FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.904.876
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Napad je opasan, jedva čekam da počne.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
protjeran
FC Barcelona

mali Halilovic odmah u prvu postavu...

14 godina
protjeran
FC Barcelona

alen je igracina

16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Boixus Nois PS kaže...

{#}

14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

{#}

sad ce zabit iz slobodnjaka

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlično igra Halilović.

14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Odlično igra Halilović.

adama je isto super

15 godina
neaktivan
kexzoR kaže...
Tommy_123 kaže...

Odlično igra Halilović.

adama je isto super

Da, odlično igraju. Babunski također, Munir isto dobar, kakvi će dečki bit za par godina. Neću ni pomišljati.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 21:19 (Tommy_123).
14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
kexzoR kaže...
Tommy_123 kaže...

Odlično igra Halilović.

adama je isto super

Da, odlično igraju. Babunski također, Munir isto dobar, kakvi će dečki bit za par godina. Neću ni pomišljati.

steta sto ovo nije sjelo pod precku

14 godina
FC Barcelona

Više se šuta prema golu nego prije...

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako mi je drago vidjeti Affelaya u dresu. Napokon.

EDIT: Deulofeu je zvijer od igrača. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.7.2014 22:11 (Tommy_123).
16 godina

Ima zanimljivi igrača. Danas kao ekipa su pokazali očajnu igru/bezveze/. No kako je to prijateljska nema brige.

http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
FC Barcelona

Pa bilo je i više nego solidno. Pogotovo mi se svidjela defanziva, vidio se danas onaj presing koji nas je krasio prije. Također, nema žurbe i dugih lopti napamet kao kod Tate, napad se gradi polako, od zadnje linije, razvlači se protivnik dok se ne vidi prostor za napasti. Naravno, još je to sve skupa prerano za zaključke, ali ja sam zadovoljan današnjom utakmicom. Halilović je također odigrao dobro.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

E sad čekam prvu tekmu gdje će igrat ona "prva" postava, baš me zanima našta će to ličit..

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Luis Enrique: "It was a good game to see the B-team players in action. Great game Deulofeu? It would be a mistake to focus on individuals."

Luis Enrique: "Halilovic? He's obviously a talented player, but so are the other B-team players. What they all have to do is to work hard."

Luis Enrique: "Mathieu released statement saying he wants to join Barcelona? Can't talk about transfers, Zubizarreta is dealing with that."

Luis Enrique: “The goalkeepers did well. They hardly did much. The youth players were also very intense.”

Luis Enrique: "Afellay? He played a good game, he's an interesting player. He could stay, he could leave, we'll see..."

12 godina
protjeran
FC Barcelona

netreba ouno govoriti o ovoj utakmici i povezivati kada nijedan od ovih igraca nece igrati u prvih 11

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Afellay je definitivno zasluzio jos jednu sansu,jucer je super bio,za zamjenit Iniestu ili Rakitica odlican....svidio mi se i MAtS,smiren je,dobro igra s obje noge,istrcava,u tom segmentu me na Neuera podsjeca,definitivno bi trebao bit 1.golman...jedva cekam vidjet Raketu kako ce se snac...

16 godina
FC Barcelona

Kada je sljedeća prijateljska ?

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

2.8 protiv OBS Nicea.

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 17:10 (Tommy_123).
16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
kexzoR kaže...
Tommy_123 kaže...

Odlično igra Halilović.

adama je isto super

Ma da svi su oni dobri....{#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça have sent a scout to Brazil to watch São Paulo FC center-back Rodrigo Caio whom they're interested in. [Weloba]

Pa kakve su ovo gluposti, daj nek dovedu Barbarića iz Lokomotive onda.

{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.7.2014 23:17 (Tommy_123).
14 godina
protjeran
Praetorian1 kaže...
Tommy_123 kaže...
kexzoR kaže...
Tommy_123 kaže...

Odlično igra Halilović.

adama je isto super

Ma da svi su oni dobri....{#}

praetorian naporan si,molio bih te da napustis ovu svetu grupu jer nam ne trebas

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 0:07 (kexzoR).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cini se da je Man Utd dobio utrku za Hummelsa...ne mogu vjerovat da se nisu ni malo potrudili oko tog igraca,bar da su neku konkretnu ponudu poslali...dok se s druge strane grce da dovedu Mathieua...zalosno

14 godina
FC Barcelona

I to za 20 mil kako stvari stoje {#}.. Sad treba ponuditi bar 30 za njega, ako mogu na Mathieua potrošiti, mogu i na Hummelsa..

R.I.P. Tito Vilanova 25.04.2014. | Mes Que Un Club
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.7.2014 15:23 (david7).
15 godina
neaktivan
To su gluposti, kakvih 20M kad su za Shawa dali preko 30M. Hummels ima ugovor do 2017. i ako su normalni nece pobjednika SP-a dati za manje od 40M. A i Bild se nasmijao na takve glasine.
Real eyes realize real lies...
15 godina
neaktivan
Blind i Verthongen bi bila solidna i vjerojatno najjeftinija kombinacija. Ako gledamo ulozeno/dobiveno. Samo ne zna se koliko bi zidov trazio za Verthongena. A Blindu se po key passovima najvise vidi koliko je on CB. https://pbs.twimg.com/media/BtBray8CMAA_aVq.jpg
Real eyes realize real lies...
12 godina
FC Barcelona

Sònia Gelmà, koja radi za "RAC 1", na svom je Twitter profilu objavila da FC Barcelona razmatra mogućnost dovođenja samo jednog štopera, a glavni prioritet ja Mathieu. U posljednja 24 sata nije bilo kontakata između Barçe i Valencije, koja ne želi pustiti Francuza za manje od 20 miliona eura.

Ja ne vjerujem -.-

12 godina
protjeran

pa ovo je tragicno hahaha...zanima sto ce reci zastonisu uzeli jos jednog stopera

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

R.Marquez:"Mislim da Mathieu ne bi bio dobro pojacanje za Barcu,koja mora dobro razmisliti o tom transferu,ipak je u pitanju 20 miliona eura.".....mislim da je u pravu covjek,ima puno boljih rjesenja za te novce,ili nadodat koji milijun vise i dobit duplo boljeg stopera,a sudeci po nastupima na SP mislim da bi i Marquez bio dobro pojacanje,samo ne Mathieu..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice