Pa dobro ta kazna traje 2 prijelazna roka.Znaci sad ovaj zimski rok + sljedeci ljetni i onda Barc moze kupovati.Jos se govori o ukidanje kazne.
Takav as bi vrlo dobro dosao,a dogodine tko zna tko ce otici...
Pa dobro ta kazna traje 2 prijelazna roka.Znaci sad ovaj zimski rok + sljedeci ljetni i onda Barc moze kupovati.Jos se govori o ukidanje kazne.
Takav as bi vrlo dobro dosao,a dogodine tko zna tko ce otici...
Ako će već Reus doći neka dovedu u paketu i Klopp-a.
Ovaj naš se pogubio između tiki taka i nekog svog stila.
Ako će već Reus doći neka dovedu u paketu i Klopp-a.
Ovaj naš se pogubio između tiki taka i nekog svog stila.
Najbolje bi bilo da u paketu dođu pep i Dante, to sad Barci treba,a ne krilni igrač
Napad 10/10 a vezni i obrambeni red velika 0
Real eyes realize real lies...
Kakav Dante.Dobro bi dosao ali ima boljih od njega.
Kakav Dante.Dobro bi dosao ali ima boljih od njega.
Poznavajući barcu oni bi kupili badstubera haha
Haha nije ni to iskljuceno.
Danas citam na sport.es da ej Barca htjela Komapnya ali on nije htio iz City-a.Barem znaju tko je dobar stoper za pocetak.
Sastav za veceras :
Te Stegen,Imam Dobar Centarsut,Mascherano,Bartra,Alba,Busqets,Xavi,Rakitic,Neymar,Messi i Suarez
Sastav za veceras :
Te Stegen,Imam Dobar Centarsut,Mascherano,Bartra,Alba,Busqets,Xavi,Rakitic,Neymar,Messi i Suarez
HAHAHAHAHAHAHA
Napokon, pravi playmaker i jedan ofenzivac (Xavi i Rakitic) :)
I Dougulas je u rezervi, vjerovatno će dobit koju minutu, red je da se "Imam dobar centarsut" "odmori"
I Dougulas je u rezervi, vjerovatno će dobit koju minutu, red je da se "Imam dobar centarsut" "odmori"
Osim sta Rakitic igra desnu mantinelu za onog drona na desnoj strani.
Kako se namjesta ovaj sopcast?Instalirao sam program i kad ga pokrenem ulogiram se i sad mi treba neki link za Barcu i Ajax...Jel moze neko napisati?
Kako se namjesta ovaj sopcast?Instalirao sam program i kad ga pokrenem ulogiram se i sad mi treba neki link za Barcu i Ajax...Jel moze neko napisati?
probaj ovdje, 3 linka skroz desno, trebali bi raditi kad pocne tekma
http://livefootball.ws/12916-champions-league-ajax-barcelona.html
Osim sta Rakitic igra desnu mantinelu za onog drona na desnoj strani.
Mislim da bi ovog puta mogao na lijevoj strani sa Neymarom i Albom ;)
Aha znaci tek kad krene tema onda se upale...Hoce li uopce raditi jer mie je brzina interneta 120Kbps
Aha znaci tek kad krene tema onda se upale...Hoce li uopce raditi jer mie je brzina interneta 120Kbps
Radit ce ti, samo uzmi 2000kbs i spoji se par minuta prije tekme... nekad ti zna puknut veza pa si ostavi link od stranice tako da mozes neki drugi upalit.
onda gledaj tu
evo vec sam stavio da kanal obavi buffering...Ajde valjda ce proraditi ako ne onda dobri strai coolsport
sprdaju se sa Barcom...Messi pa ti nisi normalan covjek.Cijeli presing pada u vodu zbog njega.A i Suarez pati zobg njgovih musica
Iss sa ti, koja bruka od igre.
Kao i na prosloj utakmici se gubi posjed u zadnjoj trecini. Kao da ne treniraju s loptom.
Pose*em se na Enriquea, koji trpi ovog Messija prvaka hodanaj na 100 metara.Suarez potpuno nevdljiv zbog njega,igra desnog veznog.Jad i cemer
MESSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII <3333 kakva asistencija o.O
Mislim nevidljiv je i Messi i Suarez, nisu se ni uznojili kak spada.. Al onaj slobodnjak je bio preljep, a onda najmanji igrac na terenu zabije hehe
Bartra svaka ti cast,to je borac za nas klub.Kapa do poda
Messi legenda, ajmo još 2 gola i Raul pada.
Nisam vidio simuliranje ali nebi me cudilo...
ODKAD JE MESSI DAO GOL SUAREZ IGRA SPICU,A MESSI DESNO KRILO....CUDO SE DESILO 
Moj bad, za rekord...
Sta je ovo 10 zutih kartona vec ima
Kakvo simuliranje sad Messija, moze se gore ozljedit kak je pao nego kak ga je "pokosio" heh
jos 1
Za izjednačenje, 2 za prelazak.
hahaha
Moram se malo nasmijati s obzirom na vase odusevljenje takvim đipsi golom gdje nije bilo ni golmana s obzirom na cjelokupan dojam i igru Barcelone.
hahaha
Moram se malo nasmijati s obzirom na vase odusevljenje takvim đipsi golom gdje nije bilo ni golmana s obzirom na cjelokupan dojam i igru Barcelone.
"hahaha" mi nismo odusevljeni golom kao golom, već borbenosti Bartre i golu glavom od strane igrača visokog metar i šišćevap
Da, igra je katastrofa, ali kad pogledam City koji gubi 2:1, ovo je sasvim solidno