FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.817
|
čitano: 6.818.824
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
FC Barcelona

Treba pricekati da to sve bude konacno rijeseno. Nadam se da ce Paco doci jer je super igrac i biti ce odlicna zamjena za Suareza i ne sumnjam da ce uz igrace kakve mi imamo postati jos bolji igrac.

Imat cemo ponajboljeg zamjenskog napadaca u ligi, igraca koji bi u vecini klubova mogao biti prva opcija.

Sto se tice Brava, ako uzmemo 20M biti ce odlicno, 25M jackpot. Iako je najboljim golmanskim godinama, uskoro ce napuniti 34 godine. Tko ce nam dati 20M za njega kad bude imao 35? Odlican posao za te pare jer svakako se misli forsirati Ter Stegen jer ima ogroman potencijal.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlične zamjene,obojica igraju u Španjolskoj pa problema oko prilagodbe ne bi trebalo biti,ali mene samo brine taj desni bek,stječem nekako dojam da Enrique opet ne računa previše na Vidala,ali eto nema drugog izbora izuzev Roberta koji je bolji od njega,samo je pitanje kako će i on igrati ove jake utakmice,pogotovo u LP.Inače nam je nakon dugo godina klupa izuzetno jaka,sve pozicije su odlično pokrivene osim tog beka jel,ali eto nadam se i tu pojačanju,možda već i u zimskom prijelaznom roku.

11 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Dobar je Roberto ako se bude igralo 4-4-2 nebi smjelo propustati na boku.

Roberto je inteligentniji igrač od Vidala i zbog tog ima prednost.
This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Čini se da je Digo ALves gotova stvar jer je predsjednik rekao da su mu vrata otvorena.Naovdno je imao neki dogovor sa bišim predsjednikom koji oni ne mogu ispuniti i sad će ga pustitti.

A što se tiče Paca rekao da je da je Paco sretan u klubu i da ga on ne žele prodati.

Navodno je laternativa za Paca Salomon Rondon iz WBA??!

Neznam gdje su njega našli ali eto. 

13 godina
protjeran
Taj rondon je bio zvijer u FM12 ,onda je otisao u rusiju,sad ne znam kakav je
11 godina
protjeran
Realno ugra za očajan klub u PL dao je 10 golova u 30 utakmica prošle sezone.

Igrao je za Las Palmas i Malagu tako da poznaje ligu,ali mi se ne čini kao znalac sa loptom a to nije dobro za Barcin stil.

Ali bi donio snagu i skok u napadu a u 16 m mi se čini dobar.
Wba ga je platio 20ak miliona funti tako da bi cijena bila oko 25-30 miliona.
17 godina
Ne isplativo...opet bi nas odrali..Pa Pjaca je prodan za 23!
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nek ga dovedu, samo da ne ostanemo na Muniru...

11 godina
protjeran
Mitch kaže...

Da nam treba krilo Mahrez bi došao bez ikakavih problema ali nema netreba ta pozicija...I to za nekih 30 miliona.

17 godina
Boixus Nois PS kaže...
Mitch kaže...

Da nam treba krilo Mahrez bi došao bez ikakavih problema ali nema netreba ta pozicija...I to za nekih 30 miliona.

Odgovarao sam ti na poruku za Rondona, on se ne može usporediti s Pjacom, a još košta više. Pjaca bi osim krila odigrao i špicu bolje nego on.

13 godina
protjeran
Neymar se ozljedio,jebes klub kojem igrac odredjuje hoce li igrat copu ili olimpijske.
11 godina
protjeran
kexzoR kaže...
Neymar se ozljedio,jebes klub kojem igrac odredjuje hoce li igrat copu ili olimpijske.

Niej se ozljedio vidim da još igra.

17 godina
kexzoR kaže...

Sta pricas ti dao je asistenciju prije 8 minuta :D

16 godina
Neymar dva gola i dvije asistencije. 6-0 za Brazil.
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barceloni svakako treba jedan visoki i fizički jak igrač,koji će svojim ulaskom otvoriti nove mogućnosti u igri,tipa duge lopte,više ubačaja i slično. Da li je Rondon pravi igrač za to, ne bih znao,imaš takvih igrača po Engleskoj koliko hoćeš, a ako je ovaj voljan biti zamjena Sukiju nemam ništa protiv njegovog dovođenja,ako ništa nije prestar, a ni preskup.

11 godina
protjeran
Gomes u Wolfsburgu za 7 miliona.
Propuštena fina prilika.

Meni se ne sviđa taj Rondon prvo jer košta oko 25-30 miliona a kao drugo mislim da je to samo još jedna izmišljotina otočkih medija.

16 godina
Vermaelen crveni karton, dva žuta u prvom poluvremenu. Jadan, gdje god dođe nemože uspjeti.
13 godina
protjeran
Pisalo na viva barca da se Neymar ozljedio I da je izaso van
11 godina
protjeran
Kakva postava majko mila stvarno sam iznenađen
12 godina
Boixus Nois PS kaže...
Kakva postava majko mila stvarno sam iznenađen

Odlicna postava. Svaka cast Enrique.

11 godina
protjeran
Jao što sam skrivio pa Munira moram gledati da igra umjesto Suareza
16 godina
Boixus Nois PS kaže...
Jao što sam skrivio pa Munira moram gledati da igra umjesto Suareza

De Boer iz Inter se interesira za njega pa žele nabiti cijenu.

11 godina
protjeran
Nadam se da će ga nabizi iz Barce nogom jer mi se ne sviđa njegov stav po kojem misli da mu ne treba posudba.
12 godina
FC Barcelona

Munir u vrhu napada sto znaci da zabija veceras 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bogami dosta hrabra odluka Enriquea da izvede ovakav sastav,iako rezultat na papiru ide debelo u našu korist,svašta se tu može dogoditi,Sevilla je uvijek opasna,sjetite se samo kako smo prošle sezone skoro spušili Superkup nakon što smo imali 4-1 ako se ne varam.Najviše mi se ne sviđa Vidal,po stoti put to govorim ali taj dečko je defanzivno loš,Konoplaynka bi ga mogao pošteno namučiti.Umtiti sa Masheranom,isto vrlo zanimljiva kombinacija,ali to je i dobra stvar neka se ti novi igrači odmah priviknu na jake utakmice.Očekujem i dobru partiju Gomesa,u onoj prvoj njegovoj utakmici nije me se nešto dojmio,dosta je griješio,vidjet ćemo.

A eto dao Bog da nas Munir sve ušutka i zabije poneki gol,iako je tom dečku najbolje da ode na posudbu,lako trpati na pripremnim utakmicama,treba ga vidjeti kad dođu ekipe poput Atletica,Reala i ostalih iz LP.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da bi ovo trebalo odradit s pola snage, Sevilla je znatno slabija na prošlu sezonu, nema Cokea, Krychowiaka, Gameira... Mislim nisu loši, ali trebalo bi se odradit bez problema.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
16 godina
Baš je sastav bezveze. Ako Munir bude igrao loše ja neznam kako ću zaspati večeras.
16 godina
Evo i Arde, :)
13 godina
protjeran
Sta ce nam napadac?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva akcija, milina za gledat, ajd da je arda zabio, zadnjih par tekmi je odličan.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice