FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.042.484
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
KiX777 kaže...

Ma je*em ti španjolski nogometni savez i sve! Pa eto kako sudac može odlučiti utakmicu, 2 penala nisu suđena na Neymaru.

Sva sreća pa vodimo!

pa sad u spaniji imas novo pravilo sto se tice penala, penal se sudi kada igrac napravi faul u napadu

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kraj 4-1 Vazna pobeda,Mes que un club !!{#}

16 godina
FC Barcelona

Dobro je bilo. Drugo poluvrijeme još bolje od prvog. Neymar je fantastičan, ja stvarno ne mogu vjerovati kako se brzo uklopio u ekipu, strašan je. Alexis odličan, nikad nije bio sebičan i večeras mu svaka čast za onu asistenciju Neymaru kad je mogao upisati hat-trick.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicno,2.poluvrijeme jako dobro,obrana puno bolja...u napadu su jako lijepo kombinirali,steta sto neke od akcija nisu zavrsile golom ali to je manje bitno...al meni je najdraze vidjeti ovakvog Alexisa,koji je apsolutni kontrast od onog Alexisa prosle sezone,postaao je nezamjenjiv,odlicno igra...

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Meni se sviđa što su par puta opalili izvan 16m Tello, Sanchez i Neymar. Tako bi trebali svaku utakmicu barem 5-6 puta iz daljine.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Alex Song je danas imao preciznost dodavanja 100%!! 102 od 102!

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Šteta što ovo nije prošlo do kraja {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tata Martino: "Bartra igra sjajno, ali još uvijek ne mogu dati odgovor na pitanje da li će stići štoper u zimskom prijelaznom roku. O tome ćemo misliti kasnije, a sada je najvažnije da Marc napreduje.

Rekao sam Alexisu da želim vidjeti Alexisa iz Čilea, Alexisa iz Rivera... Samo sam mu pružio priliku da postane takav igrač.

Neymar se još može poboljšavati, ali me raduje činjenica da je u Barçu došao s 21 godinom i već se prilagodio načinu na koji igramo."
ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona

Mene veseli što je večeras bio dobar presing većinu utakmice, odmah se vidi kako je tako lakše svima u ekipi u fazi obrane. Bartra je stvarno odličan, prošle sezone bio je nekako bojažljiv kad bi dobio priliku. Nekako m iizgleda da su kod Tate svi mladi igrači igraju sa manje straha nego prošle sezone kad bi im Tito dao prilike na kapaljku. Možda su baš zato i odlučniji što znaju da se već ozbiljno računa na njih. Tako je to funkcioniralo i kod Pepa sa Busquetsom i Pedrom primjerice.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Auu,ovaj Atletico razbija,8/8,oni ce biti veliki rivali ove sezone,a Diego Costa,nemam reci,najbolji strelac sa 10 golova i u mecu protiv Celte je promasio penal :)

12 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...

Od tog je 90 dodavanja bilo sa xavijem i iniestom na udaljenosti od pola metra

"The day you stop learning is the day you stop living"
16 godina
tesioni kaže...
Tommy_123 kaže...

Od tog je 90 dodavanja bilo sa xavijem i iniestom na udaljenosti od pola metra

pročitao sam danas da je Songu to bilo prvi put da ima 100% preciznost dodavanja u karijeri, to dovoljno govori o tome. Niikako nije jednostavno za izvesti.

Nije baš da je to neki prevažan podatak, ali sigurno nije tako jednostavno kako misliš. A nije ni toliko dodavanja bilo "Xaviju i Iniesti na pola metra", bilo ga je svugdje na terenu...

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 1:06 (antimadridista).
14 godina
FC Barcelona

Kako prenose neki mediji,u slučaju Laportinog povratka na čelo Barcelone,on bi povodom toga pokušao dovesti Ronaldinha nazad u Barcelonu da završi karijeru. 

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
KiX777 kaže...

Kako prenose neki mediji,u slučaju Laportinog povratka na čelo Barcelone,on bi povodom toga pokušao dovesti Ronaldinha nazad u Barcelonu da završi karijeru. 

ma Laporta pokušava sve da kupi navijače i otjera Rosella, nije ovo prva stvar o kojoj on priča da će napraviti samo da se vrati na mjesto predsjednika. A kad je bio na tom mjestu, onda ništa od toga nije radio, samo nabijao dugove koji se sad vraćaju. Počeo je nedavno čak okupljati svoju ekipu koja skuplja te neke potpise da se svrgne Rosella.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 12:45 (antimadridista).
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Briga me tko ce biti samo da se dovede neki vrhunski stoper i da se piquea sjedne malo na klupu jer je prakticiki bez konkrencije na svojoj poziciji.Covjek je spor ko balto izgleda mi skroz ocajno u svakoj siutaciji..nek dovesu Luiza ili Mangala i sa njima u paru nek stavie Massherana ili Bartru dok se ovaj Pique netrzne malo

Postavljam glupa pitanja
16 godina
odjavljen
Fabregas4 kaže...

Briga me tko ce biti samo da se dovede neki vrhunski stoper i da se piquea sjedne malo na klupu jer je prakticiki bez konkrencije na svojoj poziciji.Covjek je spor ko balto izgleda mi skroz ocajno u svakoj siutaciji..nek dovesu Luiza ili Mangala i sa njima u paru nek stavie Massherana ili Bartru dok se ovaj Pique netrzne malo

Glupa usporedba. Balto je najbrži.

Losing all hope was freedom
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Vidim 4 palca dole na svom kometaru...da ko od vas gleda utakmice cast iznimakama znali bi da pique nije za Barce B a ne nesto drugo

Postavljam glupa pitanja
12 godina
protjeran
piksic kaže...
Fabregas4 kaže...

Odlicna sala od strane 11 godisnjaka inace navijaca Fake Uefadrida.Ajde napusti temu

Postavljam glupa pitanja
16 godina
FC Barcelona

Službeno: Prvi El Clasico u sezoni na rasporedu je 26. listopada na Camp Nou u 18.00h.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo jednom u historiji utakmica između FC Barcelone Real Madrida igrana 26. oktobra/listopada.Bilo je to davne 1958.godine,a Barca je slavila sa 4:0 (Evaristo(3) i Tejada).Zanimljivo,Blaugranu je predvodio Helenio Herrera,argentinski trener. 

{#} 

16 godina
odjavljen
Fabregas4 kaže...
piksic kaže...
Fabregas4 kaže...

Odlicna sala od strane 11 godisnjaka inace navijaca Fake Uefadrida.Ajde napusti temu

To nije šala. Balto je bio najbrži i usporedba ti je retardirana, jer si usporedio dva suprotna pojma. Jadan si.

12 godina
protjeran
FC Barcelona

Zar jos nisi razumio???
Mislio sam napisati SPOR KO BLATO.Vrh ljudske inteligencije
Ako netko nezna na sto je ovaj fanboy Piksic mislio evo slike.

Postavljam glupa pitanja
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 21:19 (Fabregas4).
16 godina
FC Barcelona

Jorge Valdano (član argentinske reprezentacije 1986. i bivši igrač Real Madrida):

"Messi je Maradona svakog dana, s njime ponovno proživljavamo te trenutke genijalnosti. Zadnjih 5 godina, Messi je kao Maradona sa svjetskog prvenstva u Meksiku 1986".

Tata Martino:

"Mislim da će svi igrači biti spremni za sljedeću utakmicu: Alba, Puyol, Messi i Mascherano".

"Još nisam siguran hoće li Messi početi tu utakmicu protiv Osasune, nebi trebali žuriti i riskirati težu ozljedu".

"Puyolovo koljeno je u dobrom stanju, on odlično radi na treninzima. Ako sve bude u redu do kraja tjedna, biti će spreman za Osasunu".

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 22:20 (antimadridista).
16 godina
odjavljen
Fabregas4 kaže...

Zar jos nisi razumio???
Mislio sam napisati SPOR KO BLATO.Vrh ljudske inteligencije
Ako netko nezna na sto je ovaj fanboy Piksic mislio evo slike.

Sve pet.

16 godina
FC Barcelona

Katalonski mediji pišu da je Xavi zatražio sastanak sa Martinom dan poslije utakmice protiv Raya. Xavi je sa trenerom želio razgovarati o taktici i načinu igre ekipe. Čini se da su rezultati vidljivi jer Barca je poslije toga odigrala 3 utakmice koje su podsjetile na najbolja izdanja.

http://www.sport.es/es/noticias/barca/cumbre-barca-para-salvar-tiki-taka-2723743

El Maestra za trenera kad ode u igračku mirovinu {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 23:41 (antimadridista).
16 godina
protjeran

Mislim da nebi bilo boljeg trenera za Barcu.

B-A-R-C-A
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dokazano je da ne moraju svi vrhunski igraci bit i dobri treneri,ali svakako da bi svim navijacima bilo drago da se neko poput Xavija kandidira za trenera...ja bi isto tako volio vidjeti i Puyola :D s onom frizurom,sav onako energican...igraci bi letili po terenu {#}

14 godina
FC Barcelona

Messi: I'm still working every day to play again soon. The recovery is going well.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.10.2013 19:37 (KiX777).
16 godina
FC Barcelona

Jordi Alba ponovno se ozljedio, za vrijeme oporavka od ozljede mišića lijeve noge zadobio je ozljedu mišića desne noge i neće ga biti na terenu 6 tjedana. Baš šteta jer se taman trebao vratiiti, a ovako će propustiti Milan i Real...

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.10.2013 17:57 (antimadridista).
13 godina
antimadridista kaže...

Jordi Alba ponovno se ozljedio, za vrijeme oporavka od ozljede mišića lijeve noge zadobio je ozljedu mišića desne noge i neće ga biti na terenu 6 tjedana. Baš šteta jer se taman trebao vratiiti, a ovako će propustiti Milan i Real...

a ozlijedio se i Neymar...

još se nezna kolko je ozbiljno ali peh za pehom...{#}

ajmo dečki!!!

uBlowMeBro?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice