FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.058.594
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Postava

16 godina
FC Barcelona

drago mi je da Montoya napokon dobiva šansu.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 19:20 (antimadridista).
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jeli ovo kup 4 sela ili utakmica Barce. Koliko neorganiziranosti, rašireno, pressing???

Bilo bi zgodno...ali nije potrebno FIFA <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Dobar gol i iskoristili su njihovu grešku.

Ova lopta se lijepi Messiju za nogu...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

VALDESSSSSSSSSSSSS {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakav je ovaj sudac kreten {#}

Bravo Valdesssssssssssssss

16 godina
FC Barcelona
kakav smiješan penal. Valdes majstor!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Penal cist. Bravo Valdes, kakav kralj.
B-A-R-C-A
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako čovjek brani u zadnje vrijeme. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
16 godina
FC Barcelona

Valdes majstore dva penala za redom brani!!!

Uf u kakvoj je formi sad...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
16 godina
iNo_bhf kaže...

ma 100% čist, ne može čistije. Običan skok za loptu i ovaj mu se postavio ispod jbt. Po tome bi bilo 10 penala svaku utakmicu. Nije se čak ni rukama koristio u duelu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 20:44 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

ovo na Pedru je bio penal, ako sam dobro vidio taman ga je po stopalu zakacio...

14 godina
neaktivan
iNo_bhf kaže...

Ista situacija na Messiju 30 sekundi prije penala pa nije svirao nista...covjek je izgubljen,kvari tempo igre,stalno sjecka igru...a ovi iz Vallecana obicni mesari samo jos fali da povrijede nekog

16 godina
FC Barcelona
koji ludi tempo cijelo vrijeme, odavno nešto ovako nisam gledao.
16 godina

Tata je vec bio u Argentini?

PUTA MADRID
16 godina
FC Barcelona
sad čitam na drugom forumu da je penal suđen zbog ruke, ne faul? onda je moja greška, nisam ni obraćao pozornost na to niti mi je izgledalo kao da je igrao rukom, mislio sam da je sudio prekršaj.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Posjed na strani Raya 

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
koji ludi tempo cijelo vrijeme, odavno nešto ovako nisam gledao.

53% posjed lopte u korist vallecana{#}

btw bio je penal

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ako je ruka u pitanju onda ok,al inace nema govora...svaka cast Rayu na posjedu al nek zabiju jos 1-2 i to ce bit najmanje bitno ko je imao posjed,teska je utakmica 

16 godina
protjeran
Malo je falilo da sami sebi zabijemo gol.
B-A-R-C-A
16 godina
protjeran
Sada ce sve biti lakse. 0-2 Samo bez opustanja.
B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šteta šta Neymara neće gol, odličan je večeras kao i u prijašnjim utakmicama. Za Pedrita nemam riječi. Odlično igraju. Valdes još jednom dokazao da je klasa ;)

Fabregas {#}

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:37 (Tommy_123).
16 godina
FC Barcelona

Ovi bi se htjeli igrati barcelone pa dodavali se u svojem sesnaetercu...

E nejde to bas tak...

16 godina
protjeran
Lijepa utakmica, puna tempa. Napokon jedna ekipa koja se nije branila protiv nas. Igrali su hrabro, sto ih je i kostalo. Dvije utakmice i po jedan hattrik. Lijepo
B-A-R-C-A
16 godina
FC Barcelona

zadovoljan sam s večerašnjom utakmicom. Obrambeno je po mom mišljenju bilo solidno, puno bolje nego protiv Ajaxa. Više se igrao presing, iako je mislim protivnik dijelom zaslužan tome jer je tempo bio strašan. Drago mi je zbog Pedra da ga je krenilo, samo da sad poveže još nekolik odobrih partija. Neymara nažalost neće gol, ali krenuti će i njega jednom sigurno. U svemu sotalom je strašan, on i Messi su već sad čudesan dvojac, odlično se razumiju na terenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 21:54 (antimadridista).
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

zadovoljan sam s večerašnjom utakmicom. Obrambeno je po mom mišljenju bilo solidno, puno bolje nego protiv Ajaxa. Više se igrao presing, iako je mislim protivnik dijelom zaslužan tome jer je tempo bio strašan. Drago mi je zbog Pedra da ga je krenilo, a Neymara neće gol, ali krenuti će i njega jednom sigurno. On i Messi su već sad čudesan dvojac, odlično se razumiju na terenu.

Steta sto Messi nije zabio onu akciju kad su on i Neymar izigrali obranu...jos jednom potvrdili da mogu igrati zajedno,a kad jos i Neymara krenu golovi bit ce to strasno u napadu...Pedro je zivotinja,trci po terenu ko luđak,stalno vrsi presing,zasluzio je taj hattrick,u obrani jako dobro,ovakvog Valdesa ne bi dao ni za 100 milijuna,ona obrana na kraju,cudo,penal i jos par dobrih obrana,u 2.pol je to sve puno bolje izgledalo

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

po meni je valdes vec napravija obranu sezone u zadnjoj minuti ono jednom rukom sa pola metra, savrseno

Som la gent blaugrana
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ja sam prezadovoljan,Valdes fenomenalan,ovaj me covek prijatno iznenadjuje,Messi i Neymar odlicni,steta sto ih nece gola,za Pedra i Cesca nemam reci,sve je super,nova 3 boda su tu,i sto me jos vise raduje,da nismo primili gol 2 utakmice za redom. {#}

16 godina
FC Barcelona

Šteta što Messi nije zabio iz ove prilike, odlična kombinacija na malom prostoru i vrhunsko dodavanje Neymara, slično kao protiv Valencie {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 1:29 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kakva igra ovog carobnjaka sa loptom,poigravao se sa igracima Raya,steta sto nije uspeo da postigne pogodak,ali sve ostalo je super :) {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice