FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.042.697
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
u2Noobish4Me kaže...
antimadridista kaže...

Jordi Alba ponovno se ozljedio, za vrijeme oporavka od ozljede mišića lijeve noge zadobio je ozljedu mišića desne noge i neće ga biti na terenu 6 tjedana. Baš šteta jer se taman trebao vratiiti, a ovako će propustiti Milan i Real...

a ozlijedio se i Neymar...

još se nezna kolko je ozbiljno ali peh za pehom...{#}

ajmo dečki!!!

istina, ali Neymar je dobio samo jedan udarac na treningu, ništa strašno. Pišu da će vjerojatno igrati već u subotu protiv Koreje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Za sad sve dobro funkcionise,ali ja cekam da vidim kako ce to izgledati protiv Milana,cini mi se da su opet problem jace ekipe,sto se videlo protiv Atl.Madrida,nadam se da cemo savladati lako Milan,kao prosle sezone {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alba još 6 tjedana out.

EDIT: sad sam vidio da je netko već napisao :P

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 19:12 (Tommy_123).
16 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

Za sad sve dobro funkcionise,ali ja cekam da vidim kako ce to izgledati protiv Milana,cini mi se da su opet problem jace ekipe,sto se videlo protiv Atl.Madrida,nadam se da cemo savladati lako Milan,kao prosle sezone {#}

Ti kao da ne pratiš Barcu. Kada smo igrali protiv A.M bio je sami početak sezone. Sada je već drugačija situacija, forma je na nivou. Mislim da sad Milan nema nikakve šanse.

B-A-R-C-A
12 godina
protjeran
Nidzo95 kaže...

druga utakmica rugo poluvrijemesmo mogli dobiti 3-4 razlike

Postavljam glupa pitanja
16 godina
iNo_bhf kaže...
Nidzo95 kaže...

Ti kao da ne pratiš Barcu. Kada smo igrali protiv A.M bio je sami početak sezone. Sada je već drugačija situacija, forma je na nivou. Mislim da sad Milan nema nikakve šanse.

Milan je Milan i ne možeš samo tako reći da nemaju nikakave šanse na domaćem terenu bez obzira protiv koga igraju. Sve me ovo podsjeća na ono razdoblje prije osmine fonala prošle sezone kad se pričalo da nemaju nikakve šanse i da smo u odličnoj formi, pa su oni pobijedili 2-0 u prvoj utakmici.

Za Atletico se slažem, ali mislim da to još uvijek može puno bolje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
antimadridista kaže...
iNo_bhf kaže...
Nidzo95 kaže...

Milan je Milan i ne možeš samo tako reći da nemaju nikakave šanse na domaćem terenu bez obzira protiv koga igraju. Sve me ovo podsjeća na ono razdoblje prije osmine fonala prošle sezone kad se pričalo da nemaju nikakve šanse i da smo u odličnoj formi, pa su oni pobijedili 2-0 u prvoj utakmici.

Za Atletico se slažem, ali mislim da to još uvijek može puno bolje.

Prošle godine smo bili mlaki, neznam zašto. Današnja Barca je drugačija, bolja. Milan nije što je nekad bio, usudio bi se reći ni blizu što je nekad bio.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Prošle godine smo bili mlaki, neznam zašto. Današnja Barca je drugačija, bolja. Milan nije što je nekad bio, usudio bi se reći ni blizu što je nekad bio.

Bolja i konkretnija u napadu,ali obrana je i dalje preslaba,protiv jacih ekipa ce to doc do izrazaja jos vise,ali eto sva sreca pa je Valdes odlican,sigurno ne bi imali 8/8 ucinak

16 godina
FC Barcelona

ter Stegen će koštati 10 milijuna eura ukoliko ga Barca odluči kupiti, navodno je već prije dogovren neki posao s njim. Odlična cijena po mom mišljenju.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-conoce-precio-ter-stegen-2739669

Poruka je uređivana zadnji put pet 11.10.2013 20:48 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ter Stegen će koštati 10 milijuna eura ukoliko ga Barca odluči kupiti, navodno je već prije dogovren neki posao s njim. Odlična cijena po mom mišljenju.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/barca-conoce-precio-ter-stegen-2739669

Odlična cijena, da. Mlad i odličan golman koji će još stasat. Ako je istina, odlična kupovina.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.zonalmarking.net/2013/10/11/new-managers-martino-at-barcelona/

evo jedan dobar tekst o nacinu igre kod martina {#}

Som la gent blaugrana
16 godina
FC Barcelona

Alexis trpa i u reprezentaciji {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi opet u svom stilu :) fenomenalan je ove sezone{#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo Neymar upravo zabio golcinu iz slobodnog protiv Koreje...zivcira me sto mu u Barci ne daju priliku da puca,bar kad je s te lijeve strane

16 godina
FC Barcelona

golazo!

puca on i u Barci slobodne, s lijeve strane nekad on, a nekad Xavi. Ove godine je Barca u tome stvarno jaka, on i Xavi s lijeve strane, Messi s desne {#}

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

golazo!

puca on i u Barci slobodne, s lijeve strane nekad on, a nekad Xavi. Ove godine je Barca u tome stvarno jaka, on i Xavi s lijeve strane, Messi s desne {#}

Al kolko se sjecam,vecinom je to bilo dok Messi nije igrao...Messi je naviko da namjesta svaku loptu,i 95% slucajeva ce on pucati,ponekad Xaviju prepusti...ali ne moze se ni Messiju nista reci jer je majstor u tome

16 godina
barcafan12 kaže...
antimadridista kaže...

golazo!

Al kolko se sjecam,vecinom je to bilo dok Messi nije igrao...Messi je naviko da namjesta svaku loptu,i 95% slucajeva ce on pucati,ponekad Xaviju prepusti...ali ne moze se ni Messiju nista reci jer je majstor u tome

to će također doći polako s vremenom, Neymar će imati sve veću ulogu u ekipi i samim time i u takvim stvarima poput slobodnih. Sad ih već godinama izvode Messi i Xavi pa je teško da se to odmah skroz promijeni {#} 

Mada možemo biti prezadovoljni kako to funkcionira zasad, vidi se polako da sve više preuzima odgovornost na sebe u ovim zadnjim utakmicama. Na početku je izgledalo kao da se malo bojao, iako je i tad bio odličan.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.10.2013 14:11 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Laganica :D

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Spanish radio station Cadena SER claims an agreement is in place with the 21-year-old and the two clubs are close to deciding on a fee, which is reported to be in the region of eight million euros.

Sport also believes the deal will soon be reached, and cites an interview with Sky in Germany. Asked whether there had been contact with Barca, ter Stegen smiled and replied: “Nobody knows.”

He added: “The first thing is to talk with Borussia because my agent and I want to take things step by step. I don’t know whether I will join Barcelona — the speculation is yours.”

Barcelona president Sandro Rosell had recently said that the club’s preferred option would be to convince Victor Valdes to extend his contract, which is due to expire at the end of the season. However, the Spain international appears intent on moving abroad in the summer.

Rosell suggested Chelsea goalkeeper Thibaut Courtois — currently on loan at Atletico Madrid – would be of interest, but the Blues would be unlikely to sell. Additionally, Liverpool’s Pepe Reina, who is spending the season at Napoli, hasspoken of his desire to move to the Camp Nou.

ova cadena ser je kao jedan od najpouzdanijih izvora, a ako je cifra tocna super, jeftina klasa, a jos se razvija

Som la gent blaugrana
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Nakon sto se odigra razigrivanje u skupini Lige Prvaka sto slijedi...
Jel ide krizanje da najbolje plasirani iz prve skupine igra sa dugoplasiranim iz 2 grupe ??

No Pain No Gain
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

mislim da ce biti kao prosle godine, novo izvlacenje svaki stupanj natjecanja, znaci za osminu, cetvrt, polufinale

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

mislim da ce biti kao prosle godine, novo izvlacenje svaki stupanj natjecanja, znaci za osminu, cetvrt, polufinale

Mislim da se u osmini finala ne mogu susresti pobjednici skupina pa da je ždrijeb poludirigiran.

Znači u jednom bubnju su pobjednici skupina , a u drugom su drugoplasirani.

Iz svakog od ta 2 bubnja izvuče se po jedna kuglica i to ti je jedan par osmine finala.

A nakon osmine finala mislim da više nema nikakvih ograničenja i svatko može izvući da igra protiv svakoga.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

da, na to sam i mislio

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

A nema onog da ne mogu iz iste države igrati?

16 godina
trap kaže...

A nema onog da ne mogu iz iste države igrati?

to vrijedi još uvijek, sve je isto kao prošle sezone. Ustvari što se tiče LP, godinama se ništa nije ni mijenjalo u pravilima osim ono što je novo od prošle sezone da za polufinale ide novi ždrijeb.

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.10.2013 19:45 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca u 14 dana 5 utakmica,bice veoma tesko,ovo je mozda i najtezi deo sezone. {#}

16 godina
FC Barcelona

Messi je danas trenirao sa ekipom, ali još uvijek se ne zna hoće li igrati protiv Osasune. 

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://barcabih.com/barca-news/fcb-news/1170-raskrinkavanje-mitova-o-el-clasicu-sta-je-istina-sta-je-laz

"Umjesto da se baziramo na tome koji je klub fašistički, a koji ne, trebalo bi se pozabaviti sadašnjicom i nadati se da će Barcina budućnost biti sjajnija od njene prošlosti, te da ćemo mi i dalje imati privilegiju da velike pobjede svoje ekipe doživimo, a ne da o njima čitamo na wikipediji." {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kao Puyol i Mascherano,Messi je bio u mogucnosti da poslijepodnevni trening obavi sa ostatkom ekipe.Ovo znaci da bi ovaj trojac uskoro trebao dobiti dozvolu doktora za povratak na teren. {#}

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barca ima da ove godine pobjedi sve :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice