FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.029.728
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

da, prošlih godina igralo se protiv njih sasvim otvoreno, oni su samo čekali kontre i punili golove. Sad je ovo puno pametnije, a Barca je puno bolja večeras od Reala. Real zasad niti jednu šansu nije imao.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
Re: FC Barcelona

imali su kada je ronaldo centrirao...strah me je prekida

No Pain No Gain
16 godina
Fabregas4 kaže...

imali su kada je ronaldo centrirao...strah me je prekida

eh da, zaboravio na to kad je Khedira pucao pred kraj. Ali zasad vrlo dobro i disciplinirano. Sad se Real mora malo i otvoriti pa treba probati zabiti još jedan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
12 godina
protjeran
FC Barcelona

iniesta doktorcinaaaaa

No Pain No Gain
16 godina
protjeran

Kada najviše treba onda je on najbolji. Kraljčina Iniesta

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovaj Khedira si malo previše lufta daje {#}

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

Ovaj Khedira si malo previše lufta daje {#}

Pa pocelo je ko i uvijek dok im ne ide odma prljava igra i provociranje taman kad sam htel reci da toga za cudo nema..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 19:07 (dad0r).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam zašto komplicirat sad, imamo rezultat, polagano i mirno. Valdes danas odličan.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

electric sanchez!!!!1

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

KAKVA GOLČINA. ALEXIS SINKO {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prelijep gol.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are. -Mewtwo
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pobedaaaaaaaa,MES QUE UN CLUB , VISCA EL BARCA,bravo momci ponosan sam na vas,Neymar legenda {#}{#}

18 godina

bolja utakmica u drugom poluvremenu, al ne znam sta bi se dogodilo da je sudac dao penal realu

It's not who u are, it's who u know.
15 godina
FC Barcelona

Bravo momci. Neymar igrač utakmice, definitivno. Odlična tekma, pobjeda u džepu. Visca Barca!

16 godina
FC Barcelona

Super, pobjeda je tu i to je najvažnija stvar.  Puno se pamtnije igralo nego prošlih sezona i to je Tata vrhunski pročitao i zatvorio. Na početku sam sumnjao moram priznati, ali znao je točno što radi. Real je možda i mogao do boda, ali mislim da je Barcelona pobijedila zasluženo.

Gol Alexisa je majstorija, stvarno to nsiam očekivao od njega. Znam da će biti pričanja o možebitnom penalu, ali uopće ne ulazim u to, ni najmanje. Da je sve suđeno kako treba od početka lige bilo bi već 10 bodova razlike.

I još nešto, ako Bale vrijedi 100 milijuna, Neymar vrijedi bar 200. I nešto čitam da Ronaldo još uvijek traži Alvesa na stadionu {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 19:55 (antimadridista).
18 godina
carcharodon kaže...

Uvjeren sam da se bodovna razlika poravnava danas{#}

Nostradamus je fulao, opet {#}{#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

bolja utakmica u drugom poluvremenu, al ne znam sta bi se dogodilo da je sudac dao penal realu

To nije bio penal ;)

Ronaldo se bacio, doslovno bacio ispred igrača.. :)

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neznam zašto svi aplaudiraju na penal onaj na Ronaldu, evo slične situacije gdje je trebao biti faul na Albi a nije.

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
protjeran

Kao prvo čestitke realu na dobroj utakmici.

Sudija nula bodova. Treća županijska ako i to.

Napokon jedna dobra utakmica nakon dugo vremena. Najviše mi se dopao onaj TUNEL Alvesa.

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Martino je napravio ono sto je djelovalo najteze... uspio je postici to da momcad vise ne ovisi o Messiju. 

Sve je danas bilo dobro, svi su bili na razini.

Zasluzena pobjeda Barçe.

btw, u nedostatku neke dobre komedije na tv-u veceras, predlazem citanje RM teme...

a i ovo izazove pokoji giggle svaki put

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:03 (mrzech).
15 godina
FC Barcelona

Alves skinul junfera Kristini {#}

EDIT: Zale se na sudenje majko mila koje licimjerje s obzirom kolko su ih gurali suci ove godine ali mislim da je ovo bila karma kaj se tice sudenja.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:01 (dad0r).
14 godina
FC Barcelona

Najbolja utakmica do sad. Totalno zaslužena pobjeda. Presing odličan. Nismo im dopuštali kontre, osim kod gola za 2:1 gdje su već počeli slaviti pobjedu.

Neymar-opravdao svaki cent uložen, eksplodirao kad je najviše trebalo. Igrač utakmice

Messi-dobar, puno lopti djelio, mogao zabiti barem jednoga.

Iniesta-odličan, kakve lopte daje.

Xavi-maestro, kao i obično

Alexis- zabio golčinu, igračina

Alves- odličan, Ronaldo je osramotio na sred Nou Campa.

Par stvari se možda može popraviti, sve u svemu, odlično!

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

Vidim kmečanje na susjednoj temi. Rekao sam ja, doći će pravda na svoje nakon Elchea i još nekoliko utakmica. Pojedinci nemaju srama ni obraza. 

Ali boli nas, večeras je naša fešta! {#}

12 godina
protjeran
FC Barcelona

kada smo vec kod penala ramos je trebo dobiti crveni karton i onaj koji je povukao neymara carvajal ili ko vec.Neznam jeli bio onaj kada je mascherano sledja usao u CR-a ali mislim da je simulirao.Ronalda nije bilo na mapi danas.Khedira najopsaniji realov igrac.Uglavnom da neduzimdobili smo ito je glavno

No Pain No Gain
14 godina
FC Barcelona

Ako ovo nije bio penal, onda ovo sigurno nije. Ronaldo da nije glumio protiv Juventusa, možda bi i dobio penal. Stvorio si je imidž simulatora.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:05 (KiX777).
15 godina
FC Barcelona

Bila bi tekma puno bolja da Ancelotti nije išao isprobavat gluposti nego izašao sa postavom koja je ove sezone najviše igrala. Ovako je prvo poluvrijeme bilo jedno od slabijih u El Classicima. Drugo je srećom bilo odlično i Sanchez me bome iznenadio sa onim potezom. Sve u svemu, moglo je završiti sa sva tri znaka i sa po više od 3 gola u svakoj mreži. 

Ništa, čestitke i vidimo se u Madridu. Valjda je vidio Ancelotti da se protiv vas ipak da igrati pa neće opet izaći sa bunkerom na teren.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zadovoljan sam sa igrom, ali i dalje mi je falio Messi u špici.  Vjerojatno je Tata mislio da će ga u špici ne duplirati nego biti 5-6 igrača ispred njega stalno, pa je zato odvukao igru na bokove.....to je ono što je falilo kod Vilanove.... Ali ipak .

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
carcharodon kaže...

Cuj bolja ekipa je danas izgubila,o sudenju necu da pricam sve se vidjelo...

Moja prognoza je bila tocna samo nisam sudca uzimao kao faktor:P on je veceras bio 12 i 13 igrac barce

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...
Pero Dinamit kaže...
carcharodon kaže...

Cuj bolja ekipa je danas izgubila,o sudenju necu da pricam sve se vidjelo...

Moja prognoza je bila tocna samo nisam sudca uzimao kao faktor:P on je veceras bio 12 i 13 igrac barce

kme kme kme {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 20:09 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

Zadovoljan sam sa igrom, ali i dalje mi je falio Messi u špici.  Vjerojatno je Tata mislio da će ga u špici ne duplirati nego biti 5-6 igrača ispred njega stalno, pa je zato odvukao igru na bokove.....to je ono što je falilo kod Vilanove.... Ali ipak .

Kojom igre niste imali igre opce kod 0-0 se i igralo sve poslje jad i bjeda

When you are halfway up,you are always halfway down
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice