FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.843.585
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...
SimeKZ kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Imao slobodnog vremena pa napravio video o mogucim pojacanjima Barce sa malim objasnjenjem

Ovo je zesca glupost od videa... nemoj se ljutit.

Zamjena za desno beka Zuniga ili Cuadrado... o cem pricas ti, cuadrado je desna poluspica. Zuniga vecinom igra lijevo u Napoliu a igrac od 28 godina nije za Barcu. 

Od stopera jedini je izgledan Mangala jer da ovu dvojicu puste su ludi. 

Aguero, Van Persie ili Muller ?! Muller standardan prvotimac, Van Persie tek je presao u UTD.... Mozda Aguero, ali sumnjam da mu mogu placu dat kakvu treba.

Kralju da citas iti malo spanjolske novine kao sto su As,Sport.es,Mundo Deportivo itd.

Nisam ih ja izmisljao nek su ta imena skoro svaki dan spominjana na dorticnim portalima.

Po tebi vjerovatno treba dovesti Lahma za beka,Thiaga Silvu za stopera...

A sto se toga tice da je on desna poluspica...Lijepo si me nasmijao

1.Ta pozicija nepostoji

2.Fiorentina igra 3-5-2 a on je u srednjoj 5 desno sto znaci da igra cijelu stranu gore i dole.

Vidim da bas nepratis Luiza...Znao bi da ovjek teska rezerva a kad aigra igra zadnjeg veznog...

Matts Hummels...Pogledaj malo na sport.es danas pa ces vidjeti...

Pisu novine dosta toga a nist nije tocno... 

Da znas nogomet osim sta znas da je Barcelona nogometni klub znao bi da postoji pozicija desna poluspica... ali neda mi se u rasprave s nekim ko ocito ne razumije igru koja se naziva nogomet.

Fiorentina igra 3-5-2, ali sa razlogom postoji defanzivni vezni da pokrije rupe lijevo i desno koje postoji zbog neigranja bekova. 
Luiz je teska rezerva, ok... sta ce ti onda igrac koji sezonu i pol provede na klupi ?  

Sto ce meni Luiz??Meni Luiz netreba.Al treba barceloni i nisam ga ja izmislio nego se pise 2 godine kako ce prijeci u Barcu

12 godina
protjeran
barcaINTER kaže...

Cuadrado je ofenzivni igrač,  desno krilo orijentirano prema napadu, i nema baš neke obrambene sposobnosti, pa zato neznam odkud ti ideja da on može igrati na Alvesovoj poziciji, osim ako ne promijene formaciju. 

Kralju ajde procitaj jos jednom moj post.Nisam napisao da su to moji favoriti nego igraci koji se spominju zadnjih mjeseci odkad nije doslo dogovora izmedju Barce i Alvesa

14 godina
FC Barcelona

e kralju a kad to nije doslo do dogovora izmedu barcelone i alvesa?

Som la gent blaugrana
13 godina
rookica19 kaže...

e kralju a kad to nije doslo do dogovora izmedu barcelone i alvesa?

Vidis da bogec cuje da negdje grmi, a ne zna gdje. 

Nisam niti napisao da tebi treba Luiz, tebi treba malo nogometnog znanja... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...

Da znas nogomet osim sta znas da je Barcelona nogometni klub znao bi da postoji pozicija desna poluspica... 

Pozicija na koju misliš je desni krilni napadač. Ne postoji desna polušpica.

Why so serious?
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Yaya Toure (City): "Bez dileme,Messi je najbolji igrač u historiji fudbala.
Interes Real Madrida? Nikada ne bih otišao tamo,jer sam Barcin navijač." 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Alvesu dogodine istjece ugovor ima 30 godina i za ocekivati je da ce ga prodati dok jos vrijedi nesto malo.

Ali neda mi se sa pojedinima svadjate jer nemaju veze sa nogometom.Desna poluspica

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Katalonski Sport.es je objavio kako bi trebala izgledati postava Barcelona u vecerasnjoj utakmici:

Valdes

Alves     Pique          Mascherano       Alba

Busquets

Xavi                Iniesta

Messi                             Neymar

Fabregas                           {#} 

13 godina
Nidzo95 kaže...

Katalonski Sport.es je objavio kako bi trebala izgledati postava Barcelona u vecerasnjoj utakmici:

Valdes

Alves     Pique          Mascherano       Alba

Busquets

Xavi                Iniesta

Messi                             Neymar

Fabregas                           {#} 

Ako bi tata htio da dobro izgledamo na terenu zamijenio bi neymara sa fabregasom, fabregas na xavijevu poziciju a xavi van pedro unutra.

Imali bi dobra krila, neymara iz brazilske repke i kreativan vezni red koji još može potrčat.

uBlowMeBro?
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

BARÇA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Fàbregas, Messi, Neymar!

Zašto Pedro il Sanchez ne igra? Šta izmišlja opet toplu vodu.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
12 godina
Tommy_123 kaže...

BARÇA: Valdés; Alves, Piqué, Mascherano, Alba; Busquets, Iniesta, Xavi; Fàbregas, Messi, Neymar!

Najvjerovatnije zato da se zadrzi lopta, zato su tu Xavi Iniesta Cesc i Sergio 

12 godina
protjeran
FC Barcelona

ide na cuvanje posjeda.Drzat ce loptu koliko god mogu te nas ocekuje dosadna utakmica.Zato je stavio 4 kvalitetna veznjaka koji mogu sacuvat loptu.

14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Slazem se,opet Fabregas lazna 9...mislim da bi Alves danas mogao bit u problemima,jer sumnjam da ce se Messi bas vracati u obranu kao sto to rade Pedro ili Alexis dok igraju...nadam se prolazu,treba Aguera zaustavit

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije ovo nikako dobro. Nedaj Bože ako primimo neki zalutali gol, a trenutno smo u lošoj formi, obrana je teža banana pa bi se lako moglo dogoditi.

Da, Aguero je no.1 prijetnja, ako njega zaustavimo, prolaz je skoro pa zagarantiran.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 19:55 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

LOL , gledam ovo prije utakmice na HRT2 i Pedro prica da samo najveci favorit za osvajanje LP {#}

twice the pride double the fall
14 godina
neaktivan
dad0r kaže...

LOL , gledam ovo prije utakmice na HRT2 i Pedro prica da samo najveci favorit za osvajanje LP {#}

Dize moral ekipi

16 godina

Možemo proći samo ako napadnemo od prve minute i zabijemo gol. Nebi ga bilo dobro primiti i kasnije strepiti.

Zarada klikanjem http://bettingev.wix.com/neobuxiprobux
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dosta dobro ovo izgleda zasada.

Messi raspoložen :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 21:00 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona
Čisti penal...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona
Čist penal i čist gol poništen u prvih 20 minuta. Da je bilo na drugoj strani mogu samo zamisliti...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
Nije vidjelo zaledja.
17 godina
FC Barcelona

čist gol poništen {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nema zaleđa {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Super, nakon što su rekli da je nepostojeć penal na Messiju u prvoj utakmici ( a bila je ruka prije toga koja je po svim pravilima trebala bit dosuđena ) sad nam ovako vraćaju da nam ponište ČISTI gol i da nam ponište ČISTI penal..

Mislim start na obje noge je penal nema tu govora jel finale i 1 minuta ili 5-oligaška utakmica.. Baš me zanima hoće sad govorit i ako barcelona ovo dobije 5-0 i ako popuši 5-0 hoće se pričat o suđenju na početku ;)

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako se Messi otarasio Kompanya, obožavam ga takvog gledati.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A na ovom Neymaru dvojica naprave sendvic i ovaj ne sudi nista.. Bar ne sudi ni za njih kad vec sudi protiv nas

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Visi gol u zraku, puno smo bolji, treba zabit taj treći i privest kraju.

Ja neznam, ovaj sudac je na nekim drogama, nije mi jasan.

Opet je Kompany otišao po čevape :D

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 21:32 (Tommy_123).
16 godina

Messi je raspoložen, već dugo nije prolazio lagano kao večeras. {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ok to izgleda,imali smo par dobrih prilika,i offside je sumnjiv,ali nije ni City bezopasan,da je recimo Nasri ono zabio bilo bi opasno,obrana tako tako...gol bi ih smirio malo,igrali bi opustenije...Messi raspolozen,to je dobro

15 godina
FC Barcelona
Uefalona!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice