FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.904.674
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Moga si kopirat tekst ako je toliko zanimljivo. Ne te stranice za zaradu -.-
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao što sam i rekao, niti jedan stoper neće kročit na Nou Camp i nakraju će bit isto. Pique Masce i Bartra tu i tamo. Odlično, bravo uprava, kretenčine.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Kao što sam i rekao, niti jedan stoper neće kročit na Nou Camp i nakraju će bit isto. Pique Masce i Bartra tu i tamo. Odlično, bravo uprava, kretenčine.

Nista cudno,cim sam ja vidio da se oni zanimaju za nekog klinca od 40 milja i veterana od 30 godina sve mi je jasno bilo...na kraju mozemo biti sretni ako itko i od njih dode,a sve je vjerovatnije da nista od toga....na kraju ce promovirati nekog iz B ekipe i to bi nam trebalo uliti nadu u bolju obranu,zalosno...samo jos fali da kupe i onog Cuadrada za kojeg ja nez gdje bi igrao...i to ga jos plate 40 milja najmanje,a tesko im bilo dati prije 2 sezone isto toliko za T.Silvu...bas kretencine

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto neznam što reći, makar sam znao da će se to desiti al ajd.

Lionel Messi and Ronaldinho will feature in Deco's testimonial match in Porto on 25th of July {#}{#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Koje mazanje ociju a mi smo jos gori sto pratimo te vjesti i gluposti...

Kao Barca ponudila 40 miliona za rezervu PSG-a koja je skupila

10 nastupa u sezoni stim da ima 19 godina...

A sto se tice Mathieua mislim da ga stvarno hoce kupiti ali ne zele dati 20 miliona sto je ustvari dobro....

Verthongen,Miranda,Benatia,Hummels,Kompany,Koscienly,Schar,

Otamendi,Inigo Martinez,Fazio,Mussachio,N'Kolou,Laporte

Garay i jos mnostvo manje poznatih igraca za koje se govorilo da ce potpisati za Barcu.

Varcelona jednostavno nezeli kupiti stopera i to je to...

Kupit ce Blinda za 25 miliona i sa njim pokriti 4 pozicije i to je sve

17 godina
Barcinu upravu treba smijenit prije nego Dinamovu.

Strasno, pustiti Hummelsa u premiership...
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://skyview.com.hr
12 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Barcinu upravu treba smijenit prije nego Dinamovu.

Strasno, pustiti Hummelsa u premiership... 

S obzirom na to kakve je Mamic igrace doveo unazad par tjedana, Barcina uprava mu nije ni do koljena, da je jedan biznismen poput Mamica na celu, davno bi mi imali Hummelsa tu {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Goal.com piše kako su se Valencia CF i FC Barcelona dogovorili oko transfera Jérémyja Mathieua u redove katalonskog kluba! Cijena transfera iznosi onoliko koliko je Valencia i tražila- 20 milijuna eura! Transfer bi sutra trebao biti i službeno potvrđen.

14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Goal.com piše kako su se Valencia CF i FC Barcelona dogovorili oko transfera Jérémyja Mathieua u redove katalonskog kluba! Cijena transfera iznosi onoliko koliko je Valencia i tražila- 20 milijuna eura! Transfer bi sutra trebao biti i službeno potvrđen.

mlad i perspektivan stoper,imamo svijetlu buducnost.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

svi su odusevljeni Mathieuom 

15 godina
neaktivan
Go
15 godina
neaktivan
Goal nije dobar izvor, jos nista nije rijeseno... Ali ne znaci da nece biti.
12 godina
protjeran
Vise ne prolazi ona kad imas dobar napad ne treba ti obrana.Ja neznam sta Barca misli da ne kupi nekog stopera svjetske klase a ne zrikavca iz Valencije.Opet ce dobivat jeftine golove.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na kraju sezone, fanovi su rekli nek ostane cijeli tim kakav je samo hoće pojačanje u obrani, na kraju ćemo dobit svagdje pojačanje, samo ne u obrani..

Onaj gore što je napisao za Marquinhosa, on je mlad i takav igrač nam i treba, statistike su te koje pokazuju da je odlično odigrao ono "malo" minutaže što je dobio ;)
Ja bi najradije Hummelsa i Marquinhosa, kasnije se riješit Maschea (29 godina) i Adriana, otić po recimo Alabu i u vrhu smo opet :)

Ali, ako ekipa bude igrala nak kak spada (najviše se odnosi na Messija) i bude se vršio jak presing i svi budu pomagali u obrani, 4-orica iz Dinama bi nam bila dovoljna za poharat LP :)

12 godina
protjeran
Hrvek1909 kaže...

Na kraju sezone, fanovi su rekli nek ostane cijeli tim kakav je samo hoće pojačanje u obrani, na kraju ćemo dobit svagdje pojačanje, samo ne u obrani..

Onaj gore što je napisao za Marquinhosa, on je mlad i takav igrač nam i treba, statistike su te koje pokazuju da je odlično odigrao ono "malo" minutaže što je dobio ;)
Ja bi najradije Hummelsa i Marquinhosa, kasnije se riješit Maschea (29 godina) i Adriana, otić po recimo Alabu i u vrhu smo opet :)

Ali, ako ekipa bude igrala nak kak spada (najviše se odnosi na Messija) i bude se vršio jak presing i svi budu pomagali u obrani, 4-orica iz Dinama bi nam bila dovoljna za poharat LP :)

{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislio sam da sam pogriješio u vezi Mascheovih godina, zapravo sam mu još uljepšao dan, ima 30 godina ;)

I šta će nam takav stari igrač? Ovu sezonu će odigrat maksimalno i onda će počet opadat, imas Busija koji je prošle sezone odigrao dosta dobro

12 godina
FC Barcelona

da inače bayern se vrlo rado rješava prvotimaca (koji su zadovoljni) pa bi nam rado ustupili alabu za male pare, zatim u klubu nemogu biti i alaba i alba jer nijedan ne zaslužuje grijati klupu

12 godina
neaktivan

Katastrofa, ne mogu vjerovati šta izvađaju sa dovođenjem stopera...

15 godina
crocked kaže...

Katastrofa, ne mogu vjerovati šta izvađaju sa dovođenjem stopera...

Igraju se sa vatrom lako bi i trecu godinu za redom obrana mogla biti smece..

twice the pride double the fall
15 godina
neaktivan
A nista, nek igraju sa Busquetsom i Mascheranom u isto vrijeme. Ionako treba netko bekove pokrivati kad Alba i Alves(Cuadrado?) lete naprijed, a mislim da Neymar, Iniesta(Rakitic), Messi i Suarez mogu ispred njih. Znam da 4-2-3-1 nije Barcina taktika, ali siguran sam da bi obrana bolje radila sa Mascheranom kao osiguracem i da Busquets diktira tempo (a nekad i Rakitic moze odraditi to, Iniesta naprijed u sredini). Ali eto to sve izgleda lijepo na papiru...
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

U svemu tome ima jedna stvar koju ja nekuzim. Kako je moguce da jedan Real svake godine potroši preko 100m € i njima se to kao isplati zbog prodaje dresova i bla bla.. A Barca se premišlja oko loših i starih igraca pa nakraju dobijemo sto ostane,a to su ugl igraci koji su klasa za prosjecne klubove. Sad govorim o stoperu da nebi bilo zabune. Iako sam navijac Barce moram reci kako Real ima vrhunsku momčad,na svakoj poziciji imaju 2vrhunska igraca. A zna se da što je konkurencija veća igraci bolje igraju.

Acta, non verba.
15 godina
schwarz3108 kaže...

U svemu tome ima jedna stvar koju ja nekuzim. Kako je moguce da jedan Real svake godine potroši preko 100m € i njima se to kao isplati zbog prodaje dresova i bla bla.. A Barca se premišlja oko loših i starih igraca pa nakraju dobijemo sto ostane,a to su ugl igraci koji su klasa za prosjecne klubove. Sad govorim o stoperu da nebi bilo zabune. Iako sam navijac Barce moram reci kako Real ima vrhunsku momčad,na svakoj poziciji imaju 2vrhunska igraca. A zna se da što je konkurencija veća igraci bolje igraju.

Real ima i uvijek će imati više novca, a imaju i drugačiju politiku od Barce, tako je bilo i biti će.

Čak i ovaj novac koji je Barca dosad potrošila ovo ljeto je više nego inače, a treba nam još pojačanja realno.

Najveći problem je što se ekipa nije nadograđivala postepeno svako ljeto, nego je sve ostavljeno za ovo ljeto. To je donijelo niz problema, došao je pad ekipe, zasićenje. A i nije lako sve igrače koje želiš sad dovoditi ovo ljeto, trebati će vremena i za prilagodbu igrača.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 12:04 (antimadridista).
15 godina
schwarz3108 kaže...

Pa u tome je i veliki problem dosta velikih klubova tj. u ovom slcaju Real ima odlicnih prvih 11 ali ima i odlicnu klupu dok se mi mucimo naci postenih prvih 11 , a da ne pricam o jadnoj klupi.

twice the pride double the fall
18 godina
antimadridista kaže...

Real ima i uvijek će imati više novca, a imaju i drugačiju politiku od Barce, tako je bilo i biti će.

Čak i ovaj novac koji je Barca dosad potrošila ovo ljeto je više nego inače, a treba nam još pojačanja realno.

Najveći problem je što se ekipa nije nadograđivala postepeno svako ljeto, nego je sve ostavljeno za ovo ljeto. To je donijelo niz problema, došao je pad ekipe, zasićenje. A i nije lako sve igrače koje želiš sad dovoditi ovo ljeto, trebati će vremena i za prilagodbu igrača.

najveci je problem promasenih transfera koji su se dogodili u posljednjih par godina. koliko se love samo tu izgubilo, mogao si dovesti bilo koga.

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona
Sport piše da su pregovori Xavija sa New Yorkom nastavljeni, ali da će on ostati u Barceloni i sljedeće sezone. Vjerojatno odlazi iduće ljeto.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
Moze on ostati, ali nikako za pocetnu postavu, pogotovo protiv cvrstih momcadi kao sto je Atletico. Dobro ce doci na klupi, kad se ima prednost ude za zatvaranje utakmice i drzanje posjeda... Bolje on nego Roberto, koliko god je star, nazalost.
15 godina
FC Barcelona
A i ostali igrači mogu puno naučiti od njega čak i ako neće igrati toliko puno kao dosad. Svakako bolje da ostane.
12 godina
neaktivan
FC Barcelona
Posto su ovo najizglednije opcije za stopera, kojeg bi vi rade vidjeli u dresu Barcelone?
4 Daley Blind
11 Jeremy Mathieu
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Čini se da će FC Barcelona, nakon što je Valencia zauzela izuzetno čvrst stav, platiti otkupnu klauzulu (20 miliona eura) kako bi dovela Mathiuea. Navodno, Francuz je spreman odreći se dijela plata kako bi omogućio transfer, a u izjavi za Superdeporte istakao je da se nada da će njegov dolazak u Barçu biti potvrđen vrlo brzo, već u toku dana.

12 godina
neaktivan

Nevjerojatno... Bolje da su dali 80m za Hummelsa nego za Suareza iako vjerujem da bi hummelsa mogli dobiti i za 50-ak, a onda bi još mogli za 50m kupiti poštenog napadača... i dobrog mladog stopera kao što je Inigo Martinez, Laporte, Balanta itd...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice