FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.825
|
čitano: 7.042.395
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

ove 4 min su trajale cijelu vječnost....  P$G je danas bio bolji, da su prošli zaslužili bi to (premda su utrpali gol iz zaleđa u prvoj tekmi). A na Barci je sada da pokrpaju Messija te da pripreme lijepu svotu novca na ljeto i kupe 2 stopera, jer ovaj Pique zaslužuje biti na klupi da malo ohladi glavu i odluči šta će sam sa sobom.

ma kad ga doma čeka Shakira ne moze se skoncentrirati na igru {#}

ne bi ni ja mogao igrati...

http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
17 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže....

ma kad ga doma čeka Shakira ne moze se skoncentrirati na igru {#}

ne bi ni ja mogao igrati...

sve je to ok, ne bi ni ja mogo igrat... ali onda rađe neka ne igra jel ne znam koliko srćanih ću još moći preživjeti {#}

16 godina
FC Barcelona

Pedro je postigao 14. gol u LP i izjednacio se s Ronaldinhom :)

Barça je jako umorna, falit ce im cijela obrana u polufinalu za 2 tjedna (izuzev Piquea) i ne znam kak ce to izgledati. 

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Barça je jako umorna, falit ce im cijela obrana u polufinalu za 2 tjedna (izuzev Piquea) i ne znam kak ce to izgledati. 

igrat će Mascherano jer je sad pauzirao radi žutog 

Iniesta KRALJ!! {#}

16 godina
Balvan8 kaže...
mrzech kaže...

igrat će Mascherano jer je sad pauzirao radi žutog 

Mascherano je ozlijeđen i neće ga biti na terenu skoro 2 mjeseca, nisu kartoni problem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina

triba dat priliku bartri. neka momak pokaze sta zna

It's not who u are, it's who u know.
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Mascherano je ozlijeđen i neće ga biti na terenu skoro 2 mjeseca, nisu kartoni problem.

dap, zaboravio na to... :\ zato kažem 2 stopera podhitno... kako bi bilo fino da smo kupili T. Silvu prošle sezone i recimo ove sezone Hummelsa {#}

16 godina
FC Barcelona
inače, sad čitam kako su se neki "opametili" pa pišu da je Messi sve u Barci, da nije njega da nebi bilo Barce i takve stvari. Nebi tu ništa bilo čudno da to nisu isti pacijenti koji su govorili da je Messi ništa bez Xavija i Inieste.
Znači Barca je preovisna o Messiju, a Messi je ništa bez Xavija i Inieste, f*ck logic...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
antimadridista kaže...
inače, sad čitam kako su se neki "opametili" pa pišu da je Messi sve u Barci, da nije njega da nebi bilo Barce i takve stvari. Nebi tu ništa bilo čudno da to nisu isti pacijenti koji su govorili da je Messi ništa bez Xavija i Inieste.
Znači Barca je preovisna o Messiju, a Messi je ništa bez Xavija i Inieste, f*ck logic...

a najvise asistencija Messiju podijelio... Alves! :)

ajmo sad jednadzbu slozit da svi budu sretni :P

15 godina
neaktivan
Xavi večeras: 96 pokušaja, 96 točnih dodavanja!
Som la gent blaugrana
14 godina
FC Barcelona

Barca je od 2008. u "parnim" godinama (2008., 2010., 2012.) ispala u polufinalu, a u "neparnim" (2009., 2011., 2013.?) je osvojila Ligu Prvaka. Nadam se da se tradicija nastavlja. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

vilanova i barca su veceras imali srece... prelosa taktika od starta sa adrianom u obrani koji se vratio nakon oporavka od ozljede i odmah u vatru uletio i naravno ozljedio, a mali bartra ubija... bartra treba igrati svaku utakmicu zato sto je talent, previse se piqueu dopustaju pogreske zato sto ga nema tko zamjeniti i nema konkurencija pa zadnjih par mjeseci igra ocajno.... nisam brojao ali mislim da je bartra imao vise dobivenih skokova u 25 minuta nego sto je pique imao cijelu utakmicu i ispadao iz igre kao amater.... zatim ako je vilanova isao igrati bez messija i kako se cinilo po barcinoj igri cuvanje rezultata onda je na klupi trebao biti fabregas, a u igri sanchez koji je bolji defenzivno i stalno radi presing na protivnika za razliku od fabregasa koji nastavlja svojim losim igrama nakon dobrog vikenda... sva sreca da je psg zabio gol vrlo rano i tako dao vilanovi prostora da ubaci messija, a kako mi se cinilo nije ga ni mislio stavljat dok barca ima povoljan rezultat... da je kojim slucajem gol pao u 80 min. mislim da bi psg bio u polufinalu... barca je momcad koja mora igrati visoki presing kao sto je to bilo kada su nakon primljenog gola stisli i zabili gol za polufinale... barca nije momcad koja moze igrati na nerjeseno i ako to vilanova ne shvati mislim da barca nece dalje od polufinala ove godine....

16 godina
FC Barcelona

točno se vidjelo kako je obrana djelovala sigurnije kad je Bartra ušao u igru, bez obzira na iskustvo. On je stoper, dok Adriano nije stoper i da je neznam koliko iskusan on ne smije igrati tu poziciju. Nikad više nebi volio vidjeti ove eksperimente sa "stoperima", neka igra Batra kad već nema Mascherana i Puyola. Jer inače nema ni smisla da dečko uopće i bude u klubu ako se na njega ne računa.

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.4.2013 23:17 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona
First tests have shown Messi has no muscle tear, but his thigh injury has not yet healed and he could be rested again
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nisam nesto bas u to upucen... Kad se vraca Puyol,a Bartra je za mene odlican iako je mlad i neiskusan :D 

14 godina
FC Barcelona

Puyol i Masche out do kraja sezone. {#}

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Šta smo večeras naučili: Najbolji igrač na svijetu? Messi. Drugi najbolji igrač? Messi s povredom tetive koljena."

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
FC Barcelona

Koga biste željeli vidjeti u polufinalu:

6 Bayern
11 Real
20 Borussia
16 godina
FC Barcelona
ajde dobro je bar ovo
Official: Adriano was subbed off because of cramps, he is not injured
16 godina
FC Barcelona

Thiago Alcantara danas slavi 22. rođendan, neka mu je sretan...

I jedna lijepa vijest, Cesc je postao otac za vrijeme večerašnje utakmice, njegova djevojka je rodila djevojčicu Liu, a Cesc se odmah nakon utakmice zaputio u bolnicu, čestitke!

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.4.2013 1:14 (antimadridista).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Messijevo stanje nije pogorsano,ali najverovatnije nece igrati ni u sledecoj utakmici La Lige :) Steta,samo da i njega ne pocnu da muce povrede :D Visca Barca ! {#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

A šta je s Fontasom, on ošo iz Barce ili? Nisam upućen u njega nešto..

I dokazano je da Barca je nula bez Messija, on je digao tempo igre i zbog njega Barca sinoć nije ispala.. A nadalje ko bude šta govorio protiv messija (tipa bez xavia je nula) to samo možemo ostaviti s onom rečenicom - Haters gonna hate

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna itko gdje se može skinut cijela utakmica, želim ju jednostavno imati ;)

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Zna itko gdje se može skinut cijela utakmica, želim ju jednostavno imati ;)

Imas PM 

Battlelog: D-Ki11a YouTube: http://www.youtube.com/user/DINO92DTX43/videos?view=0&flow=grid
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Čudesni Xavi oborio rekord: Bez ijednog krivog dodavanja na utakmici! Imao je u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv PSG-a 92 pokušaja dodavanja prema suigračima. Sva 92 je odradio uspješno!

http://forum.pcekspert.com/member.php?u=18841
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Smirivao euforiju nakon zabijenog pogotka :)

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
FC Barcelona
baš super što su se ovi iz kluba odlučili prisjećati legendi, evo danas izašao video o Kluivertu.

kako sam volio tog napadača, u to vrijeme Barca je vjerojatno bila u najgorem razdoblju u povijesti kluba što se tiče rezultata, ali svejedno su igrali odličan nogomet.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Opet sam pogledao malo utakmicu, i mislim da bi bilo sigurnije a i bolje da smo počeli s Bartrom. Neznam zašto grije klupu a idealna je zamjena za Puyola ili Mascha.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stvarno je s neke druge planete 

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice