FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.028.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lose...

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mah,nekako mlohavo igraju,il je umor il neznam sta, preopusteno izgledaju,kao da imaju 2,3 gola prednosti...moglo bi im se odbiti o glavu ako ovako nastave...drago mi je zbog Alexisa,ovakav ce nam trebat kasnije,u jacim tekmama

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 22:48 (barcafan12).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobro da je Valdes u formi, baš šteta što odlazi.   Messi još nije na razini na kakvoj zna biti, a faregas me nervira iz utakmice u utakmicu, i sve je lošiji ( usporen, ko da gledam usporenu snimku ).    Šteta za adriana.   Za sada su najgori Fabregas i onaj komentator na sport klubu, šupak realovski.

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 22:53 (barcaINTER).
16 godina
FC Barcelona

po meni nije toliko loše, samo malo prebrzo igraju. Treba ih malo umiriti, ne dopuštati im da tako lako i brzo dolaze do lopte. Puno grešaka u sredini. Ali i za očekivati je to kad nema Xavija i Inieste u igri.

Suđenje je katastrofa, suđeno je zaleđe kad bi Messi zabio za 2-0, a nije bilo. Isto za njihov poništeni gol nisam baš siguran da je bio prekršaj jer mi je izgledalo da je Bartra gurnuo njihovog igrača na Valdesa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 22:52 (antimadridista).
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

Baš igraju mlohavo. Poništen čisti gol. Sudije su svugdje problem.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma kako je poništen čisti gol, lijepo se vidi da ga je nogom omeo u skoku na loptu, još se na snimci i najmanje vidi, bolje se vidi onako od prve jer se prirodnije vide valdesove kretnje. Nemojte zajeb...avat, suđenje je sasvim solidno.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bravoo :D 0-2 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja bi stavio Tella umjesto Pedra... čini mi se previše izgubljen

0:3 Cesc {#} 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

opet,bravo :D 0-3 

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koji je ovo cigan povukao Sancheza za majicu?

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neće Messija gol danas {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neverovatno sta ovaj golman brani Messiju,ali nema veze,3 boda su tu ,odlicna igra u drugom delu,Visca el BARCA ! {#}

15 godina
Balvan8 kaže...

Neće Messija gol danas {#}

Neće i neće ali je davao odlične lopte.

VISCA BARCA
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Pobjeda je tu

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odrađena utakmica sa onako rekao bih ni pola snage,igrali cisto kolko je trebalo,a nije puno trebalo :D svi su dobro odigrali,pojedinci su se malo previse opustali s loptom u nogama pa je Celta mogla zabiti,ali dobro je zavrsilo sve...zao mi Messija sto nije zabio,golman se zainatio pa neda...ali bitna su 3 boda

16 godina
FC Barcelona

mislim da nikad nisam vidio utakmicu u kojoj se Messi ovako ispromašivao, a i golman je branio odlično. Ali za mene igrač utakmice, podijelio je puno lopti i 2 asistencije za Cesca.
Po meni malo prebrza igra, tebalo je malo spustiti tempo, pogotovo kad se zabio 3 gol. Ali dobro je, rutinska pobjeda. Bartra opet odličan...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.10.2013 23:57 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na danasnji dan pre 53 godine,rodio se jedan od najboljih fudbalera svih vremena,Srecan rodjendan Diego Armando Maradona.On je u dresu Barce proveo 2 sezone,imao 58 nastupa i postigao 38 golova. {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

steta sto nije postigao pogodak,ali po mom misljenju,igrac utakmice. {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Penal {#}

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Penal {#}

pogledaj sad penal za sevillu isto {#},ali kao što sam rekao jučer moraju sudci za nas najveće iako je barca najveća :)

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Penal {#}

Hahha kakav jadnik, pa jbt sta nemas pametnijeg posla nego pratit sudacke pogreske na Realovim utakmicama??

Battlelog: D-Ki11aML
16 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
Tommy_123 kaže...

Penal {#}

Hahha kakav jadnik, pa jbt sta nemas pametnijeg posla nego pratit sudacke pogreske na Realovim utakmicama??

Nemoj slijedeći put srat kako su vam suci ukrali tekmu.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Legendic1911 kaže...
Tommy_123 kaže...

Penal {#}

Majstore ja to nisam pisao, a i da jesam i dalje nisam toliko jadan da pratim Barcine utakmice samo kako bi vidio sudacku pogresku/pomaganje ili što god i dolazio to pisati po forumu.

16 godina
neaktivan
Legendic1911 kaže...
Tommy_123 kaže...
Legendic1911 kaže...
Tommy_123 kaže...

Penal {#}

Majstore ja to nisam pisao, a i da jesam i dalje nisam toliko jadan da pratim Barcine utakmice samo kako bi vidio sudacku pogresku/pomaganje ili što god i dolazio to pisati po forumu.

Gledam utakmicu, ne sigurno radi Reala.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Slučajno prebacim na SK2 i vidim onaj "penal na Iscu". Pa, mislim, ovo što suci rade je sramota, isti slučaj kao prije 2 godine, želi se vratiti titula u Madrid bez obzira bilo to pošteno ili nepošteno. Onaj penal za Sevillu je još gora sudačka odluka. 

Svaka čast španjolskom nogometnom savezu! {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Haha boze,sad je jadan onaj koji prati tekme Reala {#}

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Legendic1911 kaže...

Gledam utakmicu, ne sigurno radi Reala.

Ae bravo za tebe, ali za ovo sto ti pratis bi ti jednostavnije bilo sacekat sažetke španjolske lige i tamo mozes pogledati sve golove, prilike, sudacke pogreske itd.

EOD s moje strane jer smo u off topicu

EDIT:

@barcafan

Ne, krivo si shvatio sto sam htio reci. Jadan je onaj koji gleda utakmice rivala samo da bi mogao dolazit plakat na forum kako sudije sude u korist kluba za kojeg oni ne navijaju.

(bilo da je navijac Barce, Reala, Arsenala, Man. Utd.-a i sl.)

Poruka je uređivana zadnji put sri 30.10.2013 23:02 (Legendic1911).
16 godina
FC Barcelona
ma problem je u sucima koji su smiješni. Realno ni onaj penal za Sevillu nije bio koliko vidim. Također jučer je bilo loše suđenje na utakmici Celta - Barcelona.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

da, nijedan penal nije bio

Som la gent blaugrana
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajme kakva sprdnja od tekme,mislim sto se tice suđenja,sudac vise ni sam ne zna sta bi svirao,3 glupa penala,crveni,niz glupih odluka...sramota za jednu ligu kao sto je Primera

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice