FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.822
|
čitano: 6.975.127
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Šta bi sve dao da budem tamo.... {#}

600 eura i tamo si {#}

Ima i za 100€ ulaznica, sami vrh gore.

Swedish latin super funk.
16 godina
FC Barcelona

Messi pita Ronalda kako mu je rame... :)

http://postimage.org/image/k6a2na2cl/

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 10:52 (mrzech).
14 godina
neaktivan
mrzech kaže...

Messi pita Ronalda kako mu je rame... :)

http://postimage.org/image/k6a2na2cl/

Jako lijepa gesta,samo potvrduju da su normalni i da cijene jedan drugog,a ne da je onako kako to mediji zele prikazati,kao da se ne podnose :))

16 godina
barcafan12 kaže...

Jako lijepa gesta,samo potvrduju da su normalni i da cijene jedan drugog,a ne da je onako kako to mediji zele prikazati,kao da se ne podnose :))

mozda mu je Messi rekao "ajde, ja cu zabit jos jedan, pa ti zabij jos jedan" ;)

15 godina
FC Barcelona

Upravo pročitao u Marci da je Uefa kaznila Busquetsa sa dvije tekme neigranja u ligi prvaka.

Za očekivati je da če ga Song mijenjati,što bi bilo dobro.Malo da njega gledamo kako igra.

15 godina
Tomy Lee kaže...

Upravo pročitao u Marci da je Uefa kaznila Busquetsa sa dvije tekme neigranja u ligi prvaka.

Za očekivati je da če ga Song mijenjati,što bi bilo dobro.Malo da njega gledamo kako igra.

upravo to, malo da vidimo kako Song mijenja Busquetsa na poziciji zadnjeg veznog, a ne da ga  pljujemo stalno zbog loših igara na stoperskoj poziciji koja nije njegova.

mada se ne slažem sa ovom odlukom UEFE, praktički dobio dvije utakmice kazne za ništa, sreća pa su prve dvije utakmice bile pobjede pa ne smeta toliko.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
Tomy Lee kaže...

Ajoj kakva glupost pa Busquets uopče nije zaslužio crveni, a ovi ga kazne sa dvije tekme neigranja.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nepošteno al bolje za Songa. On je odigrao već par dobrih tekma i ne sumnjam da će iskoristit ovu priliku.

Abidal <3

Abidal: "Već neko vrijeme mislim o ponovnom dodiru sa loptom, a danas je bio prvi dan. Umoran sam, ali veoma sretan." 

"Sada idem korak po korak, vježbe sa loptom, vraćanje moje tehnike nazad, ne onoliko koliko sam imao prije... (smijeh)."

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.10.2012 21:38 (Tommy_123).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jesam li ja jedini koji još uvijek nezna zbog čega je Sergio dobio crveni ili mi je nešto promaklo... {#}

14 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Jesam li ja jedini koji još uvijek nezna zbog čega je Sergio dobio crveni ili mi je nešto promaklo... {#}

Nisi jedini...mislim da je svima nejasno,jedini je sudac "to" nesto vidio i dao mu crveni

16 godina
Balvan8 kaže...

ponavljam, dobio je crveni (zasluzeno) zbog pokusaja udaranja laktom u glavu onog celavog br. 14 (nakon starta na loptu) i to tocno pred sucem... po tome sto je dobio cak 2 utakmice, znaci da su pregledali snimku i zakljucili kako je bila namjera udaranja, sto je dovoljno za takvu kaznu. 

isto kao i start pepea na alvesu prije koju godinu.

http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/10/video-sergio-busquets-red-card-vs.html

14 godina
neaktivan
mrzech kaže...
Balvan8 kaže...

ponavljam, dobio je crveni (zasluzeno) zbog pokusaja udaranja laktom u glavu onog celavog br. 14 (nakon starta na loptu) i to tocno pred sucem... po tome sto je dobio cak 2 utakmice, znaci da su pregledali snimku i zakljucili kako je bila namjera udaranja, sto je dovoljno za takvu kaznu. 

isto kao i start pepea na alvesu prije koju godinu.

http://watchhighlightsonline.blogspot.com/2012/10/video-sergio-busquets-red-card-vs.html

Evo mozda sam slijep al ja stvarno ne vidim taj konktakt,digao je nogu i dodao loptu...

16 godina
barcafan12 kaže...

Evo mozda sam slijep al ja stvarno ne vidim taj konktakt,digao je nogu i dodao loptu...

na 00:04 i 00:16 repriza... 

ne mogu naci bolji snimak, ali na tv-u se vidjelo za vrijeme utakmice, bila je jedna bliza kamera.

15 godina
FC Barcelona

Messi: "Rodbina već donosi poklone za dijete, loptu ćemo mu dati kasnije, siguran sam da će biti navijač Barçe. Zahvalan sam Bogu na svemu što mi je dao, ne mogu dočekati da držim svog sina u rukama. Slobodnjaci mi sada idu bolje jer ih više vježbam, ostajem poslije treninga i sretan sam što sada češće pogađam iz slobodnih udaraca".

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zanimljiv video, nisam ovo primijetio :)

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 14:54 (PLASMAorLCD).
16 godina
PLASMAorLCD kaže...

Zanimljiv video, nisam ovo primijetio :)

Kako se živi zid približava polako tako i on mudro miče loptu nazad.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da, da naravno, a je li sudac vratio živi zid nazad? Čisto me zanima, a ne mogu se sjetiti. Ako se dobro sjećam vidio sam da je bio dosta blizu, a i čini mi se da je i komentator bio dao neku opasku na to.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Sta mislite hoce li doci do ovakvog transfera? LINK

Battlelog: D-Ki11a
16 godina
Legendic1911 kaže...

Sta mislite hoce li doci do ovakvog transfera? LINK

16 godina
neaktivan
a možda je baš mico u stranu da ima bolji kut za pucat na gol?. sa tom pozicijom kamere se nemože točno reći di je pomico loptu
Na sreću nitko nije preživio (c) Saša Kopljar@@@@@@@@ http://www.youtube.com/user/0rdreSacre?feature=mhum
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...

Zabrijo si malo ;)

Sad bi iz inata tebi zelio da ode iz Barce u Kinu jer nisi sposoban normalno dogovorit na pitanje!

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 18:01 (Legendic1911).
15 godina
Legendic1911 kaže...
sirka666 kaže...

Zabrijo si malo ;)

Sad bi iz inata tebi zelio da ode iz Barce u Kinu jer nisi sposoban normalno dogovorit na pitanje!

ma nema šanse da će otići sad kad je pred kraj karijere, a cijelu karijeru je u Barci.

Prije 3-4 godine su bila neka nagađanja da ide u Milan, ali na kraju nije želio otići iz Barce, ako nije onda neće ni sad sigurno.

a kamoli da ide u neki kineski klub samo da pokupi lovu na zalasku karijere, nije Puyol takav tip..

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.10.2012 19:01 (antimadridista).
16 godina
Legendic1911 kaže...

Zabrijo si malo ;)

Hah, šta je tebi, pa čovik je legenda u klubu, kapetan u vrhunskoj formi unatoč svojoj dobi od 34 godine i brojnim ozljedama i sada da ode u kinu samo pokupit pare. Teško, jako teško.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Da ponude 200m Eura on nebi otišao. On je duša Barcelone.Inavjerojatnije će produžit ugovor s Barcom.

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
neaktivan
sirka666 kaže...
Legendic1911 kaže...

Zabrijo si malo ;)

Hah, šta je tebi, pa čovik je legenda u klubu, kapetan u vrhunskoj formi unatoč svojoj dobi od 34 godine i brojnim ozljedama i sada da ode u kinu samo pokupit pare. Teško, jako teško.

Nisam ni rekao da mislim da ce otici, nego sam se samo nadao nekakvom normalnom odgovoru kao ovaj sad npr.

Znam da je legenda u klubu i kapetan :D uz Xavija,Iniestu i Piquea mi je najdrazi igrac barce a i spanj. repke :D

Ugl samo sam pitao i ocekivao normalan odgovor a ne neki glupi video.nhf ;)

EDIT: slika

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 16:12 (Legendic1911).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Neymarov agent: PSG moze zaboraviti Neymara, on vec ima dogovor s Barcelonom.....

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
14 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

Neymarov agent: PSG moze zaboraviti Neymara, on vec ima dogovor s Barcelonom.....

Možda sam stekao krivi dojam, ali Neymar mi se neuklapa u sliku nogometaša Barce. Nadam se da nije umišljen i volio bi ako se desi transfer da prvo malo sjedi na klupi da ne digne nos previsoko.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Stoka govnarska. Šta drugo reći za tog idiota Murinja ?

Prema pisanju španske štampe, Mourinho je bio jako ljut na Ikera Casillasa koji je nakon posljednje utakmice Clasica ostao na terenu da se pozdravi s igračima i navijačima Barcelone. U svlačionici je Mourinho upitao svoje igrače: "Je li iko vidio Ikera? Recite mu slobodno da sljedeći put ode s njima i ne vraća se."

ELS BLAUGRANES &amp;lt;3
15 godina
Đapa club kaže...
Logigamer kaže...

Možda sam stekao krivi dojam, ali Neymar mi se neuklapa u sliku nogometaša Barce. Nadam se da nije umišljen i volio bi ako se desi transfer da prvo malo sjedi na klupi da ne digne nos previsoko.

meni baš nekako suprotno, nisam nikad vidio da je dao neku izjavu u stilu da hvali samo sebe, nije potrčao u Europu za parama ni kad je imao ponude velikih klubova nego je rekao da još nije spreman za taj izazov i odlučio produžiti sa Santosom.

Mene jedino ponekad živcira njegovo ponašanje na terenu, lik je bez sumnje najveći simulator današnjice, ili je jednostavno fizički preslab u što sumnjam. Isto tako Pele bi ga mogao uništiti sa svojim izjavama da je on već sad bolji od Messija itd.  istu stvar je govorio za Robinha, kao da je on njegov veliki nasljednik, pa znamo kako je završilo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.10.2012 18:37 (antimadridista).
15 godina
Tommy_123 kaže...

Stoka govnarska. Šta drugo reći za tog idiota Murinja ?

Prema pisanju španske štampe, Mourinho je bio jako ljut na Ikera Casillasa koji je nakon posljednje utakmice Clasica ostao na terenu da se pozdravi s igračima i navijačima Barcelone. U svlačionici je Mourinho upitao svoje igrače: "Je li iko vidio Ikera? Recite mu slobodno da sljedeći put ode s njima i ne vraća se."

Pa nije se Iker jedino pozdravio na kraju tekme s igračima, i drugi igrači Reala su se pozdravili s igračima Barce tak da to nije istina. a i ti mediji znaju puno puta napuhati stvari.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice