FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.826
|
čitano: 7.061.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna utakmica,ovo je stara Barsa,za Messija nemam reci,taj covek me iz meca u mec sve vise odusevljava,steta sto ova zadnja nije usla,MESSI - Legenda , Iniesta-Madjionicar kakva akcija ono je neverovatno. Nova 3 boda su tu,sad na 2 boda hvale da bi osigurali titulu,:d STA DA kazem,VISCA BARCA !! {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Još samo 3 boda i prvenstvo je naše. S obzirom da su još 4 utakmice znači da smo praktički prvaci.

Na početku sezone bih to potpisao. Malo me smeta način na koji smo ispali od Bayerna, ali život ide dalje.

Iduće sezone ćemo biti jači. Ako dođu Neymar i Hummels plus eventualno još netko bit ćemo momčad koju će trebat pobijedit da bi se postalo prvak

Europe. A iduće godine neće naši igrači biti iscrpljeni kao ove ( Europsko prvenstvo) i bit će gladni uspjeha u Ligi prvaka.

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nemam ništa protiv da proslavimo naslov prvaka sljedeće kolo u Madridu {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odlicna utakmica,puno prilika moglo je biti i veci rezultat u nasu korist ali dobro je i ovako...vidi se da je Barca bez Messija kao auto bez kotaca,mislim da to nije dobro da toliko ovisimo o njemu...steta za onu zadnju akciju kad je Leo napravio slalom,vidi se koliko je bio zeljan pogodaka...svi su se digli 2.poluvrijeme i odradili to kako treba,publika je isto bila na nivou,na svaku akciju,dobro dodavanje su reagirali pljeskom,jako lijepo od njih jer nakon svega i dalje vjeruju u ovakvu ekipu...

14 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Nemam ništa protiv da proslavimo naslov prvaka sljedeće kolo u Madridu {#}

...

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gordillo,bivsi igrac a danas clan uprave Betisa:"Messi nije igrao protiv Bayerna da bi mogao igrati protiv nas,jer nas se boje,ponosan sam.Messi je odlican igrac ali ponekad ima previse srece".

Sto reci {#}

17 godina
FC Barcelona

Mene zanima ko je zamjena za Villu ako ode?

15 godina
Abomb kaže...

neymar... nego citam nesto da bi i fabregas mogao dobit pedalu

17 godina
sinkee kaže...
Abomb kaže...

aaaa...mislija san da je on krilo?

Jel pametno ne imat cistog napada? Cisto u slucaju ako zatriba?

15 godina
sinkee kaže...
Abomb kaže...

Koliko je los Cesc ove godine nebi me i zacudilo navodno ga Inter zeli nek ga zamijene za Handanovića^^

twice the pride double the fall
18 godina
protjeran
FC Barcelona
život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 11:32 (Prince-Artas).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nije Fabregas loš, ali pored svih imena na sredini terena, nije ga trebalo kupovati. Takvog igrača je trebalo kupit tek kada Xavi ode u mirovinu. Ovako je Fabregas od Arsenalovog prvotimca i kapetana postao standardna klupa u Barci. Takav razvoj situacije sigurno je utjecao na njegovu psihu i sami ego, a to su po meni uz talenat koji ima najbitnije stvari.
16 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Eto i HD.gif majstorije {#}

twice the pride double the fall
15 godina
FC Barcelona

Moze neko dat link od svih golova na tekmi ako ima? Po mogucnosti s Ray Hudsonom.

VISCA BARCA
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 16:53 (Jack Black).
16 godina
FC Barcelona
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Pročitao sa članak maloprije, dno dna hrvatskog novinarstva, ali takav je cijeli gol.hr...

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 20:31 (Đapa club).
18 godina
FC Barcelona

Kad je situacija losa, prepirke su moguce, cak i vjerovatne, ali kako mediji to jos napumpaju...

A Zubizaretta bi sigurno doveo svjezu krv da je proslo ljeto Rosell dao lovu.

Najvise me zivcira kad se spominje prodaja Cesca. Istina, nije igrao bajno, ali platili su ga dosta, zeli ostati u Barci, voli klub, a Xavi sve stariji i sve teze prati zahtjeve koji se od njega ocekuju.

A tko je bolji da ga zamjeni od Cesca? Gluposti.

p.s. Slazem se i sa Laportom, najbolje da Rosell odstupi, nitko sretniji od mene.

16 godina

kakav govnar... nije izdrzao, zato sto je svugdje objavljen clanak o svadji u realovoj svlacionici, on mora izmisliti nesto da lakse zaspi.

zadnja recenica je kljucna... "Real Madrid ipak nije usamljen." {#}

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
Jack Black kaže...

Moze neko dat link od svih golova na tekmi ako ima? Po mogucnosti s Ray Hudsonom.

tu ti je cijela tekma, koliko čujem nije Ray jučer bio komentator... šteta baš sam htio čuti njegovo vrištanje kod Messijevog slobodnjaka {#}

a ovdje su sažetci Messija u jučerašnjoj utakmici

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.5.2013 22:14 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Na danasnji dan,prije 4 godina...jedan od momenata u nogometu koji se nikad ne zaboravlja

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uZFE_ktDh4w

16 godina
barcafan12 kaže...

Na danasnji dan,prije 4 godina...jedan od momenata u nogometu koji se nikad ne zaboravlja

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uZFE_ktDh4w

inače, kad smo kod videa sa Dragom i kod tog gola Inieste, on je još ništa za ovog kralja {#}

"con el corazon de todo el barcelonismo, por el futbol, por Iniesta, por Espana, por la champions, por final! te quiero, te quiero, Iniesta! Iniesta! Iniesta! el Barca, a la final! a la final! Iniesta es dios!!"

a dere se bez prestanka skoro 2 minute {#}

da je mene netko snimao poslije tog gola, ja mislim da bi se sam sebi smijao do kraja života na taj video, što sam radio po kući poslije tog gola {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 1:06 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam što će nam on. Dobar je igrač, ali Barci ne treba veznjak nego stoper!!! {#}

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Ne znam što će nam on. Dobar je igrač, ali Barci ne treba veznjak nego stoper!!! {#}

Koliko god imali zvučnih imena na sredini terena, toliko im svima osim Iniesti(no fizički je također slabašan) fali agilnosti i fizičke snage. Xavi već drugu sezonu zaredom ne igra na razini, a ako priča o odlasku Fabregasa postane stvarnost, Gundogan je jedino pravo riješenje. Gundogan je zvijezda iz sjene i po mojem skromnom mišljenju temelj ove igre kakvu predstavlja Dortmund. Pritom nije razvikan kao Gotze što je dobro jer bi mu i cijena zato trebala biti nešto manja.

Ako Barca misli dovoditi Matsa Hummelsa i Gundogana, nitko sretniji od mene. No onda moraju biti svjesni da je prodaja Fabregasa neophodna. Xavi je ipak legenda kluba koja može barem još dvije sezone igrati na vrhunskoj razini, ali ostaje pitanje same motivacije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 1:47 (Đapa club).
16 godina
FC Barcelona

ja mislim da nam ne trebamo promjene u veznom redu. Vjerujem da se sjećate kako je Cesc bio dobar na početku sezone, do polovice lige, uz Messija je bio naš najbolji igrač. Poslije je ispao iz forme, ali je dokazao da može i mislim da Barca ne treba pustiti takvog igrača. Sa Cescom je ove sezone veći problem to što nema pravog rješenja na kojoj poziciji da igra, guralo ga se malo naprijed na lažnu desetku, pa na Messiejvu poziciju, pa vraćalo u vezni red i tako u krug, i to ga je vjerujem izbacilo iz ritma, bio je odličan dok se rotirao sa Xavijem i Iniestom na njihovim pozicijama.

također, ne treba zaboraviti na Thiaga, taj igrač je zaslužio minutažu i za sljedeću sezonu i on je budućnost Barce. Gundogan može odigrati i zadnjeg veznog, ali i tu imamo već 2 igrača. Jedino ako se bude prodavalo Songa, ali sumnjam...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

ja mislim da nam ne trebamo promjene u veznom redu. Vjerujem da se sjećate kako je Cesc bio dobar na početku sezone, do polovice lige, uz Messija je bio naš najbolji igrač. Poslije je ispao iz forme, ali je dokazao da može i mislim da Barca ne treba pustiti takvog igrača. Sa Cescom je ove sezone veći problem to što nema pravog rješenja na kojoj poziciji da igra, guralo ga se malo naprijed na lažnu desetku, pa na Messiejvu poziciju, pa vraćalo u vezni red i tako u krug, i to ga je vjerujem izbacilo iz ritma, bio je odličan dok se rotirao sa Xavijem i Iniestom na njihovim pozicijama.

također, ne treba zaboraviti na Thiaga, taj igrač je zaslužio minutažu i za sljedeću sezonu i on je budućnost Barce. Gundogan može odigrati i zadnjeg veznog, ali i tu imamo već 2 igrača. Jedino ako se bude prodavalo Songa, ali sumnjam...

Thiago je svakako u vidu i definitivno talenat za budučnost ako ne već i za sljedeču sezonu. No problem kod Fabregasa je taj što ga navijači polako tjeraju iz kluba, a niti sam trener nezna gdje bi ga mogao koristiti. Isto tako forma mu nevezano koju poziciju igra vrlo varira, mislim da nije bio drag Guardioli, a još manje ga preferira Vilanova. Iskreno bi volio da ostane, ali neka mu se onda pruži prilika i neka igra sa Iniestom češće na sredini terena. Xavi je po mojem mišljenju teret ekipe, koliko god to zvučalo glupo, ali nevidim više ništa korisnog kod njegove igre. Nevjerujem da je izgubio osjećaj, nego ga muči motiviranost, a za to jedino može biti odgovoran trener ili izostanak Puyola koji im svima hebe majku i tako ih tjera da igraju na razini.

16 godina
neaktivan
Ja mislim da Borussiu treba ostavit na miru, neznam ko jos ne "odlazi", cijelu momcad prakticki rasprodaju...
1911 & 1899
17 godina
FC Barcelona

da su igraci tko zna koja klasa, cim oni igraju sa klupe to nije isto... Isto je sa Villom i Cescom ap i Song-om... to su vrhunski nogometasi al ako ih ne koristis onda su isti kao ostatak...Triba im dat 10 utakmica za redom svih 90 minuta pa ce se onda vratit njihov sjaj...

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.5.2013 9:40 (Abomb).
18 godina

koji bi to show bija da vilanova ode a dode mourinha sljedecu sezonu... 

It's not who u are, it's who u know.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice