koji bi to show bija da vilanova ode a dode mourinha sljedecu sezonu...
nedo bog većeg zla 
nedo bog većeg zla 
nedo bog većeg zla 
ne razumin ''zla''? pa ko dobro poznaje mourinha barca mu je jedan od najdrazih klubova, a tu je i poceo karijeru. ionako u barci nema napuvanih igraca ko u reala tako da bi oni radili sve sta im on kaze. zato je i uspija u interu i chelsea-u. motivacija over 9000
Svejedno ne želim njega u klubu nikako.
Svejedno ne želim njega u klubu nikako.
cudan nacin razmisljanja...
nedo bog većeg zla 
ne razumin ''zla''? pa ko dobro poznaje mourinha barca mu je jedan od najdrazih klubova, a tu je i poceo karijeru. ionako u barci nema napuvanih igraca ko u reala tako da bi oni radili sve sta im on kaze. zato je i uspija u interu i chelsea-u. motivacija over 9000
Sta ce nam trener koji se svada absolutno sa svima od medija,igraca do predsjendika kluba i na taj nacin lijeci svoje frustracije zato ga nisu
i uzeli prvi put tako da donekle i shvacam njegovu opsesiju i ogorcenost na racun Barce jer su uzeli Pep-a onda jos neafirmiranog trenera
sa nula iskustva a sta je covijek sve postigao..
Mislim osobno smatram da spada u top trenere danasnjice(najbolji nikako) ali mi se gadi zbog tog nastupa kakvog ima ruku na srce
kakav igracki kadar ima RM a kako lose igraju tj. sta su postigli s njime na celu ?
nije on krvi sta realu ne ide, nego cinjenica da igraci vise igraju za sebe nego za klub. njima je bitnije da se ''pokazu'' da su u reala. pogotovo se to pokazalo ovu sezonu.
na kraju krajeva kad je dosa uzeja je kup koji nisu uzeli bog te pita koliko, ligu prosle godine sa bolesnim brojem bodova, sve je pomeo tu sezonu.
tesko je ista napravit kad se stalno vrsi presing na tebe od strane novinara sa bombasticnim naslovima zamalo pa svaki dan. jedno vrime mu svi skandiraju, posli ga pljuju itd
a to sto se tice njegovog nastupa to je cisto il ga volis il ga ne volis. takav je uvik bija i to mu je stil.
opcenito nek dovedu najgoreg sljama od trenera po svim mogucim kategorijama samo da je lik strucan, da ima karizmu i da ih moze motivirat. a to je sve sta jose ima.
Moua su uzeli samo radi toga što je on instant trener. Cilj im je bio maknut Barcu sa trona pošto-poto, na najbrži mogući način, pa makar "ukaljali" ime i reputaciju kluba. Donekle su uspjeli, ali se od njega očekivalo puno puno više.
Moua su uzeli samo radi toga što je on instant trener. Cilj im je bio maknut Barcu sa trona pošto-poto, na najbrži mogući način, pa makar "ukaljali" ime i reputaciju kluba. Donekle su uspjeli, ali se od njega očekivalo puno puno više.
ne bih bas rekao da su ga zbog toga uzeli kad su potpisali ugovor na 5-6 godina. da je instant evo ti ugovor na dvi godine pa napravi sta mozes + opcija produljenja ako dobro napravis.
Pa potpisali su prvo na 3 god koliko se ja sjećam. Onda kada je prošle god osvojio ligu su mu dali novi do 2016 jer su očekivali da će Real ponovo osvojit ligu, a vjerojatno i LP, ali nitko nije očekivao da će im najveći uspjeh ove sezone biti osvajanje Kupa kralja.
Pa potpisali su prvo na 3 god koliko se ja sjećam. Onda kada je prošle god osvojio ligu su mu dali novi do 2016 jer su očekivali da će Real ponovo osvojit ligu, a vjerojatno i LP, ali nitko nije očekivao da će im najveći uspjeh ove sezone biti osvajanje Kupa kralja.
i ti i ja smo falili, na 4 godine
Fora je kako odjednom kup kralja ne valja, a kad ga je Barca prošle sezone osvojila to je bilo spašena sezona :D
Real prošle sezone je imao 100 bodova, vidiš sad kad Barca mora pobijedit sve 4 do kraja da bi došla do 100 bodova, a s kakvim ulaskom u polusezonu (bez poraza u La Ligi) su došli do toga.
Mourinho je dosta toga ostvario, kad je tek došao, osramotio se protiv tad najjače Barcelone, ali na kraju sezone uzima kup kralja. Drugu sezonu, nezapamćeni rezultati u La Ligi.
Treću praktički nema poraza protiv Barcelone. Kroz sve te 3 sezone kvalificirao se u top4 u LP, te ih završavao sa trofejem.
Ako Barcelona uzme kojeg drugog trenera, mislim da će proces asimilacije trajat par godina, ili da se sam trener privikne na samu filozofiju igre, ili da se igrači priviknu na filozofiju novog trenera. Ulaskom u bezgrešnu polusezonu imali ste samo riječi hvale za Vilanovu. Ukoliko ga zdravlje ne sprečava, još mislim da je on najbolji trener za Barcu.
to i je problem sa titom. da se razumimo ja nemam nista protiv njega i drago mi je sto je prebolio tesku bolest. ali sta ako se opet desi ova situacija sa njegovim zdravljem. to je nesto na sto moras racunat.
Mourinha nebi volio vidjeti u klubu ni da je zadnji kojeg se može uzeti. Jeli se zaboravlja što je taj čovjek govorio o Barci zadnjih nekoliko godina, o ogračima, o sucima, Unicefu, čemu sve ne? a sad bi kao sve te igrače i taj klub trebao predstavljati?
osim toga, Mourinho i tiki-taka? mogu misliti kako bi to funkcioniralo. Svaku momčad koju je je vodio bazirala se na igri sa kontrama. Ukratko, nebi tog klauna volio vidjeti na klupi za neznam što. Postoji razlog zbog kojeg je Mourinho u Barci bio samo prevoditelj...
Mourinha nebi volio vidjeti u klubu ni da je zadnji kojeg se može uzeti. Jeli se zaboravlja što je taj čovjek govorio o Barci zadnjih nekoliko godina, o ogračima, o sucima, Unicefu, čemu sve ne? a sad bi kao sve te igrače i taj klub trebao predstavljati?
osim toga, Mourinho i tiki-taka? mogu misliti kako bi to funkcioniralo. Svaku momčad koju je je vodio bazirala se na igri sa kontrama. Ukratko, nebi tog klauna volio vidjeti na klupi za neznam što. Postoji razlog zbog kojeg je Mourinho u Barci bio samo prevoditelj...
jako zadrt nacin razmisljanja ima puno ljudi u ovoj temi.
dovoljan je primjer sta je benitez dosa u chelsea a toliko ga ''mrze''.
svi nabrijani na mourinha u negativnom smislu, a to sto je on radija prije ere real kao da se nije desilo. to je njegov stil
na kraju krajeva tesko je vjerovati da bi jose isa u barcu.
Kako je to zadrt nacin razmisljanja ? Pa ti onda razmisljas ko vecina "ovci" danas koji takve stvari odobravaju samo zato jer je netko dobar u necemu,
znaci da si moze dopusiti da radi sto zeli i da se ponasa ko zadnje govno neovisno o kome se radi.
svi nabrijani na mourinha u negativnom smislu, a to sto je on radija prije ere real kao da se nije desilo. to je njegov stil
kao da ja neznam da je to njegov stil. Jako odvratan stil. Barca bi morala biti stvarno u teškim problemima i jako očajna kad bi njega uzimali nakon svega što je izgovorio o klubu. Nešto najgore mi je vidjeti kad netko napiše "to je njegov stil". Pa j*bem ti ja takav stil u kojem moraš crniti drugi klub, stalno blebetati o sucima, vrijeđati druge da bi neštop ostvario. Na kraju još posvađati pola ekipe, sve to radi jednog ili dva pišljiva trofeja. Hvala, ali ne hvala. Samo neka njega što dalje od Barce, a za trofeje ćemo se pobrinuti i bez njega, nije to baš neki problem Barce zadnjih par godina. Eto čitam da je rekao da vjerojatno ostaje u Madridu i sljedeće sezone, nitko sretniji od mene, još da im lijepo ode Iker negdje (najbolji golman na svijetu i jedan od najboljih ikad), pa bi onda tek shvatili kojeg klauna su držali na klupi zadnjih par godina, sve radi nekoliko instant-trofeja.
i eto, ako je ovo "zadrto razmišljanje", neka je, ali neznam koliko očajni moramo biti da dovedemo takvog lika na klupu, a još se i njegov stil igre i vođenja ekipe ne uklapa kod nas, dva različita svijeta...
Pošto sam profesionani nogometaš svi klubovi su mi dragi,ali naravno imam i svoje favorite.Barca i Real.Što se tiče Barce>>>>Prodaja-Alexis Sanchez,Pedro,Villa,Sergio Busquets i kupiti jednoga dobrog napadača,ako Neymar dolazi on može igrati na krilu(moramo vidjeti kako če igrati "europski nogomet".Što se tiče napadača, Koji?-Pitam vas?Vaše mišljenje?
kao da ja neznam da je to njegov stil. Jako odvratan stil. Barca bi morala biti stvarno u teškim problemima i jako očajna kad bi njega uzimali nakon svega što je izgovorio o klubu. Nešto najgore mi je vidjeti kad netko napiše "to je njegov stil". Pa j*bem ti ja takav stil u kojem moraš crniti drugi klub, stalno blebetati o sucima, vrijeđati druge da bi neštop ostvario. Na kraju još posvađati pola ekipe, sve to radi jednog ili dva pišljiva trofeja. Hvala, ali ne hvala. Samo neka njega što dalje od Barce, a za trofeje ćemo se pobrinuti i bez njega, nije to baš neki problem Barce zadnjih par godina. Eto čitam da je rekao da vjerojatno ostaje u Madridu i sljedeće sezone, nitko sretniji od mene, još da im lijepo ode Iker negdje (najbolji golman na svijetu i jedan od najboljih ikad), pa bi onda tek shvatili kojeg klauna su držali na klupi zadnjih par godina, sve radi nekoliko instant-trofeja.
i eto, ako je ovo "zadrto razmišljanje", neka je, ali neznam koliko očajni moramo biti da dovedemo takvog lika na klupu, a još se i njegov stil igre i vođenja ekipe ne uklapa kod nas, dva različita svijeta...
da si imalo upoznat s tim on to prvenstveno radi kako bi svalio sav pressing i sve zivo na sebe i da bi igracima dao mir. to je strategija kojom se on sluzi. da se razumimo ima i on svojih retardiranih trenutaka.
a nacin na kojeg ga ti omalovazavas sa komentarima kako nije ni cudo sto je bio samo prevoditelj u barceloni je zbilja degutantat. pa svi moraju pocet od neke pozicije. i osvajanje ''instant'' trofeja. uz duzno stovanje na takav nacin samo jedan zadrti ignoramus moze reagirati.
sto se tice ikera, cast svaka njemu al ako covik nije u formi i ako je doslo do toga da je taj priko kojeg su curile informacije onda je zbilja to od njega bio ''dick move''. uostalom zasto micat golmana sa gola koji brani ok i koji nema kikseva. pa nitko ne bi smio biti iznad kluba.
a za posvadat ekipu u reala je jako lagano kad su svi zivi napuvani i vole zivit na staroj slavi, ako je te slave uopce i bilo.
ne da mi se vise raspravljat o ovom. ocito da je tu mrznja dosla do te mjere da se vise ne moze izmjerit.
da si imalo upoznat s tim on to prvenstveno radi kako bi svalio sav pressing i sve zivo na sebe i da bi igracima dao mir. to je strategija kojom se on sluzi. da se razumimo ima i on svojih retardiranih trenutaka.
a nacin na kojeg ga ti omalovazavas sa komentarima kako nije ni cudo sto je bio samo prevoditelj u barceloni je zbilja degutantat. pa svi moraju pocet od neke pozicije. i osvajanje ''instant'' trofeja. uz duzno stovanje na takav nacin samo jedan zadrti ignoramus moze reagirati.
sto se tice ikera, cast svaka njemu al ako covik nije u formi i ako je doslo do toga da je taj priko kojeg su curile informacije onda je zbilja to od njega bio ''dick move''. uostalom zasto micat golmana sa gola koji brani ok i koji nema kikseva. pa nitko ne bi smio biti iznad kluba.
a za posvadat ekipu u reala je jako lagano kad su svi zivi napuvani i vole zivit na staroj slavi, ako je te slave uopce i bilo.
ne da mi se vise raspravljat o ovom. ocito da je tu mrznja dosla do te mjere da se vise ne moze izmjerit.
a ti opet po svom (degutantno i zadrto, vidi čuda). Ja ti ponavljam po 3. put da znam zbog čega on to radi. Ali je odvratno i jadno. Nisam nigdje rekao da ne poštujem njegove uspjehe sa nekim klubovima jer ih ne mogu negirati, samo sam rekao da mi se ne sviđa način njegovog vođenja i sam način na koji njegove ekipe igraju. To je sve. I upravo zbog toga sam napisao da postoji razlog zašto je u Barci bio samo prevoditelj, zato što njegov način razmišljanja i vođenja ekipe i način na koje igraju njegove ekipe (kontre) ne pašu u Barci, zato nije mogao dalje od mjesta prevoditelja, nije bilo nikakvo omalovažavanje u tom smislu što je bio "samo" prevoditelj.
nisam ništa netočno napisao. Jeli on blati druge klubove, stalno priča o sucima, blati igrače? Da. Ne vidim problem, meni se to ne sviđa, a ti to po 3. puta ponavljaš i opravdavaš ga jer je to "njegov stil". Meni se to ne sviđa, tebi se očito svđa. Ali ne moraš moje postove zbog toga proglašavati "degutantnim, zadrtim i punim mržnje" samo zato što se ne slažem s tobom kao ni mnogi u ovoj temi.
nemam ni ja namjere više o ovome, očito je da se ne slažemo i to je to.
slazem se
Sad jel ovo istina ili nije, sami prosudite.
Barcelona centre back Carles Puyol (35) wants to leave Barcelona this summer. He will join AC Milan.
Ovako kako si ti sklepao, bez izvora, nije. LOL! :-D
Vidio sam na twitteru i na fbu, al nevjerujem ja takvim stranicama, čekam official.
sumnjam, ali moguće. On je već star i teško može izdržati ritam cijelu sezonu u Barci, a i sam je prije govorio da mu je Milan poslije Barce najdraži klub i da bi volio tamo igrati.
ali nikako nebi volio da se to dogodi, on je prava legenda kluba i bilo bi lijepo da u Barci i završi karijeru.
Barcelona centre back Carles Puyol (35) wants to leave Barcelona this summer. He will join AC Milan.
puyol je napravio svoje, i ako zeli otic nema problema... Dok god ode na pravi nacin uvjek ce pobrati pljesak u barci..
Ono sto je Realu Iker to je Barci Puyol, ne vjerujem da odlazi, ima vazeci ugovor sa Barcom do 2016 god. To mi je daleko najdrazi igrac u Barci, Puyol <3
Tw Puyol: "All reports that are being published are false. I'm only focusing on recovering and being fully fit for next season."
note: puyol refers to the rumour saying he would be on his way to ac milan
Galliani (ceo AC Milan): "Puyol is a friend of Milan, but there's no interest in signing him, nor are there negotiations ongoing." [md]
Galliani: "Would we be interested if Puyol offers himself? Don't like to talk about hypotheses. Milan loves Puyol, but the rest is fantasy."
po meni može! ali bilo bi bolje da se kupi jedan od ova dva, isco i gundogan, a ne oba, ali onda i više igrača mora otići iz kluba..
Sergio Busquets (press konferencija):
"Želimo pobijediti At. Madrid i proslaviti naslov! To je jako važan trofej za nas. Culési su ponosni na ovu ekipu jer osvojiti 4 naslova prvaka u zadnjih 5 godina je nešto posebno. Ja svoju budućnost i dalje vidim ovdje u Barceloni, nemam u planu napustit ovaj klub. Victor, Xavi, Andres i Puyi, koji su ovdje od najranije mladosti su mi pravi primjeri. Želio bih da Puyol ovdje ostane još dugo godina, on je jako motiviran i želi se vratiti što prije. Kao i uvijek, moramo ga usporavati. Mourinho je rekao da Iniesta nebi trebao pričati o Casillasu? Nisam znao da jedino Mourinho smije pričati o svemu. Ferguson je povijesni trener, zauvijek će ga se pamtiti. To što on odlazi je veliki gubitak za Manchester United i sam nogomet."