Ovo je zesca glupost od videa... nemoj se ljutit.
Zamjena za desno beka Zuniga ili Cuadrado... o cem pricas ti, cuadrado je desna poluspica. Zuniga vecinom igra lijevo u Napoliu a igrac od 28 godina nije za Barcu.
Od stopera jedini je izgledan Mangala jer da ovu dvojicu puste su ludi.
Aguero, Van Persie ili Muller ?! Muller standardan prvotimac, Van Persie tek je presao u UTD.... Mozda Aguero, ali sumnjam da mu mogu placu dat kakvu treba.
Kralju da citas iti malo spanjolske novine kao sto su As,Sport.es,Mundo Deportivo itd.
Nisam ih ja izmisljao nek su ta imena skoro svaki dan spominjana na dorticnim portalima.
Po tebi vjerovatno treba dovesti Lahma za beka,Thiaga Silvu za stopera...
A sto se toga tice da je on desna poluspica...Lijepo si me nasmijao
1.Ta pozicija nepostoji
2.Fiorentina igra 3-5-2 a on je u srednjoj 5 desno sto znaci da igra cijelu stranu gore i dole.
Vidim da bas nepratis Luiza...Znao bi da ovjek teska rezerva a kad aigra igra zadnjeg veznog...
Matts Hummels...Pogledaj malo na sport.es danas pa ces vidjeti...
Pisu novine dosta toga a nist nije tocno...
Da znas nogomet osim sta znas da je Barcelona nogometni klub znao bi da postoji pozicija desna poluspica... ali neda mi se u rasprave s nekim ko ocito ne razumije igru koja se naziva nogomet.
Fiorentina igra 3-5-2, ali sa razlogom postoji defanzivni vezni da pokrije rupe lijevo i desno koje postoji zbog neigranja bekova.
Luiz je teska rezerva, ok... sta ce ti onda igrac koji sezonu i pol provede na klupi ?
Sto ce meni Luiz??Meni Luiz netreba.Al treba barceloni i nisam ga ja izmislio nego se pise 2 godine kako ce prijeci u Barcu

Zarada klikanjem http://bettingev.wix.com/neobuxiprobux