako ali ipak kad se već mora birati neka ide Bravo,hvala mu na svemu,odličan je ali ne trebaju nam nezadovoljni igrači,vidjelo se i na njemu protiv Seville da nije to to.

Opet s druge strane ona njegova izjava da želi još trofeja ulijeva neku malu nadu da bi se nešto moglo promijeniti.Što se tiče tog Cilessena nisam ga pratio i ne znam kakav je,tu sam se nadao D.Alvesu ali očito ništa od toga,šteta. Ne znam šta više čekaju sa tim napadačem,prvenstvo počinje sutra, a oni još ni ne znaju koga bi, a poznavajući Barcinu upravu ne bi me čudilo da ni ne dovedu nikoga,očito opet računaju na malog Munira, zavarava ih par dobrih utakmica.

11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Prodati Brava bi bila glupost na kvadrat. Kad Bufon sa 100 godina može braniti može i Bravo.

Usporedba ti i nije bas neka. Kao prvo ne mozes usporedivat Brava i Buffona. Kao drugo svaka osoba je drugacija.
Zatim opet postoje uvijek oni posebni cije karijere traju dulje, nego kod ostalih. Naravno da postoji mogucnost da Bravo
zadrzi ovaj nivo i sve jos narednih 3-5 godina. Medutim to je tesko i stvarno su rijetki golmani koji uspiju toliko zadrzati
taj nivo potreban za jedan klub kao sto je Barca. Buffon je definitivno jedan od rijetkih izuzetaka, ali to je samo jos jedan
razlog zasto je medu najboljim golmanima u povijesti nogometa. Pa i kod jednog casillasa se vidio pad i da vise nije onaj
golman kakav je bio. Iako i dalje dobro brani u portu bome vidi se da to vise nije onaj golman koji je drzao real.

Razlog prodaje Brava je sto Barca ima ter stegena koji ima tek 24 godine i vec sad je odlican golman, a vjerojatno ce jos i napredovati.
A na Bravu se moze pokupiti dobra odsteta s obzirom na njegove godine. Oba golmana zele biti prvi vratari, a moze samo jedan, dakle 
jedan mora onda na prodaju ili biti drugi golman. 
Takoder Juventus nema zamjenu za Buffona i morat ce dobro platiti kad ga budu mjenjali, Barca ima ter stegena.
Volio bi i ja da Bravo ostane i da oba golmana brane, ali ako vec jedan mora otic onda logiccno da u ovoj situaciji je to Bravo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice