- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
drago mi je da Montoya napokon dobiva šansu.
Jeli ovo kup 4 sela ili utakmica Barce. Koliko neorganiziranosti, rašireno, pressing???
Dobar gol i iskoristili su njihovu grešku.
Ova lopta se lijepi Messiju za nogu...
VALDESSSSSSSSSSSSS 
Kakav je ovaj sudac kreten 
Bravo Valdesssssssssssssss
B-A-R-C-A
Kako čovjek brani u zadnje vrijeme. 
Valdes majstore dva penala za redom brani!!!
Uf u kakvoj je formi sad...
ma 100% čist, ne može čistije. Običan skok za loptu i ovaj mu se postavio ispod jbt. Po tome bi bilo 10 penala svaku utakmicu. Nije se čak ni rukama koristio u duelu.
ovo na Pedru je bio penal, ako sam dobro vidio taman ga je po stopalu zakacio...
Ista situacija na Messiju 30 sekundi prije penala pa nije svirao nista...covjek je izgubljen,kvari tempo igre,stalno sjecka igru...a ovi iz Vallecana obicni mesari samo jos fali da povrijede nekog
Tata je vec bio u Argentini?
PUTA MADRID
53% posjed lopte u korist vallecana
btw bio je penal
Ako je ruka u pitanju onda ok,al inace nema govora...svaka cast Rayu na posjedu al nek zabiju jos 1-2 i to ce bit najmanje bitno ko je imao posjed,teska je utakmica
B-A-R-C-A
B-A-R-C-A
Šteta šta Neymara neće gol, odličan je večeras kao i u prijašnjim utakmicama. Za Pedrita nemam riječi. Odlično igraju. Valdes još jednom dokazao da je klasa ;)
Fabregas 
Ovi bi se htjeli igrati barcelone pa dodavali se u svojem sesnaetercu...
E nejde to bas tak...
B-A-R-C-A
zadovoljan sam s večerašnjom utakmicom. Obrambeno je po mom mišljenju bilo solidno, puno bolje nego protiv Ajaxa. Više se igrao presing, iako je mislim protivnik dijelom zaslužan tome jer je tempo bio strašan. Drago mi je zbog Pedra da ga je krenilo, samo da sad poveže još nekolik odobrih partija. Neymara nažalost neće gol, ali krenuti će i njega jednom sigurno. U svemu sotalom je strašan, on i Messi su već sad čudesan dvojac, odlično se razumiju na terenu.
zadovoljan sam s večerašnjom utakmicom. Obrambeno je po mom mišljenju bilo solidno, puno bolje nego protiv Ajaxa. Više se igrao presing, iako je mislim protivnik dijelom zaslužan tome jer je tempo bio strašan. Drago mi je zbog Pedra da ga je krenilo, a Neymara neće gol, ali krenuti će i njega jednom sigurno. On i Messi su već sad čudesan dvojac, odlično se razumiju na terenu.
Steta sto Messi nije zabio onu akciju kad su on i Neymar izigrali obranu...jos jednom potvrdili da mogu igrati zajedno,a kad jos i Neymara krenu golovi bit ce to strasno u napadu...Pedro je zivotinja,trci po terenu ko luđak,stalno vrsi presing,zasluzio je taj hattrick,u obrani jako dobro,ovakvog Valdesa ne bi dao ni za 100 milijuna,ona obrana na kraju,cudo,penal i jos par dobrih obrana,u 2.pol je to sve puno bolje izgledalo
po meni je valdes vec napravija obranu sezone u zadnjoj minuti ono jednom rukom sa pola metra, savrseno
Ja sam prezadovoljan,Valdes fenomenalan,ovaj me covek prijatno iznenadjuje,Messi i Neymar odlicni,steta sto ih nece gola,za Pedra i Cesca nemam reci,sve je super,nova 3 boda su tu,i sto me jos vise raduje,da nismo primili gol 2 utakmice za redom.