FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.822
|
čitano: 6.973.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
FC Barcelona

ok, sjasi onda i ti i sve 5.

laku noc

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
Re: FC Barcelona
Zeromaxy21 kaže...

Kakve to veze ima? Kad Capello, Hiddink ili neka treća strana to izjavi, onda je to važeća izjava, ali svejedno nije opći prirodni zakon samo zato šta su oni rekli.

Razlog pristranosti iti jednog od njih može bit bilo koji. Možda ne voli Alonsa, možda mu je Alonso nešto dobacija...Jedino šta ste vi na forumu sposobni je gledat igru i igrače, a šta je sa treningom? Šta je sa među-ljudskim odnosima (koje nitko nikad neće komentirat za javnost jer je to privatna stvar)? O tisuću faktora svaka izjava ovisi, a vi se tu ponašate kao da sve znate jer čitate twitter objave i gledate utakmice.

Ponavljan, nisan reka da je Busquets loš, reka san da je dobar ali da je onih gore par nabrojanih bolje na njegovoj poziciji od njega bolje u šta i vjerujem.

A u vezi Ronalda i Messija, možda se čoviku jednostavno više ne da raspravljat o tome? 4 godine se vuku te rasprave, pilaju te svako malo. I nakon utakmice u kojoj su oba odigrali dobro i dali 2 gola, čovik je reka prvu stvar da mu sjašu s ku*ca.

što se tiče izjave Mourinha, njega ne treba shvaćati ozbiljno kad je "special".  Za Ronalda i Messija, nepotrebno se vode rasprave već 4 godine, Messi je dobio sva 3 puta jer se vidi da je najbolji igrač, a dobit će i 4. Može tu svatko govorit što hoće.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

I šta se tiče prave destrukcije u vezi pogledajte Mohameda Sissoka protiv Reala kad je igra za Juventus.

Sam razlog da postoji rasprava znači da su vrlo blizu jedan drugome. I oboje igraju odlično, sve je zasad otvoreno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 23:18 (Zeromaxy21).
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Jack Sparrow kaže...

Zašto jednostavno i jedni i drugi ne prihvatite da su obje momčadi igrale podjednako dobro i da je ovaj rezultat najrealniji?

Istina jest da je barcelona imala veći posjed, ali oni uvijek igraju na posjed pa to nije ništa čudno, u šutevima i prilikama su bili podjednaki.

Što se sudaca tiće, sve je ok. Bolje je ne suditi penal nego suditi nepostojeći.

btw...već duže pratim i stalno ovdje u temu Barcelona postate što je izjavio neki igrač ili trener reala, da to želim čitati otišao bi u realovu temu.

pa to smo većinom i napisali ;)

s time da je netko napisao da je Xabi trebao dobiti drugi žuti i onda se javljaju s nekim glupim objašnjenjima zašto ga nije dobio, bezveze.

Isto kao sto je trebao bit penal nad ozilom pa sta..nije ga dosudio

<3Ako sam ti pomogao stisni HVALA <3, Madridista para siempre!
15 godina
Ficho28 kaže...

opet jedan od realovaca kenja, daj od*ebi više, ako je bio penal na Ozilu onda je bio i na Iniesti, sudac je držao kriterij što se tiče penala i zato nije sudio niti jedan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 23:26 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako vam se da svađat s iskompleksiranim Realovcima. Čim ne sudi neki faul i izgube se izvlače na to. Klasika

ELS BLAUGRANES <3
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

tko je ovaj Zeromaxy? Vidim da lik sam sebe prati na forumu {#} zanimljivo....  Čovjek dođe tu po prvi puta u životu i priča gluposti... odi tamo u Realovu temu i tamo laprdaj.... {#}

btw. Po prvi put u karijeri, Lionel Messi je postigao gol u 61. minuti utakmice. Znači, mreže još nije tresao u ovim minutama: 1. - 2. - 10. - 14. - 15. - 46. - 69. Ima vremena i za to. {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 23:40 (Balvan8).
15 godina
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

opet jedan od realovaca kenja, daj od*ebi više, ako je bio penal na Ozilu onda je bio i na Iniesti, sudac je držao kriterijšto se tiče penala i zato nije sudio niti jedan.

Isto tako je držao i kriterij što se tiče isključujućih žutih kartona. Oprostio je Alonsu i Busquetsu. Napokon tekma gdje je bilo suđenje na razini, a vi tražite dlaku u jajetu.

15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

opet jedan od realovaca kenja, daj od*ebi više, ako je bio penal na Ozilu onda je bio i na Iniesti, sudac je držao kriterijšto se tiče penala i zato nije sudio niti jedan.

Isto tako je držao i kriterij što se tiče isključujućih žutih kartona. Oprostio je Alonsu i Busquetsu. Napokon tekma gdje je bilo suđenje na razini, a vi tražite dlaku u jajetu.

Iskompleksirani Realovci je traže.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
Hexfire kaže...
antimadridista kaže...
Ficho28 kaže...

koji žuti za Busquetsa? iskreno neznam koji, možda se ne mogu sjetiti, ali stvarno neznam na koji prekršaj misliš.

meni je suđenje bilo ok, nitko se ne buni sad da je oštećen neznam kako i slične gluposti, i upravo zbog toga što je sudac odradio posao kako treba, nastojao je držati kriterij i to je najvažnije.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 23:48 (antimadridista).
15 godina
Tommy_123 kaže...

Iskompleksirani Realovci je traže.

Traže je i jedni i drugi koilko vidim. 

@antimadridista

E jbg sad, ne znam koja minuta točno. Srušio je Ozila negdje na centru. Uglavnom Ozil ga je prošao i imao čist teren pred sobom do 16 metara praktički. To je po meni klasičan faul za žuti karton. Možda nije toliko očit kao Alonsov, ali definitivno za žuti.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 23:50 (Hexfire).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad su mi s*ali kako Messi ne moze iz daljine zabit, a sad skoro svaki put zakuca slobodnjak sa 20m+.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 0:57 (Jabulani).
15 godina
FC Barcelona

"sa 2 večerašnja gola Messi je došao do ukupne brojke od 17 golova u El Clasicu, što znači da mu trenutno nedostaje još samo jedan gol da dostigne rekordera Alfreda Di Stefana koji je u najvećem derbiju na svijetu zabijao 18 puta. Međutim, fascinira podatak da će omaleni Argentinac prema svemu sudeći do ove brojke doći već u 25. godini života, a gdje mu je još kraj..."

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 2:39 (antimadridista).
17 godina
FC Barcelona

Ostaje +8 a, ljubomorne duše mogu da nam *****

16 godina
FC Barcelona

nevjerojatni su ovi Realovci... toliko licemjerja nisam vidio vec godinama. nakon sto se jedan slozio da je Alonso trebao dobiti drugi zuti (ali ga nije dobio jer je Messi "promijenio sucevu odluku u zadnji cas"?!?!?!?!?), sad drugi laprda kako je onda i Busuqets trebao dobiti drugi zuti (za neki bezvezni faul na centru). 

toliko su spaljeni u mozak da ne mogu jednostavno reci "da, trebao je Alonso dobiti drugi zuti" i kraj price.

jos nesto... tko je bio bolji jucer u derbiju, Messi ili Ronaldo? evo statistike pa prosudite sami:

Messi vs Ronaldo in the clasico: Goals 2-2, Total Shots 4-4, Successful Dribbles 4-0, Pass Accuracy 93%-68%, Touches 69-33 

nevezano uz ovo gore, razgovor s Magicom Johnsonom:

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

jucer nije bilo humoristicnih serija,ali mi je onaj lik koji govori da je essien,cambiasso,masc(koji uopce vise nije dmf) bolji od buija dao dnevnu dozu humora.

jedina 2 dmf koja se mogu usporedit su busi i xabi,svi ostali mogu im lizat kopacke

edit: na pepeov komentar o bacanju inieste

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 10:36 (Logigamer).
17 godina
Logigamer kaže...

jucer nije bilo humoristicnih serija,ali mi je onaj lik koji govori da je essien,cambiasso,masc(koji uopce vise nije dmf) bolji od buija dao dnevnu dozu humora.

jedina 2 dmf koja se mogu usporedit su busi i xabi,svi ostali mogu im lizat kopacke

De Rossi isto igra zadnjeg veznog i to jako dobro kao i pirlo kojeg sam već spomenuo.{#}

Ima još tu igrača koji su podjednako dobri kao oni, Luiz Gustavo npr.

EDIT: ma daj kakav penal, ni ovo ni ono na ozilu nije penal. Sad dosta s tim penalima više. Bilo pa prošlo.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 10:41 (Jack Sparrow).
14 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
Logigamer kaže...

De Rossi isto igra zadnjeg veznog i to jako dobro kao i pirlo kojeg sam već spomenuo.{#}

Ima još tu igrača koji su podjednako dobri kao oni, Luiz Gustavo npr.

EDIT: ma daj kakav penal, ni ovo ni ono na ozilu nije penal. Sad dosta s tim penalima više. Bilo pa prošlo.

da de rossi je tu negdje s njima

nisam ja ni rekao da je penal ali covjek ga fino pokosi i kaze da se ovaj baca

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
Logigamer kaže...

nisam ja ni rekao da je penal ali covjek ga fino pokosi i kaze da se ovaj baca

Imaš možda video toga? Jučer mi je izgledalo kao da je Pepe izbacio loptu prije. Ova slika je trenutak nakon toga.

15 godina
mrzech kaže...

nevjerojatni su ovi Realovci... toliko licemjerja nisam vidio vec godinama. nakon sto se jedan slozio da je Alonso trebao dobiti drugi zuti (ali ga nije dobio jer je Messi "promijenio sucevu odluku u zadnji cas"?!?!?!?!?), sad drugi laprda kako je onda i Busuqets trebao dobiti drugi zuti (za neki bezvezni faul na centru). 

toliko su spaljeni u mozak da ne mogu jednostavno reci "da, trebao je Alonso dobiti drugi zuti" i kraj price.

jos nesto... tko je bio bolji jucer u derbiju, Messi ili Ronaldo? evo statistike pa prosudite sami:

Messi vs Ronaldo in the clasico: Goals 2-2, Total Shots 4-4, Successful Dribbles 4-0, Pass Accuracy 93%-68%, Touches 69-33 

nevezano uz ovo gore, razgovor s Magicom Johnsonom:

Pa veliki postootak RM navijaca na ovom forumu nema pojma o nogometu(svaka cast izuzecima) samo natezeju kozicu na Kristinu i sole pamet tj. fanaticni su fanboyevi...

Ja ne mogu vjerovati da svaki put kad ali bas svaki j*beni put moraju okritivi suce pa to vec prerasta u znanstvenu fantastiku..

EDIT: Naravno ima i puno Barcinih navijaca tu koji sam provociraju..

twice the pride double the fall
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 12:22 (dad0r).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

tito vilanova isti dr oz{#} real bolji u prvom,dok je barcelona bila bolja u drugom poluvremenu.realan rezultat na kraju

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kako ste jadni, pa Masc je 10 puta bolji DM od Busquetsa samo igra stopera radi potrebe tima. I De Rossi i Luiz Gustavo, 2 vrhunska koja sam zaboravio nabrojat, pogledaj i Juventus-Real utakmicu i vidi šta je Sissoko radio Realu prije par godina...Ponavljam, Busquets je dobar ali nije najbolji. Je*em vam boga utuvite si to u glavu. Još nisam vidio argumente po čemu je to Busquets bolji od onih koje sam ja nabrojao osim šta ima masterminda Xavija da u koji god se problem Busquets uvali zna da može dodat Xaviju i ovaj to rješi za čas.

I Pepe je startao prvo na loptu a onda je skupio Iniestu i sa onakvim forom Iniesta nije mogao ostvarit prednost i ugrozit gol i zato nije dosuđen jedanaesterac, čak i onaj papak sa SK Primea se s tim slaže. I volim kako dajete samo zamrznute slike, daj video pa se i sam uvjeri.

Ali ne, u videu će se vidit istina, isto ko šta se vidilo kad je Pepe džonom išao na Alvesa a ovaj pao ko da je bio amputiran, nosila ga morala nosit a kad je Pepe dobio crveni lagano je utrčkarao nazad u teren i na videu se vidjelo da nije bilo kontakta.

I ne Dado, mi ne krivimo suce, mi ih branimo. Teško je to shvatit iz ovih zadnjih par postova? Sve odluke su bile na mjestu.

Essien nije dobar DMF? Pa pogledaj šta je uradio Ajaxu, pogledaj šta je radio Barci u onoj famoznoj krađi Ovreboa pod Hiddinkom. Bio je ozlijeđen i nespreman zadnjih par godina i sad se vraća. Cambiasso nije dobar DMF? lol. Kažem, Busquets je utoliko olakšano kad ima Xavija kraj sebe pa ne upada često u probleme jer je Xavi je*eni kompjuter. I zato ovi ostali izgledaju malo klimaviji. Defanzivno su bolji.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 12:58 (Zeromaxy21).
17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Imaš možda video toga? Jučer mi je izgledalo kao da je Pepe izbacio loptu prije. Ova slika je trenutak nakon toga.

meni izgleda ko da je Iniesta taknuo loptu prije, a da ga je Pepe nagazio. Ako nije penal, onda nije trebao biti ni korner. {#}

edit: zaboravio video stavit {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 13:18 (Balvan8).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

bio penal ili ne pepe ga je bacio,a onda govori da se ovi sami bacaju -.-

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 13:35 (Logigamer).
15 godina
Logigamer kaže...

Moram priznat da se iz ovog kuta ne vidi skroz jasno. Prebrzo je. Kontakt je sigurno bio, a sad ovisi o tome tko je prvi dirao loptu.

Probao sam zaustaviti na 0:24 i 0:25 i izgleda mi kao da je Pepe stvarno došao prije, ali ne mogu 100% tvrditi. 

@Balvan

Kako misliš da nije trebao biti korner? Mogao je biti ili korner ili penal, nema druge.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 13:51 (Hexfire).
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Logigamer kaže...

Moram priznat da se iz ovog kuta ne vidi skroz jasno. Prebrzo je. Kontakt je sigurno bio, a sad ovisi o tome tko je prvi dirao loptu.

Probao sam zaustaviti na 0:24 i 0:25 i izgleda mi kao da je Pepe stvarno došao prije, ali ne mogu 100% tvrditi. 

@Balvan

Kako misliš da nije trebao biti korner? Mogao je biti ili korner ili penal, nema druge.

kazem,nije bitno jel penal il nego to sto ga je pepe bacio i kasnije govori da se iniesta sam baca

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

@Balvan

neznam meni se i dalje čini da je Iniesta prvi taknuo loptu, pa zato nebi trebao bit korner, al tko će ga znat... mi se tu i preko snimke premišljamo, a sudac ima 2-3 sekunde za odluku.. {#}

15 godina
Zeromaxy21 kaže...

Kako ste jadni, pa Masc je 10 puta bolji DM od Busquetsa samo igra stopera radi potrebe tima. I De Rossi i Luiz Gustavo, 2 vrhunska koja sam zaboravio nabrojat, pogledaj i Juventus-Real utakmicu i vidi šta je Sissoko radio Realu prije par godina...Ponavljam, Busquets je dobar ali nije najbolji. Je*em vam boga utuvite si to u glavu. Još nisam vidio argumente po čemu je to Busquets bolji od onih koje sam ja nabrojao osim šta ima masterminda Xavija da u koji god se problem Busquets uvali zna da može dodat Xaviju i ovaj to rješi za čas.

I Pepe je startao prvo na loptu a onda je skupio Iniestu i sa onakvim forom Iniesta nije mogao ostvarit prednost i ugrozit gol i zato nije dosuđen jedanaesterac, čak i onaj papak sa SK Primea se s tim slaže. I volim kako dajete samo zamrznute slike, daj video pa se i sam uvjeri.

Ali ne, u videu će se vidit istina, isto ko šta se vidilo kad je Pepe džonom išao na Alvesa a ovaj pao ko da je bio amputiran, nosila ga morala nosit a kad je Pepe dobio crveni lagano je utrčkarao nazad u teren i na videu se vidjelo da nije bilo kontakta.

I ne Dado, mi ne krivimo suce, mi ih branimo. Teško je to shvatit iz ovih zadnjih par postova? Sve odluke su bile na mjestu.

Essien nije dobar DMF? Pa pogledaj šta je uradio Ajaxu, pogledaj šta je radio Barci u onoj famoznoj krađi Ovreboa pod Hiddinkom. Bio je ozlijeđen i nespreman zadnjih par godina i sad se vraća. Cambiasso nije dobar DMF? lol. Kažem, Busquets je utoliko olakšano kad ima Xavija kraj sebe pa ne upada često u probleme jer je Xavi je*eni kompjuter. I zato ovi ostali izgledaju malo klimaviji. Defanzivno su bolji.

neznam koga ti tu glumiš? Zar stvarno misliš da su u Barceloni toliko glupi da stavljaju Busquetsa na zadnjeg veznog, a imaju boljeg u ekipi? pa znaš li ti da je taj Busquets tako reći otjerao jednog Yayu Tourea iz Barce, a ovaj sad ubija u engelskom nogometu?

ja znam da puno ljudi ne podnosi Busquetsa, ali on sigurno spada u sam vrh na svojoj poziciji i to je činjenica, samo pogledaj ovaj video:

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Busi je jako podcijenjen i to jako. Odličan igrač, možda najbolji an defenzivnoj poziciji koju trenutno igra.

Najlijepša akcija koju sam vidio odkad navijam za Barcu. Savršenstvo. Samo daje ušlo 9:28

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.10.2012 14:17 (Tommy_123).
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Pa Masc je bolji na stoperu a njima fali stoperi uglavnom.

I ponavljam utuvi si to u glavu trinaestogodišnje derle, pokrenuo sam ovu diskusiju oko Busquetsa samo zato jer je jedan davljenik izjavio da je najbolji DMF. NIJE NAJBOLJI, super je ali nije najbolji, ima boljih. PONAVLJAM, super je, ali NIJE NAJBOLJI.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice