FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.030.000
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FC Barcelona

U subotu:

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja ne mogu da kazem ni da sam zadovoljan ni da nisam,Milan osim onog gola i one sanse za Robinha nije imao ni jedan ozbiljniji napad,ali mora lopta brze da ide,Xavi odlican,najbolji,a stvarno mi nije jasno kako Adriano ono nije pogodio,kad sam video vec sam video loptu u golu,ili bar u okvir gola,a on promasi sve,sa ovakvom igrom tesko da mozemo da izvucemo dobar rezultat u  El Clasicu.{#}

14 godina
FC Barcelona

NAVIJAČI NA NOU CAMPU PRIPREMAJU POSEBAN PRIJEM ZA IKERA CASILLASA!

'El Clasico' ipak ne može proći bez kontroverzi. U pripremi je akcija koja će potvrditi kako je svijet doista otišao kvrgu. Nakon što su desetljećima dočekivali igrače najvećeg rivala s bujicom negodovanja, a 'prebjege' poput Luisa Figa s neviđenom uvredama i sa svinjskim glavama, napokon bi se moglo dogoditi da jednog igrača Reala dočeka gromki pljesak. Od Barçinih igrača samo su Diego Maradona i Ronaldinho doživjeli 'standing ovation' na Bernabeuu, ali ne pamti se da je neki igrač Reala to doživio na Camp Nou.

Na društvenima mrežama i forumima navijača Barcelone krenula je inicijativa da se upravo kapetanu Reala priredi„standing ovation“. Nakon što ga je Jose Mourinho prošle sezone preselio na klupu, a Carlo Ancelotti nastavio Portugalčevu praksu na početku ove sezone, katalonski mediji svako malo izađu sa spekulacijama o mogućem Casillasovom transferu u Barcelonu.

Nemogu dočekati taj prizor!

14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

'El Clasico' ipak ne može proći bez kontroverzi. U pripremi je akcija koja će potvrditi kako je svijet doista otišao kvrgu. Nakon što su desetljećima dočekivali igrače najvećeg rivala s bujicom negodovanja, a 'prebjege' poput Luisa Figa s neviđenom uvredama i sa svinjskim glavama, napokon bi se moglo dogoditi da jednog igrača Reala dočeka gromki pljesak. Od Barçinih igrača samo su Diego Maradona i Ronaldinho doživjeli 'standing ovation' na Bernabeuu, ali ne pamti se da je neki igrač Reala to doživio na Camp Nou.

Na društvenima mrežama i forumima navijača Barcelone krenula je inicijativa da se upravo kapetanu Reala priredi„standing ovation“. Nakon što ga je Jose Mourinho prošle sezone preselio na klupu, a Carlo Ancelotti nastavio Portugalčevu praksu na početku ove sezone, katalonski mediji svako malo izađu sa spekulacijama o mogućem Casillasovom transferu u Barcelonu.

Bilo bi to jako lijepo od navijaca,volio bi vidjeti i Ikerovu reakciju na to...a sto se tice transfera siguran sam da od toga nece biti nista,i Iker je najavljivao da nema namjeru napustati Real,da ce se boriti za svoju poziciju,a i da odluci otici sigurno ne bi odabrao Barcu,da se zamjeri navijacima Reala,ipak je on ljudina 

15 godina
barcafan12 kaže...
KiX777 kaže...

Bilo bi to jako lijepo od navijaca,volio bi vidjeti i Ikerovu reakciju na to...a sto se tice transfera siguran sam da od toga nece biti nista,i Iker je najavljivao da nema namjeru napustati Real,da ce se boriti za svoju poziciju,a i da odluci otici sigurno ne bi odabrao Barcu,da se zamjeri navijacima Reala, ipak je on ljudina {#}!!!! 

Kada bih onako hladno govorio, rekao bih da je bussines bussines, i da nitko nema pravo gurati nos u "moje" poslove i život, no, nisam ja taj koji se pita!

Tebi kolega RESCPECT, svaka čast za ovaj post, rijetko viđen tako objektivno sročen od navijača barce, ovo ću ti vrlo duuuuugo zapamtiti, kao pozitivnu crticu dakako {#}!!

Što se tiče Iker Casillasa, moje subjektivno vjerovanje, predmnjevanje i utvaram si reći prognoza razvoja situacije govore da u prvoj varijanti on neće ostati u španjolskom prvenstvu, u slučaju da stvarno odluči otići, dočim u drugoj varijanti, nekako da bi "možda" mogao otići prvo u recimo Atletico Madrid, makar je to prvi, gradski konkurent, ali to je samo moje glasno razmišljanje, jedan pogled na ovu situaciju!!

Uvjeren sam da odlazak u Barcelonu je moguć, ali u Vrlo malom postotku, ne bih rekao više od SAMO 5%, no, poneki puta dosta je i 1%, da ne kažem 0.1%, ipak je to život, a dosta toga i karijera, biznis, ugled, novac ( ponajčešće najbitniji faktor), a što će biti, vidjeti će mo vrlo uskoro, u najviše slijedjećih a recomi 8 do 9 mjeseci {#} !!?? 

ATJ Lučko
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo još jednog klasičnog primjera, lakat Chiellinija koji je bio možda za žuti, al to je Real pa fino odma crveni da im se olakša posao. Fuj.

ELS BLAUGRANES <3
12 godina
protjeran

znaci ceka nas kradja u subotu...pa to je gadljivo da Real i Florentino upravljaju svim sudackim organizacijama u La Ligi i LP.

No Pain No Gain
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gledam sad utakmicu i za sta se daju crveni ovo nije moguce,a u subotu sudi Mallecano,mozemo i mi nesto ovako da ocekujemo.

16 godina
FC Barcelona

ima Barca trenutno i većih problema. Treba misliti kako poboljšati igru iz zadnje 2 utakmice pa im neće ništa pomoći, ovako neznam što očekivati. Iako Real večeras isto tako ničim nije oduševio.

Što se tiče crvenog, samo ću reći da je Busquets ovo napravio prije 3 godine, a i danas se još uvijek priča o tome. Ali eto, Busquets je Busquets. Važno da se CR puše kad zabije gol iz običnog penala, a kad ga netko dotakne onda pada ko da je od šećera. Zbog takvih stvari mi jednostavno nikad neće moći u istu rečenicu s Messijem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.10.2013 22:53 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ima Barca trenutno i većih problema. Treba misliti kako poboljšati igru iz zadnje 2 utakmice pa im neće ništa pomoći, ovako neznam što očekivati. Iako Real večeras isto tako ničim nije oduševio.

Što se tiče crvenog, samo ću reći da je Busquets ovo napravio prije 3 godine, a i danas se još uvijek priča o tome. Ali eto, Busquets je Busquets. Važno da se CR puše kad zabije gol iz običnog penala, a kad ga netko dotakne onda pada ko da je od šećera. Zbog takvih stvari mi jednostavno nikad neće moći u istu rečenicu s Messijem.

Možda su mu važniji oscari nego zlatne lopte, kopačke i sve ostale nagrade kojih nije vrijedan. Ali žalosno je to da igrač tolike kvalitete poseže za takvim bijednim potezima, zato nikad neće biti među najvećima. Zato se i ne pojavi na dodijeli nogometnih nagrada ali na dodijelu oscara sigurno ide ( ili bi trebao ić nakon ovoga ), za ovo bi ga sigurno dobio.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadam se da će Benzema ovako precizan biti i protiv nas u subotu {#}

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Nadam se da će Benzema ovako precizan biti i protiv nas u subotu {#}

Taj igrac mene fascinira iz utakmice u utakmicu..al doslovno...on uspije promasit stvari koje bi se vjerovatno drugi trebali POTRUDIT da promaše...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
16 godina
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...

Možda su mu važniji oscari nego zlatne lopte, kopačke i sve ostale nagrade kojih nije vrijedan. Ali žalosno je to da igrač tolike kvalitete poseže za takvim bijednim potezima, zato nikad neće biti među najvećima. Zato se i ne pojavi na dodijeli nogometnih nagrada ali na dodijelu oscara sigurno ide ( ili bi trebao ić nakon ovoga ), za ovo bi ga sigurno dobio.

ma dobro, treba isto reći da igrači Barcelone to rade također, isto tako, ne trebaju im takve stvari. Samo mene recimo smeta što se uvijek poteže priča kad simulira neki igrač Barcelone, priča se o tome mjesecima i spominje se više nego kad to napravi neki drugi igrač. Simuliranje je globalni problem u nogometu, nije to do klubova koliko do pojedinaca.

Večeras poslije Ronalda je Vidal još smiješnije simulirao, za mjesec dana će neki igrač Barcelone, kao i svih drugih klubova. Takvih stvari će biti sve dok se ne počnu kažnjavati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
antimadridista kaže...

ma dobro, treba isto reći da igrači Barcelone to rade također, isto tako, ne trebaju im takve stvari. Samo mene recimo smeta što se uvijek poteže priča kad simulira neki igrač Barcelone, priča se o tome mjesecima i spominje se više nego kad to napravi neki drugi igrač. Simuliranje je globalni problem u nogometu, nije to do klubova koliko do pojedinaca.

Večeras poslije Ronalda je Vidal još smiješnije simulirao, za mjesec dana će neki igrač Barcelone, kao i svih drugih klubova. Takvih stvari će biti sve dok se ne počnu kažnjavati.

{#}

Why so serious?
13 godina
neaktivan

Slazem se sa gore navedenim...trebalo bi pocet zestoko sankcionirat igrace..ali i komplet klub..tako da se igraci i klubovi nauce pameti...bezobzira dal se radilo o barceloni, realu ili nekom trecem...simuliranje, gluma poprima sve vece razmjere i širi se kao "virus"..sve više i više... isto tako i basonovne cifre koje se daju za igrace...dal on vrijedio toliko ili ne...treba stavit podhidno limit na takve stvari...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pique je zaradio laganu ozlijedu, sutra će lakše trenirati, a u petak će se znati da li igra u El Clasicu ili ne... 

14 godina
Tommy_123 kaže...

Evo još jednog klasičnog primjera, lakat Chiellinija koji je bio možda za žuti, al to je Real pa fino odma crveni da im se olakša posao. Fuj.

Serendas ga bzvz, sudac je katastrofalno sudio cijelu utakmicu. A to sta je mogo Vidalu dati drugi zuti za njegov manjak inteligencije i tako dalje. Crveni nije to nikako, zuti mozda ali je Ronaldo to odlicno odglumio i hebiga... a ovaj sudac naivan ko curica neka.

15 godina
Balvan8 kaže...

Pique je zaradio laganu ozlijedu, sutra će lakše trenirati, a u petak će se znati da li igra u El Clasicu ili ne... 

Nadate se da neće igrati? {#}

Što se ovih simuliranja tiče, još uvijek mi nije jasno zašto UEFA ne sankcionira igrače za takvo ponašanje. Ako se može igrač sankcionirati za prekršaj ili nekakvo nesportsko ponašanje na temelju video snimke, onda zašto ne vrijedi isto za simuliranje. Po meni je to također nesportsko ponašanje. Ok, ima situacija kad je teško procijeniti preko ekrana koliko je nešto stvarno bolno, a koliko samo potencirano, ali ima situacija kad je očigledna simulacija. Da Ronaldo ili Vidal dobiju 2-3 tekme kazne, bi razmislili slijedeći put koliko ih stvarno boli.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Nadate se da neće igrati? {#}

ye*iga, fakat ne znam da li je bolje da igra ili da ne igra {#} al ako nije 100% spreman onda bolje da ne igra, neka probaju Bartra/Puyol ili Masche/Puyol

16 godina
FC Barcelona

ja se ipak nadam da će Pique igrati, bar zbog visine. Jer zna se da će Puyol igrati, a ako pored njega bude još i Mascherano, mislim da bi mogli imati puno problema u skoku. A također Puyol i Pique su se već pokazali kao dobar tandem kad igraju zajedno i najviše utakmica su odigrali skupa. Puyol kao da njega čini boljim igračem, Pique je i počeo padati u igri kad se ozljedio Puyol.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam za vas, ali ja ne uzivam gledajuci kako igraju Xavi i Iniesta. Gdje su lopte s ocima??

The only thing I put before me is do re.
17 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Ne znam za vas, ali ja ne uzivam gledajuci kako igraju Xavi i Iniesta. Gdje su lopte s ocima??

meni je Iniesta jedan od najlošijih ove sezone, ima par potezića, ali ne igra ništa posebno...

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nekako su te lopte prestale sa dolaskom vilanove.vidio sam dosta prilika da born loptu ali kao da je zabranjeno

No Pain No Gain
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma mogla bi bit ovo sezona kad ce nas opet Messi eventualno ponekad i Neymar spasavati...bar sto se ove zadnje 2-3 utakmice tice i same igre...opet je to previse dosadno tromo i samo se daje Messiju i ocekuje se da on nesto napravi...nisam previse optimistican za subotu,mada se ni Real do sada nije pokazao bas nesto ali opet brine me obrana...Pique me jako razocarao,igrao je dobro onih prvih par utakmica u sezoni,a sada se raspao,ne moze jednog Robinha izgurati u duelu...nadam se pobjedi i da odmaknemo na +6 pa rjesavat tekmu po tekmu dalje...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
barcaINTER kaže...
antimadridista kaže...

on nije simulirao, njega je faulirao teren {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

Carles Puyol (press konferencija):

"Zadnjih 7 mjeseci bilo je jako teško za mene, ali sad se osjećam dobro. Slijedi nam El Clasico i svi žele igrati tu utakmicu".

"Osjećao sam se odlično na terenu protiv Osasune. Nisam imao problema sa koljenom na utakmici, također ni na treninzima poslije. Puno je bolje nego što sam očekivao".

"Zahvaljujem se treneru što ima povjerenja u mene, sad mu ja to moram vratiti svojim igrama. Sad kad su svi zdravi, u ekipi imamo 4 jako dobra stopera, što nas čini jačima nego prije".

"Uvijek sam vjerovao u Bartru i sada svi napokon mogu vidjeti zašto. Puno imena o kojima se govorilo kao potencijalnim pojačanjima za Barcu nisu bili bolji od njega".

"Moj način igre poslije ove ozljede neće se promijeniti. Trener nije rekao ništa o tome da se moram malo smiriti (smijeh)".

"Diego Lopez ili Casillas? Madrid ima dva odlična golmana, Casillas je moj prijatelj, ali ja ne odlučujem".

"Mascherano je krivio sebe poslije utakmice protiv Milana? On je uvijek takav, zahtjeva 100% od sebe i ne voli kad griješi. Ali on je na toj utakmici imao više odličnih reakcija nego što je imao grešaka".

"Mascherano igra na visokom nivou na poziciji stopera već 3 sezone. Igrao je tu i kad smo osvojili sve, tako da u njega ne treba sumnjati. On je bolji na poziciji stopera nego u sredini, to je već dokazao".

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sto je sa Jonathan Dos Santos-om? Vidim da Puyol pise nesto po fb...

16 godina
QuidZz kaže...

mora na operaciju koljena i neće ga biti na terenu 6 mjeseci. Šteta za tako mladog igrača {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
QuidZz kaže...

mora na operaciju koljena i neće ga biti na terenu 6 mjeseci. Šteta za tako mladog igrača {#}

{#}

14 godina
FC Barcelona

Visca Barca!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice