Gonzalo Higuain (nakon utakmice sa Urugvajem): "Zadovoljstvo nam je imati Messija u ekipi. On je najbolji nogometaš na svijetu."
nemojte se zacuditi ako ne bude igrao sljedecih par tekmi 
Gonzalo Higuain (nakon utakmice sa Urugvajem): "Zadovoljstvo nam je imati Messija u ekipi. On je najbolji nogometaš na svijetu."
nemojte se zacuditi ako ne bude igrao sljedecih par tekmi 
evo i Dongou zabio za 2-0, odlično igraju. Evo tu link za livestream, trenutno je 61.minuta:
3-0 ;)
Joan Angel Roman ;)
3-0 ;)
Joan Angel Roman ;)
baš su rasturili, odlično je to jer nije Gijon neka bezvezna ekipa, prošle godine su bili u Primeri.
Leo Messi: ''Vidio sam da se živi zid sprema na skok pa sam odlučio isprobati Pirlov slobodnjak koji je izveo protiv Siene.''
Xavi:
''Neće biti nikakvih problema oko obnove ugovora. Barça mi je uvijek bila prioritet, čak i kad sam imao ponude drugih klubova. Volim ovaj klub.''
Andrea Pirlo (Juventus): "Messi je rekao da sam ga ja inspirisao za izvođenje slobodnjaka ispod živog zida? Ne mogu reći da nisam sretan zbog toga, pogotovo zato što je riječ o Leu."
Evo i Xavija malo o Titu i Pepu, Mourinhu i Messiju...
Messi je sada na brojci od 30 golova i fali još samo 4 gola da se izjednači sa Maradonom u broju golova postignutih za Argentinu. Prema pričama nekih, rekao bi čovjek da je Maradona zabio bar 200 golova.
naravno, prvi na ljestvici je legenda Batistuta, zabio lik duplo više golova za repku od Maradone 
Messi je sada na brojci od 30 golova i fali još samo 4 gola da se izjednači sa Maradonom u broju golova postignutih za Argentinu. Prema pričama nekih, rekao bi čovjek da je Maradona zabio bar 200 golova.
naravno, prvi na ljestvici je legenda Batistuta, zabio lik duplo više golova za repku od Maradone 
Kako je sad krenuo Messi on će bit prvi, al bitno da svi s*ru kako u repki ne zna igrat.
Andreu Fontas na posudbi u Mallorci do kraja sezone.
Andreu Fontas na posudbi u Mallorci do kraja sezone.
Očekivano, ovako je samo trunio pola godine.
Bartra mora dobit šansu da se dokaže, igrao je odlično na pripremama i mislim da bi sigurno odigrao bolje od Songa jer mu je to prirodna pozicija, nema smisla da je ostavljen u prvoj ekipi ako se ne računa na njega, pogotovo u ovakvim situacijama kad nema stopera u ekipi. Ja bi volio da zaigra već u subotu protiv Deportiva.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Montoya se najviše pokazao od onih koji su odigrali ovih par utakmica što je ušao. Mislim na mlade nade. Fakat bi mu se treba dat šansa. Protiv Reala je bio odličan
Montoya se najviše pokazao od onih koji su odigrali ovih par utakmica što je ušao. Mislim na mlade nade. Fakat bi mu se treba dat šansa. Protiv Reala je bio odličan
ja bi naredio messiju da nema zahebancije i da mora dat 2-3 gola do poluvremena (protiv slabijih protivnika naravno),pa da onda vidimo bartru,montoyu,muniesu,sergi roberta...
ne vjerujem da je istina, već su nekoliko puta izmišljene priče o Neymaru vezane za Barcu. Ali je sigurno da se nešto muti oko njega.
ne vjerujem da je istina, već su nekoliko puta izmišljene priče o Neymaru vezane za Barcu. Ali je sigurno da se nešto muti oko njega.
Evo taman vidia da to pisu katalonski dnevnik "Sport"....
navodno City zainteresiran za Busquetsa, evo i na naslovnici današnjeg Sporta je ta vijest.
Nadam se da neće ništa od toga bit, istina šanse su male ali opet...
prije točno 8 godina (16.10.2004.) Lionel Messi je odigrao prvu službenu utakmicu u dresu Barcelone, bilo je to na gostovanju kod gradskog rivala Espanyola. Leo je ušao u igru u drugom poluvremenu i zamijenio Deca, odmah je pokazao raskoš svog talenta:
navodno City zainteresiran za Busquetsa, evo i na naslovnici današnjeg Sporta je ta vijest.
Navodno da Yaya Toure neće potpisat za City pa traže defenzivnog. Al čisto sumnjam da će Buskec otić.
Onaj loši Messi što ne igra dobro za repku opet dao gol u pobijedi Argentine u Čileu, cigan jedan 
Samo je jedan...
BTW. opet će Mou rigat vatru... http://www.hrsport.net/vijesti/448742/nogomet-sp-2014/di-maria-messi-je-fenomen-sto-drugo-mogu-reci/
Samo je jedan...
BTW. opet će Mou rigat vatru... http://www.hrsport.net/vijesti/448742/nogomet-sp-2014/di-maria-messi-je-fenomen-sto-drugo-mogu-reci/
jeli se on ovo na videu slikao s Mr. Beanom?