FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.029.910
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Vladitor kaže...

koje suđenje ja ne znam kako morete navijat za gamad kao šta je barcelona.penal čist kao suza a sudac kao da je muhe vatao po terenu.stvarno sramota.

{#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
Vladitor kaže...

koje suđenje ja ne znam kako morete navijat za gamad kao šta je barcelona.penal čist kao suza a sudac kao da je muhe vatao po terenu.stvarno sramota.

FUJ SI! FUJ SI! FUJ SI! FUJ SI! FUH SI! FUJ SI! FUJ SI!

B-A-R-C-A
16 godina
Vladitor kaže...

Ne čujem što govoriš od tu dole sa tablice?

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Tko izgubi, ima se pravo ljutit {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Vladitor kaže...

Tko izgubi, ima se pravo ljutit {#}

Tko se ljuti uvalimo mu krut.i.{#}

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ovaj perez nije normalan za kakvu tarabu je iskrcao tolike milijune, a prodao ozila, pa za 5000 eura si je mogao iz ZOO-a kupit cimpazu jest da bi malo slabije igrala nego bale ali izgledom bi si bili tu negdje {#}

tekma nista posebno, real se dobro borio ali to nije bilo dovoljno i barca je zasluzeno pobjedila

14 godina
Vladitor kaže...

gtfo

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Vladitor kaže...

Ne čujem što govoriš od tu dole sa tablice?

{#}

The only thing I put before me is do re.
18 godina

ovdje u ovoj temi pravi djecji vrtic... di su vam mame da vam sline obrisu?

It's not who u are, it's who u know.
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

meni tvoja brise sline upravo sada {#}

16 godina
protjeran
Vladitor kaže...

{#}

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Ray Hudson poslije gola Neymara: "Bringing Neymar to a footballing match is like bringing your gun to a knife fight".

legenda, kako mu samo takve stvari padnu na pamet {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
MrSkunk43 kaže...
Obi Wan kaže...

meni tvoja brise sline upravo sada {#}

be careful what you wish for...

It's not who u are, it's who u know.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Pepe mi nikad nece bit jasan

15 godina
FC Barcelona
EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/
12 godina
protjeran
FC Barcelona

pozdrav navijacima real madrida

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://sportsport.ba/ino_fudbal/uefa-greske-ne-prasta-grafe-nece-suditi-knock-out-fazu/116573

"Mnogo je grešaka napravio Grafe, ali je jedna bila skandalozna, a to je crveni karton Chielliniju nakon guranja sa Cristianom Ronaldom. "

18 godina
FC Barcelona

Baš gledam ovaj navodni penal na Penaldu... nekako mi se čini da je u pravom trenutku zastao, tj htio je svojim tijelom zagraditi Mascherana ali se samo odbio od njega. Ovaj mu ništa nije ni napravio, kao baba se baca na svaki dodir.

Karma is a bi*ch {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Baš gledam ovaj navodni penal na Penaldu... nekako mi se čini da je u pravom trenutku zastao, tj htio je svojim tijelom zagraditi Mascherana ali se samo odbio od njega. Ovaj mu ništa nije ni napravio, kao baba se baca na svaki dodir.

Karma is a bi*ch {#}

To sam i ja reko, pa sam pobro TD :)

16 godina
Pero Dinamit kaže...

Karma is a bi*ch {#}

a zadnji el clasico u madridu? za takve stvari svi realovci dobivaju instant amneziju izgleda

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona
29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan

I onda se oni glu.. realovci nesto žale, ma Boze sacuvaj.

BARCA - MES QUE UN CLUB
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Ljepo smo jučer pobijedili, BARCA {#}
je malo zbog sudaca,ali nema veza - mi smo velik klub i normalno je da sudci nekad pomažu nama

16 godina
windforce kaže...

Ljepo smo jučer pobijedili, BARCA {#}
je malo zbog sudaca,ali nema veza - mi smo velik klub i normalno je da sudci nekad pomažu nama

WTF?

Nije normalno da sudci ikome pomažu.

Swedish latin super funk.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nakon što sam pročitao sve komentare u našoj i njihovoj temi shvatio sam da bi bilo puno bolje uvesti svaki puta kada se prijavite na forum kratki IQ test, vjerujem da se jako puno komentara ne bi našlo ovdje. {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dos Santos2 gola,asistenciju i promasen penal {#}

a sto se tice Barca,sada tezak raspored utorak Celta,petak Espanyol a posle LP {#}

16 godina
FC Barcelona

kad je Camp Nou u ovakvom izdanju, nema ljepšeg stadiona {#}

KLIK

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

KLIK

Samo jos da imamo vatrenije navijace,tipa Borussia,da navijaju svih 90...bilo je nekih razgovora kolko se sjecam da se organizira i napravi neka navijacka skupina il tako nesto...mislim da bi to super bilo,ovako su dosta tihi iako ih je 100000

16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

KLIK

Samo jos da imamo vatrenije navijace,tipa Borussia,da navijaju svih 90...bilo je nekih razgovora kolko se sjecam da se organizira i napravi neka navijacka skupina il tako nesto...mislim da bi to super bilo,ovako su dosta tihi iako ih je 100000

postoje već Boixos Nois, ultrasi Barce, jedni od najžešćih u Europi. Samo je problem što imaju zabranu kao grupa za dolazak na Camp Nou, još od doba Laporte. Radili su svakakve stvari, bilo je i ubojstava. To i jest razlog zašto više puta možemo čuti da su Barcini navijači glasniji na gostovanjima od domaćih navijača, a na Camp Nou većinu utakmice je muk i nitko ne navija {#}

Za tu novu grupu neznam, možda i bude nešto, ali da, baš je šteta što ovakva ekipa igra u takvoj tišini na domaćem terenu.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice