FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.041.281
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
baš super što su se ovi iz kluba odlučili prisjećati legendi, evo danas izašao video o Kluivertu.

kako sam volio tog napadača, u to vrijeme Barca je vjerojatno bila u najgorem razdoblju u povijesti kluba što se tiče rezultata, ali svejedno su igrali odličan nogomet.
Ja sam na njega bio alergican. Mozda zato sto je bio jedan od nekih 8 nizozemaca u barci.
Tu su jos bili i Reiziger, Zenden, Bogart, Cocu, Hesp, braca De Boer. Osim Cocua i Franka de Boerea nijedan od njih za mene
nije bio vrijedan da nosi taj dres.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 23:00 (sylar79).
14 godina
neaktivan
sylar79 kaže...
antimadridista kaže...
baš super što su se ovi iz kluba odlučili prisjećati legendi, evo danas izašao video o Kluivertu.

kako sam volio tog napadača, u to vrijeme Barca je vjerojatno bila u najgorem razdoblju u povijesti kluba što se tiče rezultata, ali svejedno su igrali odličan nogomet.
Ja sam na njega bio alergican. Mozda zato sto je bio jedan od nekih 8 nizozemaca u barci.
Tu su jos bili i Reiziger, Zenden, Bogart, Cocu, Hesp, braca De Boer. Osim Cocua i Franka de Boerea nijedan od njih za mene
nije bio vrijedan da nosi taj dres.

Nemoj zezat da Overmars nije bio vrijedan barcina dresa?

A da nije slučajno...?
16 godina
FC Barcelona

što se tiče sutrašnjeg izvlačenja, ja bi baš volio da izvučemo Real kao i prije 2 godine za polufinale, čisto onako da zašute ovi što kuhaju teoriju zavjere.
svakom novom godinom u LP se sve više i više spominju neke teorije, suci, namještanja, više se praktički ni ne priča o nogometu. U zadnje vrijeme čitam komentare kako UEFA namješta izvlačenje, da zagrijavaju one kuglice pa znaju koji je klub u kojoj i slične neutemeljene gluposti. Naravno, kad su u ždrijebu 4 kluba među kojima su Barca i Real, postoji 33% šanse da će Barca izvući Real (ili obrnuto), a 66% šanse da će izvući nekog drugog. I sutra ako se ne poklopi da bude Barca - Real, čitati će te masu komentara kako je ždrijeb namješten, totalno retardirano. Totalno ista stvar je bila prije 2 godine kad su kružile priče da UEFA namješta finale Barca - Real, pa su ih izvukli u polufinalu i svi su zašutili odjednom.

to su priče tek tako da se ima o nečemu pričati, UEFA "gura" Barcu i Real u finale, temelja i dokaza nigdje. Možda ih guraju tako što Ibrahimoviću poništavaju kaznu da bi mogao igrati protiv Barce? ili tako da istom tom Ibrahimoviću priznaju gol iz 3 metra zaleđa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 0:18 (antimadridista).
16 godina
protjeran
Ja se nadam polufinalu sa Realom.
B-A-R-C-A
15 godina
antimadridista kaže...

što se tiče sutrašnjeg izvlačenja, ja bi baš volio da izvučemo Real kao i prije 2 godine za polufinale, čisto onako da zašute ovi što kuhaju teoriju zavjere.
svakom novom godinom u LP se sve više i više spominju neke teorije, suci, namještanja, više se praktički ni ne priča o nogometu. U zadnje vrijeme čitam komentare kako UEFA namješta izvlačenje, da zagrijavaju one kuglice pa znaju koji je klub u kojoj i slične neutemeljene gluposti. Naravno, kad su u ždrijebu 4 kluba među kojima su Barca i Real, postoji 33% šanse da će Barca izvući Real (ili obrnuto), a 66% šanse da će izvući nekog drugog. I sutra ako se ne poklopi da bude Barca - Real, čitati će te masu komentara kako je ždrijeb namješten, totalno retardirano. Totalno ista stvar je bila prije 2 godine kad su kružile priče da UEFA namješta finale Barca - Real, pa su ih izvukli u polufinalu i svi su zašutili odjednom.

to su priče tek tako da se ima o nečemu pričati, UEFA "gura" Barcu i Real u finale, temelja i dokaza nigdje. Možda ih guraju tako što Ibrahimoviću poništavaju kaznu da bi mogao igrati protiv Barce? ili tako da istom tom Ibrahimoviću priznaju gol iz 3 metra zaleđa.

Absolutno i ja se nadam da cemo izvuci RM i jos da pocnemo igrati konacno bilo bi to super,

nego neznam ako je netko napisal ali Barca je jedini klub koji je 6 godina za redom u polufinalu LP.

twice the pride double the fall
16 godina
antimadridista kaže...

uvijek isto, uvijek postoje dezurni cmizdravci kojima je sve sto se ne poklapa s njihovim zamislima teorija zavjere.

zato je namjestena zlatna lopta (jer nije ronaldo dobitnik), zato se gura barcelona kad god osvoji LP itd. itd...

naravno, nema komentara kad FIFA posalje npr. kopiju listica kako je glasao Pandev, na kojem se vidi da nije dao glas Mourinhu, ali se zato Mourinho dobro isplakao kako mu je Pandev rekao da je sve namjesteno.

bljuje mi se od takvih klinaca i idiota i kvaznovinara koji u svemu vide namjestaljku, a kad se njihov klub (pre)ocito gura i kad suci ne dosudjuju ciste penale (ahm, zadnja minuta protiv Barçe i nedosudjeni penal protiv Galatasaraya zadnji primjeri), onda se to presucuje i ekspresno zaboravlja.

fuj.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
FC Barcelona

Igramo protiv Bayerna.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Najgore moguce po meni... ali idemo dalje! :D

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

bayern ..

Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Finale: Barcelona- Borussia {#}

16 godina
FC Barcelona

cekajte, sad ne znam jel namjesteno ili nije... idem vidjeti sto kazu u RM temi, oni sve znaju {#}

16 godina
FC Barcelona

eto, najteži mogući protivnik, biti će svega...

žao mi je jedino što će sad pričati da je ždrijeb namješten.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

da smo dobili borrusiju bilo bi namješteno {#}

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Finale prije finala po meni... I nadam se isto Borussiji u finalu. Čisto iz razloga jer protiv njih Barca nema prilike toliko igrati, a super su momčad koja igra odličan nogomet.

14 godina
FC Barcelona

Samo da u gostima izvučemo dobar rezultat, tako da se ne moramo vaditi na Nou Campu.

Što se tiče druge utakmice, Borussia je pobijedila Real kod kuće i u gostima neriješeno odigrala u grupnoj fazi. Dajem prednost Borussia-i.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

24 October 2012: Borussia Dortmund 2-1 Real Madrid

6 November 2012: Real Madrid 2-2 Borussia Dortmund

kad bi ovako bilo u polufinalu eh {#}

Som la gent blaugrana
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

BTW. fino je UEFA namjestila da Mandžukić dobije žuti da ne može igrati doma protiv Barce. Bravo UEFA! {#}

16 godina
FC Barcelona

vjerojatno prvi put u zadnjih 5-6 godina da Barca ne ulazi u dvoboj kao favorit, vidjet ćemo kako će im to odgovarati. Veliki problemi su u obrani, stvarno ne vidim način kako zaustaviti Bayern na njihovom terenu sa ovakvom obranom, nema ni Puyola ni Mascherana, tako da će Bartra vjerojatno igrati. Zbog toga sam se nadao da ćemo prvu utakmicu igrati na Nou Campu gdje bi to manje došlo do izražaja. S druge strane, nema Mandže u prvoj utakmici i to nam može biti prednost jer on je strašno bitan igrač za njih.

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam zadovoljan zdrijebom...realno Bayern je ove sezone uz ove ostale 3 ekipe pokazao najuvjerljiviji nogomet,kako u domacem prvenstvu tako i u LP...bit ce jako jako tesko,temelj prolaza je dobar rezultat u Munchenu,a doma kako ide...problem ce biti obrana koja je u stanju primit 5 golova kako igraju,nadam se da ce bit na razini,Pique nam treba,onaj pravi,neprolazni...kao svaki navijac vjerujem u prolaz

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

ni bayernova obrana nije na visokoj razini.stoperski par van buyten - dante je naslabiji dio momčadi

realno,bayern je ove sezone pokazao najviše(samo 3 poraza ove sezone,4 neriješena rezultata i sve ostalo pobjede)

16 godina
FC Barcelona
Karl- Heinz Rummenigge (direktor Bayerna):
"Prednost je to što prvu utakmicu ugramo na Allianz Areni, pokazali smo to i protiv Juventusa u 1/4- finalu. No i dalje mislim da je Barcelona prvi favorit za naslov. Barcelona je pravo mjerilo vrijednosti u europskom nogometu, posljednjih nekoliko godina osvojili su Ligu prvaka više puta nego bilo koji drugi klub. U ovom trenutku oni su najbolja momčad Europe sa čudesnim napadačkim potencijalom."
(o prošlom 1/4-finalnom duelu između Bayerna i Barcelone, 4-0; 1-1): "Uh, sjećam se toga. Pošteno su nas prizemljili i ne želim se uopće prisjećati toga, bilo je strašno bolno. No sada imamo sjajnu priliku pokazati da smo se poboljšali od tada. Vidjet ćete 2 fantastične utakmice na najvišem mogućem nivou."

Jupp Heynckes (trener Bayerna):
"Vidjet ćemo 2 fantastične utakmice, obje ekipe vole igrati napadački nogomet. Nou Camp je stvarno poseban stadion i mi tamo očekujemo fantastičnu atmosferu! Poznajem španjolski nogomet jako dobro zato što sam se uvijek interesirao za njega, čak i nakon što sam napustio Španjolsku. Barcelona nije samo Messi, oni u svojoj ekipi imaju puno velikih nogometaša kao što su Xavi, Iniesta, Busquets, Cesc, Villa..."

gospodski, kako se i očekuje od Nijemaca...
16 godina
FC Barcelona

Ako kojim slučajem izgubimo i tamo Borussia pobijedi onda je također namješteno njemačko finale. Uvijek je nešto namješteno, a pogotovo kada je tu Barcelona.

Da se ne izvlače parovi onda bi bilo "Barcelona kalkulira i namjerno gubi utakmice da im dopadne najslabija ekipa"... uvijek nešto...

Inače mislim da možemo proći ali isto tako neće biti lako, obe utakmice su ključne i treba dati barem jedan gol u gostima.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

zanimljivo, Barça ce protiv Bayerna u prvoj utakmici u Minhenu nositi trecu garnituru dresova (od prosle sezone), sasvim crnu :)

16 godina
neaktivan
Nadam se da ce znaciti smrt za protivnika :). Neka bolji pobijedi.
We Are Barcelona, We Come, We See, We Conquer!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

a ništa treba srušit Bayern, onda laganini Dortmund ili još bolje Real u finalu i pokazat ljudima da je Barca najbolji klub na svijetu!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.4.2013 17:58 (Balvan8).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

eh kad bi to samo bilo tako lako..

Som la gent blaugrana
14 godina
protjeran
hitmanovich kaže...

ni bayernova obrana nije na visokoj razini.stoperski par van buyten - dante je naslabiji dio momčadi

realno,bayern je ove sezone pokazao najviše(samo 3 poraza ove sezone,4 neriješena rezultata i sve ostalo pobjede)

Blago se momcadi kojoj je takav stoperski par najslabiji dio momcadi{#}

Bez obzira tko sta mislio, Bayern je prvi favorit za naslov i to ne kaze bilo tko vec Borusijin fan - Barcelona je u drugom dijelu sezone jednostavno precesto pocela igrat toplo hladno - ocigledan pad forme, protiv iole ozbiljnijih momcad vise nisu u stanju tako lako nametnuti svoj poznati presing, srce momcadi - Mesi je poceo vuc povredu a obrana skupa s golmanom odavno uljeva sve samo ne povjeranje... da se razumijemo - kad ima dobar dan Barcelonin vezni red je i dalje najjaci na svijetu ali nogomet igra 11 igraca a Bayernova 11-estorica djeluje mocnije u gotovo svakom segmentu igre, pocevsi od Barceloninig glavnog oruzja - presinga.

- PRAVI VJERNIK NIJE ONAJ KOJI SLIJEPO VJERUJE, NEGO ONAJ KOJI UVIJEK SUMNJA.
17 godina
neaktivan
Bayern jedini ove sezone može konkurirati Barceloni po dodavanjima.

Kod njih svaki igrač zna driblat i davat pametne pasove.

Ja sam isčekivao ovaj par u finalu, ali šta je tu je. Ovaj put neću nikog favorizirat (oba kluba su mi podjednako draga, iako Barca dulje)

Bayern ima možda najbolju obranu ove sezone, a dobro su sredili vezni red tako što igraju sa dva zadnja vezna (Alaba i Schweinsteiger).

Sve u svemu, vrlo teška utakmica, ili neće biti golova ili će biti puno golova.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
15 godina
FC Barcelona

Ja nekako predviđam sličan scenarij kao s Milanom

16 godina
FC Barcelona

Od 17. godine u FC Barceloni, 9 godina kapetan prve ekipe, primjer borbenosti i ohrabrivanja svojih suigrača, najbolji kada je najteže, poslije svake povrede jači... Sretan 35. rođendan, Puyol!

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.4.2013 0:21 (antimadridista).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice