FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.029.294
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

Eric Abidal (Twitter): "Come on, guys, you can do it. Wish you all the best. Visca Barça".

Abi legenda {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Supertramp kaže...

ima gdje za kupiti stream? tipa ono na maxtvu kad kupiš samo jednu tekmu

htio bi gledati utakmicu u čim boljoj kvalitite bez trzanja, loše slike ...

Evo i ovdje mozeš gledati. Prvi tjedan ti je džabe. Samo se registriraj. Utakmica je na SK 1.

Evo link. http://tvzavan.bnet.hr

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 16:10 (iNo_bhf).
17 godina
FC Barcelona

nisi stavio link

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

sve je izvjesnije da messi pocet na desnom krilu, neymar livo a cesc u sredini {#}

Som la gent blaugrana
17 godina
iNo_bhf kaže...
Supertramp kaže...

Evo i ovdje mozeš gledati. Prvi tjedan ti je džabe. Samo se registriraj. Utakmica je na SK 1.

ovo je odlično, hvala ti!

14 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

sve je izvjesnije da messi pocet na desnom krilu, neymar livo a cesc u sredini {#}

Ma s takvom postavom nema nista onda od tog...al ne vjerujem da ce to napravit,pa nije tolko lud da najboljeg igraca svijeta forsira negdje gdje mu ne pase u ovakvoj utakmici,ali to s Messijem na krilu bi i mogao jos nekako progutati ali nije mi jasno sto zeli postici s Fabregasom,pa stavio ga je vec 5 puta da igra tamo i nikad nista dobro nije donio,5 puta bolji igrac kad je u sredini.

12 godina
protjeran

odakle mi korisnicko ime i password?

No Pain No Gain
16 godina
iNo_bhf kaže...
Supertramp kaže...

Hvala ti :)

16 godina
protjeran
Fabregas4 kaže...

odakle mi korisnicko ime i password?

Ideš na isprobati. Tu se regaš.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne mogu vjerovat da opet stavlja messija na krilo, a još manje vjerujem da će fabregasa u špicu. Eto ne vjerujem.

14 godina
FC Barcelona

RMA: Diego Lopez, Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo, Ramos, Khedira, Modric, Bale, Di Maria, Cristiano Ronaldo.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

nisam ni ja nešto optimističan s obzirom na zadnje 2 utakmice, ali isto tako nije ni Real u nekoj vrhunskoj formi, tako da je sve otvoreno. Samo se nadam da Tata neće izvesti takav sastav koji se nagađa da će biti.

A gledaj, bolje da su te dvije tekme malo lošije odigrali ali zato dali maksimum protiv Reala, nego da su te dvije odlično odigrali a protiv Reala da se neznaju snać.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

FC Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc i Neymar.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 17:00 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

Nezna se koji sastav je čudniji, Barca ili Real...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

Mislim da ćemo ovo izgubiti, Tata u najvažnijoj utakmici do sad eksperimentira sa sastavom. Ne možeš mi Messija na krilo stavit. {#}

16 godina
FC Barcelona

ma šta radi Tata, nebre mi stavit messija na krilo i maskerana umjesto puyola, puyol je proslu tekmu odlično odigrao, i da igra danas s piqeom bilo bi bomba, IAKO bih ja čak i bartru prije piqea stavio, ugl bez puyola će biti teško

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Vec vidim probleme na desnoj strani...Alves cesto zaluta u napad i kasno se vraca u obranu,a Messi nije tip igraca kao Pedro i Alexis da se vraca u obranu i zatvara,tako da ne sluti na dobro...razocaran sam malo sastavom ali ok,Tati na dusu valjda je smislio nesto

14 godina
FC Barcelona

Sretno večeras, neka bude fair i korektna igra bez sudačkih previda i nek' bolji pobjedi {#}

Why so serious?
12 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

FC Barcelona: Valdes, Alves, Pique, Mascherano, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Messi, Cesc i Neymar.

Vjerujem da ce Messi igrati u sredini kao i uvijek (false 9), Cesc zapravo igrati veznjaka koji se ubacuje u sesnaesterac (Barci treba dodatni finisher s obzirom da ce Messi sigurno biti jako dobro pokriven, dupliran), a Iniesta se vise izvlaciti na krilo. Neymar probijati krilo i po potrebi mijenjati strane. Nije ni tako los sastav jer Fabregas u igri omogucuje jos bolji posjed lopte, a i zna zabiti. Samo je pitanje kako pokrivati Ronalda jer tu je Alexis uvijek puno doprinosio.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

U reala od 10 igraca ima 8 obrambenih.  Picke uvik bile i ostat ce.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadam se da ce biti ovo dobra utakmica i da ce se igrati pravi nogomet te da cemo pokazati da se u spanjolskoj igra najljepsi nogomet.

lijep pozdrav decki i nadam se da nece biti svadje poslije utakmice :)

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
iNo_bhf kaže...
Supertramp kaže...

ne radi mi ,pomagaj!

16 godina
protjeran
titko kaže...
iNo_bhf kaže...
Supertramp kaže...

ne radi mi ,pomagaj!

Kod mene radi. Jos uvijek gledam utakmicu Liv-Wba. Probaj sa drugim browserom.

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 17:53 (iNo_bhf).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Debitira protiv Reala i zabio. Bravo Neymare kralju :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Barca puno pametnije igra protiv Reala nego prošlih godina, ne ostavljaju toliki prostor za kontre, puštaju ih da kombiniraju, manje se gube lopte. Neymar fantastičan, Pepe ciganski kao obično, povuče ga s leđa u čistoj kontri, ne sudi se ništa i onda on još signalizira sucu da mu pokaže žuti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 18:48 (antimadridista).
18 godina

prvo poluvrijeme nije bilo lose, al niti je bilo nesto spektakularno.

sta je ono bilo ispred gola kad je khedira trazija penal? jel namjerno gurnija adriano valdezu balun ili se odbila od njega?

It's not who u are, it's who u know.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 18:48 (Obi Wan).
16 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

sta je ono bilo ispred gola kad je khedira trazija penal? jel namjerno gurnija adriano valdezu balun ili se odbila od njega?

Odbila se, ja sam vidio replay, prikazali su par puta to.

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Obi Wan kaže...

Ma nema on sta gurat loptu Valdezu kad je on ima sve pod kontrolom. Bila lopta 5 cm od njega

BARCA - MES QUE UN CLUB
15 godina
Obi Wan kaže...

prvo poluvrijeme nije bilo lsoe, al niti je bilo nesto spektakularno.

Od Adrianovog ili ko je vec bio koljena se odbila Valdesu u noge tako da neznam di su oni vidli penal 

Nismo ni mi nista posebno ali ovaj RM koji trash pol miljarde sjedi u svojih 16 metara i ceka kontru {#}

twice the pride double the fall
16 godina
protjeran

Disciplina na djelu. Ne sjećam se kada smo imali toliko faulova kao sad. Očito se treba prilagoditi protivniku, to Tata i radi.

B-A-R-C-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice