FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.845.382
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Hoće li Pepe na dodjelu Oscara večeras?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 17:46 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
FC Barcelona

koja golčina, jbt, koja golčina.......   Torpedo,   projektil...

Zasluženo

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 17:50 (barcaINTER).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajmoooo Atleticooo.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
14 godina
Re: FC Barcelona
barcaINTER kaže...

koja golčina, jbt, koja golčina.......

Ne umanjujući kvalitetu golčine, ali i koja indolentnost Luke ali i zujanje Lopeza, što je je.

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

Sta uradi ovaj Gabi majko mila, ovaj gol vrijedi ko tri

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

pepe se osramotio :D ima netko gif? haha

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pad se morao desiti kad tad. I nadam se da je to danas.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bit će još svega u ovoj utakmici, ludilo tekma.  Nema šanse da ovo završi bez crvenog, penala, šore. . . 

17 godina
barcaINTER kaže...

Bit će još svega u ovoj utakmici, ludilo tekma.  Nema šanse da ovo završi bez crvenog, penala, šore. . . 

ja razmišljam da stavim 50 kn na crveni, trenutno je 2.1 koef, a bio je 2.8 do neke 30 min {#}

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Malo statistike: Igrač sa najviše pogodaka protiv Almerije je Messi, koji je 11 puta tresao mrežu ovog kluba. Krkić je to učinio 5 puta, Schuster i Eto'o po 4, Quini i Pedro po 3.

Barcelona je ove sezone postigla 114 golova, od toga 58 desnom nogom (Alexis najviše - 16), lijevom nogom 40 (Messi 24), glavom 12 (Cesc 3), te su bila 4 autogola.
15 godina
FC Barcelona

And the oscar goes to...

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 18:22 (Jack Black).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj sudac mi nebi 3. hnl sudio. Sramota

14 godina
FC Barcelona

Atletico vodi protiv Reala... Ako ovako ostane i ako večeras dobijemo, liga se zakuhava do samog kraja...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sudac se totalno pogubio a jednim dijelom je i on kriv za ovakvu igru i jednih i drugih, ali da je Atletico štećen, to je sigurno.

14 godina
FC Barcelona

Samo da ostane ovako do kraja.. :D

14 godina
barcaINTER kaže...

Sudac se totalno pogubio a jednim dijelom je i on kriv za ovakvu igru i jednih i drugih, ali da je Atletico štećen, to je sigurno.

Istina, dosta je sudio protiv Atletica, ali u drugom dijelu je Realu suđeno zaleđe Benzeme u izglednoj situaciji, a zaleđa nije bilo. Isto tako nije suđena ona ruka u živom zidu, što je trebao biti jedanaesterac. 
Sve u svemu, jako loše suđenje. 

Why so serious?
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Steta,da je Atletico ostao prisebniji odnijeli bi sva 3 boda...

15 godina
FC Barcelona

Primera je po meni definitvno najbolja liga trenutno. Uvijek je po kvaliteti nogometa bilo vrhunski, a ove sezone imamo ono što su svi prigovarali proteklih sezona da je nedostajalo, 3 ekipe se bore za naslov. 

Sudac očajan na ovoj utakmici maloprije, ali neriješeno je po meni možda i najpravednije, Atletico je posustao zadnjih 20-ak minuta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 19:09 (antimadridista).
12 godina
protjeran
Cordas kaže...
barcaINTER kaže...

Istina, dosta je sudio protiv Atletica, ali u drugom dijelu je Realu suđeno zaleđe Benzeme u izglednoj situaciji, a zaleđa nije bilo. Isto tako nije suđena ona ruka u živom zidu, što je trebao biti jedanaesterac. 
Sve u svemu, jako loše suđenje. 

ono se nesvira penal jer je stitio glavu tako da necemo sad pretjerivati...to se nikad nesvira

12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

15 godina
cahalovry kaže...
antimadridista kaže...

Znaš što je čudno u ovome i zašto sam ja ono uopće spominjao? Zato što je Busquets odglumio 2 puta u životu i njega se smatra najvećim simulatorom u povijesti nogometa. A jedan Pepe u jednoj utakmici nadmaši sve što je ovaj napravio u karijeri. A uvijek to nekako prolazi "nezapaženo" i uvijek simpatizeri Reala pričaju o nekim simuliranjima, a u svoje dvorište se ne gleda.

Eto neka mi netko kaže kad je Busquets zadnji put simulirao, recite kad i priložite dokaz, baš me zanima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 19:34 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

To je jedna sramota da su se njega tako uhvatili...Bale u PL desetke kartona zbog simuliranja...O CR netreba trositi rijeci jer koliko je on kartona iznudio to je jedno cudo.Pepe,Ramos,Di Maria...Dok recimo u Barci Alba i Neymar stvarno pretjeruju sa tim.Pedro ponekad a od ostalih trenutno mi nitko nepada na pamet.

12 godina
neaktivan

Zadnji tko treba držati predavanja o simuliranju su Barcelonaši {#}

15 godina
FC Barcelona

Alba i Neymar defeinitvno. Za Busquetsa mi stvarno nije jasno, iskreno govorim da u zadnje 2 godine nisam vidio niti jednu njegovu simulaciju.

16 godina
Jadni ste i uvijek ce te takvi biti. Svi navijaci fucking reala su prave tetkice. Odjebi*e vise iz nase teme.
PUTA MADRID
14 godina
neaktivan
cahalovry kaže...

Zadnji tko treba držati predavanja o simuliranju su Barcelonaši {#}

Bas zato zbog takvog zadrtog razmisljanja mnogi ne vide igracku kvalitetu igraca poput Busquetsa,ali to vise govori o takvima poput tebe,o tvom nogometnom znanju...

15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Jadni ste i uvijek ce te takvi biti. Svi navijaci fucking reala su prave tetkice. Odjebi*e vise iz nase teme.

Gdje piše da je to vaša tema jadnice jadni?? I tko si da ces mi/nam branit da pišemo u ovj temi??

Battlelog: D-Ki11aML
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.3.2014 19:58 (Legendic1911).
16 godina
U naslovu ti pise. FC Barcelona
PUTA MADRID
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
U naslovu ti pise. FC Barcelona

Kakve to fucking veze ima?

Battlelog: D-Ki11aML
17 godina
FC Barcelona

Ugl fučkaš sad i Real i Atletico, treba ovu Almeriu natrpat barem sa 3-4 gola razlike, da malo ekipa dobije na samopouzdanju

Postava: Valdés, Alves, Puyol, Mascherano, Adriano, Xavi, Busquets, Cesc, Alexis, Messi i Neymar

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice