FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.049.754
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
FC Barcelona

Neznam sto da msilim za Bartru.Nije imao neke minute prosle sezone.Osim kada ga je Vilanova bacio u vatru protiv Bayerna.Valjda ce moci oprvdati te 2 utakmice ako bude igro....

Mislim da na zimu podhitno Davida Luiza dovesti koji ionako grije klupu u Chelsea jer ako se ovakve ozljde budu dogadale biti ce prsut bodova zbog neiskustva  

Postavljam glupa pitanja
16 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Haha pogledam rezultate Elche 0-1 89' kazem u sebi ajmo Elche dajte im ga i 20 sekundi nakon vibrira mob, Elche 1-1 90'... Samo da izdrze.
1911 & 1899
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smiješno dosuđen penal

16 godina
neaktivan
Nisam bezveze pisao "samo da izdrze" :)
1911 & 1899
16 godina
FC Barcelona

ništa drugo nego čisti lopovski klub koji drži cijelu španjolsku ligu u šaci. Počelo se događati isto ono od prije 2 sezone. Ali pravda će doći na svoje.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

.

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
FC Barcelona

koji ste vi jazavci, samo vidite greske kada se realu sudi

16 godina
neaktivan
maxy0 kaže...

Ima razlike u greskama i u krađi, lopovluku, mislim ovo je stvarno smijesno,...JADNO

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
16 godina
maxy0 kaže...

jazavac je jedino onaj koji se ide izvlačiti na nešto poslije ovakve sramote. Sakrijte se u mišje rupice i šutite bar.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ajde dosta, tema je o Barceloni a ne Realu, suđenju i UEFI. Ne trebate se voljet ali barem se postujte. Prepucavajte se na PP. 

16 godina
neaktivan
Bar je priznao da je 'greska'.
1911 & 1899
14 godina
FC Barcelona

I što sad, dosuđen penal u korist Reala i svi navijači iz naše teme bi vam trebali ljubiti stopala?

Dobili smo na sreću i na kraju, kako vi kažete, pomoć sudca (nisam vidio drugi gol). Što sad, mi navijamo za klub koji volimo, ne možemo utjecati na sudačke odluke.

Why so serious?
16 godina
FC Barcelona

da nastavimo s topicom, Iniestin otac je izjavio da Andres nikada ne pogazi svoju riječ, to se odnosi na onu izjavu Inieste da će karijeru završiti u Barceloni.

Rosell je također potvrdio da pregovori idu dobro, tako da tu nebi trebalo biti problema {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 0:14 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Piqué (Twitter): "Gledao sam komediju na Canal+ (utakmicu između Elche i R. Madrida)! Uvijek je dobro da se nasmijete prije spavanja. {#}

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
Tommy_123 kaže...

Piqué (Twitter): "Gledao sam komediju na Canal+ (utakmicu između Elche i R. Madrida)! Uvijek je dobro da se nasmijete prije spavanja. {#}

a i Pique je budala. Neznam, jedno je kad se navijači svađaju i prepiru po forumima, portalima. Ali njega prate milijuni ljudi i poznata je ličnost, treba se posvetiti svojoj igri i ekipi. I nije mu ovo prvi put. Baš mi je to bezveze kod njega, koliko god se ja slagao s njegovim komentarom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 0:57 (antimadridista).
16 godina
protjeran

Šta sad, nije im prva a ni zadnja takva pobjeda.

Prvaci lige neće biti, a bome ni lige prvaka.

B-A-R-C-A
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo prepucavaje je bilo nepotrebno.

Ali treba reći da je onaj penal bio sprdačina. Pepe se bacio i u padu držao onog iz Elchea za ruku.

To je čisti prekršaj u napadu. Ajd Realovci budite bar pošteni pa priznajte da to nije bio penal.

Ja sam dovoljno pošten da kažem da je Ovrebo krao za nas. I da je onaj penal na Busqutesu od Neste prestrogo dosuđen.

Ovo vaše branjenje sudaca kad griješe u vašu korist je jadno. Ako griješe suci, trebali bi griještit i na vašu štetu. 

A za divno čudo u 99 posto slučajeva griješe u vašu korist...

Budimo pošteni pa kažimo da su onu La ligu vašem realu donijeli suci a ne Mourinho.

13 godina
neaktivan
sylar79 kaže...

Ovo prepucavaje je bilo nepotrebno.

Ali treba reći da je onaj penal bio sprdačina. Pepe se bacio i u padu držao onog iz Elchea za ruku.

To je čisti prekršaj u napadu. Ajd Realovci budite bar pošteni pa priznajte da to nije bio penal.

Ja sam dovoljno pošten da kažem da je Ovrebo krao za nas. I da je onaj penal na Busqutesu od Neste prestrogo dosuđen.

Ovo vaše branjenje sudaca kad griješe u vašu korist je jadno. Ako griješe suci, trebali bi griještit i na vašu štetu. 

A za divno čudo u 99 posto slučajeva griješe u vašu korist...

Budimo pošteni pa kažimo da su onu La ligu vašem realu donijeli suci a ne Mourinho.

Ja prvi kazem da je ono nakraju utakmice sramotno...da je Real realno gledano trebao izgubit i to bi bilo i najbolji ishod pa da se probude i krenu napokon trcat kako spada...a sat se tice prepucavanja...eh eh...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
odjavljen
FC Barcelona

Ne znam ja nisam gledao, ali ako svi vele da nije bio penal, onda valjda nije. I nije problem to priznati. Problem je kaj odmah kad se to dogodi, a suci ponekad guraju svaki veliki klub, neki jadni ljudi iz ove teme imaju potrebu govoriti da je Real smeće i lopovski klub. A to je moj najdraži klub i onaj tko to veli je svinja. Suci su sudili i za Barcelonu, i Barcelona je imala teške utakmice, ali nitko to nije isticao. Pa ako nas nije bilo briga za vaš klub, onda vas ne treba biti briga za naš.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 1:18 (piksic).
18 godina

cini se da je ove godine real podebljao odredene institucije, vidjet cemo tko ce sljedece godine

al nista cudno ako netko drugi odluci ucinit isto, na kraju je nogomet ipak biznis...

It's not who u are, it's who u know.
13 godina
protjeran
Obi Wan kaže...

cini se da je ove godine real podebljao odredene institucije, vidjet cemo tko ce sljedece godine

al nista cudno ako netko drugi odluci ucinit isto, na kraju je nogomet ipak biznis...

pa da,ja sam navijač barce.Ali onda tako možeš reći da smo mi platiti Overebu protiv Chelsea.Iako je navijačko mišljenje subjektivno,pokušaj nekad biti objektivan.Evo ja sam sad objektivan iako sam navijač Barce - nije ovo ni prvi ni zadnji put da je sudac pogurno Real,isto tako ni za Barcu - i na su sudci nekad znali pogurati,ne samo u LP nego i u našoj ligi - to je nekako normalno da sudci guraju velike klubove

16 godina
FC Barcelona
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina

A dobro ruku na srce vise manji svaki trener bio dao tako diplomatski odgovor sigurno nebi prznao da je protivnicka momcad ostecena ali ipak se moram nasmijati do suza na ovaj dio " Pitao sam Pepea i on mi je rekao da je bio penal. Vjerujem mu, što drugo.'' , znamo da je mesar Pepe je vrlo iskusan po pitanju (divljackih)prekrsaja.

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 12:12 (dad0r).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

sudac je morao svirati penal ili izmisliti nesto da real pobjedi, ipak je bilo ovo prvo.... pa nebi bilo uredu da real koji je opet potrosio hrpu milja na pojacanja da nakon 6 kola kaska 4 boda za liderima, a u losem scenariju nakon iduceg kola bi kaskao 7 bodova u tako ranom dijelu prvenstva....

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Raul: 741 games
     323 goals

Messi: 387 games
       323 goals {#}   Grande LEO ! : 

16 godina
FC Barcelona
Andres Iniesta (press konferencija): "Nema nikakvih problema oko produženja mog ugovora. Moj san je završiti karijeru ovdje, ne mislim na nikakve druge opcije. Želim produžiti ugovor, klub želi istu stvar i neće biti problema".

"Glasine o interesu Uniteda i Citya? Takve stvari ne mogu kontrolirati. Mogu samo ponoviti da je moja želja završiti karijeru u Barceloni".
16 godina
protjeran
12 godina
neaktivan

Ne ide to tako u nogometu, jesu li onda trebali izbaciti Barcelonu 2009. iz LP. Je li Realova krivica što je sudac krivo dosudio? Nije? Pa trebaju li oni onda ispaštati? Uostalom, kako ti možeš garantirati da Real već u sljedećoj akciji ne bi zabio pobjednički pogodak? Ili da ga Elche ne bi zabio?

16 godina
FC Barcelona

Tata Martino (press konferencija):

"Moguće postavljanje novog rekorda (pobjeda u prvih 7 utakmica lige)? To će biti samo podatak. Ako pobijedite prvih 7, a ne osvojite ligu, to neće značiti puno.

"Kod Bartre mi se najviše sviđa njegov karakter, motivacija da uspije u Barçi. Možda čak i pretjeruje ponekad".

"Produženje Inieste? I Andres i predsjednik su rekli da žele produžiti i to govori sve. Napravio bi sve da se on umirovi ovdje".

"Puyol je jučer na treningu odigrao 50 minuta, vidjet ćemo kako će biti danas. Nema žurbe. Trebao bi biti u potpunosti spreman poslije reprezentativne pauze."

"Messi zamijenjen protiv Sociedada? Nitko ne voli biti zamijenjen, ni Messi, Cesc, ni Neymar, Xavi. Ali moram misliti na njihovo zdravlje."

"Suđenje je bilo u korist Madrida u nedjelju? Ne volim raspravljati o suđenju, treba ih pustiti da rade svoj posao".

"Madridski derbi? Mi smo usredotočeni na svoju utakmicu protiv Almerie. Poslije ću pogledati derbi kao ljubitelj nogometa".

"Odmor za Neymara? u jednom trenutku mora doći i do toga. Odigrao je 8 utakmica u 28 dana, ne želimo da itko bude previše umoran na kraju sezone".

"Fokusirani smo na Almeriu, ali utakmica protiv Celtica je također blizu pa mislimo i na to, na postavu, putovanje".

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.9.2013 18:01 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice