FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.871.693
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...

A šta da kažem, volim ga i gledam ga zbog nogometa kojeg igra, to šta radi iza vrata svog doma me ne zanima.

Ne potičem svađu niti išta, samo čisti komentar i molim da se ne dovezujete na moj, čist da vidite razmišljanje

Volim ga zbog NOGOMETA, ne zbog poreza ili kakav je čovjek, osobno mislim da je veći čovjek Ronaldo jer se puno više piše o njegovim davanjima, ali je zato loš nogometaš koji u pohodu na trofeje mora simulirat

Ponavljam, nemojte komentirat :)

12 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Znam da nisam baš omiljen na ovoj temi, ali, ne pucajte u glasnika, ma koliko vijesti bile loše, na žalost!

Kako komentirate ove napise iz linkova, makar INDEX.HR ni sam ne uzimam zdravo za gorovo, ali to prenosi i Jutarnji, a u Večernjem Listu i HINA-i nisam uspio pronaći!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/messi-ipak-ide-na-sud-zbog-utaje-poreza-/775290.aspx

LINK; http://www.jutarnji.hr/odbijena-messijeva-zalba--zvijezda-barcelone-mora-na-sud-zbog-utaje-4-1-milijuna-eura-poreza-/1224860/

Kako komentiram ? Evo ovako.

To što je utajio porez se tebe ne tiče ali ti si opsjednut sa njim, pa te interesiraju naši komentari, ma je li ?

Messija volim gledat jer nema boljega nogometaša od njega trenutno, a to što on radi s NJEGOVIM novcima me ne interesira. ( iako mislim da je to Perezova namještaljka isto kao ona za Neymarov transfer jer se nije mogao pomiriti da mu je  Neymar "pljunuo" u lice, skupa sa tih 150 miljona eura, i izabrao bolji klub).

I to je moj komentar, ako te baš zanima.

Btw, Messi će platiti kaznu a Ronaldo ostaje pederčina, koji je tvoj komentar ?

17 godina
Hrvek1909 kaže...
Mitch kaže...

A šta da kažem, volim ga i gledam ga zbog nogometa kojeg igra, to šta radi iza vrata svog doma me ne zanima.

Ne potičem svađu niti išta, samo čisti komentar i molim da se ne dovezujete na moj, čist da vidite razmišljanje

Volim ga zbog NOGOMETA, ne zbog poreza ili kakav je čovjek, osobno mislim da je veći čovjek Ronaldo jer se puno više piše o njegovim davanjima, ali je zato loš nogometaš koji u pohodu na trofeje mora simulirat

Gle ja sam siguran da niti jedan od njih nije "čovjek".

Niti Messi niti CR7 nisu startali od nule.

U Americi vrlo dobro poznajem nekoliko vrhunskih sportaša (košarkaša točnije) koji su svojedobno zarađivali cca 10ak mil. $ po sezoni, a od malih nogu su išli u najskuplje škole itd.

To nisu normalni ljudi, oni su te novce stekli fizičkim radom u par godina zrele dobi, a uspoređuju se sa inžinjerima, kirurzima itd. koji su ajmo reć krvnički baš zaradili te novce.

Upravo zato još uvijek imaš vrlo malen broj sportaša koji te novce nisu uzaludno istrošili prije 35., a gotovo svi oni su završili koledž (činjenica) i dolaze iz siromašnijih obitelji.

Tako da, svi (većina) ovi nogometaši, sportaši i manekenčići nisu ljudi.

Sve što rade je čisti marketing. (a do marketinga dolazimo zbog pohlepe)

Naravno ima iznimaka, nitko od nas ne zna kakvi su CR7 i Messi u pravom životu i iza medija, ali ja jednostavno, i to pokriven dobrom statistikom, naslućujem da su izrazito bahati, bezobrazni i u jednu ruku nekulturni prema ljudima nižeg sloja.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 22:00 (Mitch).
12 godina
protjeran
Mitch kaže...
Hrvek1909 kaže...
Mitch kaže...

Gle ja sam siguran da niti jedan od njih nije "čovjek".

Niti Messi niti CR7 nisu startali od nule.

U Americi vrlo dobro poznajem nekoliko vrhunskih sportaša (košarkaša točnije) koji su svojedobno zarađivali cca 10ak mil. $ po sezoni, a od malih nogu su išli u najskuplje škole itd.

To nisu normalni ljudi, oni su te novce stekli fizičkim radom u par godina zrele dobi, a uspoređuju se sa inžinjerima, kirurzima itd. koji su ajmo reć krvnički baš zaradili te novce.

Upravo zato još uvijek imaš vrlo malen broj sportaša koji te novce nisu uzaludno istrošili prije 35., a gotovo svi oni su završili koledž (činjenica) i dolaze iz siromašnijih obitelji.

Tako da, svi (većina) ovi nogometaši, sportaši i manekenčići nisu ljudi.

Sve što rade je čisti marketing. (a do marketinga dolazimo zbog pohlepe)

Naravno ima iznimaka, nitko od nas ne zna kakvi su CR7 i Messi u pravom životu i iza medija, ali ja jednostavno, i to pokriven dobrom statistikom, naslućujem da su izrazito bahati, bezobrazni i u jednu ruku nekulturni prema ljudima nižeg sloja.

Jel to poznajes Derrick Rosea i Carmela?

This time next year we'll be millionaires
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

{#} !!!

15 godina
barcaINTER kaže...
ATJLučko kaže...

Znam da nisam baš omiljen na ovoj temi, ali, ne pucajte u glasnika, ma koliko vijesti bile loše, na žalost!

Kako komentirate ove napise iz linkova, makar INDEX.HR ni sam ne uzimam zdravo za gorovo, ali to prenosi i Jutarnji, a u Večernjem Listu i HINA-i nisam uspio pronaći!

LINK; http://www.index.hr/sport/clanak/messi-ipak-ide-na-sud-zbog-utaje-poreza-/775290.aspx

LINK; http://www.jutarnji.hr/odbijena-messijeva-zalba--zvijezda-barcelone-mora-na-sud-zbog-utaje-4-1-milijuna-eura-poreza-/1224860/

Kako komentiram ? Evo ovako.

To što je utajio porez se tebe ne tiče ali ti si opsjednut sa njim, pa te interesiraju naši komentari, ma je li ?

Messija volim gledat jer nema boljega nogometaša od njega trenutno, a to što on radi s NJEGOVIM novcima me ne interesira. ( iako mislim da je to Perezova namještaljka isto kao ona za Neymarov transfer jer se nije mogao pomiriti da mu je  Neymar "pljunuo" u lice, skupa sa tih 150 miljona eura, i izabrao bolji klub).

I to je moj komentar, ako te baš zanima.

Btw, Messi će platiti kaznu a Ronaldo ostaje pederčina, koji je tvoj komentar ?

Nemoguće je naći riječi kojima bi se moglo pokušati opisati kao ti, stoga se neću nepotrebice s tobom niti zamarati. "Svog" igrača dižeš u nebesa bez obzira na sve, a one koji nisu u "klubu" koji ti obožavaš ne vrijede centa, najgori su dio društva po tebi. Nije tebi lako kolega.
ATJ Lučko
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma oduvijek su svi znali da je messi jedan odvratan stakor, govno od covjeka koji nije vrijedan da se pljune na njega, ali to je sasvim nebitno. Bitno nam je da nas odusevljava svojim igrama, ostalo je njegova stvar...

17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Ne bih trebao govoriti ovo javno niti namjeravam.

I ovo je off-topic.

Radi se o jednom bivšem igraču Lakersa s kojim sam nedavno steknuo neke veze.

Više od toga ne bih smio reći {#}

Ali bitna je poanta.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 22:40 (Mitch).
12 godina
Mitch kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Ne bih trebao govoriti ovo javno niti namjeravam.

I ovo je off-topic.

Radi se o jednom igraču Lakersa s kojim sam nedavno steknuo neke veze.

Više od toga ne bih smio reći {#}

Ali bitna je poanta.

reci mu da mi pozdravi kobea i da nemam ništa protiv da mi pošalje dres :D

@atj kakav si ti licemjer to je nevjerojatno

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.10.2014 22:42 (Del_Boy97).
14 godina
neaktivan

Meni je Messi stric, a Ronaldo vjenčani kum ;)

12 godina
Hrvek1909 kaže...

čovjek živi u americi i što znaš možda ga je bš upoznao

17 godina
Hrvek1909 kaže...

Ha gledaj, nemam potrebe ovo ovdje pisati niti vi imate potrebu meni vjerovati.

Ja nemam ništa od toga da vi meni vjerujete, no dobro poznajem svoj život i zapravo nemam neke potrebe za laganjem. {#}

15 godina
FC Barcelona
Nama najvažnije da vas "štakor" puni i sramoti na terenu redovito :)
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
FC Barcelona

Ja ne razumijem zašto moderatori ne dopuštaju da si međusobno hebemo mater na forumu između ovakvih rivalstava.

Niti ima fizičkog obračuna, radi se o čistim riječima i ispucavanju srednjovječnih muškaraca nakon teškog radnog dana

12 godina
FC Barcelona

kad atj počne pričat o tome kako uzdižemo messija bez obzira na sve muka mi dođe, jer gledam istu stvar na realovoj temi di on uzdiže ronalda bez obzira na sve hhahahahahah

12 godina
protjeran

Ma nisu nijedan ni drugi svetci ali Messi se neponasa narcisiodno na terenu i prilikom proslave golova.

Svi vide razliku izmedju njih nesjecam se kad sam vidio da je netko napisao da je CR bolji od Messija.

Ronaldovo vrijeme je proslo u utrci ga drze samo penali i 

simuliranja,jer nemoze drugacije protiv najboljeg

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

S kime igramo za vikend medvjedici moji?

14 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...
Hrvek1909 kaže...

čovjek živi u americi i što znaš možda ga je bš upoznao

A to nisam znao..

Boixus Nois PS kaže...

Ma nisu nijedan ni drugi svetci ali Messi se neponasa narcisiodno na terenu i prilikom proslave golova.

Svi vide razliku izmedju njih nesjecam se kad sam vidio da je netko napisao da je CR bolji od Messija.

Ronaldovo vrijeme je proslo u utrci ga drze samo penali i 

simuliranja,jer nemoze drugacije protiv najboljeg

Kad je netko usporedio Ronalda sa Peleom ili Maradonom? NIKAD :)

EDIT:
Protiv Raya igramo, evo i tko putuje

Ter Stegen, C. Bravo, Piqué, Rakitic, Sergio, Xavi, Pedro, A. Iniesta, Messi, Neymar, Mascherano, Bartra, Jordi Alba, Adriano, Dani Alves, Mathieu, Sandro and Munir.

Mislim da bi danas to moglo sve bit izmješano, nisu strašan protivnik, a malo da se oporave od one utakmice protiv PSGa

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 10:43 (Hrvek1909).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Protiv takvih smo gubili bodove prošle sezone i prokockali prvenstvo. Mora se danas dobiti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

To ce biti 3 ili vise danas...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

zadnja 2 gostovanja 4-0 i 6-0

17 godina
Kucu na f+2 :)
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Bravo, Alves, Bartra, Piqué, Mathieu, Xavi, Busquets, Iniesta, Munir, Messi i Neymar.

Xaviesta ponovo pocinje.

17 godina
Bartra, Pique, Mathieu...zanimljivo
12 godina
FC Barcelona

ovo izgleda kao da krpaju lijevog beka umjesto desnog koji je prevelika rupa i u napadu i obrani

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa imaju i Douglasa i Adriana. Šta izmišljaju opet..

EDIT: Vidim da Douglas nije u zamjenama, ali opet Alba je tamo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2014 17:18 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nisu li se svi ovdje žalili na početku sezone kako će Mathieu na stopera kad mu je prirodna pozicija lijevi bek? :D
Beware of the sharp edged weapon called human being
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Valencia riješila atm u 13 minuta. Vode 3-1 a ima još 9 min do kraja.

17 godina
Tommy_123 kaže...

Valencia riješila atm u 13 minuta. Vode 3-1 a ima još 9 min do kraja.

Ajde barem je Mandzo dao gol 

14 godina
FC Barcelona

Neki stream?

BARCA - MES QUE UN CLUB
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice