Kako navodi katalonski 'Sport', francuski nogometni klub PSG je pokušao dovesti Neymara, ali im je iz Santosa rečeno da će Neymar preći u Barcelonu. Navodno, postoji privatni ugovor između ova dva kluba. Ukoliko bi Santos prekršio ovaj "dogovor", morali bi platiti kaznu od 40 miliona eura.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ancelotti (coach PSG): "Don't know who'll win Serie A, but Barça will definitely win the CL this year." (gazzetta dello sport)
pa city nije uopce pucao po golu i dali su gol iz prekida i iz kontre to su im bile jedine prilike, a real je imao 22 udarca po golu sto nisam jako dugo vidio da neko ima
ne pricamo o tome tko je imao vise sansi, nego si izjavio da je real naguzio cityja... 3:2 (treci gol u 90.) nije naguzivanje.
naguzivanje je Barça-Real 5:0 ili Real-Barça 2:6.
kuis? ;)
Real-Barca 11:1
nuff said
Da, prije 70 godina.
nuff said
There, I fixed it for you 
nuff said
There, I fixed it for you 
lol ne baljezgaj gluposti,franco se nikad ne bi mijesao u nogomet...

najsmješnije mi je slučaj o Di Stefanu!!!
Carles Puyol ubrzava svoj oporavak, a sve kako bi bio spreman za El Clasico, koji je na rasporedu 7. listopada u 19:45. Čak je moguće da zaigra i prije, protiv Seville ili Benfice.
Iniesta i Puyol će najvjerovatnije igrati El Clasico, Pique ne.
Taj Puyol je lud
Sve bi dao samo da igra za svoj klub. 
Barca je spremna ponuditi Messiju ugovor prema kojem će godišnje dobivati 18 mil. €, tako će postati drugi naplaćeniji nogomtaš na svijetu.
Ronaldo želi SAV prihod od dresova, suvenira i majica + veću plaću.
Dani Alves je pričao za katalonski radio RAC1. Neke od njegovih zanimljivih izjava:
"Messi-Villa? To i nije neka priča, ali se prodaje. Madridska štampa radije priča o tome, nego o činjenici da mi imamo 8 bodova prednosti u odnosu na njih. Moramo se naviknuti na to."
"Song još mora naučiti naše defanzivne poteze, zato ga posmatramo još. Inače, on se dobro uklopio."
"Glasine o Neymaru? Pratim tu sapunicu, nadam se da će završiti čim prije i da će biti sretan kraj za sve nas."
"Imam osjećaja za Montoyu. On se veoma trudi i podsjeća me na mene dok sam bio mlad. On je budućnost Barçe."
"Twitter račun hakovan? Da, i pisali su čudne stvari. Znam da ja jesam čudan, ali ne baš toliko čudan (smijeh)."
index,sto reci ?
Prema pisanju katalonskih novina Sport.es Abidal bi se mogao vratiti između Studenog i Prosinca. 
Odlična vijest
Prema pisanju katalonskih novina Sport.es Abidal bi se mogao vratiti između Studenog i Prosinca. 
Odlična vijest
Zar nisu njemu rekli da neće više moći igrat?
Rekli su mu i prošle godine pa je opet zaigrao :)
Gdje je Alba, zašto on neigra, ozljeda ili..?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
xavi,xavi,xavi,xavi,xavi,xavi....
Lionel Messi has won the "Onze d'Or" for best player of the 2011-2012 season
Andres Iniesta, Carles Puyol i Gerard Pique će biti spremni za utakmicu El Clasica, protiv Real Madrida, koja je na rasporedu 7. listopada.
Toooooooooooo 
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Večeras u 22h tekma u gostima protiv Seville.
Visca Barca!
Andres Iniesta, Carles Puyol i Gerard Pique će biti spremni za utakmicu El Clasica, protiv Real Madrida, koja je na rasporedu 7. listopada.
Toooooooooooo 
Još bolje, nek samo igraju ovi koji su pauzirali 
stream je ovdje:
http://livefootball.ws/44-sevilla-barcelona.html
preporucujem i ovu stranicu sa dosta kvalitetnim streamom: http://aliez.tv/
u zadnje vrime ja visim na vipboxu, nema trzanja i ok je kvaliteta...