FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.822
|
čitano: 6.974.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Gonzalo Higuain (nakon utakmice sa Urugvajem): "Zadovoljstvo nam je imati Messija u ekipi. On je najbolji nogometaš na svijetu."

nemojte se zacuditi ako ne bude igrao sljedecih par tekmi {#}

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
16 godina
FC Barcelona

"My old man told me about Maradona, I will tell my son about Messi"

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Lijep gol Lusia Alberta, Barca B trenutno vodi 1:0.

15 godina
Re: FC Barcelona
Balvan8 kaže...

Lijep gol Lusia Alberta, Barca B trenutno vodi 1:0.

evo i Dongou zabio za 2-0, odlično igraju. Evo tu link za livestream, trenutno je 61.minuta:

http://realtvsport.com/channel-2.php

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

3-0 ;)

Joan Angel Roman ;)

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Tommy_123 kaže...

3-0 ;)

Joan Angel Roman ;)

baš su rasturili, odlično je to jer nije Gijon neka bezvezna ekipa, prošle godine su bili u Primeri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

Ronaldinho protiv Werdera - Messi protiv Urugvaja, učitelj i učenik {#}

14 godina
FC Barcelona

Leo Messi: ''Vidio sam da se živi zid sprema na skok pa sam odlučio isprobati Pirlov slobodnjak koji je izveo protiv Siene.''

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Xavi: 

''Neće biti nikakvih problema oko obnove ugovora. Barça mi je uvijek bila prioritet, čak i kad sam imao ponude drugih klubova. Volim ovaj klub.''

Andrea Pirlo (Juventus): "Messi je rekao da sam ga ja inspirisao za izvođenje slobodnjaka ispod živog zida? Ne mogu reći da nisam sretan zbog toga, pogotovo zato što je riječ o Leu."

Sandro Rosell (predsjednik Barcelone): "Siguran sam da će Abidal uskoro ponovo igrati za Barçu."

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina
FC Barcelona

Messi je sada na brojci od 30 golova i fali još samo 4 gola da se izjednači sa Maradonom u broju golova postignutih za Argentinu. Prema pričama nekih, rekao bi čovjek da je Maradona zabio bar 200 golova.

naravno, prvi na ljestvici je legenda Batistuta, zabio lik duplo više golova za repku od Maradone {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.10.2012 17:46 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Messi je sada na brojci od 30 golova i fali još samo 4 gola da se izjednači sa Maradonom u broju golova postignutih za Argentinu. Prema pričama nekih, rekao bi čovjek da je Maradona zabio bar 200 golova.

naravno, prvi na ljestvici je legenda Batistuta, zabio lik duplo više golova za repku od Maradone {#}

Kako je sad krenuo Messi on će bit prvi, al bitno da svi s*ru kako u repki ne zna igrat.

16 godina
FC Barcelona

Andreu Fontas na posudbi u Mallorci do kraja sezone.

15 godina
mrzech kaže...

Andreu Fontas na posudbi u Mallorci do kraja sezone.

Očekivano, ovako je samo trunio pola godine. 

Bartra mora dobit šansu da se dokaže, igrao je odlično na pripremama i mislim da bi sigurno odigrao bolje od Songa jer mu je to prirodna pozicija, nema smisla da je ostavljen u prvoj ekipi ako se ne računa na njega, pogotovo u ovakvim situacijama kad nema stopera u ekipi. Ja bi volio da zaigra već u subotu protiv Deportiva.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Montoya se najviše pokazao od onih koji su odigrali ovih par utakmica što je ušao. Mislim na mlade nade. Fakat bi mu se treba dat šansa. Protiv Reala je bio odličan 

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Montoya se najviše pokazao od onih koji su odigrali ovih par utakmica što je ušao. Mislim na mlade nade. Fakat bi mu se treba dat šansa. Protiv Reala je bio odličan 

ja bi naredio messiju da nema zahebancije i da mora dat 2-3 gola do poluvremena (protiv slabijih protivnika naravno),pa da onda vidimo bartru,montoyu,muniesu,sergi roberta...

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
neaktivan
FC Barcelona
Napadač Santosa, Neymar, ne želi više da ostane u Brazilu i pitao je Barcelonu da ga dovede u svoje redove što je prije moguće.

True or False???
Mes que un club!
15 godina
ExE123 kaže...
Napadač Santosa, Neymar, ne želi više da ostane u Brazilu i pitao je Barcelonu da ga dovede u svoje redove što je prije moguće.

True or False???

ne vjerujem da je istina, već su nekoliko puta izmišljene priče o Neymaru vezane za Barcu. Ali je sigurno da se nešto muti oko njega.

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
ExE123 kaže...

True or False???

ne vjerujem da je istina, već su nekoliko puta izmišljene priče o Neymaru vezane za Barcu. Ali je sigurno da se nešto muti oko njega.

Evo taman vidia da to pisu katalonski dnevnik "Sport"....

Mes que un club!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljiv igrač.... meni malo vuče na Ronaldinha po nekim potezima i pokretima. {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 1:58 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona

navodno City zainteresiran za Busquetsa, evo i na naslovnici današnjeg Sporta je ta vijest.

16 godina
antimadridista kaže...

navodno City zainteresiran za Busquetsa, evo i na naslovnici današnjeg Sporta je ta vijest.

Nadam se da neće ništa od toga bit, istina šanse su male ali opet...

Swedish latin super funk.
15 godina
FC Barcelona

prije točno 8 godina (16.10.2004.) Lionel Messi je odigrao prvu službenu utakmicu u dresu Barcelone, bilo je to na gostovanju kod gradskog rivala Espanyola. Leo je ušao u igru u drugom poluvremenu i zamijenio Deca, odmah je pokazao raskoš svog talenta:

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.10.2012 12:32 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

Navodno da Yaya Toure neće potpisat za City pa traže defenzivnog. Al čisto sumnjam da će Buskec otić.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
FC Barcelona
naš mladi košarkaš Mario Hezonja koji je ove godine prešao u Barcelonu krenuo je odlično i bio daleko najbolji igrač na terenu za drugu ekipu Barcelone protiv Alicantea.

on je jedan od najtalentiranijih mladih košarkaša na svijetu, a mislim da će se u Barci razviti u velikog igrača jer ima šansu raditi u odličnim uvjetima u velikom klubu, inače naši talenti većinom propadaju u domaćim klubovima.
17 godina
FC Barcelona

Onaj loši Messi što ne igra dobro za repku opet dao gol u pobijedi Argentine u Čileu, cigan jedan {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
FC Barcelona

s jucerasnje tekme Cile - Argentina

"Messi, I'd give you a thousand children" :)

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

King Messi! 

14 godina
neaktivan
FC Barcelona
15 godina

jeli se on ovo na videu slikao s Mr. Beanom? {#}

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice