http://www.abload.de/img/untitled-18tdsou.gif
meni je jednio logično objašnjenje da nesmiješ pogodit svoga igrača sa loptom koja ide brže od 50km/h, pa je zbog toga dobio izravni crveni. 
meni je jednio logično objašnjenje da nesmiješ pogodit svoga igrača sa loptom koja ide brže od 50km/h, pa je zbog toga dobio izravni crveni. 
Puyol vam zeli dobro jutro ;)
i prva nesluzbena dijagnoza i vrijeme oporavka:
"Puyol in principle returns tonight to Barcelona. Dislocation of the elbow confirmed in hospital. No surgery. 6 weeks recovery."
official: Puyol 8 weeks off the pitch.
ajde, moglo je biti i gore.
Moze bit da mu je dao crveni jer je mislio da je ovaj "Poludio" i išao sa namjerom ozljedit protivnickog igraca...da mu pucanje nije imalo nikakve svrhe, nego da se zaletio u protivnika pa sta bude bude...tko ce ga znat, bilo kako bilo, sta je tu je...
Moze bit da mu je dao crveni jer je mislio da je ovaj "Poludio" i išao sa namjerom ozljedit protivnickog igraca...da mu pucanje nije imalo nikakve svrhe, nego da se zaletio u protivnika pa sta bude bude...tko ce ga znat, bilo kako bilo, sta je tu je...
naravno kada se radi o Barci.... onda je šta je tu je... da je slučajno dobila Benfica na takav isti način crveni onda bi bilo uefalona, suci, platini, unicef.... i bilo bi ispisano 10 stranica ovdje o urotama i svemu....
Pique, who is recovering from a foot injury, has asked the medical staff to play Sunday's game against Real Madrid with painkillers. [cope]
Sve jasno! 
ja se samo nadam da ako ce pique igrat se ne ozljedi o5,i ako izgubimo imamo +5
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Mene je frka da će obrana plivat previše... al vidjet ćemo za par dana.... možda to Tito uspije posložit.
Mene je frka da će obrana plivat previše... al vidjet ćemo za par dana.... možda to Tito uspije posložit.
Real razvalio Ajax u Nizozemskoj. Vraćaju se u svoj ritam lagano, bit će teška utakmica u nedjelju. Obrana mora biti na vrhunskom nivou, za drugo se ni ne brinem. Baš šteta što je Puyol otpao.
Mislim da će Pique zaigrati, i da će biti dobar. Obrana nije loša: Alba-Mascherano-Pique-Alves
Možemo dobiti Real ako obrana bude na nivou. Nadam se da će Iniesta igrati u punom sjaju, isto to očekujem i od Xavia i Messia.
Nadam se da Vilanova neće filozofirat kao što je Pep u travnju kad je stavio Tella od prve minute.
Valdes- Alba- Mascherano- Pique/Song- Alves; Busquets- Iniesta/Fabregas- Xavi; Villa/Pedro- Messi-Alexis
Puyol (to physiotherapist Juanjo Brau, after tests in Lisbon confirmed dislocated elbow): "You mean I won't be able to play on Sunday?" [md]

Jesam ja jedini ovdje koji nije baš previše optimističan glede sljedeće utakmice.
Jesam ja jedini ovdje koji nije baš previše optimističan glede sljedeće utakmice.
Nisi jedini s obzirom da nam obrana nije bas na nivou a RM je u svojem ritmu bit ce tesko no vidjet cemo.
Ma sta se bojite reala -.- oni sad moraju zapet jer su na tablici debelo ispod nas i ako izgubimo opet smo na velikoj distanci , barci netreba win dakle nemojte se kladit na nju :D a vec iducu ako izgubi mozete kucu stavit
Ma sta se bojite reala -.- oni sad moraju zapet jer su na tablici debelo ispod nas i ako izgubimo opet smo na velikoj distanci , barci netreba win dakle nemojte se kladit na nju :D a vec iducu ako izgubi mozete kucu stavit
Tako je. Mi smo ti koji držimo sve konce u svojim rukama, kak bi se reklo. Real je pod pritiskom i on zaostaje, ne mi. No, svakako bi bilo lijepo pobijediti, ne toliko radi bodova već radi toga što je to El Classico. :-)
Rivaldo: "I arrived in Barcelona. I will watch the big game Sunday, Barcelona vs. Real Madrid, 2 best clubs in the world. Love this city"
sjecam se ove utakmice u kojoj je Rivaldu neopravdano ponisten treci gol i utakmica je zavrsila 2:2. zanimljivo, poslije nitko mjesecima i godinama nije pricao o pokradenoj Barceloni.
Šuška se da su Leo i Antonella dobili sina Thiaga...ako je istina,ovaj dan ide u anale,to je dan kad na svijet dolazi jos jedan carobnjak :D
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=366405540109823&set=a.118453521571694.29657.117337108350002&type=1&theater
fejk slika... micem.
ali ova nije fejk, danas je igrace na treningu posjetio Rivaldo :)
steta sto ne moze zaigrati i on u nedjelju.
.
Nadamo se da ce mu to bit veliki poticaj za sutranji mec ;)......
Taman gledam na stranicama da je slika vjerojatno lazna..
Nadamo se da ce mu to bit veliki poticaj za sutranji mec ;)
Nadamo se jednom hattricku za sina,a tekma je u ned. a ne sutra :)