da, prošlih godina igralo se protiv njih sasvim otvoreno, oni su samo čekali kontre i punili golove. Sad je ovo puno pametnije, a Barca je puno bolja večeras od Reala. Real zasad niti jednu šansu nije imao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imali su kada je ronaldo centrirao...strah me je prekida
imali su kada je ronaldo centrirao...strah me je prekida
eh da, zaboravio na to kad je Khedira pucao pred kraj. Ali zasad vrlo dobro i disciplinirano. Sad se Real mora malo i otvoriti pa treba probati zabiti još jedan.
iniesta doktorcinaaaaa
Kada najviše treba onda je on najbolji. Kraljčina Iniesta
Ovaj Khedira si malo previše lufta daje 
Ovaj Khedira si malo previše lufta daje 
Pa pocelo je ko i uvijek dok im ne ide odma prljava igra i provociranje taman kad sam htel reci da toga za cudo nema..
Neznam zašto komplicirat sad, imamo rezultat, polagano i mirno. Valdes danas odličan.
electric sanchez!!!!1
KAKVA GOLČINA. ALEXIS SINKO 
Prelijep gol.
Pobedaaaaaaaa,MES QUE UN CLUB , VISCA EL BARCA,bravo momci ponosan sam na vas,Neymar legenda 

bolja utakmica u drugom poluvremenu, al ne znam sta bi se dogodilo da je sudac dao penal realu
Bravo momci. Neymar igrač utakmice, definitivno. Odlična tekma, pobjeda u džepu. Visca Barca!
Super, pobjeda je tu i to je najvažnija stvar. Puno se pamtnije igralo nego prošlih sezona i to je Tata vrhunski pročitao i zatvorio. Na početku sam sumnjao moram priznati, ali znao je točno što radi. Real je možda i mogao do boda, ali mislim da je Barcelona pobijedila zasluženo.
Gol Alexisa je majstorija, stvarno to nsiam očekivao od njega. Znam da će biti pričanja o možebitnom penalu, ali uopće ne ulazim u to, ni najmanje. Da je sve suđeno kako treba od početka lige bilo bi već 10 bodova razlike.
I još nešto, ako Bale vrijedi 100 milijuna, Neymar vrijedi bar 200. I nešto čitam da Ronaldo još uvijek traži Alvesa na stadionu 
Uvjeren sam da se bodovna razlika poravnava danas
Nostradamus je fulao, opet 

bolja utakmica u drugom poluvremenu, al ne znam sta bi se dogodilo da je sudac dao penal realu
To nije bio penal ;)
Ronaldo se bacio, doslovno bacio ispred igrača.. :)
Kao prvo čestitke realu na dobroj utakmici.
Sudija nula bodova. Treća županijska ako i to.
Napokon jedna dobra utakmica nakon dugo vremena. Najviše mi se dopao onaj TUNEL Alvesa.
Martino je napravio ono sto je djelovalo najteze... uspio je postici to da momcad vise ne ovisi o Messiju.
Sve je danas bilo dobro, svi su bili na razini.
Zasluzena pobjeda Barçe.
btw, u nedostatku neke dobre komedije na tv-u veceras, predlazem citanje RM teme...
a i ovo izazove pokoji giggle svaki put
Najbolja utakmica do sad. Totalno zaslužena pobjeda. Presing odličan. Nismo im dopuštali kontre, osim kod gola za 2:1 gdje su već počeli slaviti pobjedu.
Neymar-opravdao svaki cent uložen, eksplodirao kad je najviše trebalo. Igrač utakmice
Messi-dobar, puno lopti djelio, mogao zabiti barem jednoga.
Iniesta-odličan, kakve lopte daje.
Xavi-maestro, kao i obično
Alexis- zabio golčinu, igračina
Alves- odličan, Ronaldo je osramotio na sred Nou Campa.
Par stvari se možda može popraviti, sve u svemu, odlično!
Vidim kmečanje na susjednoj temi. Rekao sam ja, doći će pravda na svoje nakon Elchea i još nekoliko utakmica. Pojedinci nemaju srama ni obraza.
Ali boli nas, večeras je naša fešta! 
kada smo vec kod penala ramos je trebo dobiti crveni karton i onaj koji je povukao neymara carvajal ili ko vec.Neznam jeli bio onaj kada je mascherano sledja usao u CR-a ali mislim da je simulirao.Ronalda nije bilo na mapi danas.Khedira najopsaniji realov igrac.Uglavnom da neduzimdobili smo ito je glavno
Bila bi tekma puno bolja da Ancelotti nije išao isprobavat gluposti nego izašao sa postavom koja je ove sezone najviše igrala. Ovako je prvo poluvrijeme bilo jedno od slabijih u El Classicima. Drugo je srećom bilo odlično i Sanchez me bome iznenadio sa onim potezom. Sve u svemu, moglo je završiti sa sva tri znaka i sa po više od 3 gola u svakoj mreži.
Ništa, čestitke i vidimo se u Madridu. Valjda je vidio Ancelotti da se protiv vas ipak da igrati pa neće opet izaći sa bunkerom na teren.
Zadovoljan sam sa igrom, ali i dalje mi je falio Messi u špici. Vjerojatno je Tata mislio da će ga u špici ne duplirati nego biti 5-6 igrača ispred njega stalno, pa je zato odvukao igru na bokove.....to je ono što je falilo kod Vilanove.... Ali ipak .

Cuj bolja ekipa je danas izgubila,o sudenju necu da pricam sve se vidjelo...
Moja prognoza je bila tocna samo nisam sudca uzimao kao faktor:P on je veceras bio 12 i 13 igrac barce

Cuj bolja ekipa je danas izgubila,o sudenju necu da pricam sve se vidjelo...
Moja prognoza je bila tocna samo nisam sudca uzimao kao faktor:P on je veceras bio 12 i 13 igrac barce
kme kme kme 
Zadovoljan sam sa igrom, ali i dalje mi je falio Messi u špici. Vjerojatno je Tata mislio da će ga u špici ne duplirati nego biti 5-6 igrača ispred njega stalno, pa je zato odvukao igru na bokove.....to je ono što je falilo kod Vilanove.... Ali ipak .
Kojom igre niste imali igre opce kod 0-0 se i igralo sve poslje jad i bjeda