nekako mislim da bi Alexis mogao početi u sredini jer je to već igrao, a Neymar lijevo. Pa će se po potrebi mijenjati, ali vidjeti ćemo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Real gubi u 88 min. Sad se vidi da novac ne čini ekipu ;)
Al evo pobjedise haha,imaju srece...da su ovo izgubili,a Barca danas pobjedi za njih je prvenstvo gotovo ali evo jos su u igri...al sramota za Real da se ekipa od 600 milijuna vec 2-3 tekme izvlaci u zadnjim minutama..no necemo o njima ovo je tema o nasem klubu,ocekujem jednu golijadu danas
Al evo pobjedise haha,imaju srece...da su ovo izgubili,a Barca danas pobjedi za njih je prvenstvo gotovo ali evo jos su u igri...al sramota za Real da se ekipa od 600 milijuna vec 2-3 tekme izvlaci u zadnjim minutama..no necemo o njima ovo je tema o nasem klubu,ocekujem jednu golijadu danas
Kako je jedan dečko napisao, igra se dok Real ne pobjedi :)
Prvo skoči pa onda kaži "HOP"!!!!
Za razliku od tebe, ja očekujem over 3.5 golova u utakmici ali i ODG, pobjeda naravno Barcelone.
ATJ Lučko
Rugali ste se RM-u a pogle nase idiote i ovu jadnu obranu rofl 
Klasika....
Kakva golcinaaaaa Alexisss :D
Koja bomba Alexisa!! 
mnogo lep pogodak.
Kako govno smrdljivo ne sudi penal!!!! 
Ovaj sudac je na drogama, ista stvar ko i protiv Atletic Madrida.
sudac naj*bem ti se matere potplaćene!
Hahahahahha ja ne vjerujem! Ovaj sudac je takav kreten da smrdi.
Neymar- Xavi duo fantastično funkcionira 
Svi imamo po jedan TD.Nice try Madrid fans xD
Sudijaaaaaaa,ovo je bruka,cist penal. Ajde,valjda ce bolje biti u drugom delu,AJmo BARCA !
ma to ti je Teixeira, može zajedno s onim zalizanim smećem Munizom ruku pod ruku, nije da ga ne pamtimo već od prije. Smeća šugava.
Nisam nesto odusevljen,Neymar mi ne funkcionira toliko u spici bolji mi je na krilu 3 puta,Alexis nek prede u spicu a Tello desno,kasnije Pedra ubacit...u obrani dosta nesigurni,previse kroz sredinu pokusavaju,zabijaju se dosta cesto neznaju sta ce s loptom...Alexis daleko najbolji,nijednu loptu nije izgubio i trudi se dosta...
Igra je očajna. Nema se više šta komentirat.
Nisam nesto odusevljen,Neymar mi ne funkcionira toliko u spici bolji mi je na krilu 3 puta,Alexis nek prede u spicu a Tello desno,kasnije Pedra ubacit...u obrani dosta nesigurni,previse kroz sredinu pokusavaju,zabijaju se dosta cesto neznaju sta ce s loptom ponekad...Alexis daleko najbolji,nijednu loptu nije izgubio i trudi se dosta...
također bi vratio Alexisa u sredinu, Neymara na krilo, a Pedra unutra umjesto Tella. Samo bi volio da to odmah na početku napravi.
2-1 Bravoo, Neymar-Xavi fenomenalno :D
Alexissss 3-1 ovaj Neymar je fenomen :D 
Alexis svaka čast 
Ovakvu Barcu volim gledat, brzu, atraktivnu, bez kompliciranja. I ovako igraju bez Messija. Nemože bolje 
Neymarrrr,masinaaa :D
4-1 FORCA BARCA ♥
Svaka čast Alexis, mogao je zabiti hat-trick, ali je asistirao Neymaru. 
Jedva čekam El Clasico!
Opet sudijaaa,auuuuuu
Ma je*em ti španjolski nogometni savez i sve! Pa eto kako sudac može odlučiti utakmicu, 2 penala nisu suđena na Neymaru.
Sva sreća pa vodimo!
Kaže komentator na SK prime, Barcelona nakon reprezentativne stanke ima laganu gostujuću utakmicu u Pamploni, bodovi su već upisani
očito nije pogledao niti jednu utakmicu Osasune i Barce u zadnje vrijeme
inače po meni ovo maloprije nije bio penal