FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.029.666
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Visca Barca! 

Nadam se da ce i Ancelotti imati ovakvu dobrodoslicu {#}

16 godina
protjeran

Gdje kupiti Polo majice sa obilježjima Barce?

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Messi sutra ima priliku ostati sam na vrhu liste najboljih strijelaca u povijesti El Clasica. Trenutno dijeli prvo mjesto s Di Stefanom, obojica su zabili 18 golova u najvećem svjetskom derbiju. 

Osim toga, Messi je najbolji asistent u povijesti El Clasica sa 11 asistencija.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
FC Barcelona

'Tata' (press konferencija):

"Postavu za El Clásico sam odlučio još prije utakmice s Milanom. Promjenio bih ju samo ako bi se dogodilo nešto loše."

"Piqué je u timu i spreman je za sutrašnju utakmicu."

"Ono što Barcelona skoro stalno radi je to da odigra dobru utakmicu, ali ne pobjeđuje se stalno."

"Ovo je prvi put da ću voditi ovako veliku utakmicu. Što se takvih utakmica tiče, Ancelotti ima puno više iskustva od mene."

"Clásica ima svugdje, u skoro svakoj ligi, ali ovaj Clásico prati cijeli svijet. Jedva čekam da utakmica počne."

"U sutrašnjoj utakmici nema favorita."

"Strah od agresivne igre Madrida? Ne postoji, svatko igra onako kako zna i kako može."

"Ima li Madrid plan za zaustaviti Messija? Dok sam bio izbornik Paragvaja, 3 puta sam igrao protiv Argentine i nikada nismo uspjeli zaustaviti Messija. Sve ovisi o tome kakav će mu biti dan."

"Treniram klub, ali ponekad imam osjećaj kao da vodim reprezentaciju. Ovaj klub posjeduje igrače vrlo visoke kvalitete."

"Neymar je kao Messi, može igrati bilo gdje u napadu, i na svakoj od tih pozicija bi odigrao odličnu utakmicu."

"U ove posljednje dvije utakmice nedostajalo nam je ono što sam mislio da nam nikada neće nedostajati: kapacitet da završimo gol- šanse."

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

'Tata' (press konferencija):

"Postavu za El Clásico sam odlučio još prije utakmice s Milanom. Promjenio bih ju samo ako bi se dogodilo nešto loše."

"Piqué je u timu i spreman je za sutrašnju utakmicu."

"Ono što Barcelona skoro stalno radi je to da odigra dobru utakmicu, ali ne pobjeđuje se stalno."

"Ovo je prvi put da ću voditi ovako veliku utakmicu. Što se takvih utakmica tiče, Ancelotti ima puno više iskustva od mene."

"Clásica ima svugdje, u skoro svakoj ligi, ali ovaj Clásico prati cijeli svijet. Jedva čekam da utakmica počne."

"U sutrašnjoj utakmici nema favorita."

"Strah od agresivne igre Madrida? Ne postoji, svatko igra onako kako zna i kako može."

"Ima li Madrid plan za zaustaviti Messija? Dok sam bio izbornik Paragvaja, 3 puta sam igrao protiv Argentine i nikada nismo uspjeli zaustaviti Messija. Sve ovisi o tome kakav će mu biti dan."

"Treniram klub, ali ponekad imam osjećaj kao da vodim reprezentaciju. Ovaj klub posjeduje igrače vrlo visoke kvalitete."

"Neymar je kao Messi, može igrati bilo gdje u napadu, i na svakoj od tih pozicija bi odigrao odličnu utakmicu."

"U ove posljednje dvije utakmice nedostajalo nam je ono što sam mislio da nam nikada neće nedostajati: kapacitet da završimo gol- šanse."

Malo mi je čudna ova izjava, nemam ništa protiv Martina ali nekako mi se čini nedorastao ovom zadatku kojeg ima. On prvi put u karijeri trenira visokokvalitetne igrače. Sretno sutra njemu i Barci. Nadam se da će Messi sutra odigrat pravu utakmicu i razveseliti nas, kao puno puta do sad. Samo da ne bude nekih glupih grešaka obrane ili valdesa, kao ni ozlijeda, nedaj bože pa da skrše nekoga oni pavijani iz madrida.   I za kraj, želim pošteno suđenje, neka sudac prepozna Penaldovo glumljenje. Valjda pique prati ligu prvaka, pa zna da nesmije taknut Simulatora za rame jer su njemu živci na ramenu povezani sa onima na licu.

14 godina
FC Barcelona

Koliko dajem sutra?

16 godina
protjeran
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

Slobodno nabacite još linkova ako ih nađete, želim bit pokriven večeras u svakom slučaju. 

Swedish latin super funk.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Uvjeren sam da se bodovna razlika poravnava danas{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
16 godina
carcharodon kaže...

fulao si topic. Prigodan topic za ovo bio bi "snovi i bajke" {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.10.2013 9:57 (antimadridista).
16 godina
protjeran
carcharodon kaže...

Da te nema bilo bi dosadno.

B-A-R-C-A
14 godina
FC Barcelona

Koji ku*ac izvodi ovaj Tata: 

Igrača koji je zabio 90 golova stavlja na krilo, Fabregasa koji je vezni igrač stavlja na lažnu devetku gdje ne može zabiti gol iz 5 šansi.

U obranu opet Pique i Mascherano, a Puyol bolji od obojice zajedno.

Ako bude ovakav sastav, mogu odmah čestitati Realu na gaženju.

16 godina
FC Barcelona

nadam se da nije takva postava, to su samo nagađanja. Ako stvarno to napravi, onda je zbilja lud. Glupo bi bilo eksperimentirati u dosad najvažnijoj utakmici sezone. Messi nikako na krilo jer mu to više ne paše, osim toga on nebi radio dovoljno obrambeno za tu poziciju jer nije takav igrač. Zato želim Alexisa od prve minute na desnom krilu, on bi pomogao Alvesu dosta prema natrag u zatvaranju Ronalda. Messija normalno na lažnu devetku.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

ja sam video neku postavu  Valdes

Dani    Mascherano               Pique           Puyol

Busquets

Xavi                        Iniesta

Alexis                  Messi                 Neymar  

mislim da bi ovo bilo odlicno,ali male su sanse da bude ovako {#} 

16 godina
protjeran

Nigdje ne piše da je to zvaničan sastav.

B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
U Sofascore aplikaciji sastav je: Valdes-Adriano-Puyol-Bartra-Montoya-Iniesta-Busquets-Xavi-Neymar-Cesc-Pedro... Ne daj Bože xD
1911 /\/\/\/\/\ 1899
12 godina
protjeran
FC Barcelona

http://firstrownow.eu/watch/216826/1/watch-fc-barcelona-vs-real-madrid.html
http://firstrownow.eu/watch/216826/2/watch-fc-barcelona-vs-real-madrid.html 
http://www.sportlemon.tv/20131025/vv526ac89a90c207.92736393-670873.html
http://atdhe.xxx/soccer/watch-fc-barcelona-real-madrid-49b47
http://atdhe.xxx/soccer/watch-fc-barcelona-real-madrid-49af9
http://www.ronaldo7.net/live/livestream/livestream.html

evo nekih neznam kakva ce biti slika.
Ima li tko neku sranicu dej bude malo bolja slika? 

No Pain No Gain
15 godina
carcharodon kaže...

To bi se i moglo danas dogoditi jer igramo lose i imamo tragikomicnu obranu ko i prosle godine i tak nas jedino mozete pobijediti dok mi igramo lose.

twice the pride double the fall
18 godina
neaktivan
dad0r kaže...
carcharodon kaže...

To bi se i moglo danas dogoditi jer igramo lose i imamo tragikomicnu obranu ko i prosle godine i tak nas jedino mozete pobijediti dok mi igramo lose.

02.03.13    PRI   Real Madrid    Barcelona    2 : 1
26.02.13    COP    Barcelona    Real Madrid    1 : 3
30.01.13    COP    Real Madrid    Barcelona    1 : 1
07.10.12    PRI    Barcelona    Real Madrid    2 : 2
29.08.12    SUP    Real Madrid    Barcelona    2 : 1

Po ovoj statistici zadnja 2 puta ste igrali loše. Btw nisam fan niti Reala niti Barce nego statistika mi nekako govori da bi ovo čist lako moglo završit x ili dvica Reala prvenstveno jer je prevelik koef. na Real preko 4 što nije nikako realno.

Keep Calm and Carry On
16 godina
protjeran
15 godina
neaktivan
Fabregas4 kaže...

evo nekih neznam kakva ce biti slika.
Ima li tko neku sranicu dej bude malo bolja slika? 

Evo ali ti treba i sopcast za gledanje http://livefootball.ws/

Battlelog: D-Ki11aML
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zbog El Clasica,niko da se seti,pa hajde ja da napisem.

Srecan 29. rodjendan Adriano {#} 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neka me niko ne shvati krivo ali ja nisam sad ultra optimistican pred ovu tekmu jer u slucaju poraza bi se onda i jako razocarao tako da ne ocekujem nista,u stvari ocekujem pobjedu kao i svaki pravi navijac,ali s ove neutralne strane ni mi ni oni nismo do sad pokazali previse tako da se ne moze suditi ko bi mogao imati neku znacajniju prednost...eto mi igramo doma,pred 100000 ljudi i to je svakako poticaj za njih,a sad sto se tice sastava vjerovatno ovo sto ste stavljali su samo nagađanja,ne vjerujem da bi Tata isao stavljati Cesca u spicu a Messija na krilo,neko gore ja stavio i mislim da je to trenutno najbolje sto mozemo izvesti,bar po meni:

Valdes-Adriano-Puyol-Pique-Alves-Bus-Iniesta-Xavi-Neymar-Messi-Alexis

16 godina
protjeran

Ponovilo se. 11/2010 - Barcelona - Real Madrid 5:0

B-A-R-C-A
18 godina

nemam nikakva ocekivanja... nadam se pobjedi, ali nisam bas optimistican

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
FC Barcelona

ima gdje za kupiti stream? tipa ono na maxtvu kad kupiš samo jednu tekmu

htio bi gledati utakmicu u čim boljoj kvalitite bez trzanja, loše slike ...

16 godina
protjeran
Supertramp kaže...

ima gdje za kupiti stream? tipa ono na maxtvu kad kupiš samo jednu tekmu

htio bi gledati utakmicu u čim boljoj kvalitite bez trzanja, loše slike ...

Ja si nekad ovo aktiviram. Kada ima dosta sporta.  http://www1.skysports.com/nowtv/?DCMP=ilc_2013_skysports_wsshomepage

B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

nisam ni ja nešto optimističan s obzirom na zadnje 2 utakmice, ali isto tako nije ni Real u nekoj vrhunskoj formi, tako da je sve otvoreno. Samo se nadam da Tata neće izvesti takav sastav koji se nagađa da će biti.

13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Jedino ako bude Ronaldo glumio kao protiv Juventusa,al opet tesko da ce pobijedit pored barse koja je u top formi

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice