- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
koje suđenje ja ne znam kako morete navijat za gamad kao šta je barcelona.penal čist kao suza a sudac kao da je muhe vatao po terenu.stvarno sramota.
FUJ SI! FUJ SI! FUJ SI! FUJ SI! FUH SI! FUJ SI! FUJ SI!
koje suđenje ja ne znam kako morete navijat za gamad kao šta je barcelona.penal čist kao suza a sudac kao da je muhe vatao po terenu.stvarno sramota.
Ne čujem što govoriš od tu dole sa tablice?
Tko izgubi, ima se pravo ljutit 
Tko izgubi, ima se pravo ljutit 
Tko se ljuti uvalimo mu krut.i.
ovaj perez nije normalan za kakvu tarabu je iskrcao tolike milijune, a prodao ozila, pa za 5000 eura si je mogao iz ZOO-a kupit cimpazu jest da bi malo slabije igrala nego bale ali izgledom bi si bili tu negdje 
tekma nista posebno, real se dobro borio ali to nije bilo dovoljno i barca je zasluzeno pobjedila
Ne čujem što govoriš od tu dole sa tablice?

ovdje u ovoj temi pravi djecji vrtic... di su vam mame da vam sline obrisu?
meni tvoja brise sline upravo sada 
Ray Hudson poslije gola Neymara: "Bringing Neymar to a footballing match is like bringing your gun to a knife fight".
legenda, kako mu samo takve stvari padnu na pamet 
meni tvoja brise sline upravo sada 
be careful what you wish for...
http://d3j5vwomefv46c.cloudfront.net/photos/large/817740384.gif?1382811315
Ovo mi je uljepsalo desetljece. 
http://sportsport.ba/ino_fudbal/uefa-greske-ne-prasta-grafe-nece-suditi-knock-out-fazu/116573
"Mnogo je grešaka napravio Grafe, ali je jedna bila skandalozna, a to je crveni karton Chielliniju nakon guranja sa Cristianom Ronaldom. "
Baš gledam ovaj navodni penal na Penaldu... nekako mi se čini da je u pravom trenutku zastao, tj htio je svojim tijelom zagraditi Mascherana ali se samo odbio od njega. Ovaj mu ništa nije ni napravio, kao baba se baca na svaki dodir.
Karma is a bi*ch 
Baš gledam ovaj navodni penal na Penaldu... nekako mi se čini da je u pravom trenutku zastao, tj htio je svojim tijelom zagraditi Mascherana ali se samo odbio od njega. Ovaj mu ništa nije ni napravio, kao baba se baca na svaki dodir.
Karma is a bi*ch 
To sam i ja reko, pa sam pobro TD :)
Karma is a bi*ch 
a zadnji el clasico u madridu? za takve stvari svi realovci dobivaju instant amneziju izgleda
I onda se oni glu.. realovci nesto žale, ma Boze sacuvaj.
Ljepo smo jučer pobijedili, BARCA 
je malo zbog sudaca,ali nema veza - mi smo velik klub i normalno je da sudci nekad pomažu nama
Ljepo smo jučer pobijedili, BARCA 
je malo zbog sudaca,ali nema veza - mi smo velik klub i normalno je da sudci nekad pomažu nama
WTF?
Nije normalno da sudci ikome pomažu.
Nakon što sam pročitao sve komentare u našoj i njihovoj temi shvatio sam da bi bilo puno bolje uvesti svaki puta kada se prijavite na forum kratki IQ test, vjerujem da se jako puno komentara ne bi našlo ovdje. 
Znate kako kažu slika govori milijun riječi..
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1003035_419410424848182_744857765_n.jpg
Pa da..
Dos Santos2 gola,asistenciju i promasen penal 
a sto se tice Barca,sada tezak raspored utorak Celta,petak Espanyol a posle LP 
kad je Camp Nou u ovakvom izdanju, nema ljepšeg stadiona 
Samo jos da imamo vatrenije navijace,tipa Borussia,da navijaju svih 90...bilo je nekih razgovora kolko se sjecam da se organizira i napravi neka navijacka skupina il tako nesto...mislim da bi to super bilo,ovako su dosta tihi iako ih je 100000
Samo jos da imamo vatrenije navijace,tipa Borussia,da navijaju svih 90...bilo je nekih razgovora kolko se sjecam da se organizira i napravi neka navijacka skupina il tako nesto...mislim da bi to super bilo,ovako su dosta tihi iako ih je 100000
postoje već Boixos Nois, ultrasi Barce, jedni od najžešćih u Europi. Samo je problem što imaju zabranu kao grupa za dolazak na Camp Nou, još od doba Laporte. Radili su svakakve stvari, bilo je i ubojstava. To i jest razlog zašto više puta možemo čuti da su Barcini navijači glasniji na gostovanjima od domaćih navijača, a na Camp Nou većinu utakmice je muk i nitko ne navija 
Za tu novu grupu neznam, možda i bude nešto, ali da, baš je šteta što ovakva ekipa igra u takvoj tišini na domaćem terenu.