Messi uvijek trči jednako. Zapravo mi je nevjerojatno da to ljudi ne kuže nakon toliko godina. Istu stvar sam pisao i prije točno 2 godine kad smo bili u krizi pa su me ljudi ovdje popljuvali nakon čega mi se zgadilo uopće i otvarati ovu temu.
Messi nije sprinter, on doslovno nikad ne trči puno, niti kad Barca pobjeđuje niti kad Barca gubi. To ga ne čini lošijim ili manje vrijednim od nekoga tko trči više. Ali doslovno svaki put kad Barca upadne u krizu rezulata, počnu priče o Messijevom trčanju.
On je igrač koji zna kad treba trčati i kad treba stati, gdje treba trčati i u kojem trenutku. On se u određenim fazama utakmice mora,štediti da može raditi razliku prema naprijed. Meni je nepojmljivo da ljudi ne razumiju Messija čak i nakon toliko godina.
Saki put kad dođe mala kriza rezultata, dovodi se u pitanju Messijevo zalaganje, Barcin sistem i sve ostalo. Zapravo, svaki put kad je manja kriza dovodi se u pitanje upravo ono što nam je donijelo sve ove uspjehe ovih zadnjih godina. Toliko iritantno.

Bit ce ovo napet tjedan.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto