FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.820
|
čitano: 6.847.801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Ronaldo je bio igrač za male utakmice ali više nije, to priznajem. Ali Messi je za stepenicu bolju od svih, a tako i od njega. Ovo za reprezentaciju Argentine ti ne stoji kad nije istina, otkad je Maradona otišao sa klupe on zabija više od jednog gola po utakmici i asistira također.

Što stalno ponavljaš to Europsko prvenstvo, što je on tamo napravio tako posebno? Kakvu reprezentaciju ima Portugal? po imenima jako dobru, tako da nije sam doveo ih do tamo. I već sam ti rekao, da nije Varele Portugal bi išao kući već nakon natjecanja po grupama, a Ronaldo bi bio popljuvan od svih. Poslije je uspio zabiti protiv Češke a protiv Španjolske kao da nije ni bio na terenu, totalno nevidljiv.

igrač za male utakmice?sjeti se zadnje srijede...sjeti se europskog prvenstva,sjeti se i utakmice sa man cityem,sjeti se svakog el classica u kojem je igrao...

portugal jedna od najboljih svjetskih momčadi.očito da nisi gledao europsko pa pričaš gluposti.igrali su na razini njemačke koja spada u elitu nogometa.daj kupi si jednom televiziju i na njoj gledaj nogomet jer očito gledaš na mikrovalnoj pa pričaš takve gluposti

PRODAJEM AJVAR
14 godina
neaktivan
cod4gamer kaže...
antimadridista kaže...

Ronaldo je bio igrač za male utakmice ali više nije, to priznajem. Ali Messi je za stepenicu bolju od svih, a tako i od njega. Ovo za reprezentaciju Argentine ti ne stoji kad nije istina, otkad je Maradona otišao sa klupe on zabija više od jednog gola po utakmici i asistira također.

Što stalno ponavljaš to Europsko prvenstvo, što je on tamo napravio tako posebno? Kakvu reprezentaciju ima Portugal? po imenima jako dobru, tako da nije sam doveo ih do tamo. I već sam ti rekao, da nije Varele Portugal bi išao kući već nakon natjecanja po grupama, a Ronaldo bi bio popljuvan od svih. Poslije je uspio zabiti protiv Češke a protiv Španjolske kao da nije ni bio na terenu, totalno nevidljiv.

igrač za male utakmice?sjeti se zadnje srijede...sjeti se europskog prvenstva,sjeti se i utakmice sa man cityem,sjeti se svakog el classica u kojem je igrao...

portugal jedna od najboljih svjetskih momčadi.očito da nisi gledao europsko pa pričaš gluposti.igrali su na razini njemačke koja spada u elitu nogometa.daj kupi si jednom televiziju i na njoj gledaj nogomet jer očito gledaš na mikrovalnoj pa pričaš takve gluposti

Dobro ljudi, dal vi uopće čitate postove? Pročitaj ponovno njegovu prvu rečenicu... dvaput ako treba...

16 godina
FC Barcelona

jedina prava istina... 

Messi postize gol, a CR mu na koljenima gleda u leđa {#}

pametnome dosta.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Evo Rivalda s dečkima

13 godina
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...

Uzeo dres, došao danas! {#}

Authentic! Isti kao što igrači nose {#}

taj je još skuplji od običnog original dresa. Koliko si ga platio?

95 funti sa poštarinom.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
15 godina
cod4gamer kaže...
antimadridista kaže...

premalo koristiš udžbenik iz hrvatskog jezika, ili još niste prošli sva slova u školi pa nisi naučio čitati, ne krivim te.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
FC Barcelona

novi broj Barça Balkan magazina:

http://www.barcabalkan.com/magazin/2/

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Citam da bi Tito mogao sutra zapoceti s 3-4-3 formacijom...meni to nekako ne djeluje pametno al ko zna...kako bi ste vi slozili momcad,tj. prvih 11?

15 godina
barcafan12 kaže...

Citam da bi Tito mogao sutra zapoceti s 3-4-3 formacijom...meni to nekako ne djeluje pametno al ko zna...kako bi ste vi slozili momcad,tj. prvih 11?

Valdes, Alba, Mascherano, Song, Alves, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Messi, Sanchez

13 godina
jurica_m kaže...
barcafan12 kaže...

Valdes, Alba, Mascherano, Song, Alves, Xavi, Busquets, Iniesta, Villa, Messi, Sanchez

Čitaš mi misli {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
FC Barcelona

FC Barcelona - The world's team (Sports Illustrated, Oct 2012)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
FC Barcelona

Još jedan u nizu legendi Reala koji vide i priznaju tko je najbolji igrač:

http://www.24sata.hr/nogomet/guti-protiv-svojih-messi-je-ipak-bolji-od-ronalda-kompletniji-je-284374

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Eto i dalje tupite po svome,ma ne cudim se poceli ste nogomet jucer gledat.....

Da Messi i dalje ne igra dobro za selekciju i to je cinjenica ko god kaze drugacije laze sam sebe i druge .

No dosta o tome previse ste vi balavi i tvrdoglavi da bi prihvatili cinjenice pa se ne isplati raspravljat s vama uzivajte {#}

Puno srece i navijanja u derbiu vam zelim.

When you are halfway up,you are always halfway down
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Da Messi i dalje ne igra dobro za selekciju i to je cinjenica ko god kaze drugacije laze sam sebe i druge .

No dosta o tome previse ste vi balavi i tvrdoglavi da bi prihvatili cinjenice pa se ne isplati raspravljat s vama uzivajte {#}

Gledao sam posljednjih par utakmica Messija za Argentinu, najbolji igrač repke i vođa na terenu. Dovoljno je pogledati i statistički, zabio je ako se nevaram u zadnjih pet utakmica za repku 2 hat tricka. Često asistira i vodi igru, svaki napad ide preko njega.. To što je obrana Argentine loša i ne iznosi lopte, a sredine kao da i nema nije Messijev problem, ali često ga vidimo da sam iznese loptu i sam odrađuje napad i sredinu terena. Istina ti to nemožeš znati jer ne pratiš njihovu repku i nisi od davnih dana pogledao neku tekmu u kasnojutarnjim satima kada igraju u Južnoj Americi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 18:19 (Đapa club).
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...

Stari ne znam sta pokusavas??? trolat,ispast glup....ovo potonje ti je uspjelo...kad prihvatis cinjenicu da je Messi najbolji bit ce ti lakse,mirnije ces spavat,to ti je moj savjet...uzivaj ;)

14 godina
antimadridista kaže...

http://www.24sata.hr/nogomet/guti-protiv-svojih-messi-je-ipak-bolji-od-ronalda-kompletniji-je-284374

baš bih volio viditi snimku tog intervjua.

15 godina
sstrmi kaže...
antimadridista kaže...

baš bih volio viditi snimku tog intervjua.

ah da, zaboravio sam da novinari postoje isključivo da ruše Real, ništa to nije istina. Kao što nije istina da je stari Ronaldo rekao istu stvar, i Figo i Zidane također. 

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :D

Pique, recovering from a foot injury, is training with the group #fcblive 

ELS BLAUGRANES <3
16 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
carcharodon kaže...

Stari ne znam sta pokusavas??? trolat,ispast glup....ovo potonje ti je uspjelo...kad prihvatis cinjenicu da je Messi najbolji bit ce ti lakse,mirnije ces spavat,to ti je moj savjet...uzivaj ;)

vrijeme za krevet ti je mali,ne djeli savjete ti nikome ti nemas godina da sibice kupis sam zato shhh

messi nikad nije niti ce ikad biti najbolji(s obzirom kako igra za selekciju) ,najbolji su jos uvjek na tronu i nedodirljivi za njega,nedostaje mu biti prvi strjelac svjetskog prvenstva i titula svjetskog prvenstva da bi mogao uopce se staviti u istu recenicu sa velikanima nogometa

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Imaš opasne komplekse na Barcu i Messija. Puno ljudi ih imaju zato što je Messi najbolji nogometaš svijeta a Barcelona trenutno najbolji klub svijeta. I nemoj tu pametovat drugima, tu ti nije mjesto.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
carcharodon kaže...

vrijeme za krevet ti je mali,ne djeli savjete ti nikome ti nemas godina da sibice kupis sam zato shhh

messi nikad nije niti ce ikad biti najbolji(s obzirom kako igra za selekciju) ,najbolji su jos uvjek na tronu i nedodirljivi za njega,nedostaje mu biti prvi strjelac svjetskog prvenstva i titula svjetskog prvenstva da bi mogao uopce se staviti u istu recenicu sa velikanima nogometa

nemaš ti pojma o čemu pričaš. Niti jedan igrač od ovih koji se smatraju najvećima nije osvojio sve. Pele se stavlja u tu skupinu a nije nikad igrao nogomet izvan Brazila, Maradona nikad nije osvojio LP.

jedna je činjenica, a to je da Messi trenutno radi ono što nitko nikad nije radio u povijesti nogometa što je vidljivo po individualnim rekordima. Dok ga svi nogometni velikani stavljaju među najveće, ti s*ri tu po forumu koliko god hoćeš. Shvati da nikoga ne zanima tvoje mišljenje kad si već dokazao da nemaš pojma o čemu pričaš.

17 godina
carcharodon kaže...

jel možda mora biti i najbolji strijelac Eura i osvojit Europsko prvenstvo? 

15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

jel možda mora biti i najbolji strijelac Eura i osvojit Europsko prvenstvo? 

Pa da, mora osvojiti euro s Argentinom :P {#}

Battlelog: D-Ki11a
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovako izbacivat hit za hitom (kao carcharodon) ne uspijeva ni Jelena Rozga... xD *clap clap*

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

jos malo pa ce se izmisljat razlozi kao npr. messi nikada nece biti najbolji jer ima 1.69 ili mozda zato jer nije prodao sampona i gela sa svojim likom kao ronaldo -.-

Nas odkud dolazi sva ta gluma barcelone, sve te stvari, glumatanje, iznjuđivanje laganje? Od frustracija koje su dobili radi Reala ROFL
15 godina
FC Barcelona

navodno Pique starta sutra, odradio je normalno trening večeras sa ostalima.

To je odlična vijest ako je u potpunsoti spreman, nebi bilo dobro da igra pod nekim injekcijama ili nešto da ga se forsira.

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.10.2012 23:46 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Evo jednog videa. Naišao sam na njega i fakat sam se zapitao? Čovječe, pa kako ovaj igrač nije tražen, ima toliko riješenja, ne komplicira, defenzivno odličan, ofenzivno također. Ovakvog igrača bi svaki klub poželio

ELS BLAUGRANES <3
14 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...
carcharodon kaže...

Možda idiot, neznam, to mi se čini najbliže, uostalom, kažu da momčad čine svi igrači , a ne pojedinac... Mislim, šta je Ronaldo pokazao sa portugalom da se njemu može dati titula najboljeg? Ama baš ništa...

A da nije slučajno...?
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Evo jednog videa. Naišao sam na njega i fakat sam se zapitao? Čovječe, pa kako ovaj igrač nije tražen, ima toliko riješenja, ne komplicira, defenzivno odličan, ofenzivno također. Ovakvog igrača bi svaki klub poželio

Kada igraš u prvom sastavu Barcelone nikada ili rijetko ćeš biti tražen. Jednostavan razlog je taj što su igrači Barcelone previše privrženi klubu i drugi razlog je što ih je velika večina iz La Masie. To je i glavna formula uspjeha Barcelone što drugi klubovi znaju kakav status igrači imaju u klubu i koliko je jaka povezanost između momčadi, a nema tih para s kojima se takva što kupuje.

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.10.2012 3:46 (Đapa club).
14 godina
FC Barcelona

majstor ponovno u akciji,hat-trick Ronaldinha protiv Figueirensea {#}

#!

Pročitao sam da se nakon prvoga gola rasplakao zbog njegove majke koja je bolesna.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice